NBA
33 feliratkozó
több mint 9 éve
A Cavs is oktat megint. 😀 31 ponttal mennek a félidőben, ami rekord konferenciadöntőkben...
több mint 9 éve
Engem meglep a GS bukdácsolása, de legalább látható, hogy senki nem verhetetlen.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Ez akkor ennyi volt, innen nem hiszem, hogy az OKC elchokerkedné a párharcot.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Másodjára lett megsemmisítve a Warriors, hihetetlen... 😮Green meg jó arc volt és eltiltotta magát a meccstől (6 pont, 1/7 mezőnyből és 6 TO). 😀
Westbrook viszont nem normális. 😊
több mint 9 éve
Na most már tényleg szarban van a Warriors. Fizikailag és mentálisan is látványosan gyengébbek.
több mint 9 éve
Ismét jó mérkőzés Torontóból. A torontói ászoknak mind sült a keze, bár Biyombo visszafogottabb volt. Love továbbra is gyenge, de kisebb sérülés játszik + most is meghúzódott a bokája. Irving észhez tért, de ő is kevés volt most. A 4. negyedben Jefferson és Frye tudott pluszt hozzátenni a Cavs játékához, de Lowry és DeRozan szinte tarthatatlan volt. + a Raptors nagyon jó levédekezte az embereket, James-ék sokszor csak ide-oda dobálták a lasztit. A Cavs a két idegenbeli meccsén 82 (!) db 3-pontosat kísérelt meg, nem túl jó százalékarányban. Ezen nem ártana csiszolni.Ó míly csodás lenne egy Toronto-OKC döntő!!!!!!!
A Torontónak idegenben fel kellene javulnia, ha szeretne valamit.
danyly
Lehet még végig is nézném.
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Szóval csak, hogy tisztán lássuk a dolgokat:Goodell keze messze elér!
Az NBA vasárnapi döntése szerint ez 1 meccses eltiltást ért
Rá egy napra az NBA úgy döntött, hogy ez csak flagrant 2 és nincs eltiltás
Aha, értem.
Ja és amúgy ez a flagrant 2 akkora bullshit, pláne, hogy az automatiuks ejection, de Green végig játszotta a meccset.
Jughead
több mint 9 éve
Ismét jó mérkőzés Torontóból. A torontói ászoknak mind sült a keze, bár Biyombo visszafogottabb volt. Love továbbra is gyenge, de kisebb sérülés játszik + most is meghúzódott a bokája. Irving észhez tért, de ő is kevés volt most. A 4. negyedben Jefferson és Frye tudott pluszt hozzátenni a Cavs játékához, de Lowry és DeRozan szinte tarthatatlan volt. + a Raptors nagyon jó levédekezte az embereket, James-ék sokszor csak ide-oda dobálták a lasztit. A Cavs a két idegenbeli meccsén 82 (!) db 3-pontosat kísérelt meg, nem túl jó százalékarányban. Ezen nem ártana csiszolni. A Torontónak idegenben fel kellene javulnia, ha szeretne valamit.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
...azért van itt egy fontos dolog még, Jones szabálytalansága (ha gondatlan volt) a meccs eredményétől független értelmetlenség
Jughead
Greené nem erről szólt, hanem eladták azt, hogy küzdöttek a tétmeccsen a labdáért...
Én kb. el is tudom képzelni ezt, de Adamsot már másodszor rúgja tökön!!!!!! és ezen felül egyszer már ráugrott a hátára is akaratlagosan amiből megsérült Adams
Na ez mi??
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Ja, ha. Ha az OKC húzóemberei mindig hozzák, amit tudnak, már sokszoros bajnokok lennének.Csak valahogy divatos a fontos pillanatokban besülni, megsérülni. Oké, utóbbi nyilván nem az adott játékos hibája, de Love is imád PO-ra kidőlni, Irving is időzített bomba, szerencsétlen…
Szerintem a jelenlegi OKC sokkal nagyobb falat a GSW-nek, mint a Cavs lesz.
több mint 9 éve
Amúgy azzal, hogy szvsz a GSW most is továbbmegy, elég ratyi forgatókönyv lesz megint, jól megszenvednek, míg a Cavs nem feltétlenül, ennek folytán a döntőre megint úgy mennek a csapatok, hogy a könnyebb út, jó forma miatt a Cavs megkapja a hype-ot, a GSW meg simán behúzza a döntőt, mivel más, hogy az OKC stílusa nem feltétlenül fekszik neki, de a Cavsé feküdni fog, nagyon is.???
Stez
Tavalyi döntő, idei karácsonyi meccs? A Cavsnél jobban senki sem tudta ölni a játékukat az utóbbi időben egy valami hiányzott egy elit támadó játék a Cavstől. 😉 De ha az első két körhöz hasonlóan sül Love és JR keze, akkor a támadó oldalon sem lehet probléma. 😉
több mint 9 éve
Az tök mindegy, egy meccs volt csak. Egyébként én még mindig a GSW-t mondanám továbbjutónak. Az OKC évek óta szenved azzal, hogy a legfontosabb pillanatokban pontot tudjon tenni egyes párharcok végére, szvsz most se lesz ez másképp. Persze drukkolok nekik.De ennyire nem verték meg őketA Warriors brutális verést kap, ha most kéne fogadni, hogy ki lesz a továbbjutó, nem mernék rájuk tenni.Tavaly már tartottak itt egyszer a Grizzlies ellen.
Kampman
Maka
Kampman
zu James: pont ugyanolyan játékos, mint Jordan, Kobe vagy Curry, általában vagy imádják, vagy utálják őt az emberek. Egyébként szerintem semmi probléma sincsen azzal, amit az alább linkelt videónál csinált, és azzal sem értek egyet, hogy mindig tuskók veszik körül. James egyáltalán nem buta, kifejezetten intelligens csóka, ez a pályán, a játékán is meglátszik, azzal meg végképp nem értek egyet, hogy mondjuk nagypofájú lenne. Köze nincs egy Jordan vagy egy Kobe szintjéhez, csak persze előbbi nem az internet fénykorában játszott, így sokak számára nem ismeretes, hogy amúgy mekkora köcsög is tudott lenni. 8) De ezzel együtt is imádtam, tudta, hogy ő a legjobb, de megdolgozott érte, a sikerért, minden egyes nap, minden egyes alkalommal.
Amúgy azzal, hogy szvsz a GSW most is továbbmegy, elég ratyi forgatókönyv lesz megint, jól megszenvednek, míg a Cavs nem feltétlenül, ennek folytán a döntőre megint úgy mennek a csapatok, hogy a könnyebb út, jó forma miatt a Cavs megkapja a hype-ot, a GSW meg simán behúzza a döntőt, mivel más, hogy az OKC stílusa nem feltétlenül fekszik neki, de a Cavsé feküdni fog, nagyon is.
több mint 9 éve
Örülök neki, hogy a Raptors visszahozta a párharcot. 😊 😊
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
Szóval csak, hogy tisztán lássuk a dolgokat:Az NBA vasárnapi döntése szerint ez 1 meccses eltiltást ért
www.youtube.com/watch?v=ZQ4qbjoZrpE
Rá egy napra az NBA úgy döntött, hogy ez csak flagrant 2 és nincs eltiltás
www.youtube.com/watch?v=hyKYiC7lHvY
Aha, értem.
Ja és amúgy ez a flagrant 2 akkora bullshit, pláne, hogy az automatiuks ejection, de Green végig játszotta a meccset.
Szerkesztette: Jughead
több mint 9 éve
De ennyire nem verték meg őketA Warriors brutális verést kap, ha most kéne fogadni, hogy ki lesz a továbbjutó, nem mernék rájuk tenni.Tavaly már tartottak itt egyszer a Grizzlies ellen.
Kampman
Maka
több mint 9 éve
twitter.com/KennyDucey/status/734579759275999232LOL. Kerrnek valaki mondja már meg, hogy csak akkor célszerű segget csinálni a szájából, ha az feltétlenül szükséges.
több mint 9 éve
Jó volt a torontói 3. meccs (bár a színészkedések nem hiányoztak).Bár nem hinném, hogy még egyszer ilyen szarul játszana Love és Irving egyszerre + ilyen jól DeRozan és Biyombo.
Remélem szorosabb lesz mint 4-1 (bár kicsi rá az esély).
több mint 9 éve
De akkor a 4. meccsen volt Green, aki a GSW legfontosabb embere. 😉 Más kérdés az, hogy ha nélküle is nyer esetleg a GSW akkor a 2-2 ellenére is vége a párharcnak.A Warriors brutális verést kap, ha most kéne fogadni, hogy ki lesz a továbbjutó, nem mernék rájuk tenni.Tavaly már tartottak itt egyszer a Grizzlies ellen.
Kampman
Maka
(Tudom, hogy még nem tiltották el, de akkora a felháborodás, hogy nem merik nem eltiltani és hát el is kell)
Szerkesztette: Jughead
több mint 9 éve
A Warriors brutális verést kap, ha most kéne fogadni, hogy ki lesz a továbbjutó, nem mernék rájuk tenni.Tavaly már tartottak itt egyszer a Grizzlies ellen.
Kampman
you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
Félelmetes volt az az elszántság, amivel szét szedték a Warriors-t. A PO előtt azt mondtam, hogy a Spurs-GSW duóból egyet meg fognak verni (mivel a Spurs ágán voltak így őket), de lehetetlennek tartottam, hogy két ilyen csapatot egymás után meg lehessen verni pályahátrányból lehet, hogy tévedtem. 😊Ja és Greent el kell tiltani. 😉
több mint 9 éve
A Warriors brutális verést kap, ha most kéne fogadni, hogy ki lesz a továbbjutó, nem mernék rájuk tenni.Elképesztő, nem hittem volna, innen szép lesz, csakúgy, mint 0-1 után, most is must win meccset fognak játszani...
Kampman
több mint 9 éve
A Warriors brutális verést kap, ha most kéne fogadni, hogy ki lesz a továbbjutó, nem mernék rájuk tenni.
több mint 9 éve
Furcsa mód James körül valahogy mindig tuskókból áll a csapat.
több mint 9 éve
Hát amúgy pont Curryék azok, akik minden egyes tripla után úgy örülnek, ami már-már megalázó. Úgyhogy ha ez nem tetszik, akkor legalább mostmár tudod miért utálják Curryt. 😊nem a zsák a lényeg hanem ami utána van. James és a pad. nem lehet őket nem utálni 😀 + JR Smith...bárki csak ők neEzt most nem értem. Teljesen rendben van, ha nem szereted őket, de ennek alátámasztására miért pont a Playoff eddigi legnagyobb tömését teszed be?
vine.co/v/i0IIUw0vMz9
braxa88
Mellesleg a Cavs nagyok durván sebességet váltott a Playoffra. 😉 Érdekes döntő lesz az idei pedig előzetesen még én is leírtam a Clevelandet annak ellenére, hogy nekik szurkolok.
Jughead
a Curry utálat meg fordítottan, de hasonlóan érthetetlen. de hát ha vki jó és hát ő kurvajó akkor jönnek a haterek.
braxa88
Szerintem amúgy ez hozzátartozik az NBA-hez. 😉
több mint 9 éve
Mondjuk azért mert ha ellenem játszana, és csinálná ezt a fogvédőjével akkor sajnos a habitusomból kifolyólag az 5-6. után biztostuti hogy szájbaverném. És igen, több mint bizonyos hogy a túlzott hypeja isközrejátszik.
De amúgy nem tudnék rá pontos magyarázatot adni, engem baromira irritál, ugyanúgy mint pl Kobe vagy CP3. És nem azért mert megy neki a szekér, Durantnak is megy, LeBronnak is, ők valahogy sohasem irritáltak és még sokan mások sem (Harden, Carmelo, Igu és sorolhatnám). Én sem értem hogy lehet mondjuk egy Duncant nem szeretni, de nem 1, nem 2 oylan ismerősöm van aki kifejezetten rühelli. De ezt is elfogadom, mert nem muszáj vele egyetértenem. Ízlések és pofonok ugyebár.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!