NBA

33 feliratkozó

több mint 11 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Szépen beárazták a rakétákat a macik....
Surranó pályán akár még a végére is odaérhetnek. A védekezésük mindig is elit volt, Gasol és Conley (padról Carter) vezetésével a támadójáték is alakul, jó kis csapat alakul Memphisben

több mint 11 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
Erősorrend, harmadik hét:

hosszabbitas.hu/amerikai/nba-erosorrend-3-het

you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!
BaltimoreDefense
Elsőre amikor ránéztem a képre, teljesen úgy tűnt hogy valami játék, k2 vagy mi a neve. Lehet az eredmény láttán az agyam azt a látszatot akarta kelteni vagy nem tudom, de amikor rájöttem ,hogy ez valós meccs volt rendesen meglepődtem xD

több mint 11 éve
Stílszerűen 76-tal próbáltak kikapni, de sajnos nem sikerült.

több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 796 — Sa da tay!
több mint 11 éve
Erősorrend, második hét:

hosszabbitas.hu/amerikai/nba-erosorrend-2-het

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 125 — #NoStress
Jó lesz ez a Houston 😀 😛 Ez az!!!!dande
Az alapszakaszban.Sixo67
Bármibe lefogadom, hogy egy SAS-HOU párharcban nem a Spurs jutna tovább.
Nem, nem azért mert rosszabb csapat lett tavaly óta, csak szerintem a Rockets ellen van a legnagyobb matchup hátrányuk az összes csapat közül.flzoli
Ha lesz ilyen párosítás az idei PO-ban írj rám PM-t, én fogadok veled szívesen.Sobri Jóska
Rendben.
De azért kíváncsi vagyok, hogy mondjuk Pop zsenijén túl miben látod markánsan jobbnak a Spurs-t?flzoli
Nem ismerem ezeket a csapatokat, de szívesen fogadok a tutira. 😉
Ha lesz ilyen párosítás akkor veled fogadok 1:1-be, a bukiknál meg kb. 1:1.2 lesz a nyitó odds a HOU továbbjutásra. Csak nyerhetek.

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az alapszakaszban.Sixo67
Nem, nem azért mert rosszabb csapat lett tavaly óta, csak szerintem a Rockets ellen van a legnagyobb matchup hátrányuk az összes csapat közül.flzoli
Ha lesz ilyen párosítás az idei PO-ban írj rám PM-t, én fogadok veled szívesen.Sobri Jóska
Rendben.
De azért kíváncsi vagyok, hogy mondjuk Pop zsenijén túl miben látod markánsan jobbnak a Spurs-t?flzoli
Azt pont elég lehet 😀 sajnos. No ez a zakó most belefér, vigaszul a Boston kezd éledezni, hajrá így tovább 😀
több mint 11 éve
Az alapszakaszban.Sixo67
Rendben.
De azért kíváncsi vagyok, hogy mondjuk Pop zsenijén túl miben látod markánsan jobbnak a Spurs-t?

több mint 11 éve
Félelmetesen sok homály és ki nem kényszerített hiba van a GSW és a Rockets játékában, de Howard, Bev és Jones nélkül is tisztességesen helyt áll a csapat... Ja és a Warriorsnál minden fontos láncszem játszik. Ez eddig brutálisan meggyőző idénykezdet, főleg hogy néhány "szakértő" még a rájátszást is neccesnek vélte a rakétáknál a szezon előtt

több mint 11 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 125 — #NoStress
Az alapszakaszban.Sixo67
Ha lesz ilyen párosítás az idei PO-ban írj rám PM-t, én fogadok veled szívesen.

több mint 11 éve
Az alapszakaszban.Sixo67
Nem, nem azért mert rosszabb csapat lett tavaly óta, csak szerintem a Rockets ellen van a legnagyobb matchup hátrányuk az összes csapat közül.

több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 468 — Undertaker of the Cleveland graveyard

Remélem a Boston is beindul azért, nem tudom keretileg, és szakmailag egy év után mennyi esély van rá.dande
(1 meccs alapjan) semmi

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 108 — Így remélem megfelelek nektek.....
Az alapszakaszban.Sixo67
Jó van okoska, ne vedd el az örömömet 😉 😛

Utána láttam egyébként, hogy a Spurs pihi üzemmódban tolta, de most annyira nem zavar. Remélem a Boston is beindul azért, nem tudom keretileg, és szakmailag egy év után mennyi esély van rá.
több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 408 — LIGHTS OUT!
Az alapszakaszban.

több mint 11 éve
Jó lesz ez a Houston 😀 😛 Ez az!!!!
több mint 11 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
nem igaz, hogy már a 4. meccsen pihentetni kell Duncanéket... 😀 Popovich igazi fantasy-killer

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 11 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
kings: 4-1, remek játék, most 131pont OT nélkül megy a szekér 😊 remélem ez nem csak átmenetei jó játék, hanem végre POba menetelnekbraxa88
Cousins szerintem egyértelműen a legjobb center a ligában, míg Gay, ha megfelelő közegben játszik szerintem TOP5 SF. DeRozannal nagyon kinyírták egymást Torontoban, Memphisben meg simán fasza volt.
Nagyon szar most ez a kelet nyugat felosztás, bár még nagyon az elején járunk és lehet összeomlik a Kings, de ha ezt tudják produkálni hosszabban, keleten lazán PO csapat lennének. Nyugaton szerintem nincs esély 😕
több mint 11 éve
Megjött idei első erősorrendem, noha új helyen és új formában.

Szeressétek, utáljátok, lájkoljátok, osszátok.

hosszabbitas.hu/amerikai/nba-erosorrend-1-hetMaka
Tetszett az irás, bár Jeremi Lin veterántként való megnevezése elég fura volt. Bár már ugyen itt van egy ideje. A sportfogadás topicba irt tippjeid is követem. Csak igy tovább. Köszi

Természetesen ezt a Lakers-esre irtam 😀 De az erősorrend is jó. Bár az Indina azért ennél jobb sztem.Leonidasz007
Köviben foglalkozom majd a Pacersszel, ha nem lenne mindenki sérült, tényleg jobbak lennének.

Köszi amúgy!Maka
Wiggins írásod tetszett.
Amit nem tudok felfogni, hogy LaVine miért nem játszik 1 percet sem? oké, Martin mostanában elég szépen termel, de őt már rá kellene sózni egy contender csapatra, nálunk meg beépíteni a fiatalokat.csebi
Köszi szépen. Aki még nem látta volna, itt van:  hosszabbitas.hu/amerikai/andrew-wiggins-es-a-nyomaszto-elvarasok

LaVine-ről tudtuk, hogy még az újoncoknál is éretlenebb, nagyon nagy project a faszi.

több mint 11 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
A Cavs kikapott Jazztől! Ismétlem a Cleveland Cavaliers kikapott a Utah Jazztől. Ahogy mindenki várta.iktriad
Hayward elképesztő mit játszott...

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 46 823 — Whoops, looks like something went wrong.
A Cavs kikapott Jazztől! Ismétlem a Cleveland Cavaliers kikapott a Utah Jazztől. Ahogy mindenki várta.

Ja a Space Jam-es szörnyecskék a nyáron meglátogatták Dragiscot és elszívták az erejét? A szezon 5. meccsén már csak csere 6 dobott ponttal és 3 gólpasszal 26 perc alatt. 😕iktriad
Jó lesz ez a Clevland, jó lesz jó lesz... Egyre nehezebb elhinni.Toca
Nem lesz rossz szerintem. Nagyon különböző stílusú játékosok a húzóemberek, össze kell szokni kicsit.
Szerintem PO-ba bemennek, mondjuk döntő közelébe nem jutnak.

több mint 11 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 921 — Lucas Scott
Megjött idei első erősorrendem, noha új helyen és új formában.

Szeressétek, utáljátok, lájkoljátok, osszátok.

hosszabbitas.hu/amerikai/nba-erosorrend-1-hetMaka
Tetszett az irás, bár Jeremi Lin veterántként való megnevezése elég fura volt. Bár már ugyen itt van egy ideje. A sportfogadás topicba irt tippjeid is követem. Csak igy tovább. Köszi

Természetesen ezt a Lakers-esre irtam 😀 De az erősorrend is jó. Bár az Indina azért ennél jobb sztem.Leonidasz007
Köviben foglalkozom majd a Pacersszel, ha nem lenne mindenki sérült, tényleg jobbak lennének.

Köszi amúgy!Maka
Wiggins írásod tetszett.
Amit nem tudok felfogni, hogy LaVine miért nem játszik 1 percet sem? oké, Martin mostanában elég szépen termel, de őt már rá kellene sózni egy contender csapatra, nálunk meg beépíteni a fiatalokat.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
kings: 4-1, remek játék, most 131pont OT nélkül megy a szekér 😊 remélem ez nem csak átmenetei jó játék, hanem végre POba menetelnek
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 20 109 — Vikings fan
A Cavs kikapott Jazztől! Ismétlem a Cleveland Cavaliers kikapott a Utah Jazztől. Ahogy mindenki várta.

Ja a Space Jam-es szörnyecskék a nyáron meglátogatták Dragiscot és elszívták az erejét? A szezon 5. meccsén már csak csere 6 dobott ponttal és 3 gólpasszal 26 perc alatt. 😕iktriad
Jó lesz ez a Clevland, jó lesz jó lesz... Egyre nehezebb elhinni.
több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 446 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner

Ja a Space Jam-es szörnyecskék a nyáron meglátogatták Dragiscot és elszívták az erejét? A szezon 5. meccsén már csak csere 6 dobott ponttal és 3 gólpasszal 26 perc alatt. 😕