NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 546
Remélem füligjim nézi, mert itt nem panaszkodhat fújásra, bármi is lesz. 😀
több mint 12 éve
Rose nagy királyezért kár..
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
továbbra is nagyon ronda ez az all-black mez.shawnkasztem nagy királyság, jobban bejön, mint a "sima" fekete
több mint 12 éve
továbbra is nagyon ronda ez az all-black mez.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Elég szépen elment most a Miami
több mint 12 éve
MarShon Brooks, who missed New Jersey’s last three games with a sore left Achilles, will come off the bench to play limited minutesszabaköszi, akkor én ma nem nyerek. 😀
több mint 12 éve
szaba
10 546
MarShon Brooks, who missed New Jersey’s last three games with a sore left Achilles, will come off the bench to play limited minutes
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
az időkérés óta nagyon magára találta a Bulls :/
több mint 12 éve
szaba
10 546
Bemelegítésnél eldől, kapott injekciót, de nem akarják erőltetni, az achilles veszélyes.Probable for Jan. 29 vs. Torontoremélem Brooks játszik végre ma, nagyon kell a fantasy-hez a ~20 pontja.lolnem fog, de azért elkenjük a dínókat.shawnka
pedig ez elég biztató volt.lol
több mint 12 éve
Probable for Jan. 29 vs. Torontoremélem Brooks játszik végre ma, nagyon kell a fantasy-hez a ~20 pontja.lolnem fog, de azért elkenjük a dínókat.shawnka
pedig ez elég biztató volt.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Bosh nagyot játszik ma, már 20. pontját dobta most
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
http://lockerz.com/s/178987070Most dobta a képet twitterre Desean Jackson 😊
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Vannak gondok most a precizitással mindkét oldalon 😊
több mint 12 éve
remélem Brooks játszik végre ma, nagyon kell a fantasy-hez a ~20 pontja.lolnem fog, de azért elkenjük a dínókat.
több mint 12 éve
remélem Brooks játszik végre ma, nagyon kell a fantasy-hez a ~20 pontja.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
nézzük együtt? 😊lolNaná 😊 Itt egy kis nevetnivaló a szünetre 😊 http://www.youtube.com/watch?v=VyXdIBj2zrI&feature=player_embedded
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Jaja teljesen 😊 de kb ezt is lehetett várni, kelet legerősebb csapatai csapnak össze, szóval elég nagy csalódás lett volna egy unalmas game 😊 Ami fáj hogy kezdem teljesen belátni hogy a Celtics sema Bulls-al sem a Heat-el nem fogja tudni felvenni a versenyt majd a rájátszásban. Persze ha egyáltalán bejutunk... 😊Eddig simán PO-szintű meccs, minden tekintetben.szabaHere I am.szabaIzgalmas kics meccs lehet a végére, remélem Bulls sikerrel 😊gravedigger
Nagyon összeért ez a Wade-James-Bosh trió...
több mint 12 éve
szaba
10 546
Eddig simán PO-szintű meccs, minden tekintetben.Izgalmas kics meccs lehet a végére, remélem Bulls sikerrel 😊gravediggerHeat-Bulls, nézi valaki ? 😊gravediggerHere I am.szaba
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Izgalmas kics meccs lehet a végére, remélem Bulls sikerrel 😊Heat-Bulls, nézi valaki ? 😊gravediggerHere I am.szaba
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Heat-Bulls, nézi valaki ? 😊
több mint 12 éve
Azt árulja el valaki, hogy a Suns miért nyer? Teljesen értelmetlen és érthetetlen.zinedine5mert buzi a testük
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 12 éve
Azt árulja el valaki, hogy a Suns miért nyer? Teljesen értelmetlen és érthetetlen.
több mint 12 éve
Egyet simán tudok aki nála is jóval gyengébb NFL-nél...Mondjuk annál nem nehéz jobbnak lenni...NewmanOFFSzerintem semmi baj nincs Olivérrel, van rosszabb is, NBA-n meg még jobb is mint NFL-nél.zavi27
Emberek könyörgöm miért kínoznak itt is Bóltimór Ólivér??????????? 😂 Végre meg tudok nézni egy Boston meccset ráadásul tudom, hogy jó lélekkel erre ő miért??? na mindegy
on
remélem vhogy az év év végére legalább pozitív mérleg lesz bár ennyi sérülttel....dande
több mint 12 éve
Mondjuk annál nem nehéz jobbnak lenni...OFFSzerintem semmi baj nincs Olivérrel, van rosszabb is, NBA-n meg még jobb is mint NFL-nél.zavi27
Emberek könyörgöm miért kínoznak itt is Bóltimór Ólivér??????????? 😂 Végre meg tudok nézni egy Boston meccset ráadásul tudom, hogy jó lélekkel erre ő miért??? na mindegy
on
remélem vhogy az év év végére legalább pozitív mérleg lesz bár ennyi sérülttel....dande