NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Ja, csak Bosh még most sem teljesen egészséges...Ezt az idei döntőt szvsz a Heat meg fogja nyerni, tényleg nem látom azt a pluszt Westbrookékban, hogyan tudnák megverni négyszer ezt a James-Wade-Bosh triót, amikor még Haslemék is hozzáadjék a részüket a meccsekhez.
Pedig nagyon drukkolok Durantéknek, de félek, hogy ez idén még nem az Ő évük lesz. :/
több mint 12 éve
SPOILER (ha valaki ismétlést akar nézni)Én csak most tudtam megnézni.
Hát ez nem jött össze sajnos 😕 😕 😕 a végére elfáradtunk. A közepén ment el valahol amikor annyi labdát elszórtunk és nem figyeltünk oda eléggé bár lehet akkor is csak szorosabb lett volna a vége. Meglátjuk hogyan lesz tovább szép volt köszönjük az eddigi eredményeket. A döntőben már nekem mindegy talán az OKC-nak drukkolnék de James bármennyire nem csípem megérdemelné már azt a gyűrűt. Mnidegy nyerjen a jobb miattuk már éjszakázni nem fogok 😛dande
Sajnos ez a Miami ebben a formában nem nagyon volt ma verhető.
James, Wade, Bosh mindhárman jó százalékkal dobtak sok pontot.
Jött a support-tól is 20 pont.
Bosh szerintem még dobó edzésen sem dobott életében 3 triplát, és mellette hihetetlenül jól védekezett is.
Ennyi.
Gratula Nekik.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Rondo mindig is ilyen volt.Nem véletlenül nem dobál szinte sehonnan, mivel Ő sosem tudott dobni.
1-2 éve még rendre ilyen 20%-al dobálgatott, szóval ahhoz képest nagyon sokat fejlődött így is.
Csak nekem ez kevés, dob 11-12-es átlaggal, nálam a folytonos 10+ assistnál sokkal többet ér egy 20 körüli dobóátlag 7-8 assisttal, mint például Paul, aki ezt rendre megcsinálja, ráadásul még szórja is a triplát, ha arra van szükség. És talán ha nem baszna mindenki Rondora, bent a palánk alatt például KG-nak kicsit nagyobb helye is lett volna, nem szakad a nyakába azonnal két ember.
jimmy: igazad van, ezt nem vitatom. A Celtics meglepire jutott be ide, és kibaszott nagy teljesítmény volt ez, a kieséstől függetlenül. De ettől függetlenül én talán megpróbálnám elcserélni Rondot, és rámenni valami ponterősebb, clutch irányítóra. Elkezdheti tovább gyúrni magát emberünk távolról és mediumról, de én nem tudom, nekem lehet ez nem érné meg, hogy a pali kb. 29-30 éves korára tanuljon meg normálisan dobni.
De egyébként gondolom az UFA-k úgy is összebeszélnek, szóval szerintem vélhetően egyben fog maradni a csapat, csak hát az öregedés nagy baj, meg hát számomra Rondo...
több mint 12 éve
Hát ez az ezen én is jó néhányszor majdnem idegbajt kaptam főleg a már említett harmadik negyedben amikor fel is jöttek ránk, hogy számtalanm helyzetben nem mentek rá a gyűrűre tovább passzoltak stb nem úgy mint pl James emberel együtt. Mintha az önbizalom és a koncentráció hiányzott volna. Meglátjuk jövőre bár nagy sansszal sokkal gyengébb idénynek nézünk elébe.
több mint 12 éve
Rondo tried to throw a towel over a camera but like the rest of Celtics in the 4th qtr, he missed that shot too.sajnálom, hogy kiestek. Nem értek az nba-hez, de talán a KG-PP-RA 3mashoz nem egy pontdobó irányító kellett sosem, hanem egy passzolós. Rondo sokat fejlődött, de a kinti dobásaira nagyon rá kell állnia nyáron. Ma is tripla duplát nyomott, ha tudna javítani a kinti dobásain, azzal csak még nagyobb beast lenne
JT Daniels fan
több mint 12 éve
Unom hogy keleten folyton a sötét oldal nyer. iktriadén is, de szerencsére most nem jutott be a boston.
mostmár akárki nyer, örülni fogok
több mint 12 éve
Hát izé..Azért ez a Celtics egy elég nagy meglepetésre jutott döntőbe, a Sixers ellen 7 nagyon kínos rögbimeccs után. És azt se feledjük, hogy a 4 meccsen a harmadik negyedben a komplett Pacers terített egy betlit, és 10+ pontról bukták, ha az megvan, már 3-1-ről nem állnak fel. Szóval amit mondani akarok, hogy kib*****tt gyenge a Kelet még mindig, és nem nagyon lesz jobb. :/
Na, így a végén, hát imádom az OKC-t, és adná az ég, hogy nyerjenek, de szvsz egy fikarcnyi sanszuk sincsen ez ellen a Heat ellen. Amit tavaly nem tudott a Miami, most azt tud, mégpedig nyerni. Nem basszák el a meccs végét, sőt, a nagy trióból általában akkor jön ki a clutch faktor. Elképesztő erősek.
A Celticsnél már más a fáma, a húzóemberek szinte egytől-egyig szabadügynökök lesznek, a másik fele a csapatnak öreg.
De most frankón, oké, hogy Rondo az elmúlt 1-2 évben kurva sokat fejlődött, de nekem egyszerűen fájt nézni, hogy méterekre állnak tőle, aztán inkább passzol a semmibe, de a lényeg, hogy véletlenül sem meri elvállalni. Egyáltalán nem csodálom, hogy a Boston el akarta cserélni a szezon előtt, én most is biztosan megpróbálnám.
Megnézném, hogy mit tud ez a Celtics egy ponterősebb irányítóval, aki hármasozni is tud. Például Pault, ha nem hosszabbít a Clipperssel. 😊Stez
Mikor volt olyan döntő, aminek mindkét résztvevőjét ilyen pontosan tudták megtippelni? Mindenki ezt várta szezon előtt, össze is jött, nagyon ritka
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Hát izé..Na, így a végén, hát imádom az OKC-t, és adná az ég, hogy nyerjenek, de szvsz egy fikarcnyi sanszuk sincsen ez ellen a Heat ellen. Amit tavaly nem tudott a Miami, most azt tud, mégpedig nyerni. Nem basszák el a meccs végét, sőt, a nagy trióból általában akkor jön ki a clutch faktor. Elképesztő erősek.
A Celticsnél már más a fáma, a húzóemberek szinte egytől-egyig szabadügynökök lesznek, a másik fele a csapatnak öreg.
De most frankón, oké, hogy Rondo az elmúlt 1-2 évben kurva sokat fejlődött, de nekem egyszerűen fájt nézni, hogy méterekre állnak tőle, aztán inkább passzol a semmibe, de a lényeg, hogy véletlenül sem meri elvállalni. Egyáltalán nem csodálom, hogy a Boston el akarta cserélni a szezon előtt, én most is biztosan megpróbálnám.
Megnézném, hogy mit tud ez a Celtics egy ponterősebb irányítóval, aki hármasozni is tud. Például Pault, ha nem hosszabbít a Clipperssel. 😊
több mint 12 éve
Unom hogy keleten folyton a sötét oldal nyer. Remélem Duranték a döntőben elkenik a szájukat.
több mint 12 éve
SPOILER (ha valaki ismétlést akar nézni)Hát ez nem jött össze sajnos 😕 😕 😕 a végére elfáradtunk. A közepén ment el valahol amikor annyi labdát elszórtunk és nem figyeltünk oda eléggé bár lehet akkor is csak szorosabb lett volna a vége. Meglátjuk hogyan lesz tovább szép volt köszönjük az eddigi eredményeket. A döntőben már nekem mindegy talán az OKC-nak drukkolnék de James bármennyire nem csípem megérdemelné már azt a gyűrűt. Mnidegy nyerjen a jobb miattuk már éjszakázni nem fogok 😛
több mint 12 éve
Ha minden igaz, akkor LeBronnak van PO 7. meccsen a legjobb átlaga az NBA történetében, laza 36-os átlaggal.Ha ma is meglesz az átlag, akkor nem adok sok sanszot a Celticsnek. 😊
több mint 12 éve
Pedig hány csapat volt, ami kis túlzással one man showal nyert bajnoki címet? 😊Szerintem meg a Heat eesélyesebb.A tegnapi meccsig azt hittem, hogy a one-man show nem tud bajnoki címet nyerni...
De ez csak szubjektív véleményem. De nem látom, hogy Jamest most akárki is meg tudja állítani.
Idén szerintem meglesz a gyűrűje.Stez
James-t tényleg a saját csapattársai tudják a legjobban megakadályozni. 😊
Néhány hét múlva meglátjuk.Sinisa
Emlékeim szerint például az előző Miaminak is kb. Wade nyert gyűrűt. De nálam Gasol se volt sose akkora császár, hogy a Lakersre ne mondjam, hogy ott is Kobe nyerte sorban a gyűrűket. Jó, ott egy fontos tényező volt, ami Miamiban most nincs meg: Phil Jackson. De szinte bárki jobb Spoelstránál. Bőven hugyozik is majd vért az OKC-val, ha James nem hoz le szinte minden meccset hajnali formában, illetve Wade nem vált god modeba.
több mint 12 éve
Szerintem meg a Heat eesélyesebb.A tegnapi meccsig azt hittem, hogy a one-man show nem tud bajnoki címet nyerni...
De ez csak szubjektív véleményem. De nem látom, hogy Jamest most akárki is meg tudja állítani.
Idén szerintem meglesz a gyűrűje.Stez
James-t tényleg a saját csapattársai tudják a legjobban megakadályozni. 😊
Néhány hét múlva meglátjuk.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Szerintem meg a Heat eesélyesebb.De ez csak szubjektív véleményem. De nem látom, hogy Jamest most akárki is meg tudja állítani.
Idén szerintem meglesz a gyűrűje.
több mint 12 éve
Nem mondtak hogy OKC ellen a Heat az eselyesebb , csak azt firtattam hogy messze nem kedvezobb matchup a Heat mint a Boston sot. Boston ellen Rondora van ember, KG-ra van ember es a C nek annyi . Az egy nagyon sima donto lenne szerintem.TocaOKC O# vs. BOS D# nálam nehezebbnek tűnik, mint az OKC O# vs. MIA D#
Az OKC D# mindkettő ellen nálam jobb.
Az egyik oldalon a James a másik oldalon a kiszámíthatatlanabb csapatjáték lenne a kemény dió.
A G7-t elég félve várom.
Allentől és Pierce-től nagyon nagy formajavulás kéne, és ismét kéne a padról valaki, aki hozzá tud tenni a játékhoz mindkét palánk alatt.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Nem mondtak hogy OKC ellen a Heat az eselyesebb , csak azt firtattam hogy messze nem kedvezobb matchup a Heat mint a Boston sot. Boston ellen Rondora van ember, KG-ra van ember es a C nek annyi . Az egy nagyon sima donto lenne szerintem.
több mint 12 éve
Azok után, hogy az OKC eltakarította az útból Duncan&Co-t nálam ők az esélyesei a gyűrűnek.A BOS-nal valszeg elfogult vagyok. 😊
Westbrook játékát én sem szeretem, de a Spurs ellen nagy fejlődést mutatott be.
Kevesebb egyénieskedés, több csapatjáték.
James-t 1-1-ben nagyon nehéz megfogni, szinte lehetetlen Az OKC már Manu ellen folyamatos besegítéssel (Ibaka) játszott.
Valszeg James ellen is ez lenne. Arról nem is beszélve, hogy a Miami-ban nincs annyi potenciális pontdobó, mint a Spurs-ben.
Az "igazi nagy emberek" hiányát Garnett is nagyon jól használja ki.
Perkins annyira nem játékügyes, viszont sokkal több területe lesz mint az előző 6 meccsen, a zsákolásokat pedig Ő is megoldja.
Bosh lehet, hogy külön-külön jobb mint Ibaka vagy Perkins, de Neki nincs segítsége.
Igaziból én azt is vitatnám, hogy Bosh jobb védő, mint Perkins vagy Ibaka...
Bosh főleg a pick&roll ellen szokott betlizni.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Azért ez nem teljesen igaz.A James-Durant matchup az ül, bár szerintem védekezésben Sefolosha lenne Jamesre küldve.
De James most szerintem egyébként kicsit jobban egyben van fejben, mint például Durant. Westbrook egy turnovergyár, ilyen védelem ellen ezekkel a sokszor hasztalan betöréseivel, és turnovereivel a saját csapatát ölné meg. Harden fasza gyerek, de mivel állandóan ott lesz James, akit nem fog tudni megfogni, lehet kicsit kevesebbet játszana, mivel védekezésben Sefoloshával próbálnák elvégeztetni a piszkos melót. Ha nem, akkor Ő sokkal rosszabb védő Thabonál, James azért Őt is megenné reggelire.
A Heatnél Bosh már hajnalban fasza volt, főleg védekezésben és lepattanózásban, Ő mindkét OKC magas kezdőjénél jobb, így a hajnali játékával is, pedig nem is teljesen százas.
Perkins és Ibaka is hol mindent kihagynak és totál luftra védekeznek, hogy meg minden bejön nekik, de azért az ritka.
És akkor nem is beszéltünk Waderől, akivel pedig soha nem tudhatod, mi a fasz van, bármikor behülyül és szór 30-at, védekezésben meg azért Ő is elég jó.
Én összességében nem tartom jó matchupnak a Heatet az OKC-nak, és 4-2-es Heat sikert mondanék, James miatt. Nagyon küzd, és kibaszottul akarja ezt a gyűrűt, és jelenleg nem látom, hogy bárki is meg tudná állítani abban, hogy elérje a célját.
több mint 12 éve
Durantra ott van James. harden Wade . Westbrook Chalmers necces , de a Boston palank alatt messze jobb mint az OKC ha oket tulleptuk akkor ott nem aggodom. Ibaka- Bosh parharc is korrekt. Perkins egyedul a kerdes, de azert messze nem akkor playmaker o hogy aggodjak miatta. Pad lesz a necces , ami a Bostonnak meg annyira sincs. Meg ugye azert van emberunk Jamesre-Wadere es Boshra is.
Szvsz Boston full eselytelen lesz . Mert ott paintbe mar nem lenne annyi teruk mint a Heat ellen.
több mint 12 éve
Miami nem tudom hogy lehetne jobb matchup. Ez a Heat a remalma mindenkinek mert ha wade-james ihletett kap es meg Bosh is bevetheto nincs csapat a foldon ami megfogja.TocaJames bomba formában.
Wade, Bosh különböző okoból gyenge.
Az OKC magas rotációjával nincs aki felvegye a versenyt.
Bosh soha nem a védekezéséről volt híres.
Haslem kevés lesz; Anthony, Pittmann, Turiaf felejtős.
Szerintem a BOS csapatvédekezésben sokkal jobb.
Garnett+Bass jobb esélyekkel birkózna az OKC nagy embereivel.
Rondo Westbrook ellen jobb, mint Chalmers.
Az más kérdés, hogy már szinte a szertáros is sérült.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Miami nem tudom hogy lehetne jobb matchup. Ez a Heat a remalma mindenkinek mert ha wade-james ihletett kap es meg Bosh is bevetheto nincs csapat a foldon ami megfogja.
több mint 12 éve
Csúnya nagy zakó...James hihetetlen.
Pierce térde jó állapotban lehet... 😕
A G7-en azért számít a rutin is. Talán ez az egyetlen tényező, amit a C's mellett szól.
Az OKC-nek szerintem a Miami jobb matchup lenne.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Én kb. 20-30% esélyt látok a Boston győzelemre James ezt megint be fogja húzni. Viszont OKC szempontból nem rossz, hogy megint van pár nap pihenő a Döntő előtt. Sokat jelenthet ez majd az 5-6-7. meccsnél. Azért remélem a Celtics jut be és őket verhetjük meg majd a gyűrűért. A Miami nekem sem a szívem csücske.
több mint 12 éve
Pont a múltkor mondták a Miami-ról, hogy ez is csak James képére formázott csapat (mint anno a Cleveland-ban), ahol szinte ő az egyedüli húzóember, köré épül minden, a többit majdnem el lehet felejteni. Még Wade is sokszor háttérbe szorul és gyengén játszik. De persze nélküle azért nem menne ennyire a szekér.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Hát az biztos, hogy a Celticset egyedül Rondo vitte, de tőle is ennyire tellett. Pierce nevetságesen gyenge volt, aztán Lebron meg róla dobott a nagyszünetig laza 30 pontot, szóval védekezésben sem volt a helyzet magaslatán. De Wade se szakadt meg, sőőt.. Valóban kb. egyedül Jamesen lehetett látni, hogy mennyire meg akarja nyerni a meccset, a sorozatot, de hát írtó szerencséje volt Spoelstrának, hogy ma James egyedül több, mint elég volt, mert ha visszajön a Celtics, fingja nem lett volna, hogy mit találjon ki esetleg. 😀Bosh meg védekezésben azért nagyot játszott, Ő is inkább egy nagy melós ott a tömegben, de nagyon kell Ő ide.
A 7. meccset hozni fogja a Heat, az OKC ellen meg már Wade is összekapja magát szerintem. Az érdekes döntő lesz, hogyan állítják meg Durantékat, akik szinte minden meccsen dobnak legalább egy százast. James egyedül nem lesz elég.