NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Ha Wadenek szólnak, hogy a god mode kikapcsolódott nála és kapcsolja vissza akkor még mindig Heat a favorit. Ha nem és a cserecsapatnak kell megnyernie,nah akkor lehet ciki. Bár esélytelenebb csapatot a döntőben nem látok mint a C, úgyhogy remélem nem jutnak el oda.
több mint 12 éve
Oh yeah 😀 😀 😀 majdnem sikerült fenn maradni de végül nem sikerült, lehet ezért nyertünk 😛 persze ez nem fért bele a Sport 1 sűrű ismétlésekkel teli műsorrendjébe de az 5. mecset talán sikerül megnézni, nincs kedvem internettel szenvedni. Aztán a döntőn minden meccsen láthatom őket, remélem 😊 bár James begorombulásától én is tartok. Azért a Miaminál látszik ám igazán, hogy legyenek akár milyen sztárok a csapatban szükség van jó edzőre anélkül nem megy. Ezt csak zárójelben jegyzem meg mondjuk Guardiolára gondolva akit ekéznek, hogy csak jókor volt jó helyen és igazából nincs sok köze a sikerekhez. Hát a Miami legnagyobb győzelmi akadálya szvsz Spolstra és ha nyernek éppen ellenére fognak nyerni.Kedd éjjel is Go Celtics
több mint 12 éve
Óriási meccs volt! 2-2!!!Rondo eszméletlen, KG hozta a kötelezőt, Allennel nem tudom mi történt az elmúlt 2 meccsen, PP is jó volt míg ki nem pontozódott, Pietrus óriásit játszott, Dooling hármasai is eszméletlenek voltak. Az első félidőben egyszerűen minden bejött a Bostonnak aztán a 2.ik félidőre elfogyott a tudomány és a Heat visszajött -18-ról. Durva lett volna, ha a 2.ik franchise rekord comeback-et produkálta volna a Heat...
A bírók ma is botrányosak voltak, főleg a meccs végén, de az elején is olyanokat néztek be (mind2 oldal felé)... nagyon jó érzés tudni, hogy még fog egyszer játszani a Big3 hazai pályán, mert ezek óriási meccsek. Most meg kell lepni idegenben a Heat-et, amire még lehet is esély, bár sztem a következő meccsen LbJ átmegy godmode-ba és dob 35+-ot, de ne legyen igazam
eszméletlen meccs volt
több mint 12 éve
A Kelták is egyenlítetek 😀 Szerintem Wade a half man (ma legalábbis az volt 😂 )
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Na, azért Jamest half man-nek nevezni... 😂Ha a kispad megint annyit hozzá tudna tenni pontban és főleg játékban, annyit mint a G3-on, akkor meglehet.huhu, Ibaka és Perkins is mekkorát játszott atyaég..Azért még a Keltákat ne írd le léci 😊 ha kicsi is az esély de hátha, mondjuk ma egyenlítünkdande
na hát igen, ha kicsit sikerül felnőniük Duranték mellé, és rendre tartani is tudják a formát, akkor ez elég lehet, és Jamesék is vért fognak pisálni ebben az esetben...
de hát ugye a hazaikat hozta mindenki, most otthon kell meglepni a Spurst
go OKC!Stez
Védekezésben megint a "support"-ot kell kiiktani, mert a two-man-show (inkább one and half-man-show) nem lehet elég.
Nálam is GO C's!!!Sinisa
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Ha a kispad megint annyit hozzá tudna tenni pontban és főleg játékban, annyit mint a G3-on, akkor meglehet.huhu, Ibaka és Perkins is mekkorát játszott atyaég..Azért még a Keltákat ne írd le léci 😊 ha kicsi is az esély de hátha, mondjuk ma egyenlítünkdande
na hát igen, ha kicsit sikerül felnőniük Duranték mellé, és rendre tartani is tudják a formát, akkor ez elég lehet, és Jamesék is vért fognak pisálni ebben az esetben...
go OKC!Stez
Védekezésben megint a "support"-ot kell kiiktani, mert a two-man-show (inkább one and half-man-show) nem lehet elég.
Nálam is GO C's!!!
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
huhu, Ibaka és Perkins is mekkorát játszott atyaég..Azért még a Keltákat ne írd le léci 😊 ha kicsi is az esély de hátha, mondjuk ma egyenlítünk
go OKC!Stez
több mint 12 éve
huhu, Ibaka és Perkins is mekkorát játszott atyaég..na hát igen, ha kicsit sikerül felnőniük Duranték mellé, és rendre tartani is tudják a formát, akkor ez elég lehet, és Jamesék is vért fognak pisálni ebben az esetben...
go OKC!
több mint 12 éve
Nagy emberek nagyot játszottak az OKC-ben.Mintha egy teljesen más csapat lett volna a pályán a két hazai meccsen.
Brooks most kifogott Popvich-on.
Lesz mit elemezni, mert egyszerre nem lehet megfogni a "nagyokat" és a "kicsiket" is az OKC-nél.
Brooks húzásai pedig védekezésben ülnek, Parkert, Manut sikerült többé-kevésbé megfogni.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Kiegyenlített a Sonics 😊 A három magas nagyot játszott. KD pedig az utolsó 6 és fél percben a legnagyobbakat idézte.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Én csak mostanra tudtam pótolni a két meccset... 😊Wade 0 bunti nalam mindent elmond. Persze nem ezen mulott nem azert irtam , es igen egyretobb a hulyen fujt meccs. Sokszor akar 2 iranyban is idiotan fujnak.TocaHat visszaadtak boven...TocaIgaz elfogult vagyok, de sztem mind2 irányba teljesen hülye fújások voltak. Igen, volt hazai pálya, de nem volt annyira durva. Néha olyan dolgokat láttak meg mindkét oldalon, hogy az nem igaz. Amúgy én vagyok az egyetlen aki jeff van gundyt hallgathatatlannak tartja? Van néha jó meglátása, meg normális véleménye, de néha iszonyatos hülyeségeket képes mondani...kisvanek4
BOS:
- Igen jó pár fújást visszaadtak, de voltak tévedések mindkét irányba.
- Csapat védekezés sokkal jobb volt. King James-t persze nem lehet megfogni, de a többieket igen. 😊 A negyedik negyedben pörögtek csak fel, az kevés volt.
- Végre a kispadról is jött egy kis energy. És végre nem csak a védekezésben.
- KG újra hasított, Pierce fontos kosarak, Rondo-ra nem tudok mit írni, látni kell. 😊
OKC:
- SAS nagyon nem volt ott fejben, mintha nem is lett volna annyira fontos nekik ez a meccs. Thundernek meg élet-halál kérdés volt. Ez ki is jött... Kíváncsi vagyok a 4. meccsen mit mutat majd a Spurs.
- Sefolosha nagyon jól lassította Parker+Manu-t. Nagyon sokat számított, hogy jóval többet volt a pályán, mint az előző meccsen.
- Végre Perkins is mutatott valami, és Ibaka is a támadó oldalon.
- Ibaka zseniálisan védekezett, főleg az elzárás-leválások után az emberátvételnél.
- OKC végre csapatként játszott, jöttek az extra passzok. Nem a "felfutok a labdával, és eldobom" játék.
JvG: nekem nincs bajom vele, de tény, hogy Miller+Kerr jobb.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Wade 0 bunti nalam mindent elmond. Persze nem ezen mulott nem azert irtam , es igen egyretobb a hulyen fujt meccs. Sokszor akar 2 iranyban is idiotan fujnak.Igaz elfogult vagyok, de sztem mind2 irányba teljesen hülye fújások voltak. Igen, volt hazai pálya, de nem volt annyira durva. Néha olyan dolgokat láttak meg mindkét oldalon, hogy az nem igaz. Amúgy én vagyok az egyetlen aki jeff van gundyt hallgathatatlannak tartja? Van néha jó meglátása, meg normális véleménye, de néha iszonyatos hülyeségeket képes mondani...kisvanek4Kíváncsi vagyok, hogy a 3. meccsen mi lesz ilyen szempontból is.Hat visszaadtak boven...Toca
Addig remélem a C's egyenlít!Sinisa
több mint 12 éve
Igaz elfogult vagyok, de sztem mind2 irányba teljesen hülye fújások voltak. Igen, volt hazai pálya, de nem volt annyira durva. Néha olyan dolgokat láttak meg mindkét oldalon, hogy az nem igaz. Amúgy én vagyok az egyetlen aki jeff van gundyt hallgathatatlannak tartja? Van néha jó meglátása, meg normális véleménye, de néha iszonyatos hülyeségeket képes mondani...Hat visszaadtak boven...TocaEzt írtam én is hajnalban. Minek még tolni is őket, ha egyébként is száguldanak?gdavidKíváncsi vagyok, hogy a 3. meccsen mi lesz ilyen szempontból is.
több mint 12 éve
Hat visszaadtak boven...Kíváncsi vagyok, hogy a 3. meccsen mi lesz ilyen szempontból is.A bírók pedig...Ezt írtam én is hajnalban. Minek még tolni is őket, ha egyébként is száguldanak?gdavid
- Előző meccsen Fisher triplája két pontért
- Mai meccsen: Fisher "kilépése"; Manu tackle Harden-on tripla dobás közben - semmi
Ezek szerintem teljesen egyértelmű szituk voltak.
Az már véleményes, hogy a SAS-nak nincs támadó faultja...
Jobb a Spurs, akkor minek ez?Sinisa
több mint 12 éve
ááááááááááááh, na csak megvan az első OKC W 😊ideje volt már nagyon, remélem, hogy most vérszemet kaptak Duranték
azért ahhoz képest, hogy ez a SAS mondták, hogy nem nagyon fog 100 fölött kapni, az OKC egyszer majdnem, kétszer pedig dobott is 100-at nekik
hát most ez kellett, Sefolousha is jó volt, Perkins is előhúzott a kalapból végre valamit, Harden egy büdös nagy állat, de ez eddig is nyilvánvaló volt, Westbrooknak is jól ment, ami fontos, hogy most jól védekezett és több lasztit is szerzett
ami fontos lesz, akárhogy is végződik a szezon, hogy Hardent nem szabad elengedni, de gondolom úgy is lehívják a +1 éves opciót rá, szóval nem hiszem, hogy idén még ez a veszély fenyegetne
több mint 12 éve
NBA=nulla integrity. Persze semmi újdonság, én vagyok a hülye, hogy belenéztem a playoffba.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Bár, ha reális akarok lenni, akkor valszeg egy Miami-SAS döntővel járnának a legjobban a szurkolók, NBA, mindenki... 😕Sinisasimán nyerne a SAS, legyen csak OKC-Miami
több mint 12 éve
KG annyira azért nem volt jó. Több kéne ide. Az a baj, hogy nincs egységesen jó teljesítmény ha Rondo kiemelkedik akkor mások esnek vissza...etc. Támadásokban sincs sok fantázia sokszor csak várják a csodát és ha Rondo nem törne kosárra egyedül akkor simán leperegne a támadóidő. 😐 A második félidőben meg ahogy írtad "kispad hiánya"...szval elfáradtak. A szoros eredményhez az is kellett, hogy rengeteg büntetőt hagyjon ki a Heat. A végén meg amikor már elúszott a meccs akkor persze minden bement. Jó lett vna egy meccset idegenben elcsípni...GreengoKG:
Mezőnydobásai maradtak most ki gazdagon.
Védekezésben, elzárásokkal nem volt gond.
Pierce-nek kéne felpörögnie.
Hasonlóan az OKC meccshez itt is kíváncsi leszek, hogy megfújják-e a hazai pályát majd Bostonban.
Bár, ha reális akarok lenni, akkor valszeg egy Miami-SAS döntővel járnának a legjobban a szurkolók, NBA, mindenki... 😕
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
KG annyira azért nem volt jó. Több kéne ide. Az a baj, hogy nincs egységesen jó teljesítmény ha Rondo kiemelkedik akkor mások esnek vissza...etc. Támadásokban sincs sok fantázia sokszor csak várják a csodát és ha Rondo nem törne kosárra egyedül akkor simán leperegne a támadóidő. 😐 A második félidőben meg ahogy írtad "kispad hiánya"...szval elfáradtak. A szoros eredményhez az is kellett, hogy rengeteg büntetőt hagyjon ki a Heat. A végén meg amikor már elúszott a meccs akkor persze minden bement. Jó lett vna egy meccset idegenben elcsípni...
E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 12 éve
C's G2Aki teheti nézze meg. Szerintem nagyon jó meccs volt.
Rondo...
... lassan kezdem azt gondolni, hogy nem 3 future HoF játszik a csapatban, hanem 4. Nem is jött le a pályáról egy percre sem.
DE sajnos ez is kevés volt, a kispad hiánya vitte el ezt a meccset.
Allen is az utóbbi idők egyik legjobbjával rukkolt elő.
Pierce, Bass, KG is jó volt.
PP jó lenne, ha figyelne a fault-okra.
Védekezés lehetne jobb, túl sok könnyű kosarat dob a Miami.
A másik oldalon ismét Haslem volt a döntő faktor.
Nem elvéve Chalmers érdemeit.
Nem akarok megint bírózni, de azért voltak érdekes fújások, pl.: két lemarad büntető Rondo javára az OT-ban.
The Celtics were whistled for 33 personal fouls and the Heat attempted 47 free throws.
Miami got whistled for 18 personal fouls and Boston attempted 29 free throws.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Aminu milyen volt?jjncaaSemmilyen 😊 Egy 40 percet játszó kezdő mögött talán elpadoztatnám, Arizát a védő oldalon tudná pótolni valamennyire.
több mint 12 éve
Aminu milyen volt?
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Persze, Ariza cserélhető, ahogy akár Okafor is, de szerintem mindkettő bőven többet keres, mint amennyit érdemel. Egy cserével a sapka ugyanúgy terhelve lenne, jobb játékost meg nem kapnánk. Nem hiszem hogy jövőre olyan nagyon erősödne a keret, Davis-ben hatalmas a potenciál, de még rengeteget kell fejlődnie fizikálisan, NBA-szinten 220 fonttal nem nagyon játszik senki erőcsatárt, inkább 240-nel. Nála óvatosan kell bánni a felpakolt izmokkal, egyrészt hirtelen nőtt hatalmasat, juniorként 6'2-vel kezdett, majd seniorként 6'8 magasan végzett (talán még most se állt meg a növésben), ami már önmagában veszélyes lehet térd- és bokaízület ügyileg, másrészt nagy erőssége a termetéhez képest elképesztő mozgékonysága, amit egy esztelen gyúrással elveszíthet.
Az első 1-2 évben támadásban se lesz az a megállíthatatlan játékos, de ha a tehetségét sikerül kiaknázni, akkor tényleg szupersztár lehet.
Az 1/10 pedig az NBA-ben nem sokat jelent, az már nagyon lutri, és ha be is jön, újoncként onnan ritkán dobbant nagyot bárki is.
Egyszóval nagyon jó (lehet) a mag, de most egy rájátszást érő hely is nehezen néz ki ebből a fiatal keretből, költeni meg addig felesleges nagy névre, amíg nem látszik hogy a meglévő ígéretek hogyan válnak be, miben teljesítenek alul és a hiányposztokra ebből kifolyólag milyen típusú játékosok kellenek.
Számomra - kis piacként - az OKC a követendő példa, Durant után még csináltak két rossz szezont két remek drafttal, aztán jött egy necces rájátszás, majd most már sorban két konfdöntő.
több mint 12 éve
Dub
1 019
Köszi a felvilágosítást. Én Arizát nem vágnám ki, sztem ő simán cserélhető, ha nem kell. Kérdéses, hogy Davis az újoncévében milyen számokat hoz majd, de ha Landry kuka, akkor meg fogja kapni a perceit ígyis-úgyis. Másrészt ez a keret nekem túl erősnek tűnik ahhoz, hogy nagyon tankolni lehessen még egy évet (idén 1/10-re se hiszem hogy nagyon szart lehetne húzni).