NBA
32 feliratkozó
több mint 9 éve
Szerintem a Cavs kerete még erősebb is mint a GSW-é, csak hülyén használják és forgatják őket. Nem tudom miért a no contact, rohanásos agyatlanul dobálgatós formában akarják megverni őket, amikor simán van annyi játékosuk, hogy minőségileg se érezzék meg az esetleges kipontozódásokat... (Nyílván itt nem James értendő)Ha tavaly nyertem a lottón, attól idén nem feltétlen fogok újra, még ha mindent hasonlóan is csinálok. Nem neked mondom, általánosságban nem értem az ilyen típusú bizakodás okát.Na még kér blowout a söprésig és Silver felköphet és aláállhat.Tavaly is igy kezdodott, en meg azert nem temetnem a Cavst.
dawyd728
tenorx
Tavaly egy Durant, Green -1 meccs és egy nem 100%-os Curryvel volt kevesebb a Warriors. Miközben a Cavs egy évvel idősebb. Plusz akkor is a Warriors engedte őket vissza a párharcba.
dawyd728
több mint 9 éve
vicces amúgy h JR Smith-t senki nem veszi elő, mert nem lett belőle sérüléspedig ott nem csak hogy ment egyenes vonalban hanem még a seggét is alátolta
www.youtube.com/watch?v=7CwccKUM1m0
ez számomra inkább szándékos mint a baltafejű esetleg Zaza
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Jövőre azért nagyon megnéznék egy (esetleges?) Paul-Green-Leonard triót a GSW ellen, hogy elit védők ellen mit csinálnának. Na nem mintha nagy esély lenne rá
több mint 9 éve
Na még kér blowout a söprésig és Silver felköphet és aláállhat.Stern szerintem a fejét fogja, hogy ezt engedte Silver.
dawyd728
több mint 9 éve
dawyd728
4 273
Rájátszás utolsó 32 meccséből 5 db esetén volt egy számjegyű a különbség. Ilyen pocsék PO szerintem(nyílván nem láttam mindegyiket) az összes major sport valamennyi korábbi rájátszását figyelembe véve nem volt korábban.
több mint 9 éve
Hát eddig elég szánalmas ez a döntő...Jó lenne, ha a Cavs átváltana dirty módra, és ütnék vágnák a GSW-t.
Langyi kosárral nem tudod megverni a lanygi kosár királyait 😊
több mint 9 éve
dawyd728
4 273
Ha tavaly nyertem a lottón, attól idén nem feltétlen fogok újra, még ha mindent hasonlóan is csinálok. Nem neked mondom, általánosságban nem értem az ilyen típusú bizakodás okát.Na még kér blowout a söprésig és Silver felköphet és aláállhat.Tavaly is igy kezdodott, en meg azert nem temetnem a Cavst.
dawyd728
tenorx
Tavaly egy Durant, Green -1 meccs és egy nem 100%-os Curryvel volt kevesebb a Warriors. Miközben a Cavs egy évvel idősebb. Plusz akkor is a Warriors engedte őket vissza a párharcba.
több mint 9 éve
Na még kér blowout a söprésig és Silver felköphet és aláállhat.Tavaly is igy kezdodott, en meg azert nem temetnem a Cavst.
dawyd728
több mint 9 éve
dawyd728
4 273
Na még kér blowout a söprésig és Silver felköphet és aláállhat.
több mint 9 éve
"Jól" indult az idei is. Egyetlen pozitívum Cavs szempontból hogy ennél szarabbul nem lehet játszani.Ó dehogynem.
Zolee23
Remélhetőleg.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
"Jól" indult az idei is. Egyetlen pozitívum Cavs szempontból hogy ennél szarabbul nem lehet játszani.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
Ha valakinek van jó streamje ne tartsa magában 😊Én ezt nézem: antenasport.eu/ssabchd.html
több mint 9 éve
dawyd728
4 273
Állítólag Chris Paul eléggé elgondolkodott a Spurs-be való váltáson. Elég jól nézne ki az a csapat vele, és kellene már a GSW, Cavs duón kívül egy TOP csapat a ligába, mert ez így nagyon ergya.LMA is nyugodtan mehet a nímandok közé.
(Bárki bármit mond, ebben a Spursben nímandok vannak, a Leonard, Aldridge, Green trión kívűl maximum kispad szintű emberek vannak abban a csapatban)
flzoli
Btw Leonard és Pop(+a kultúra) nélkül ez a Spurs keret nem rájátszás csapat.
több mint 9 éve
Állítólag Chris Paul eléggé elgondolkodott a Spurs-be való váltáson. Elég jól nézne ki az a csapat vele, és kellene már a GSW, Cavs duón kívül egy TOP csapat a ligába, mert ez így nagyon ergya.(Bárki bármit mond, ebben a Spursben nímandok vannak, a Leonard, Aldridge, Green trión kívűl maximum kispad szintű emberek vannak abban a csapatban)
több mint 9 éve
vicces hogy Kobe elemzi a csapatjátékot és hogy ki hogy lát a pályán és mennyire figyel a többiekre 😀imádtam de az önzése azért legendás volt 😀
www.youtube.com/watch?v=huvYYRorB_Q
a videót Tőröstől láttam facen
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
és ki mondta, hogy elit? vagy nálad aki nem elit az középszer, érdekes világnézeted lehet

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
gratulálok, akkor az NFL-ben mostantól mindenkit Brady-hez és az ő cap numberjéhez hasonlítsunk így mindenkire szépen rá lehet aggatni a bust címként...Miért milyen? Elit? Egy hasznos kiegészítő, ennyi. A kicsik ellen eltesz 15 pontot, de ha szembejön egy komoly csapat ( Cavs) akkor pislog mint hal a szatyorban.
ha Horford neked középszerű akkor lehet több NBA-t kéne nézned vagy inkább hagyni a francba az egészet
ZERO_L
A jelenlegi ligában ha kicsit jobb vagy mint az átlag már maxokról meg ahhoz közeli szerződésekről beszélnek.
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
Ha lenne reális esélye a Bostonnak a továbbjutásra örülnék ennek, de ha ezen múlt, hogy ne két 12-0-s csapat jusson be a döntőbe, akkor a rohadjanak meg Lebronék😊
több mint 9 éve
Középszerű játékosok, mindegy kit írok. Horford nem sokkal keres kevesebbet mint LeBron, aztán szakadéknyi különbség van a két játékos között.gratulálok, akkor az NFL-ben mostantól mindenkit Brady-hez és az ő cap numberjéhez hasonlítsunk így mindenkire szépen rá lehet aggatni a bust címként...
Zolee23
ha Horford neked középszerű akkor lehet több NBA-t kéne nézned vagy inkább hagyni a francba az egészet

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 9 éve
Aki látta magyarázza már el akkor a mait😊Khloe Kardashian kint volt a meccsen. A vereség egyértelműen ezzel magyarázható.
Főleg az eddigiek ismeretében😊))
NB2
szerintem meg az a vicc kategória, hogy ezt a két játékost egy kalap alá veszed 😊Középszerű játékosok, mindegy kit írok. Horford nem sokkal keres kevesebbet mint LeBron, aztán szakadéknyi különbség van a két játékos között.
ZERO_L
Szerkesztette: Hendrix
több mint 9 éve
Semmi nem történt igazából. A Cavs megint megnyerte a meccset a félidőre, aminek köszönhetően a 2. félidőre már csak a mezeket küldték fel, de azok játékosok nélkül nem voltak elegendőek. Főleg James meze volt pocsék, remélhetőleg nem sérülés miatt, mert nagyon nem úgy játszott ahogy szokott (teljesen enervált volt, erőtlenül, meg se próbált pl. betörni).A másik oldalon meg volt egy extra Smart. Illetve a végén egy szerencsés dobás.
Kellett ez, hogy letörje a Cavsesek arcát. Remélhetőleg a GSW-sek is megkapják ezt csak ők már a döntőben, ahol nem fog ez így beleférni. 😊
Szerkesztette: Jughead
több mint 9 éve
kikerült a fék a csapatból, innen már nincs megállás irány a bajnoki cím 😀

több mint 9 éve
Rászóltak Jamesékre hogy kicsit lazítsanak, legalább a látszat legyen meg, különben jön a hard cap 😊 😛
több mint 9 éve
Aki látta magyarázza már el akkor a mait😊james 45 perc alatt 11 pont, máris nézem 😀
Főleg az eddigiek ismeretében😊))
NB2
több mint 9 éve
Aki látta magyarázza már el akkor a mait😊Főleg az eddigiek ismeretében😊))