NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Seattle Seahawks - Los Angeles Rams
101
15
02:15, ARENA4
NBA
33 feliratkozó
több mint 10 éve
George Karl has reached agreement on a four-year, nearly $15M deal to become coach of the Sacramento Kings, league source told Yahoo Sports.@WojYahooNBAHát meglátjuk.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 10 éve
Evans idei játéka mindenképpen megéri a pénzét. Néha túlpörög, de összességében AD mellett ő az, aki a hátán viszi a csapatot.Igen, nagyon brutál az a divizió. Még azt is meg merem kockáztatni, hogy 4 potenciális divizió első van az SW-be, amely máshol simán behúzná a csoportot. A tervezett Playoff szisztéma váltás mellett én akár egy füst alatti divizió mahinálást is el tudok képzelni.
Holiday egészségesen szintén megéri a pénzét szerintem.
Gordont meg kibeszéltük.
Valóban kell valami sikerélmény, mire AD lejár, de azt is meg kell jegyeznem, rendesen ráugrottunk a cerkára bő 10 éve, amikor bekúrtak minket az NBA legerősebb divíziójába.
Idén se mutatsz olyan divíziót, ahol a negyedik 50% felett áll, kivéve a SW-t, ahol a mi ,540-ünk az ötödik, utolsó helyre jó.atapapa

Mondjuk itt cidrizhetnél megint, hogy a Memphis vagy ti kerülnétek a "Texas"-i csoportba 😊
több mint 10 éve
Evans idei játéka mindenképpen megéri a pénzét. Néha túlpörög, de összességében AD mellett ő az, aki a hátán viszi a csapatot. Holiday egészségesen szintén megéri a pénzét szerintem.
Gordont meg kibeszéltük.
Valóban kell valami sikerélmény, mire AD lejár, de azt is meg kell jegyeznem, rendesen ráugrottunk a cerkára bő 10 éve, amikor bekúrtak minket az NBA legerősebb divíziójába.
Idén se mutatsz olyan divíziót, ahol a negyedik 50% felett áll, kivéve a SW-t, ahol a mi ,540-ünk az ötödik, utolsó helyre jó.
több mint 10 éve
Asik csak tartva lesz, ha már odalöktük érte az idei első körtwww.spotrac.com/nba/new-orleans-pelicans/yearly-cap/
Nagy szerződésre FA-ről nem lesz pénz, mivel Gordon szerintem lehívja a 15 milliós opcióját...atapapa
Davis rookie szerződésének végéig azért illene összehozni egy értelmes csapatot köré, mert különben dobbantani fog.
Gordon+Evans+Holiday együtt egy fincsi 35 millát tesz zsebre idén, ennyi pénzért én azért a "korrekt"-nál jobb játékot várnék tőlük mondjuk
több mint 10 éve
Asik csak tartva lesz, ha már odalöktük érte az idei első körtNagy szerződésre FA-ről nem lesz pénz, mivel Gordon szerintem lehívja a 15 milliós opcióját...
több mint 10 éve
Mondjuk Butler is inkább 2es 😊Amúgy egy bátrabb csapat Reggie Jackson-nak ha odaígér egy a közepesnél jobb szerződést nagyot nyerhetne. Nem egy extraklasszis, de akár egy 20/8-as mutatót is kinéznék belőle jövőre
Dragicra én is kiváncsi leszek a piacon nem olyan szezonja van mint gondoltam(tuk)Drip
Dragic és az ügynöke szerintem tavaly még max szerződésben gondolkodott, az idei teljesítménye után max a leghülyébbek adnák meg neki szerintem (felkészül a Knicks, a Phily és a Lakers 😀 )
több mint 10 éve
Mondjuk Butler is inkább 2es 😊 Dragicra én is kiváncsi leszek a piacon nem olyan szezonja van mint gondoltam(tuk)
több mint 10 éve
Gordon már rokkantnyugdíjas, viszont Evans és Holiday is korrekt játékos.Biztosan több meccsüket láttad mint én, így jobban láthatod a dolgokat.
Egy jó SF és mélyebb pad kéne az üdvösséghez.atapapa
Asik-ot marasztalják majd a szezon végén?
Én azért mondjuk Dragic-ra biztos rámennék egy combosabb szerződéssel a nyáron. Értelmes SF nem lesz a piacon (Butler tuti nem ereszti a Bulls) így max cserével lehet mahinálni. Kérdés, van-e bármit értéketek, ami árúba bocsátható lenne...
több mint 10 éve
Gordon már rokkantnyugdíjas, viszont Evans és Holiday is korrekt játékos. Egy jó SF és mélyebb pad kéne az üdvösséghez.
több mint 10 éve
Kár, hogy nincs körülötte értelmes (mármint hosszabb távon is jó teljesítményre képes) csapat, kíváncsi lennék mit tudna akkor alkotni. Egész pontosan Gordonon kívül (ő se hűde nagy király azért) én mindenkit kukáznék az alsó posztokról.élete második triplája 😊Nehéz is volt álomba merülnöm hajnalban 180-as vérnyomással.atapapa
baggio
több mint 10 éve
élete második triplája 😊Nehéz is volt álomba merülnöm hajnalban 180-as vérnyomással.
baggio
több mint 10 éve
élete második triplája 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Szezonfelező podcast:www.nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=525
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
A Collison hosszabbítás kapcsán jutott eszembe a klasszikus mondás:Things OKC has done right: Drafting Durant, Westbrook, Harden, Green and Ibaka
Things OKC has done wrong: EVERYTHING ELSE
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 10 éve
Erősorrend, 14. hét:hosszabbitas.hu/amerikai/nba-erosorrend-14-het
you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
Ez mondjuk egy ideig igaz volt , de 37 Pontot dobott egy negyedben szerinted az elso 10 utan is csak CurrYre figyeltek? A sracnak kb beallt a keze dobott Triplavonal mogul 1 m-rol, aztan ugyanez emberrel, bevagta 2 emberrel a nyakan is tobbszor. Ilyet en, de meg kint is soka azt mondtak nem lattak.rá figyeltek a védők, azért dobhatott ennyit 😊slowmotionm.sportgeza.hu/kosarlabda/nba/2015/01/24/klay_thompson_nba_csucs_37_pont_egy_negyedben/?rnd=492És nem Curry!gaben
Ez valami embertelen volt!!!Toca
több mint 10 éve
rá figyeltek a védők, azért dobhatott ennyit 😊m.sportgeza.hu/kosarlabda/nba/2015/01/24/klay_thompson_nba_csucs_37_pont_egy_negyedben/?rnd=492És nem Curry!gaben
több mint 10 éve
m.sportgeza.hu/kosarlabda/nba/2015/01/24/klay_thompson_nba_csucs_37_pont_egy_negyedben/?rnd=492És nem Curry!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
m.sportgeza.hu/kosarlabda/nba/2015/01/24/klay_thompson_nba_csucs_37_pont_egy_negyedben/?rnd=492Ez valami embertelen volt!!!
több mint 10 éve
jó, hogy Atlantában van a Hawks, így zavartalanul szerethetem őket 😀
több mint 10 éve
www.youtube.com/watch?v=pDsCvifI-Z8legjobb phantom eddig
Kobe azért nyomott 17 asszisztot, mint ballhog 😀
több mint 10 éve
há' aznap éppen nem volt kedve harminc percet rohangászni, miközben jó eséllyel kikapnak. meg lehet érteni, nem?Catfight! 😕)és mindezt az 1 negyed elején 😀Drip
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xtmpEPNiqB4gaben
több mint 10 éve
Catfight! 😕)és mindezt az 1 negyed elején 😀
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xtmpEPNiqB4gaben
több mint 10 éve
Catfight! 😕) www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=xtmpEPNiqB4
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "