NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 392
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
NBA
33 feliratkozó
több mint 8 éve
watch.nba.com/video/2017/02/09/20170209-inside-nba-oakley
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Kedves gesztus volt a bostoni közönségtől, hogy Pierce mérkőzést záró kosaránál mindenki felállt, még annak ellenére is, hogy azt a dobást PP a vendégcsapat mezében engedte el. 😊 www.youtube.com/watch?v=6rtWNe7L1Ic
Szerkesztette: Uncle Drew
Magyar NBA blog
realnba.blog.hu
több mint 8 éve
Mi volt ez a csokornyakkendőzés a Utah meccsen?
több mint 8 éve
index.hu/sport/kosarlabda/2017/01/28/trump_muszlim_tiltas_usa_nba_thon_maker/

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Az idei Év Újonca díj egyik legnagyobb esélyeséről, Joel Embiidről írtam egy cikket (honnan indult, hol tart most, stb.): realnba.blog.hu/2017/01/21/joel_embiid_roplabdasbol_nba-sztar
Magyar NBA blog
realnba.blog.hu
több mint 8 éve
MVP! MVP!csoda hogy észrevették
streamable.com/gjgy2
empty taxi
több mint 8 éve
MVP! MVP!Néha(?) nagyot nézek, hogy az NBA bírók hogyan értelmezik a lépéshibát. Most is négy(!!) lépés után fújnak. Az már kéziben is hiba. 😊 Westbrook még csodálkozik is. 😀
streamable.com/gjgy2
empty taxi
"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 8 éve
Jimmy Butler52 points, 15-24 FG, 21-22 FT, 12 rebounds, 6 assists, 3 steals, 1 block !!!
És persze győzelem!
több mint 8 éve
oké, mea culpa.Nem provokálásból írtam ezt a hozzászólást, ha esetleg te ezt szűrted volna le belőle. Sapka azt kérte, hogy ne floodoljak, legyenek egy hsz-ben az összefoglalók, és teljesen igaza volt. Ezért töröltem az eddigi hozzászólásaimat, amikben a cikkek voltak, és egy hsz-be írtam az összeset.sapka kedvéért:szerintem ne rázd a pofonfát, ha nem muszáj...
realnba.blog.hu/2016/12/25/hazai_palyan_botlott_a_knicks
realnba.blog.hu/2016/12/25/oriasi_vegjatekban_gyozott_a_cavaliers
realnba.blog.hu/2016/12/26/19-pontos-gyozelmet-aratott-a-spurs
realnba.blog.hu/2016/12/26/a_timberwolves_sem_tudta_megallitani_westbrookot
realnba.blog.hu/2016/12/26/a_lakers_nyerte_a_los_angeles-i_rangadot
realnba.blog.hu/2016/12/26/igy_telt_a_karacsony_a_profi_ligaban
Uncle Drew
slowmotion
Uncle Drew
csak odáig értettem meg, hogy nem kéne telespammelni a témát.
ma még nem ittam eleget ahhoz, hogy kapcsolódjanak az idegsejtjeim.
több mint 8 éve
Nem provokálásból írtam ezt a hozzászólást, ha esetleg te ezt szűrted volna le belőle. Sapka azt kérte, hogy ne floodoljak, legyenek egy hsz-ben az összefoglalók, és teljesen igaza volt. Ezért töröltem az eddigi hozzászólásaimat, amikben a cikkek voltak, és egy hsz-be írtam az összeset.sapka kedvéért:szerintem ne rázd a pofonfát, ha nem muszáj...
Uncle Drew
slowmotion
Magyar NBA blog
realnba.blog.hu
több mint 8 éve
sapka kedvéért:szerintem ne rázd a pofonfát, ha nem muszáj...
Uncle Drew
több mint 8 éve
sapka kedvéért:realnba.blog.hu/2016/12/25/hazai_palyan_botlott_a_knicks
Magyar NBA blog
realnba.blog.hu
több mint 8 éve
Lehet csak engem zavar, ha valaki telespammeli a topikot, de nem lehetne ezeket az összefoglalókat egy hsz-be tenni? Régebben ez nem volt teljesen megtűrve, főleg az önreklámos.Ügyes vagy hogy írsz ilyet meg minden, de közben egy topikot szétfloodolsz
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
Az utolsò kèt tàmadàsban csak kèt napnàl vilàgosabb Cavs fault maradt el, tovàbbra is komolytalan liga az nbavégig Cavs felhozás volt a cél...szinte nem lehetett nézni a meccset annyira feltűnő volt, egyedül a Jeff technikai volt amit Cavs-nek néztek be. NFL-ben sokan, sokszor írják jogosan, hogy gyatrák a bírók, akkor az NBA-ben mik??
Jakehomer
több mint 8 éve
Nincs karácsony Kevin (love) nélkül. twitter.com/BleacherReport/status/813145909005406208
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Az utolsò kèt tàmadàsban csak kèt napnàl vilàgosabb Cavs fault maradt el, tovàbbra is komolytalan liga az nba
Tepper takarodj!
több mint 8 éve
Ez egy jó meccs volt..😊A végén a lábas eset szerintetek bünti lett volna vagy nrm?
több mint 8 éve
realnba.blog.hu/2016/12/24/nba-karacsony_beharangozo
Magyar NBA blog
realnba.blog.hu
több mint 9 éve
1966. december 20-án Seattle városában megalakult egy NBA-csapat, amit egy hónappal később SuperSonicsnak neveztek el.realnba.blog.hu/2016/12/20/50_eve_alakult_a_seattle_supersonics
Magyar NBA blog
realnba.blog.hu
több mint 9 éve
Én meg a TS és hasonló statisztikákat nem kedvelem. Pont azért jó az NBA, mert elmebeteg atlétákat láthat az ember benne. Nem hatékony gépeket akarok látni, hanem emberi nagyságokat és hülyeségeket. Legalább is én azért nézem.Szerintem nézz And1 Mixtape-et ott csak az megy amit te akarsz látni.
Amikor már miniatűr fehér kölykök hajigálhatnak összevissza és 2 méter magas "centerek" rohangálnak, na ott valahol elmúlik a "varázs". Oké, megvan a sokpasszos, mindenki egyenlő játéknak is a maga szépsége, de szerintem nem erről kéne szólnia a ligának.
flzoli

Fly Eagles Fly!
több mint 9 éve
Én ezt értem, és igazat is adok, de attól még nem lesz valaki MVP, mert elmebeteg atléta. 😀 A TS fejezi ki a legjobban egy játékos hatékonyságát, és egy MVP választáson ez fontosabb szempont a kinti okosok számára is. Szép dolog Westbrooktól a tripla-dupla átlag, de múltkor is 50 pontot dobott... valami 45 rádobásból + 20 büntetőből vagy mennyiből. Hát ez inkább gagyi stat, ennyi próbálkozásból még Tony Allen is dobna 50 pontot. A lepattanó meg PG-nél teljesen lényegtelen, csomószor azt csinálja, hogy nem megy ki az emberére, amikor az dobni készül, hanem húzódik be a pattanóra... Én inkább akkor adnék neki egy MEP = Most Entertaining Player díjat...