NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Na, eddig mocskosul nem tetszik a meccs :/gdavid
Azért amitől féltem, hogy Bosh piszkosul megkeveri középen az álló vizet.. Nem nagyon bírnak vele most Perkinsék, támadásban meg totális a csőd.
Sokatmondó volt a stat, hogy 1/11-el kezdett mezőnyből az OKC, ugye ez volt jó 3 perce, azóta sem tudtak kosarat szerezni. Ez kibaszott durván indul.

több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Na, eddig mocskosul nem tetszik a meccs :/

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Bírom, mikor bevágják Spoelstra öltözői beszédeit, csak komolyan venni nem tudom ezeket. 😀

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Hát Wadenek ez piszokszar meccse volt, és James is kurvasok olyat hagyott ki amiket beszokott vágni. Thunderben sem érzem hogy sokkal több lenne. Rengeteg mákos labdájuk is volt, illetve ha Spo rájönne hogy Joel tud pattanózni akkor ennyi pattanót se szednek majd. Jó Harden lehet jobb, de tegyük hozzá hogy sokkal többet nem fog játszani mert Sefo emberfelettit védekezett most, szerintem ez se fog menni annyira.
És Wadenek 30 körül kell dobnia ha nyerni akar a Heat, remélem összeszedi kicsit magátToca
Csak figyelj és ámulj 😀 Csinált már egy-két csodát idén a Thunder. Még nincs vége az előadásnak.Shawn84
Értem mester innentol kezdve visszavonulok mert ilyen ervekkel nem tudok mar vitatkozni 😀Toca
Ne is mert én nem akarok vitatkozni senkivel. Nyerjen a jobb. Majd 6-7 meccsen kiderül ki az.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 379 — Vikings fan
Wade 19 pont, 4 lepattano 8 asziszt. Pár pont híján hozta amit szokott. Bosh nem lesz sokkal jobb idén, Battier meg többet nem lesz ilyen jó ebben a párharcban. A Thunderben még mindig nagyobb potenciál van a fejlődésre, akár a következő meccsre is mint a Heatben. Sokkal nagyobb.Shawn84
Hát Wadenek ez piszokszar meccse volt, és James is kurvasok olyat hagyott ki amiket beszokott vágni. Thunderben sem érzem hogy sokkal több lenne. Rengeteg mákos labdájuk is volt, illetve ha Spo rájönne hogy Joel tud pattanózni akkor ennyi pattanót se szednek majd. Jó Harden lehet jobb, de tegyük hozzá hogy sokkal többet nem fog játszani mert Sefo emberfelettit védekezett most, szerintem ez se fog menni annyira.
És Wadenek 30 körül kell dobnia ha nyerni akar a Heat, remélem összeszedi kicsit magátToca
Csak figyelj és ámulj 😀 Csinált már egy-két csodát idén a Thunder. Még nincs vége az előadásnak.Shawn84
Értem mester innentol kezdve visszavonulok mert ilyen ervekkel nem tudok mar vitatkozni 😀
több mint 12 éve
Bosh ma kezdeni fog!
Kíváncsi leszek, hogy így nyernek-e.

több mint 12 éve
Te miről beszélsz ? 😀
Wade 7/19, Bosh még messze nincs csúcsformában. Battier ugyan egész jó volt, de 40 percet ő már nem bír. Nem mondom hogy esélyesek vagyunk, de kb. 3.-4. negyedben az offense az vicc volt, egészen addig míg Spo rendbe nem tette a fejeket és ki nem talált valami okosat. Jah nem ezt csak álmodtam ilyet ő sose tenne.Toca
Wade 19 pont, 4 lepattano 8 asziszt. Pár pont híján hozta amit szokott. Bosh nem lesz sokkal jobb idén, Battier meg többet nem lesz ilyen jó ebben a párharcban. A Thunderben még mindig nagyobb potenciál van a fejlődésre, akár a következő meccsre is mint a Heatben. Sokkal nagyobb.Shawn84
Csak figyelj és ámulj 😀 Csinált már egy-két csodát idén a Thunder. Még nincs vége az előadásnak.
több mint 12 éve
Esélytelen a Heat. Már most is mindenki hozta magát nagyjából, a Thundernél meg Harden 5 egész pontot tett hozz. Durant meg megmutatta, hogy tud olyan statokat hozni mint King James.Shawn84
Te miről beszélsz ? 😀
Wade 7/19, Bosh még messze nincs csúcsformában. Battier ugyan egész jó volt, de 40 percet ő már nem bír. Nem mondom hogy esélyesek vagyunk, de kb. 3.-4. negyedben az offense az vicc volt, egészen addig míg Spo rendbe nem tette a fejeket és ki nem talált valami okosat. Jah nem ezt csak álmodtam ilyet ő sose tenne.Toca
És Wadenek 30 körül kell dobnia ha nyerni akar a Heat, remélem összeszedi kicsit magát
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
Wade-től sokkal több kell. Főleg jobb dobószázalék.
James ma nem volt god mode-ban, a simán klasszis teljesítmény kevés lesz. Szerintem most védekezésben is gyengébb volt, a 4 labdaszerzés ellenére.
Támadásban azért kaptam a +1-eket gazdagon... 😊
Pedig most még a support (Chelmers, Battier) is megvolt.
Ennyire nem rövid a Miami kispad, 7 emberrel kell játszani?

Durant egy állat, ismét a 4. negyedben játszott a legjobban.
Westbrook néha önveszélyes, még egy kicsit higgadtabb játék kéne.
Collison kulcsember volt.
Az OKC magasemberektől pedig azt kapom, amit vártam egyszerűen a fizikai jelenlétükkel sokkal nehezebbé teszik a betöréseket, könnyű kosarakat.
Sefolosha ismét nagyon jó védekezés hol James-en, hol Wade-en.
Harden-nek pedig valszeg nem lesz már ilyen gyenge meccse a döntőben.

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Esélytelen a Heat. Már most is mindenki hozta magát nagyjából, a Thundernél meg Harden 5 egész pontot tett hozz. Durant meg megmutatta, hogy tud olyan statokat hozni mint King James.Shawn84
Te miről beszélsz ? 😀
Wade 19 pont, 4 lepattano 8 asziszt. Pár pont híján hozta amit szokott. Bosh nem lesz sokkal jobb idén, Battier meg többet nem lesz ilyen jó ebben a párharcban. A Thunderben még mindig nagyobb potenciál van a fejlődésre, akár a következő meccsre is mint a Heatben. Sokkal nagyobb.
több mint 12 éve
Te miről beszélsz ? 😀
Wade 7/19, Bosh még messze nincs csúcsformában. Battier ugyan egész jó volt, de 40 percet ő már nem bír. Nem mondom hogy esélyesek vagyunk, de kb. 3.-4. negyedben az offense az vicc volt, egészen addig míg Spo rendbe nem tette a fejeket és ki nem talált valami okosat. Jah nem ezt csak álmodtam ilyet ő sose tenne.
több mint 12 éve
Esélytelen a Heat. Már most is mindenki hozta magát nagyjából, a Thundernél meg Harden 5 egész pontot tett hozz. Durant meg megmutatta, hogy tud olyan statokat hozni mint King James.
több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
azért remélem h nem lesz több olyan meccs ahol egy jumpshotot se dob be a wade/james páros 😊 minden elismerésem a thunderé, nagyon jól játszottak, és a heat se volt rossz sztem. így jött ki a lépés. ami biztos, hogy nem lehet ennyire elveszteni a lepattanózást. nem is értettem h haslem mért ült kb az egész másodikban... bosh 11 dobásából 0 azaz nullát engedett el a festéken belülről. az azért kemény...
végére egy érdekesség: Durant scored just 2 pts on 0/2 shooting when guarded by LeBron. Everyone else? 34 pts on 12/18 shooting.
több mint 12 éve
Spoalstra looser, sajnálom Jamest.Toca
Ezt szépen lerendezted két szóval. Kicsit bővebben? Azon kívül, hogy egy nyápic a csávó. Harden semmit nem mutatott, Westbrookot például szerény számításom szerint minimum négyféle taktikával próbálták tartani, csak ugye nem jött össze a pályán. A mágnestáblát még Várhidi se tudta a pályára vinni.... sajna. Chalmers és Battier mind hozzátették a magukét. Azt se lehetett mondani, hogy annyira fogalmatlanok lennének, asszem 87 labdabirtoklásból dobtak 94 pontot, nem parádé, de nem is dráma. Persze a magasembereik (Battier vs. Ibaka) feleannyi lepattanót se szereztek, ez megint kinek a hibája? Nincs olyan meccs, amit hiba nélkül lehoz egy edző, de olyan nagy taktikai hibát nem láttam, bár félig(inkább kétharmadig) aludtam, lehet lemaradtam sok mindenről. A Thunder jobb, a mai meccsen legalábbis az volt.füligjimmy
Egyszerűen nem tud belenyúlni a meccsbe. Felrakja a kezdőket aztán annyi. 6 ember tolja végig a meccset kiegészítve egy Miller 10perccel. Joel nem játszik pedig palánk alatt elférne védelemben mindenképpen támadásba meg mindegy nagyjából.
Battier 41 perc, végén az verte meg 1-1ben aki akarta ,kifáradt.
Annyit csinált egész meccsen,hogy Jamesnek tapsolt meg néha faltot reklamált...
több mint 12 éve
Escalade Indianapolis Colts 1 034 — #want
az lehetséges, hogy más a most adott ismétlésnél a sport tv-s "szakkomm", mint éjszaka élőben? 😀 Hurka mondta, hogy borzalmas volt a kommentálás, na de azért ez elég furcsa még így is...jjncaa
Elveszett a hang, újra fel kell mondaniuk (gyanítom ezt is élőben).

Illetve lehet Szaniszlónak van igaza, és több ezer levelet kaptak éjszaka óta, hogy követelik Olivér szaktudását.

edit: utóbbival értek egyet, különben nem is találkoztunk volna Derrick Fisherrel a döntő első meccsén.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
az lehetséges, hogy más a most adott ismétlésnél a sport tv-s "szakkomm", mint éjszaka élőben? 😀 Hurka mondta, hogy borzalmas volt a kommentálás, na de azért ez elég furcsa még így is...jjncaa
https://twitter.com/szcsaba/status/212895118901002240
több mint 12 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
az lehetséges, hogy más a most adott ismétlésnél a sport tv-s "szakkomm", mint éjszaka élőben? 😀 Hurka mondta, hogy borzalmas volt a kommentálás, na de azért ez elég furcsa még így is...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Spoalstra looser, sajnálom Jamest.Toca
Ezt szépen lerendezted két szóval. Kicsit bővebben? Azon kívül, hogy egy nyápic a csávó. Harden semmit nem mutatott, Westbrookot például szerény számításom szerint minimum négyféle taktikával próbálták tartani, csak ugye nem jött össze a pályán. A mágnestáblát még Várhidi se tudta a pályára vinni.... sajna. Chalmers és Battier mind hozzátették a magukét. Azt se lehetett mondani, hogy annyira fogalmatlanok lennének, asszem 87 labdabirtoklásból dobtak 94 pontot, nem parádé, de nem is dráma. Persze a magasembereik (Battier vs. Ibaka) feleannyi lepattanót se szereztek, ez megint kinek a hibája? Nincs olyan meccs, amit hiba nélkül lehoz egy edző, de olyan nagy taktikai hibát nem láttam, bár félig(inkább kétharmadig) aludtam, lehet lemaradtam sok mindenről. A Thunder jobb, a mai meccsen legalábbis az volt.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Spoalstra looser, sajnálom Jamest.
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Már csak 3 😊 Go Sonics!

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Állítólag Gay trade blockon van.füligjimmy
Neijesztgess, idén kezdtem el igazán NBA-t nézni, és ő lett a kedvenc játékosom. Nem lenne jó, ha pont most lelépne, de úgy olvasom, h tagadják miszerint el akarnák cserélniDuff
Ebben a sportágban is a tagadással kezdődnek az átigazolások, cserék.
több mint 12 éve
Duff Seattle Seahawks 3 133
Állítólag Gay trade blockon van.füligjimmy
Neijesztgess, idén kezdtem el igazán NBA-t nézni, és ő lett a kedvenc játékosom. Nem lenne jó, ha pont most lelépne, de úgy olvasom, h tagadják miszerint el akarnák cserélni
több mint 12 éve
Sinisa New England Patriots 2 942 — Gràcies Pep!
SPOILER (ha valaki ismétlést akar nézni)

Hát ez nem jött össze sajnos 😕 😕 😕 a végére elfáradtunk. A közepén ment el valahol amikor annyi labdát elszórtunk és nem figyeltünk oda eléggé bár lehet akkor is csak szorosabb lett volna a vége. Meglátjuk hogyan lesz tovább szép volt köszönjük az eddigi eredményeket. A döntőben már nekem mindegy talán az OKC-nak drukkolnék de James bármennyire nem csípem megérdemelné már azt a gyűrűt. Mnidegy nyerjen a jobb miattuk már éjszakázni nem fogok 😛dande
Én csak most tudtam megnézni.
Sajnos ez a Miami ebben a formában nem nagyon volt ma verhető.

James, Wade, Bosh mindhárman jó százalékkal dobtak sok pontot.
Jött a support-tól is 20 pont.
Bosh szerintem még dobó edzésen sem dobott életében 3 triplát, és mellette hihetetlenül jól védekezett is.
Ennyi.
Gratula Nekik.Sinisa
Elsőre sikerült a közepébe szerkeszteni 😀
Dehogynem . Boshnak mindig is jó keze volt. Emlékszem anno mikor a Houston elleni meccsen tán 2x is triplából egyenlített még a Raptorsban. Tud ő ennél sokkal többet is csak hát third optionként nehéz.Hát ha még sérült is vagy és C is kell játszanod...Toca
Tény, hogy Bosh a jókezű magasemberek közé tartozik.
DE eddig 40 PO meccsén volt összesen 4 triplája. 😊

Szerda este pedig visszatérhetünk az OKC-MIA matchup-okra!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
SPOILER (ha valaki ismétlést akar nézni)

Hát ez nem jött össze sajnos 😕 😕 😕 a végére elfáradtunk. A közepén ment el valahol amikor annyi labdát elszórtunk és nem figyeltünk oda eléggé bár lehet akkor is csak szorosabb lett volna a vége. Meglátjuk hogyan lesz tovább szép volt köszönjük az eddigi eredményeket. A döntőben már nekem mindegy talán az OKC-nak drukkolnék de James bármennyire nem csípem megérdemelné már azt a gyűrűt. Mnidegy nyerjen a jobb miattuk már éjszakázni nem fogok 😛dande
Én csak most tudtam megnézni.
Sajnos ez a Miami ebben a formában nem nagyon volt ma verhető.

James, Wade, Bosh mindhárman jó százalékkal dobtak sok pontot.
Jött a support-tól is 20 pont.
Bosh szerintem még dobó edzésen sem dobott életében 3 triplát, és mellette hihetetlenül jól védekezett is.
Ennyi.
Gratula Nekik.Sinisa
Elsőre sikerült a közepébe szerkeszteni 😀
Dehogynem . Boshnak mindig is jó keze volt. Emlékszem anno mikor a Houston elleni meccsen tán 2x is triplából egyenlített még a Raptorsban. Tud ő ennél sokkal többet is csak hát third optionként nehéz.Hát ha még sérült is vagy és C is kell játszanod...
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 911 — Amerikai sportok rajongója
Ja, csak Bosh még most sem teljesen egészséges...
Ezt az idei döntőt szvsz a Heat meg fogja nyerni, tényleg nem látom azt a pluszt Westbrookékban, hogyan tudnák megverni négyszer ezt a James-Wade-Bosh triót, amikor még Haslemék is hozzáadjék a részüket a meccsekhez.
Pedig nagyon drukkolok Durantéknek, de félek, hogy ez idén még nem az Ő évük lesz. :/Stez
Szerintem meg siman nyer az OKC!