NBA
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Conley is mire kapott 153 milliót, arra a 15 pontra meg 5 asszisztra meccsenként? Ne vicceljünk már, ez tényleg durva.

több mint 9 éve

Köszi a kérdéseket srácok!
Íme a pod a szabadügynök piac első pár napjáról.
sportmajom.com/2016/07/02/szabadugynok-piac-1-resz/
you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
scontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-0/p480x480/13516452_1436990862986418_9175499868978877201_n.jpg?oh=5214e1e0197890189641e78f19205b51&oe=5801359Bscontent.ftsr1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/13516452_1436990862986418_9175499868978877201_n.jpg?oh=58c10c65def0593d44c10524af84242e&oe=57F87080
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
eh, deng 4 év 72
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
1,5 kérdés:Mi történt az NBA ben, hogy ennyire elkezdték szórni a pénzt? Megduplázták a cap space-t, vagy mi?67-ről 94 millára ugrott. Jövőre pedig a hírek szerint 110 körül lesz.
Ezek a szerződések még durvább szerződéseket fognak szülni.
Tony Adams
Egyébként ma fogunk podcastelni a free agency első napjairól, ha van bármi kérdésetek, akkor tegyétek fel, megválaszoljuk.
Maka
mennyire volt hülyeség a LALtól a mozgov deal
és kit kéne még igazolniuk hogy kompenzálják és jobb esélyeik legyenek jövőre
több mint 9 éve
Erről nyilván lesz szó, de azért megemlítem, hogy érdekelne a véleményetek. : DMi történt az NBA ben, hogy ennyire elkezdték szórni a pénzt? Megduplázták a cap space-t, vagy mi?67-ről 94 millára ugrott. Jövőre pedig a hírek szerint 110 körül lesz.
Tony Adams
Egyébként ma fogunk podcastelni a free agency első napjairól, ha van bármi kérdésetek, akkor tegyétek fel, megválaszoljuk.
Maka
Én Parsons-t eléggé túlértékelt játékosnak tartom. Annak a fényében, hogy év közben elkezdett tankolni a Memphis (Leet, Greent elboltolták, Stephensont nem tartották 9m-ért se...), nem volt-e ez baromság kimaxolni egy Parsons szintű játékost? Az oké, hogy jobb játékos, mint az előbb említett 3 playa, de magát a csapatot nem hiszem, hogy sokkal jobbá fogja tenni, sőt. Továbbá elvileg 2-es posztra megcélozták Eric Gordont, hát a Conley-Gordon-Parsons-Zbo-Gasol 5ösből minimum egy, de inkább kettő tuti sérült lesz akármikor. : D
több mint 9 éve
Joe Johnson 2 év/22Kent Bazemore 4 év/70
Solomon Hill 4 év/52
Teletovic 3 év/30
Felfoghatatlan számok ezek nekem.
Mike Scottot tényleg leültetik 25 évre? Erről is lemaradtam.
több mint 9 éve
Mi történt az NBA ben, hogy ennyire elkezdték szórni a pénzt? Megduplázták a cap space-t, vagy mi?67-ről 94 millára ugrott. Jövőre pedig a hírek szerint 110 körül lesz.
Tony Adams
Szerkesztette: Maka
you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
Dudley ilyen glue guynak és mentornak kell a fiatalok mellé. Nem is futott nagyon rossz évet, de persze 10 millát még ez a teljesítmény se érne önmagában. Szimplán arról van szó, hogy évek óta Morrisféle arcok taplóságaitól hangos az öltöző és vissza akarják hozni a régi időket, mikor Nash, Dudley és Hill az NBA egyik legszorosabb csapategységét alkotta. Egyáltalán nem tartom rossz ötletnek. Ez a 30 milla pont kipörög mire a Bender, Chriss, Len, Booker mag oda jut, hogy valamire van is esélye a csapatnak.Mi történt az NBA ben, hogy ennyire elkezdték szórni a pénzt? Megduplázták a cap space-t, vagy mi?Elvileg meg fog duplázodni kb. 18-ra.
Tony Adams
De ettől még brutál hülyeségek történnek.
Dudley Suns 3 év 30 millió.
Mi van?
Minek?
zinedine5
több mint 9 éve
sunyiban most megszerezték Al Jeffersont 3 évre 30 millióért. Így a követketkező kezdőt tudják mostmár kiállítani: Jeff Teague - Monta Ellis - Paul George - Thaddeus Young - Al Jefferson.Jefferson bench scorer lesz a sebessége és védekezése miatt, Turner fog kezdeni
Jughead
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Mi történt az NBA ben, hogy ennyire elkezdték szórni a pénzt? Megduplázták a cap space-t, vagy mi?Elvileg meg fog duplázodni kb. 18-ra.
Tony Adams
De ettől még brutál hülyeségek történnek.
Dudley Suns 3 év 30 millió.
Mi van?
Minek?
több mint 9 éve
Mi történt az NBA ben, hogy ennyire elkezdték szórni a pénzt? Megduplázták a cap space-t, vagy mi?Ezek a szerződések még durvább szerződéseket fognak szülni.
több mint 9 éve
Conley marad a Grizzliesben minden idők legnagyobb NBA szerződését megkapva, hiszen 5 évre 153 millióért írt alá. Szintén a Grizzlieshez kapcsolódik, hogy megszerezték Parsons-t is 4 évre 94 millió dollárért.
Újra keletre érkezik Dwight Howard, aki 3 évre 70.5 millióért írt alá a Hawkshoz.
Szerintem a nap talán legjobb üzletét és az NBA legjobb offseasonját pedig a Pacers csinálja/csinálta, akik sunyiban most megszerezték Al Jeffersont 3 évre 30 millióért. Így a követketkező kezdőt tudják mostmár kiállítani: Jeff Teague - Monta Ellis - Paul George - Thaddeus Young - Al Jefferson.
Egyéb:
Evan Turner -> Blazers (4 év/75 millió)
Jeff Green -> Magic (1 év/15 millió)
Dellavedova meg elment Milwaukke-be: 4 év/38 millió $.Delly RFA, szóval július 7. után 3 napig még meccselhet a Cavs. Más kérdés, hogy aligha fog, hiszen James ezt írta Twitteren:
Cavs-ben nem kapott volna ennyit.
danyly
Congrats to my brother! @matthewdelly on his deal! Good luck in Milwaukee! Very deserving to you and your family.
Szerkesztette: Jughead
több mint 9 éve
Noah-át inkább elvitte a Knicks: 4 év/72 millió $.Bekeményített a New York.
Dellavedova meg elment Milwaukke-be: 4 év/38 millió $.
Cavs-ben nem kapott volna ennyit.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Clarkson maradt a LALnál 4 év 50értMozgov fura dolog, ennyit sztm sem ér, de inkább ő mint Whiteside,DH,Noah
12-13ért azt mondom talán ok, 18ért sok
viszont ha orrnehéz a deal akkor még jó is lehet, mert ugye nem csak max van hanem minimum is a fizetések terén és abban sehol se voltunk
több mint 9 éve
Úgy látom itt is beindultak:Mozgov deal kemény a semmire. Asszem adhat egy pacsit az ügynökének.
Mozgov >>> Lakers (4 év/64 millió $)
DeRozan >>> marad Torontóban (5 év/139 millió $)
Batum >>> marad Charlotte (5 év/120 millió $)
Beal >>> marad Washington (5 év/128 millió $)
Szépen elszálltak az árak.
danyly

több mint 9 éve
Úgy látom itt is beindultak:Mozgov >>> Lakers (4 év/64 millió $)
DeRozan >>> marad Torontóban (5 év/139 millió $)
Batum >>> marad Charlotte (5 év/120 millió $)
Beal >>> marad Washington (5 év/128 millió $)
Szépen elszálltak az árak.
Szerkesztette: danyly
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Irving? Én mintha azt olvastam volna, hogy nem lesz ott!Szerintem Anthony Davisre gondolt
Béczkó
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Irving? Én mintha azt olvastam volna, hogy nem lesz ott!ott lesz www.facebook.com/KyrieIrving/photos/a.365343153535723.79509.358247354245303/1091324154270949/?type=3&theater
Béczkó
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Irving? Én mintha azt olvastam volna, hogy nem lesz ott!
több mint 9 éve
Curry, James, Leonard, Lillard, Wade és Beal is visszamondta sérülés/pihenés miatt.Az amerikai válogatott kerete a riói olimpián:Curry ?
Kyrie Irving
Kyle Lowry
DeMar DeRozan
Klay Thompson
Draymond Green
Kevin Durant
Carmelo Anthony
Paul George
Jimmy Butler
Harrison Barnes
Deandre Jordan
DeMarcus Cousins
caseyjones
Heisman Trophy
több mint 9 éve
Az amerikai válogatott kerete a riói olimpián:Curry ?
Kyrie Irving
Kyle Lowry
DeMar DeRozan
Klay Thompson
Draymond Green
Kevin Durant
Carmelo Anthony
Paul George
Jimmy Butler
Harrison Barnes
Deandre Jordan
DeMarcus Cousins
caseyjones
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 9 éve
Örülök, hogy nem okozott számomra csalódást a Kings, és totál érthetetlen draftot csinált. Új csarnok, új dizájn, régi szokások.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May