NBA

33 feliratkozó

több mint 9 éve
Hendrix Utah State Aggies 2 998
2 milliárd forint, ez még ott is pénz. Teljesen érthető.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Wade pedig Bika lett, van itt mozgás rendesen.
dande
2/47M
Heat2/40t adott volna
+7Mért otthagyta a Miamit...
több mint 9 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 455 — Amerikai sportok rajongója
dande
Jaj mi lesz most a ligaval, mekkorat csalodtam benne emberileg, le se kell jatszani a keleti konferenciat stb stb...
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 9 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
David West has agreed to a 1-year deal with the Golden State Warriors for the veteran's minimum ($1.29 million)
több mint 9 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783

Itt a Durant podcast is.

sportmajom.com/2016/07/05/podcast-kevin-durant-dontese/

you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
caseyjones Cleveland Browns Ohio State Buckeyes 56
Közben a német kosárlabdaikon, Dirk Nowitzki 2 évre 40 millió dollárért marad a Mavericksnél.
több mint 9 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
Wow, Durant -> Golden State.
Wow.tenorx
Szánalmas!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
ghstzR New England Patriots Notre Dame Fighting Irish 1 279
Westbrook Bostonban? Ütős lenne...
 kezdo5.hu/nba/blogok-russell-westbrook-danny-ainge-nagy-eselye-22507
Tito05
Csak nehogy úgy legyünk vele, mint Duranttal, akinek őszintén szólva jobban örültem volna.
dande
szerintem isaiah helyére teljesen jó lenne, imádom őt, de védekezésben sajna mínusz ember... és akkor bradleyvel kiegészülve guard legyen a talpán aki pontot szerez ellenük 😀 szerintem érdemes lenne megpróbálni, aztán jövőre úgyis többet tudunk majd

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Tito05
Csak nehogy úgy legyünk vele, mint Duranttal, akinek őszintén szólva jobban örültem volna.
több mint 9 éve
Tito05 Chicago Bears Alabama Crimson Tide 632 — Bears fan
több mint 9 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 298 — no es importante
Duncan amúgy nem jelentette még be hivatalosan a visszavonulását, csodálkoztam is, hogy sehol nem találok pályafutását méltató cikkeket.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783

Gondolataim Durantről.

sportmajom.com/2016/07/05/bajnoki-cim-az-imidzs-felett/

you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
érdekes ez a durant dolog. mert ugye most ezt szidja a fél világ, de azt is szidják aki oda megy ahol a legtöbbet fizetnek.
braxa88
per pillanat a Thunder legnagyobb riválisa a Warriors volt (meg a Spurs, de ha a végét nézzük, akkor GSW).
azért a legnagyobb riválishoz menni... azért ez olyan, mint amikor Lewa átment a Westfalenből az Allianzba. érthető, de a nagy többség számára árulás.
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
érdekes ez a durant dolog. mert ugye most ezt szidja a fél világ, de azt is szidják aki oda megy ahol a legtöbbet fizetnek.
több mint 9 éve
eh, deng 4 év 72
Negritis
kíváncsi vagyok, mit hoznak össze idén John Malkovichék abból a gigantikus, Bryant-méretű lyukból, ami a sapka alatt keletkezett.
Mozgov, jött, Black marad a cseréjének 2 év/13 misiért, Deng jött,... meg hát ugye új hedkócs van, ráadásul a mi kutyánk kölyke.

meglátjuk.
több mint 9 éve
Ja amúgy emlékezzünk meg a nap másik fontos (talán még fontosabb is úgy egészében) eseményéről is: Duncan 19 év NBA-ben lehúzott év után a mai napon bejelentette a visszavonulását. 😉 Sajnálom, hogy Durant bejelentése miatt kb sehol se látom ezt a hírt... Pedig, ha valaki akkor ő minden tiszteletet megérdemel. 😊
Jughead
basszus, pedig az én NBA-tudatomban már ő is csak a második generációba fért bele (amikor elkezdett érdekelni a dolog, akkor Rodman még a Pistonsban tolta, és a Lakers centere is Divac volt), és erre most ennek is vége.

öregszem...

Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
Löfli Tampa Bay Buccaneers Indiana Hoosiers 22 718 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Durant témában olvastam egy másik topikban: ezt a játékot továbbra is egy labdával fogják játszani.
NB2
majd a meccsek előtt kő-papír-ollóval eldöntik, ki dobhat rá legtöbbször

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 561 — Dolphins fan
Ja amúgy emlékezzünk meg a nap másik fontos (talán még fontosabb is úgy egészében) eseményéről is: Duncan 19 év NBA-ben lehúzott év után a mai napon bejelentette a visszavonulását. 😉 Sajnálom, hogy Durant bejelentése miatt kb sehol se látom ezt a hírt... Pedig, ha valaki akkor ő minden tiszteletet megérdemel. 😊
Jughead
Pedig tavaly kötött egy 2 éves szerződést. Gondoltam kitölti. Bár most az előző hónap végén, már valami opció módosítás volt a szerződésében, ezzel is elősegítve a visszavonulás tényét, gondolatát.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 412 — LIGHTS OUT!
de jó hogy világ életemben utáltam gasolt, pont ő kellett ide, ki lesz a következő cp3? :d
eaglesmcnabb
Spúr csapat és nem kedveled ? 😀

több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
több mint 9 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
de jó hogy világ életemben utáltam gasolt, pont ő kellett ide, ki lesz a következő cp3? :d

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 561 — Dolphins fan
Azért Pau Gasol sem rossz a Spurs-ben. Öreg fiúk csapata? 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Mit meg nem adnék azért, ha James aláírná az OKC-hez és nyerne egy gyűrűt Durant csapatának. 😀
több mint 9 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Durant témában olvastam egy másik topikban: ezt a játékot továbbra is egy labdával fogják játszani.