NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
NBA
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Hogy-hogy nem pont rá gondoltam többek között, nem is értem 😀dandeviszont ő meg gyakran a védőjével együtt zúzta bele a bogyót a gyűrűbe, a plusz egyek meg kiket érdekelnek? 😊
több mint 10 éve
Hogy-hogy nem pont rá gondoltam többek között, nem is értem 😀
több mint 10 éve
Azért azokat büntetőket be is kell ám dobni és tudjuk jó néhány sztárnak sem nagyon ment 😀dande

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 10 éve
Azért azokat büntetőket be is kell ám dobni és tudjuk jó néhány sztárnak sem nagyon ment 😀
több mint 10 éve
Westbrook 100%, hogy nem lesz MVP, még az se biztos, hogy PO-ba jutnak... Curry és Harden közt fog eldőlni, szerintem az előbbi fogja kapni (teljesen jogosan), toronymagasan vezetik ezt a nyugatot, azért ezt nem fogják figyelmen kívül hagyni. Harden csak büntetőket dob egész évben, egy Marc Gasolnak előbb odaadnám...szerk: Most látom, Harden az 50 pontját 12 mezőnykosárral érte el... Vicc ez az ember. 😀😀😀
több mint 10 éve
westbrook 😉
több mint 10 éve
Azt gondolom egyértelmű, hogy Harden az MVP. Őrület amit művel. Remélem a rájátszásra is marad a tankban és lesz esély megközelíteni a 20 évvel ezelőtti eredményeket.Curry. 😉
dande
több mint 10 éve
Azt gondolom egyértelmű, hogy Harden az MVP. Őrület amit művel. Remélem a rájátszásra is marad a tankban és lesz esély megközelíteni a 20 évvel ezelőtti eredményeket.A Boston meg most már verekedje be magát vhogy a PO-ba, ha már a jó draftpozíciót elszúrták 😀 Nem lesz egyszerű.
több mint 10 éve
Azért szépen szájba verték a bajnokot 😊
szomorú dolgok ezek.deyell
több mint 10 éve
mi csináltuk jól 😀 jövőre már kb esélytelen megtartani a picket, idén így mindent meg kell érte tenni 😀és így kapott ki a Lakers 😊slowmotionszomorú dolgok ezek.deyellEz a Knicks kezdő, te Atyaúristen. Két európai szemét, meg három D-Ligás. Egy jobb Euroligás csapat ellen hússzal kapnának ki. A Lakersnél legalább egy két ember - ha alulról is, de - súrolja az NBA-szintet.helmet
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
és így kapott ki a Lakers 😊szomorú dolgok ezek.deyellEz a Knicks kezdő, te Atyaúristen. Két európai szemét, meg három D-Ligás. Egy jobb Euroligás csapat ellen hússzal kapnának ki. A Lakersnél legalább egy két ember - ha alulról is, de - súrolja az NBA-szintet.helmet
több mint 10 éve
szomorú dolgok ezek.deyellEz a Knicks kezdő, te Atyaúristen. Két európai szemét, meg három D-Ligás. Egy jobb Euroligás csapat ellen hússzal kapnának ki. A Lakersnél legalább egy két ember - ha alulról is, de - súrolja az NBA-szintet.
több mint 10 éve
A Spurs-Cavs meccset mindenki nézze meg 😉 Nehéz elhinni azt ami történt...Jughead"pretty cool how Brendan haywood and kyrie irving combined for 57 points last night."
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Új cikkem.Bár nem NBA, de idevág. Hogyan bundázott a maffia Boston College meccseket 1979-ben.
hosszabbitas.hu/velemeny-2/sportbotranyok-i-a-maffia-es-az-egyetemi-kosarlabda
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
A Spurs-Cavs meccset mindenki nézze meg 😉 Nehéz elhinni azt ami történt...
több mint 10 éve
Igaz, hogy egy kvázi fél amatőr csapat ellen, de embertelen amit 1:29-nél behúz o_o
Kb. mint az NBA Jam-ben
több mint 10 éve
Bulls - Thunder!!!Apám mekkora meccs volt és Westbrook mekkora lúzer (meg amúgy ász is).
Király, hogy még mindig megvan a tartás a csapatban pedig nincs egy normális spíler évek óta.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
hosszabbitas.hu/amerikai/zeller-kellett-a-siker-receptjebe-videoDeAndre Jordan tanulhatna tőle. 😀😀
Nem egy szívbajos idegbeteg.Maka
www.sbnation.com/lookit/2015/3/5/8153001/chris-paul-freaks-out-as-deandre-jordan-holds-game-winning-shot
több mint 10 éve
hosszabbitas.hu/amerikai/zeller-kellett-a-siker-receptjebe-videoNem egy szívbajos idegbeteg.
több mint 10 éve
Nem vagyok túl nagy Kobe fan, de ez a The Muse nagyon jó lett...
több mint 10 éve
Anthony Mason R.I.P. 😕 😕Darksun3Mason... amikor először láttam játszani, akkor az jutott az eszembe, hogy miért engedtek egy tankot a pályára? annyival szélesebbnek tűnt mindenki másnál...
nyugodjék...
több mint 10 éve
Anthony Mason R.I.P. 😕 😕
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 10 éve
Westbrook MVP esélyeiről írtam.hosszabbitas.hu/amerikai/a-westbrook-kerdes