NBA
33 feliratkozó
több mint 9 éve
2 milliárd forint, ez még ott is pénz. Teljesen érthető.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
Wade pedig Bika lett, van itt mozgás rendesen.2/47M
dande
Heat2/40t adott volna
+7Mért otthagyta a Miamit...
több mint 9 éve
Wade pedig Bika lett, van itt mozgás rendesen.Jaj mi lesz most a ligaval, mekkorat csalodtam benne emberileg, le se kell jatszani a keleti konferenciat stb stb...
dande
több mint 9 éve
Wade pedig Bika lett, van itt mozgás rendesen.
több mint 9 éve
David West has agreed to a 1-year deal with the Golden State Warriors for the veteran's minimum ($1.29 million)
több mint 9 éve

Itt a Durant podcast is.
sportmajom.com/2016/07/05/podcast-kevin-durant-dontese/
you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
Közben a német kosárlabdaikon, Dirk Nowitzki 2 évre 40 millió dollárért marad a Mavericksnél.
több mint 9 éve
Wow, Durant -> Golden State.Szánalmas!
Wow.tenorx
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
szerintem isaiah helyére teljesen jó lenne, imádom őt, de védekezésben sajna mínusz ember... és akkor bradleyvel kiegészülve guard legyen a talpán aki pontot szerez ellenük 😀 szerintem érdemes lenne megpróbálni, aztán jövőre úgyis többet tudunk majdWestbrook Bostonban? Ütős lenne...Csak nehogy úgy legyünk vele, mint Duranttal, akinek őszintén szólva jobban örültem volna.
kezdo5.hu/nba/blogok-russell-westbrook-danny-ainge-nagy-eselye-22507
Tito05
dande

több mint 9 éve
Westbrook Bostonban? Ütős lenne...Csak nehogy úgy legyünk vele, mint Duranttal, akinek őszintén szólva jobban örültem volna.
kezdo5.hu/nba/blogok-russell-westbrook-danny-ainge-nagy-eselye-22507
Tito05
több mint 9 éve
Westbrook Bostonban? Ütős lenne...kezdo5.hu/nba/blogok-russell-westbrook-danny-ainge-nagy-eselye-22507
több mint 9 éve
Duncan amúgy nem jelentette még be hivatalosan a visszavonulását, csodálkoztam is, hogy sehol nem találok pályafutását méltató cikkeket.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve

Gondolataim Durantről.
sportmajom.com/2016/07/05/bajnoki-cim-az-imidzs-felett/
you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
érdekes ez a durant dolog. mert ugye most ezt szidja a fél világ, de azt is szidják aki oda megy ahol a legtöbbet fizetnek.per pillanat a Thunder legnagyobb riválisa a Warriors volt (meg a Spurs, de ha a végét nézzük, akkor GSW).
braxa88
azért a legnagyobb riválishoz menni... azért ez olyan, mint amikor Lewa átment a Westfalenből az Allianzba. érthető, de a nagy többség számára árulás.
több mint 9 éve
érdekes ez a durant dolog. mert ugye most ezt szidja a fél világ, de azt is szidják aki oda megy ahol a legtöbbet fizetnek.
több mint 9 éve
eh, deng 4 év 72kíváncsi vagyok, mit hoznak össze idén John Malkovichék abból a gigantikus, Bryant-méretű lyukból, ami a sapka alatt keletkezett.
Negritis
Mozgov, jött, Black marad a cseréjének 2 év/13 misiért, Deng jött,... meg hát ugye új hedkócs van, ráadásul a mi kutyánk kölyke.
meglátjuk.
több mint 9 éve
Ja amúgy emlékezzünk meg a nap másik fontos (talán még fontosabb is úgy egészében) eseményéről is: Duncan 19 év NBA-ben lehúzott év után a mai napon bejelentette a visszavonulását. 😉 Sajnálom, hogy Durant bejelentése miatt kb sehol se látom ezt a hírt... Pedig, ha valaki akkor ő minden tiszteletet megérdemel. 😊basszus, pedig az én NBA-tudatomban már ő is csak a második generációba fért bele (amikor elkezdett érdekelni a dolog, akkor Rodman még a Pistonsban tolta, és a Lakers centere is Divac volt), és erre most ennek is vége.
Jughead
öregszem...
Szerkesztette: slowmotion
több mint 9 éve
Durant témában olvastam egy másik topikban: ezt a játékot továbbra is egy labdával fogják játszani.majd a meccsek előtt kő-papír-ollóval eldöntik, ki dobhat rá legtöbbször
NB2

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Ja amúgy emlékezzünk meg a nap másik fontos (talán még fontosabb is úgy egészében) eseményéről is: Duncan 19 év NBA-ben lehúzott év után a mai napon bejelentette a visszavonulását. 😉 Sajnálom, hogy Durant bejelentése miatt kb sehol se látom ezt a hírt... Pedig, ha valaki akkor ő minden tiszteletet megérdemel. 😊Pedig tavaly kötött egy 2 éves szerződést. Gondoltam kitölti. Bár most az előző hónap végén, már valami opció módosítás volt a szerződésében, ezzel is elősegítve a visszavonulás tényét, gondolatát.
Jughead
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
de jó hogy világ életemben utáltam gasolt, pont ő kellett ide, ki lesz a következő cp3? :dSpúr csapat és nem kedveled ? 😀
eaglesmcnabb
több mint 9 éve
Ja amúgy emlékezzünk meg a nap másik fontos (talán még fontosabb is úgy egészében) eseményéről is: Duncan 19 év NBA-ben lehúzott év után a mai napon bejelentette a visszavonulását. 😉 Sajnálom, hogy Durant bejelentése miatt kb sehol se látom ezt a hírt... Pedig, ha valaki akkor ő minden tiszteletet megérdemel. 😊
több mint 9 éve
de jó hogy világ életemben utáltam gasolt, pont ő kellett ide, ki lesz a következő cp3? :d
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 9 éve
Azért Pau Gasol sem rossz a Spurs-ben. Öreg fiúk csapata? 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Mit meg nem adnék azért, ha James aláírná az OKC-hez és nyerne egy gyűrűt Durant csapatának. 😀
több mint 9 éve
Durant témában olvastam egy másik topikban: ezt a játékot továbbra is egy labdával fogják játszani.