NBA

33 feliratkozó

több mint 11 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks LSU Tigers 1 051
Szép volt GSW !
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Kérdezném a Bulls drukkereket, hogy Rose-al mi van? All-star utánra volt tervezve a visszatérése, mire fel picsog meg pihenget még mindig? El nem tudnám képzelni mondjuk egy Kobe-ról, hogy egy rájátszás előtt, sérülésből felépülve azt mondaná, hogy még nem érzem magam késznek... Már az alapszakasz végén el kellett volna kezdenie beszállni csereként, és a rájátszásban annyit tolni, amennyit éppen aktuális erőállapota enged. Ja persze, gondolom csereként beállni, ahhoz nem fűlik a foga. Mindenesetre nálam eléggé leírta magát ezzel, egy évi 16 millás franchise playertől nem ezt várná az ember.Dub
mi lenne? idén nem játszik már. értelme se lenne most már. Ha nem érzi készen a térdét akkor nem érzi. Ez van.
Nélküle is elég jól elkarcol a csapat csak ez a megfázás hullám nem jött jókor.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Kérdezném a Bulls drukkereket, hogy Rose-al mi van? All-star utánra volt tervezve a visszatérése, mire fel picsog meg pihenget még mindig? El nem tudnám képzelni mondjuk egy Kobe-ról, hogy egy rájátszás előtt, sérülésből felépülve azt mondaná, hogy még nem érzem magam késznek... Már az alapszakasz végén el kellett volna kezdenie beszállni csereként, és a rájátszásban annyit tolni, amennyit éppen aktuális erőállapota enged. Ja persze, gondolom csereként beállni, ahhoz nem fűlik a foga. Mindenesetre nálam eléggé leírta magát ezzel, egy évi 16 millás franchise playertől nem ezt várná az ember.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Nate Rob lebetegedett, game time.

Hinrich, Deng, Gibson és Nate nélkül ez poén lesz.shawnka
Nate van a többiek nincsenek. Sok jóra nem számítok,

Taj is van

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 418 — Tyrone Creek
Nate Rob lebetegedett, game time.

Hinrich, Deng, Gibson és Nate nélkül ez poén lesz.
több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 37 371 — LIGHTS OUT!
Nah ott a jó meccs Hardentől és lám ...Sixo67
Egyedül azért kevés lett volna. Inkább azt mondanám, hogy a többiek tették oda magukat most igazán. Garcia meg Beverley nagyon jó volt, és Brooks is akkor dobott kosarat mikor leginkább kellet. Ehhez jött, hogy mi rohadt szarok voltunk támadásban, sokszor semmi ötlet nem volt. Hiányoztak Westi betörései. KD meg most nem volt elég. Hat meccset tippeltem annyi is lesz. idegenben most nyerni fogunk, ha jobban dobunk, Harden meg nem dob be percenként egy triplát.Shawn84
Nem úgy értettem , hogy egyedül verte meg a Thundert, de az nyilván sokat dobott a csapaton, hogy az eddig meccseken mutatott 36% dobóformáját 62.5-re javította.

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 528
Nah ott a jó meccs Hardentől és lám ...Sixo67
Egyedül azért kevés lett volna. Inkább azt mondanám, hogy a többiek tették oda magukat most igazán. Garcia meg Beverley nagyon jó volt, és Brooks is akkor dobott kosarat mikor leginkább kellet. Ehhez jött, hogy mi rohadt szarok voltunk támadásban, sokszor semmi ötlet nem volt. Hiányoztak Westi betörései. KD meg most nem volt elég. Hat meccset tippeltem annyi is lesz. idegenben most nyerni fogunk, ha jobban dobunk, Harden meg nem dob be percenként egy triplát.
több mint 11 éve
Darksun3 1 251 — Yankees fan
A Knicks sorsát annyira nem viselem a szívemen, de kvára nem lenne jó még egyszer átélni ezt...

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 11 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
na bazzeg ebből 7 meccs lesz, mert az biztos,hogy most bostonban nem nyerünk
több mint 11 éve
Nah ott a jó meccs Hardentől és lám ...

több mint 11 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 025 — Amerikai sportok rajongója
szerintem mindent meg fogunk tenni, hogy pontot tegyünk ennek a párharcnak a végére, Oaklandben, a 6. meccsen. ha otthon kikapunk most, Denverben nem fogjuk megverni a Nuggets-t, pláne hogy egyre jobban pörögnek..Bay Area
Nem lenne jo ha vissza kene menni denverbe meg, most is eleg jo hangulat volt. Csutortokon azepen nyerunk azt csokolom 😊a.kacsa
otthon be kell húzni, nincs mese!
több mint 11 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
szerintem mindent meg fogunk tenni, hogy pontot tegyünk ennek a párharcnak a végére, Oaklandben, a 6. meccsen. ha otthon kikapunk most, Denverben nem fogjuk megverni a Nuggets-t, pláne hogy egyre jobban pörögnek..Bay Area
Nem lenne jo ha vissza kene menni denverbe meg, most is eleg jo hangulat volt. Csutortokon azepen nyerunk azt csokolom 😊
több mint 11 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
szerintem mindent meg fogunk tenni, hogy pontot tegyünk ennek a párharcnak a végére, Oaklandben, a 6. meccsen. ha otthon kikapunk most, Denverben nem fogjuk megverni a Nuggets-t, pláne hogy egyre jobban pörögnek..

több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 476 — Dolphins fan
A Clippers-nek is annyi úgy tűnik.
A Denver-Golden State pedig iszonyat jó kis párharc (de ez azért várható volt). Faried és Igoudala nagyot játszott. Utóbbi hármasai sokat dobtak a meccs vége felé. Hétmeccses lesz ez a párharc.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 43 214 — Így remélem megfelelek nektek.....
Lehet ma búcsút veszünk KG-től de remélem még nem 😀! Hajrá Kelták
több mint 11 éve
egy Cousins féle C-t el tudnék képzelni LA-be.. hosszútávra.Bay Area
max a flop citybe, nekem inkább a Pekovic-M.Gasol féle hajtós küzdős vonal tetszikNegritis
Hát igen, adom, viszont Cousins meg igazi bad boy, szerintem imádná L.A., azért említettem. Mondjuk nem örülnék neki, mert ő a kedvenc centereim közt van, a Lakerst viszont nem szeretem 😊 de megnézném mit művelne egy hasonló kaliberű és hátterű csapatban...
Amúgy Howardnál jobban dobja a bűntetőt 😀 5 pont a griffendélnek. 😀

több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 48 188 — The Mathematician
az látszik hogy 3-4 év múlva nem lesz top center Negritis
Miért szerinted perpill top center ? 😊Sixo67
kevés jobb CENTER van nála jelenleg az NBA-ben sajnos

egy Cousins féle C-t el tudnék képzelni LA-be.. hosszútávra.Bay Area
max a flop citybe, nekem inkább a Pekovic-M.Gasol féle hajtós küzdős vonal tetszik

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
egy Cousins féle C-t el tudnék képzelni LA-be.. hosszútávra.

több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Szerintem top center DH, de messze nem hozza ki magából a maximumot, és főleg azért mert fejben nincs ott. Fizikálisan veri a teljes mezőnyt és a képzettségét is lehet fejleszteni még bőven. Csakhát a feje nem az igazi... Egy komoly edző keze alatt sokkal több lehetne belőle. Személy szerint kíváncsi lennék rá, hogy pl.: Coach Pop és Timmy vezette öltöző befolyása alatt mire menne. (ez utóbbi persze elméleti síkon marad, mert nincs realitása.)
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 813 — Axel Foley
Miért szerinted perpill top center ? 😊Sixo67
Én nem cserélném el Drummondra.

több mint 11 éve
Miért szerinted perpill top center ? 😊

több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 48 188 — The Mathematician
szvsz Howard nem lesz jövőre a Lakersnél. én valahogy így érzem.Bay Area
Szerintem ő kifejezett élvezi LA-t , a nagy metropolis felhajtását, a média célkeresztjét , és azt hogy nagyobb nevű csapattársakkal játszat együtt. Kifejezetten celeb kosaras, az ilyenek meg a nagy felhajtású csapatoknál érzik jól magukat. Az Lakers meg akarja majd tartani azt fix, pláne ahogy Koby kiesés után játszott. De majd legkésőbb októberre kiderül.Sixo67
háát, mikor Kobe kiesett utánna DH nem volt jó 😀
Blake játszott extrát ezért tűnt úgy h Howard is hozza magát

igazából amibe nem látunk bele azok pl a reklám szerződései amik simán lehet h LAhez kötik-köthetik a nagyobb cash miatt, nameg élvezi hogy ő a jani a rivaldafényben ezért is sietett ide ...

hogy marad-e? jó kérdés, szerintem inkább azon múlik hogy a LAL hosszútávú terveiben szerepel-e
az látszik hogy 3-4 év múlva nem lesz top center mert a ruganyossága nélkül kuka az ember, így viszont már necces egy 5 éves maxos szerződést elétolni főleg ilyen büntetőkkel

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
De azért kapott is egyet :
 hoopshype.com/videos/thelighterside/carlos-delfino-dunks-on-kevin-durantSixo67
Az ugye megvan, hogy az hozzászólásokat lehet szerkeszteni is?

több mint 11 éve
De azért kapott is egyet :
 hoopshype.com/videos/thelighterside/carlos-delfino-dunks-on-kevin-durant

több mint 11 éve
Egy szédületes zsák KD-től tegnapról :
 www.nba.com/socialvideo/index.html?s=114534