NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 390
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
NBA
33 feliratkozó
több mint 9 éve
Nem mondtam egy szóval se, hogy Jamesnek, Currynek vagy Durantnek adnám.Én meg a TS és hasonló statisztikákat nem kedvelem. Pont azért jó az NBA, mert elmebeteg atlétákat láthat az ember benne. Nem hatékony gépeket akarok látni, hanem emberi nagyságokat és hülyeségeket. Legalább is én azért nézem.
Az meg, hogy Westbrook és Davis mennyire ráncigálja a csapatát, azt inkább hagyjuk. Westbrook konkrétan 53 %-os TS-el dolgozik asszem, az nem valami nagy mutatvány. Amúgy én a Rocketset kifejezetten utálom, és Hardent se szeretem, de ő viszont tényleg húzza a csapatát, az előzetesen konf. döntőbe várt Clipperst is előzik jeleneg.
Duff
Amikor már miniatűr fehér kölykök hajigálhatnak összevissza és 2 méter magas "centerek" rohangálnak, na ott valahol elmúlik a "varázs". Oké, megvan a sokpasszos, mindenki egyenlő játéknak is a maga szépsége, de szerintem nem erről kéne szólnia a ligának.
több mint 9 éve
Nem mondtam egy szóval se, hogy Jamesnek, Currynek vagy Durantnek adnám.Az meg, hogy Westbrook és Davis mennyire ráncigálja a csapatát, azt inkább hagyjuk. Westbrook konkrétan 53 %-os TS-el dolgozik asszem, az nem valami nagy mutatvány. Amúgy én a Rocketset kifejezetten utálom, és Hardent se szeretem, de ő viszont tényleg húzza a csapatát, az előzetesen konf. döntőbe várt Clipperst is előzik jeleneg.
több mint 9 éve
Na mert egy James, Curry, Durant hármas aztán tényleg ugyan akkora melót rak bele a meccsekbe, mint mondjuk a Harden, Westbrook, Davis trió, akik egymaguk ráncigálják a nem túl acélos csapatuk.Westbrook 26pont, 11pattanó, 22 aszisztSzerintem nem. 😀
Leszarom a mérleget(bár sima POban vannak..), ez MVP, mi ha ez nem?!
De hát csal top3bol lehet MVPt választani az okosok szerint
braxa88
Harden eddig kb. ugyanazt átlagolja ebben a szezonban, mint Westbrook, csak az ő csapata sokkal jobb mérleggel is rendelkezik, ráadásul hatékonyabban is dolgozik. Ha már a két stathuszár közül kell MVP-t választani én Hardennek adnám. Az OKC-nek nyugaton a 7. hely a plafon, annál előrébb szerintem 100%, hogy nem lesznek (kivéve ha fél Memphis vagy Utah lesérül), egy 7. helyezettből pedig szerintem nincs értelme "legértékesebb" játékost választani.
Duff
Szerintem ez sokkal nagyobb teljesítmény, mint egy kb. All-star ötösben hajigálni az üres triplákat, de ízlés dolga... Én inkább nézem ennek a két őrültnek a hero-ballját.
több mint 9 éve
Westbrook 26pont, 11pattanó, 22 aszisztSzerintem nem. 😀
Leszarom a mérleget(bár sima POban vannak..), ez MVP, mi ha ez nem?!
braxa88
Harden eddig kb. ugyanazt átlagolja ebben a szezonban, mint Westbrook, csak az ő csapata sokkal jobb mérleggel is rendelkezik, ráadásul hatékonyabban is dolgozik. Ha már a két stathuszár közül kell MVP-t választani én Hardennek adnám. Az OKC-nek nyugaton a 7. hely a plafon, annál előrébb szerintem 100%, hogy nem lesznek (kivéve ha fél Memphis vagy Utah lesérül), egy 7. helyezettből pedig szerintem nincs értelme "legértékesebb" játékost választani.
több mint 9 éve
Westbrook 26pont, 11pattanó, 22 aszisztLeszarom a mérleget(bár sima POban vannak..), ez MVP, mi ha ez nem?!
több mint 9 éve
Egy kis történelem: napra pontosan 25 éve győzte le 68 ponttal a Cavaliers a Heatet, ezzel felállítva egy olyan rekordot, amit azóta egyetlen csapat sem tudott megdönteni az NBA-ben. realnba.blog.hu/2016/12/17/az_nba_tortenetenek_legnagyobb_veresege
Magyar NBA blog
realnba.blog.hu
több mint 9 éve
sports.yahoo.com/news/longtime-nba-broadcaster-craig-sager-dies-at-65-after-battle-with-cancer-202559560.htmlóó azok az öltönyök : (
Nyugodjon békében!
gaben
Nyugodjon Békében!
több mint 9 éve
sports.yahoo.com/news/longtime-nba-broadcaster-craig-sager-dies-at-65-after-battle-with-cancer-202559560.htmlNyugodjon békében!
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve

Itt az újabb NBA körkép, ahol válaszoltunk a tőletek kapott kérdésekre, elmeséltünk pár NBA történetet, amiből ki kellett találni, hogy melyik igaz és melyik kamu, beszéltünk a legtöbbet javult és romlott mezőnyszázalékokról, meg persze mindenről, ami útközben szóba került.
sportmajom.com/2016/12/13/nba-korkep-iii/
you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
realnba.blog.hu/2016/12/06/klay_thompson_tortenelmet_irt_az_nba-ben
Magyar NBA blog
realnba.blog.hu
több mint 9 éve
Béczkó
1 264
Valaki nem tudna ebben a game notes segíteni? Van egy pár amit nem bírtam megnézni, főleg a szezon elején maradt ki pár. Nem tudom hogy működik ez, mert én azt vettem észre, hogy aki nem kapcsol gyorsan és ugye sűrűn vannak a meccsek akkor az hoppon marad, azon kapja magát, hogy a következő meccsnek a statisztikája van fent (pdf). Biztos fent vannak valahol a neten, nem hinném a mai világban, hogy ne lennének fent! Remélem valaki tud ebben segíteni.
több mint 9 éve
Az NBA történetének legmagasabb játékosairól írtam ezúttal:realnba.blog.hu/2016/12/02/az_nba_tortenetenek_legmagasabb_jatekosai
Magyar NBA blog
realnba.blog.hu
több mint 9 éve
Összegyűjtöttem néhány ismertebb, hosszú évekig valamely NBA-csapatot erősítő játékost, akik most már más kontinenseken pattogtatnak:realnba.blog.hu/2016/11/27/_eltunt_nba-jatekosok_nyomaban
Szerkesztette: Uncle Drew
Magyar NBA blog
realnba.blog.hu
több mint 9 éve
Love mit művel te jó ég 😀
több mint 9 éve
megnéztem az amare videót hatalmas 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve

Második körképünk, három hét után ismét egy órán át beszéltünk az eddig történtekről.
sportmajom.com/2016/11/23/nba-korkep-ii/
you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
fasz se érti ezt a Lékerszt. szerintem tipszmikszelnek.hozzák azokat a meccseket, ahol a tisztes helytállás az elvárt maximum, és elvesztik azokat, ahol reális győzelmi esélyeik vannak.
viszont 15 meccs után tartanak ott, ahol tavaly 35 meccs után. wow. szerintem Kobe-t nem szabad beválasztani a HoF-be, hát látszik, mennyire visszafogta ezt a csapatot 😊
több mint 9 éve
Nagyon csúnyán megtrollkodták a GSW-fanokat Milwaukee-ban 😀Mindig jövőre
több mint 9 éve
m.facebook.com/photo.php?fbid=1203746486337982&id=187855954593712&set=ms.c.eJw9y8kNwDAMA7CNCvmSnP0XK5LW~_RKgOULJbEZotT92IBsBZJt~_qDqgHKDv0sAtVRtMNcW5KMu4BbEhiAFqgy8O6IPmCyJcHq4~-.bps.a.1203744153004882.1073741902.187855954593712&source=48&ref=bookmarks

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 9 éve
realnba.blog.hu/2016/11/15/edesanyjat_trefalta_meg_az_nba-jatekos
Magyar NBA blog
realnba.blog.hu
több mint 9 éve
mondjuk amilyen szorosan őriztükdurva hogy egyik nap semmi nem megy be Curry-nek aztán tol egy nba recordot 😀mondtam már, hogy a Staples-ben mozgatják a palánkot
vagy csak szimplán ennyire elit a Lakers periméter D# 😀
Negritis
slowmotion
vagy a palánk mozgatás, vagy csak nick young elment 1-2 uri geller órára 😀
több mint 9 éve
durva hogy egyik nap semmi nem megy be Curry-nek aztán tol egy nba recordot 😀mondtam már, hogy a Staples-ben mozgatják a palánkot
vagy csak szimplán ennyire elit a Lakers periméter D# 😀
Negritis
több mint 9 éve
durva hogy egyik nap semmi nem megy be Curry-nek aztán tol egy nba recordot 😀vagy csak szimplán ennyire elit a Lakers periméter D# 😀
több mint 9 éve
négy győzelem. hét meccsből.tavaly huszonöt meccs kellett hozzá. wow.
több mint 9 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...