NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
101
15
02:15, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Focis hasonlattal élve: The best that never was!áá bazdmeg ... sajnálom :/DripA jobbon az első, és ha jól olvasom csak részleges a szakadás de akkor is...........Rose karrierjének sanszosan annyi, harmadik műtér...... sajnálnám de innen tényleg nehéz lesz még játszanidandeugyanaz a terd ?Drip
Ne legyen úgy, de ha nem akar rokkant lenni akkor abbahagyja vagy mondjuk max a PO-ra meg előtte néhány alapszakasz meccsre bemelegítésként száll be, jövő áprilisban.dande
Ha van gerince kiszáll a szerződéséből, hogy építkezhessen a csapat és elmegy kommentálni.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
áá bazdmeg ... sajnálom :/A jobbon az első, és ha jól olvasom csak részleges a szakadás de akkor is...........Rose karrierjének sanszosan annyi, harmadik műtér...... sajnálnám de innen tényleg nehéz lesz még játszanidandeugyanaz a terd ?Drip
Ne legyen úgy, de ha nem akar rokkant lenni akkor abbahagyja vagy mondjuk max a PO-ra meg előtte néhány alapszakasz meccsre bemelegítésként száll be, jövő áprilisban.dande
több mint 10 éve
A jobbon az első, és ha jól olvasom csak részleges a szakadás de akkor is...........Rose karrierjének sanszosan annyi, harmadik műtér...... sajnálnám de innen tényleg nehéz lesz még játszanidandeugyanaz a terd ?Drip
Ne legyen úgy, de ha nem akar rokkant lenni akkor abbahagyja vagy mondjuk max a PO-ra meg előtte néhány alapszakasz meccsre bemelegítésként száll be, jövő áprilisban.
több mint 10 éve
Rose karrierjének sanszosan annyi, harmadik műtér...... sajnálnám de innen tényleg nehéz lesz még játszanidandeugyanaz a terd ?
több mint 10 éve
Rose karrierjének sanszosan annyi, harmadik műtér...... sajnálnám de innen tényleg nehéz lesz még játszani
több mint 10 éve
Bedtime story with Maka. Avagy hogyan lett Steph Curry majdnem harmadik számú irányító a Sunsban.hosszabbitas.hu/ameri…/egy-elfeledett-sztori-2009-bol
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
TRade deadline podcast:www.nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=526
több mint 10 éve
Nagy a baj, gyógyulást..........................www.nemzetisport.hu/amerikai_sportok/nba-a-miami-sztarja-az-idenyben-mar-nem-lephet-palyara-2396441
több mint 10 éve
Trade deadline gondolataim és osztályzataim:hosszabbitas.hu/amerikai/oruletes-cserebere
több mint 10 éve
azért a jó öreg Reggie messze nem Harden kategória 😀Szakállról már az OKC-ben lehetett tudni, hogy klasszis, míg RJ annyit bizonyított hogy butított Rusty
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
thundernél ez a csere gáz?szerintem a török nem lesz hasznosabb Perkinsnél, mert Kanternek az erőssége a támadójáték (pontosabban a labdatartás, palnákközeli 1-1, palánkközeli jumpshot), egyszóval ahhoz hogy jó legyen kell neki a labda
sztem perkinsnel csak jobb lehet a török, míg jackson nem akart maradnibraxa88
azért volt Perkins szuper fit az OKCban (kezdetekben), mert nem igényelte a labdát+produktív volt, ezen felül védőoldalon képes volt +-t hozni
Kanter erre nem képes, támadásban vissza fog esni, mert nem fog labdákat kapni a West+Durant párostól, védekezésben ő pedig -1 ember szinte minden értelemben
Jacksonnal meg az a gáz, hogy megint lehet, hogy elengedtek egy Hardent 😊, és ha nem hosszabbítanak Collisonnal és takarítanak pénzeket, lehet befért volna Jackson (annak ellenére, hogy voltak gondok vele lockerben, állítólag)
másrészt az Augustin-Waiters páros egymás kezéből fogja ki'integetni' a labdát
--
jobban belegondolva lehet a Suns lényegesen jobban megszívta
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
1 vagy 2 éve asszem.A nap nyertese (szerintem) a Bucks. Hiába akinek Dávid Kornél dolgozik. 😀😀iktriadja, lemaradtam. mikor váltott?slowmotion
több mint 10 éve
Garnett végre visszatért oda, ahova tartozik!!!!! Made my day ... 😊csebiés a herceg is hazatért 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Garnett végre visszatért oda, ahova tartozik!!!!! Made my day ... 😊
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
A nap nyertese (szerintem) a Bucks. Hiába akinek Dávid Kornél dolgozik. 😀😀iktriadja, lemaradtam. mikor váltott?
több mint 10 éve
To SAC: Andre MilleriktriadEzzel néhány évet késtek, ami azt illeti. 😕)
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
azt a kurva 😮 előszőr ráfrissítettem az NBA honlapjára mert nem hittem el, a Suns üzletét xD Garnett meg ezekszerint majd Minnesotában vonul vissza
több mint 10 éve
Az összes mai tradeTo MIL: Michael Carter-Williams, Tyler Ennis, Miles Plumlee
To PHI: LAL pick (protected)
To PHX: Brandon Knight
—
To BOS: Isaiah Thomas
To PHX: Marcus Thornton, CLE pick
—
To DET: Reggie Jackson
To OKC: D.J. Augustin, Enes Kanter, Steve Novak, Kyle Singler
To UTA: Kendrick Perkins, 1st round pick
—
To BOS: Luigi Datome, Jonas Jerebko
To DET: Tayshaun Prince
—
To HOU: Pablo Prigioni
To NYK: Alexey Shved, 2 2nd round picks
—
To HOU: K.J. McDaniels
To PHI: Isaiah Canaan, 2nd round pick
—
To MIA: Goran Dragic, Zoran Dragic
To NOP: Norris Cole, Shawne Williams
To PHX: Danny Granger, Justin Hamilton, John Salmons, 2 1st round picks
—
To DEN:
To PHI: JaVale McGee, OKC pick (protected)
—
To BKN: Thaddeus Young
To MIN: Kevin Garnett
—
To SAC: Andre Miller
To WAS: Ramon Sessions
—
To DEN: Will Barton, Victor Claver, Thomas Robinson, POR pick (protected), 2nd round pick
To POR: Arron Afflalo, Alonzo Gee
Még mindig nem tudom megemészteni, amit ma a Suns csinált. Mondjuk a 76ers se kutya, hogy elcserélték MCWt. Szerintem hivatalosan is változtassák meg a logójukat egy tankra. 😀
A nap nyertese (szerintem) a Bucks. Hiába akinek Dávid Kornél dolgozik. 😀😀
több mint 10 éve
thundernél ez a csere gáz? sztem perkinsnel csak jobb lehet a török, míg jackson nem akart maradni
több mint 10 éve
szerencsétlen Thunder, már megint saját magukkal szúrtak ki...sapkaAkkor mit szóljanak a Suns fanok? McDonough negyed óra alatt lerombolta, amit 2 év alatt felépített.
több mint 10 éve
szerencsétlen Thunder, már megint saját magukkal szúrtak ki...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
vagy Seattle SupersonicsPusztulásra van ítélve az a csapat (Nem Karl miatt) .... Pár év és London Queens vagy Shanghai KKP lesz belőlükflzoliGeorge Karl has reached agreement on a four-year, nearly $15M deal to become coach of the Sacramento Kings, league source told Yahoo Sports.@WojYahooNBAHát meglátjuk.Mikey
több mint 10 éve
Pusztulásra van ítélve az a csapat (Nem Karl miatt) .... Pár év és London Queens vagy Shanghai KKP lesz belőlükGeorge Karl has reached agreement on a four-year, nearly $15M deal to become coach of the Sacramento Kings, league source told Yahoo Sports.@WojYahooNBAHát meglátjuk.Mikey