NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Mielőtt még elveszti az aktualitását 😀Iguodala is only player in NBA history w/ 8000pts, 3000rbs, 2500 assts & fewer than 1500 TOs to never make an All-Star game
több mint 12 éve
Kyle Broflovsky!Igazából néger és az "álbőr" elkezdett lejönni. 😀mivan az állán? 😀lolJó kérdés 😊 én is ezen gondolkodtam, de nem jöttem rá 😊 Először arra gondoltam hogy ragtapasz, de nincs seb az állán ahogy látom 😊gravedigger
DS!Darksun3
több mint 12 éve
Igazából néger és az "álbőr" elkezdett lejönni. 😀Jó kérdés 😊 én is ezen gondolkodtam, de nem jöttem rá 😊 Először arra gondoltam hogy ragtapasz, de nincs seb az állán ahogy látom 😊gravediggerhttp://www.youtube.com/watch?v=LiwSUxszuN0&feature=g-logo&context=G2b9de33FOAAAAAAAAAAmivan az állán? 😀lol
Jeremy Lin ismét villant...gravedigger
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jó kérdés 😊 én is ezen gondolkodtam, de nem jöttem rá 😊 Először arra gondoltam hogy ragtapasz, de nincs seb az állán ahogy látom 😊http://www.youtube.com/watch?v=LiwSUxszuN0&feature=g-logo&context=G2b9de33FOAAAAAAAAAAmivan az állán? 😀lol
több mint 12 éve
Sixers:végre idegenben is sikerült nyerni egy normális csapat ellen. Parker kezd formába lendülni 😛
Spurs-től kikaptunk (100-90). Parker 37 pont, 8 assist. (Deron és Andre Miller után újabb PG végzett ki minket)
Nálunk Vucevic, Meeks, L. Allen, Turner összesen 9 pontot dobott, szal így nem lehet.
Legalább végre újra megnyertük a lepattanó csatát. Igaz csak 4x szereztünk labdát és 10x el is adtuk. (Előző meccseken pedig szinte alig adtuk el)
Legközelebb a Clippers-el játszunk otthon. Hát majd kiderül.Bébé
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
http://www.youtube.com/watch?v=LiwSUxszuN0&feature=g-logo&context=G2b9de33FOAAAAAAAAAAmivan az állán? 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
http://www.youtube.com/watch?v=LiwSUxszuN0&feature=g-logo&context=G2b9de33FOAAAAAAAAAAJeremy Lin ismét villant...
több mint 12 éve
Sixers:Spurs-től kikaptunk (100-90). Parker 37 pont, 8 assist. (Deron és Andre Miller után újabb PG végzett ki minket)
Nálunk Vucevic, Meeks, L. Allen, Turner összesen 9 pontot dobott, szal így nem lehet.
Legalább végre újra megnyertük a lepattanó csatát. Igaz csak 4x szereztünk labdát és 10x el is adtuk. (Előző meccseken pedig szinte alig adtuk el)
Legközelebb a Clippers-el játszunk otthon. Hát majd kiderül.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Alig vártam már ezt a napot, éjjel 2:00 kor fogadjuk a Lakers-t 😊 Tegnap elfelejtettem beirni egy érdekességet, a Charlotte elleni meccsen Pierce 15 pontot szórt és ezzel megelőzött a Celtics pontszerző örökranglistáján egy bizonyos Larry Bird-öt 😊
több mint 12 éve
Three-in-a-row 😊 , és a Nets jön pénteken is. Nem tudom, hogy mit akarunk ebben a szezonban, de megint a két szék között a seggreülés esete lesz (se jó csapat, se jó drafthely) :/
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Egy ideje az összes Denver feedem Wilson Chandlet to Nuggets dolgot ír csak...
több mint 12 éve
Sixers:Lakers meccs behúzva (95-90), hála Lou-nak.
Koby az első félidőben durva volt, de a 2.ban nem igazán ment neki, hála a kettőzéseinknek. Plusz az utsó 5-6 dobásából is csak 1 ment be.
Meeks megint csak 3asokat dobálgatott (3/5), Hawes eléggé semmilyen volt, Turner meg biztató.
L. Allen meg továbbra is él a lehetőséggel.
Amúgy a palánkok alatt eléggé szétszedtek minket, szal tényleg ha nincsen Lou a végén, akkor "simán" elveszítjük.
Ma este a Spurs ellen játszunk. Brand nem 100%os de visszatér mert Hawes ismét nem tudja vállalni a játékot.
több mint 12 éve
Hát az esélytelen lesz így ha Parker 42 pontokat dobálgat :/ 😛 Éppen ezért fölösleges A legjobbunkat játszattatni, majd az utolsó 10-15 meccsre ráérne.Ginobili elvileg játékra készen, remélem pihen azért még pár meccset, nagyon kellene egy pihent Manu a PO-ra 😊eaglesmcnabbDe még jobb lenne egy nem PO. 😛Stez
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
Ginobili elvileg játékra készen, remélem pihen azért még pár meccset, nagyon kellene egy pihent Manu a PO-ra 😊eaglesmcnabbDe még jobb lenne egy nem PO. 😛
több mint 12 éve
Ginobili elvileg játékra készen, remélem pihen azért még pár meccset, nagyon kellene egy pihent Manu a PO-ra 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Ez a kép engem kiütött 😊 Lebron from the 70'több mint 12 éve
Mikey
18 751
a Kings elvileg már félig-meddig Anaheim Royals most is.Höricsapatkozeli forrasok szerint csak azert nem ment mar '11 nyaran anaheimba a kings, mert a komisszar nem engedte.
szinte bizonyos, h iden nyartol ujra royals lesznek.
több mint 12 éve
szvsz nem fog költözni, legalábbis néhány éven belül biztos nem.Darazsaim tankönyvszerűen mutatják be, hogyan is kell betankolni egy szezont. Szvsz nekünk van a legrosszabb negyedik negyedbeli mérlegünk idén.na, szerinted mikor költözik a csapat?JJ
Az év meccse a Charlotte ellen lesz, ott támadásban szerzett pontonként tízezer dollárt fognak levonni a bérekből 😛atapapa
mi már most a jó pickre gyúrunk, és ennél jobb szezon nem is kell egy ilyen elhatározáshoz: kevesebb meccs van közel két hónappal rövidebb szezonnal, Gordon amúgy is sérült (aki egészségesen simán lehet szupersztár a ligában) és az idei draft nagyon erősnek tűnik.
Most tárgyal az NBA a csapat eladásáról, állítólag a legesélyesebb vevőjelölt a Saints tulajdonosa 😊
több mint 12 éve
a Kings elvileg már félig-meddig Anaheim Royals most is.Louisville, ha Seattle-be megy a Kings, ha nem akkor meg:na, szerinted mikor költözik a csapat?JJhova lehetne?Höri
JJ
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Na behúztuk, 94-84 😊 14-10 a mérleg, kezdek picit elégedett lenni 😊 Garnett megint nagy volt 22 pont, Rondo 14 gólpassz 😊Holnap hajnalban fogadjuk a Lakerst 😊 Kemény dió lesz, de izgalmas meccsnek igérkezik, alig várom 😊
több mint 12 éve
Louisville, ha Seattle-be megy a Kings, ha nem akkor meg:hova lehetne?HöriDarazsaim tankönyvszerűen mutatják be, hogyan is kell betankolni egy szezont. Szvsz nekünk van a legrosszabb negyedik negyedbeli mérlegünk idén.na, szerinted mikor költözik a csapat?JJ
Az év meccse a Charlotte ellen lesz, ott támadásban szerzett pontonként tízezer dollárt fognak levonni a bérekből 😛atapapa
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
http://sports.yahoo.com/nba/news?slug=ap-seattle-nbavan új aréna?Hörihova lehetne?Höriseattleshawnka
több mint 12 éve
van új aréna?seattleshawnkana, szerinted mikor költözik a csapat?JJhova lehetne?Höri
több mint 12 éve
seattlehova lehetne?HöriDarazsaim tankönyvszerűen mutatják be, hogyan is kell betankolni egy szezont. Szvsz nekünk van a legrosszabb negyedik negyedbeli mérlegünk idén.na, szerinted mikor költözik a csapat?JJ
több mint 12 éve
hova lehetne?Darazsaim tankönyvszerűen mutatják be, hogyan is kell betankolni egy szezont. Szvsz nekünk van a legrosszabb negyedik negyedbeli mérlegünk idén.na, szerinted mikor költözik a csapat?JJ