NBA
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Élmény lesz nézni, ahogy ezt az enyhén szólva amúgy sem túl szimpatikus Rockets-t szétbarmolja 😀DuffMert mi a bajod a Rockets-l, hogy túl jók 😉 😛 ?
több mint 10 éve
Az nba1.hu Pistons fórumáról másolom be ezt ide hátha ott nem olvassa mindenki. Josh Smith kivágásával kapcsolatban írták:NEM 5,4milliót fogtok neki fizetni, hanem még kevesebbet!!!
Van egy szabály, amit úgy látom egyelőre kint is kevés szakíró vett észre. Mark Deeks-re is ráírtam, mert még ő is benézte. Ez a set-off, ami a CBA FAQ 66.pontjának 2.felében van leírva. Nyilván senki nem gondolta, hogy ennek egyszer jelentősége lesz, de SVG elolvasta a CBA-t 😉
A Sport 1 FB csoportba már leírtam, szóval csak átmásolom:
"Amikor egy játékost úgy hajítanak ki, hogy garantált, élő szerződése van és 48óráig a kutyának nem kell ezzel a szerződéssel, akkor utána teljesen szabadon igazolható lesz. A régi csapat a full összeggel tartozik neki és ebből nem jön le az új csapattól kapott pénze, mint anno az amnesty esetében, hanem a kettőt együtt kapja. DE...
Van egy aprónak tűnő szabály, ami később még könnyítheti a Pistons terheit és ezért NEM MINDEGY mennyiért ír alá Smith.
A 'set-off' szabály annyit jelent, hogy ha egy ilyen helyzetbe került játékos bármilyen profi csapathoz aláír (legyen akárhol a világon), akkor az új fizetése és az aktuális 1éves vet min. közötti különbség felével csökken a régi fizuja.
Az 1éves vet min. most $816,482. Tehát ha Smith mondjuk (a könnyebb számolás miatt) aláír valahova $1,816,482-ért, akkor itt fél milliót spórolhat a Pistons. Smith így is kap plusz $1,316,482-t az eredeti Pistons fizujához képest, de mégsem mindent.
Ennek a következő években lesz nagyobb jelentősége, hiszen Smith a stretch provision miatt még 5évig lesz a csapat fizujában 5,4misiért. Viszont ha összeszedi magát és kap egy jobb szerződést, akkor ez még sokkal csökkenhet.
pl. ha '16/17-be kap egy 8misit, akkor abból lejön az akkori 1éves vet min. ($874,636) és a különbség fele 3,56millió, tehát a Pistons rengeteget spórolhat. És természetesen nem csak lóvéban, hanem sapka alatti helyben is, hiszen a fentiek mindkettőre vonatkoznak!
Tehát Smith legnagyobb drukkere innentől kezdve SVG!!!
több mint 10 éve
Élmény lesz nézni, ahogy ezt az enyhén szólva amúgy sem túl szimpatikus Rockets-t szétbarmolja 😀
több mint 10 éve
Most majd nyáron lesz +24millája a sapi alatt a nyáron+1 top10 draft cetlije valszeg. Abból a pénzből már neves FAkat igazolhat (jövő nyáron nem is lesz belőlük hiány) szóval szerintem a knicksnél nagy változások lesznek (főleg ha Marc Gasol hozzájuk igazol)nekem nem hiányzikJó Melo is túlvanfizetve, de szerintem a játéka ér évi 18millát, de mondjuk Stoudemire 24! millát visz haza és mit csinált a knicksbe? Szinte semmit kb 3-4 millát érne most, vagy Bargnani 15milla asszem közben ő 2ér és a cserepadon ül.Phil Jackson nehéz helyzetbe van. De Melo szerintem az egyik legjobb az NBAbe, csak most nyáron elcseszte h nem a bullsba ment.nigga heringxDgabenJosh Smith-t kivágta a Pistons. Na melyik csapat teszi tönkre a saját szezonját a leigazolásával 😀 Reméljük nem a Kings.DuffMajd a Knicks lesz 😀 ott Melon kívűl úgy is levitézlett vagy túlfizett emberek játszanak.nigga hering
az öreg Phil-nek meg kell pár év míg kitakarít, de végig viszigaben
több mint 10 éve
Máris elég komolyan dolgoznak a szerződtetésén. Csak azért nem trade-eltek érte mert nem tudtak megfelelő csomagot ajánlani érte (fizuban).Josh Smith-t kivágta a Pistons. Na melyik csapat teszi tönkre a saját szezonját a leigazolásával 😀 Reméljük nem a Kings.DuffHa Morey a Rockets GM nem tud januárig összehozni egy 3. All-Start a csapatba, szerintem vészmegoldásnak elhozza ezt a trógertflzoli
több mint 10 éve
Josh Smith-t kivágta a Pistons. Na melyik csapat teszi tönkre a saját szezonját a leigazolásával 😀 Reméljük nem a Kings.DuffHa Morey a Rockets GM nem tud januárig összehozni egy 3. All-Start a csapatba, szerintem vészmegoldásnak elhozza ezt a trógert
több mint 10 éve
nekem nem hiányzikJó Melo is túlvanfizetve, de szerintem a játéka ér évi 18millát, de mondjuk Stoudemire 24! millát visz haza és mit csinált a knicksbe? Szinte semmit kb 3-4 millát érne most, vagy Bargnani 15milla asszem közben ő 2ér és a cserepadon ül.Phil Jackson nehéz helyzetbe van. De Melo szerintem az egyik legjobb az NBAbe, csak most nyáron elcseszte h nem a bullsba ment.nigga heringxDgabenJosh Smith-t kivágta a Pistons. Na melyik csapat teszi tönkre a saját szezonját a leigazolásával 😀 Reméljük nem a Kings.DuffMajd a Knicks lesz 😀 ott Melon kívűl úgy is levitézlett vagy túlfizett emberek játszanak.nigga hering
az öreg Phil-nek meg kell pár év míg kitakarít, de végig viszi
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 10 éve
Jó Melo is túlvanfizetve, de szerintem a játéka ér évi 18millát, de mondjuk Stoudemire 24! millát visz haza és mit csinált a knicksbe? Szinte semmit kb 3-4 millát érne most, vagy Bargnani 15milla asszem közben ő 2ér és a cserepadon ül.Phil Jackson nehéz helyzetbe van. De Melo szerintem az egyik legjobb az NBAbe, csak most nyáron elcseszte h nem a bullsba ment.xDgabenJosh Smith-t kivágta a Pistons. Na melyik csapat teszi tönkre a saját szezonját a leigazolásával 😀 Reméljük nem a Kings.DuffMajd a Knicks lesz 😀 ott Melon kívűl úgy is levitézlett vagy túlfizett emberek játszanak.nigga hering
több mint 10 éve
xDJosh Smith-t kivágta a Pistons. Na melyik csapat teszi tönkre a saját szezonját a leigazolásával 😀 Reméljük nem a Kings.DuffMajd a Knicks lesz 😀 ott Melon kívűl úgy is levitézlett vagy túlfizett emberek játszanak.nigga hering
több mint 10 éve
Josh Smith-t kivágta a Pistons. Na melyik csapat teszi tönkre a saját szezonját a leigazolásával 😀 Reméljük nem a Kings.DuffMajd a Knicks lesz 😀 ott Melon kívűl úgy is levitézlett vagy túlfizett emberek játszanak.
több mint 10 éve
Josh Smith-t kivágta a Pistons. Na melyik csapat teszi tönkre a saját szezonját a leigazolásával 😀 Reméljük nem a Kings.
több mint 11 éve
na, hát ennyi a különbség aközött a rendszer között, amiben még én játszottam, meg aközött, ahova sosem jutottam el 😊régen volt már, hogy kosaraztam, hányadik személyitől van minden (nem támadó) faultért büntető? meg az NBA-ben a támadóhibák nem számítanak bele a csapatszemélyibe? csak mert nálunk - emlékeim szerint - a támadók beleszámítottak a négy csapatfaultba, viszont a negyedik fault után a támadóért nem járt büntető.A támadó nem csapatfault, viszont mondjuk a loose ball foul vagy over-the-back foul igen. Öt kell egy negyedben, hogy dobjon a másik csapat automatikusan.Maka
most nézem az NBA jegyzőkönyvét, és a negyedik negyedben a Thundertől volt egy támadó hiba, aztán három védő, aztán megint egy támadó, és aztán BW csinált még egy védőt, és még mindig nem volt büntető... és aztán vége lett a meccsnekslowmotion
több mint 11 éve
régen volt már, hogy kosaraztam, hányadik személyitől van minden (nem támadó) faultért büntető? meg az NBA-ben a támadóhibák nem számítanak bele a csapatszemélyibe? csak mert nálunk - emlékeim szerint - a támadók beleszámítottak a négy csapatfaultba, viszont a negyedik fault után a támadóért nem járt büntető.A támadó nem csapatfault, viszont mondjuk a loose ball foul vagy over-the-back foul igen. Öt kell egy negyedben, hogy dobjon a másik csapat automatikusan.
most nézem az NBA jegyzőkönyvét, és a negyedik negyedben a Thundertől volt egy támadó hiba, aztán három védő, aztán megint egy támadó, és aztán BW csinált még egy védőt, és még mindig nem volt büntető... és aztán vége lett a meccsnekslowmotion
you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
régen volt már, hogy kosaraztam, hányadik személyitől van minden (nem támadó) faultért büntető? meg az NBA-ben a támadóhibák nem számítanak bele a csapatszemélyibe? csak mert nálunk - emlékeim szerint - a támadók beleszámítottak a négy csapatfaultba, viszont a negyedik fault után a támadóért nem járt büntető.most nézem az NBA jegyzőkönyvét, és a negyedik negyedben a Thundertől volt egy támadó hiba, aztán három védő, aztán megint egy támadó, és aztán BW csinált még egy védőt, és még mindig nem volt büntető... és aztán vége lett a meccsnek
több mint 11 éve
Húúú ez a Spurs-Grizzlies meccs.nem, ez a mai triple OT Blazers - Spurs volt az... nem egyszer estem le az ágyról 😀
Game of the Year? :pdanyly
Lillard nagyon durva, harmadik évében a liga egyik legjobb irányítójává vált, Duncan is hihetetlen, amit még leművel 38 évesen... kurvajó kis meccs volt ez, sajnos a végére elfáradt a SA, azért látszik, hogy nagyon hiányzik Parker és Kawhi csapat teljességéhez.
több mint 11 éve
Rondo cserével az utolsó bajnok is távozott a Celticsből 😕Kedveltem a játékát, hozzáállását, szerepét a Big3 mellett..
Sajnos várható volt, a jövőre lejáró miatt, hogy távozni fog, sok sikert neki a Mavsben!
Jöhet az új és remélhetőleg még sikeresebb éra. Bízom benne, hogy folytatódik az építkezés és Smart is bizonyít majd a lehetőség adott.
A Dallasnál a kezdő komolyan megerősödött, végre van egy olyan irányítójuk, aki képes védekezni, plusz nem labdaigényes támadásban, ha Dirk (kedvelem) és T. Chandler is egészséges tud maradni még legalább 1-2 évig, akkor komolyan számolni kell velük, ahogy idén is a PO-ban.

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 11 éve
Húúú ez a Spurs-Grizzlies meccs.Game of the Year? :p
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Rondo ===> MavericksButler 1 isten mostanában. A mavs így top5csapat lett a ligába nyugaton meg top3.De én a knicksbe láttam volna szívesen Rondót
By the way - Jimmy Butler 35 pts, 7 ast, 4 stl
:cool:gaben
több mint 11 éve
Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem hüp hüp hüp 😕 még ha számítani is lehetett rá..... talán maradhatott volna segíteni az épülő csapatot, de erre neki se volt annyira már ideje, türelme, meg a pénz is sok amit keres, gondolom.Legalább szimpatikus csapatba ment, sok sikert neki, kivéve a Houston ellen 😀
több mint 11 éve
Rondo ===> MavericksBy the way - Jimmy Butler 35 pts, 7 ast, 4 stl
:cool:
több mint 11 éve
Jabari Parker out of the season. 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
hosszabbitas.hu/amerikai/nba-erosorrend-7-het--
Erősorrend, 7. hét.Maka
19. (19.) Sacramento Kings (11-13)
A “Hogyan legyél troll?” játék győztesei. Az évek óta tartó gyötrelmes szereplésből idén kilábalni látszott a Kings, úgyhogy ennek hozományaként gyorsan kirúgták Mike Malone vezetőedzőt.
--
Ez a frencsájz megérdemli a sorsát. ._.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 11 éve
jogos, csak ez most kurva távolinak tűnik4-5 győzelem egymás után.Sobri Jóskahosszabbitas.hu/amerikai/nba-erosorrend-7-hetNem tudom minek kell történnie, hogy a Suns kijöjjön ebből a hullámszakadékból.zinedine5
Erősorrend, 7. hét.Maka
több mint 11 éve
4-5 győzelem egymás után.hosszabbitas.hu/amerikai/nba-erosorrend-7-hetNem tudom minek kell történnie, hogy a Suns kijöjjön ebből a hullámszakadékból.zinedine5
Erősorrend, 7. hét.Maka
több mint 11 éve
hosszabbitas.hu/amerikai/nba-erosorrend-7-hetNem tudom minek kell történnie, hogy a Suns kijöjjön ebből a hullámszakadékból.
Erősorrend, 7. hét.Maka