NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
Courtney Lee -> Celtics
Kezd nagyon jól kinézni a padunk 😊

Do your job
több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
12 év elteltével is megy neki 😀
 www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=YZ-AQsceYAs
 www.youtube.com/watch?v=m-Vq-DO86RE
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
J-Rich szerződését állítólag hajlandó lenne benyelni a LAL a Howard traden belül. Az, hogyez pénzügyileg hogy jön ki, nem tudom (annyira nem is érdekel).Dub
ARra mondjuk kíváncsi leszek, hogy Howard 18 millája és Kobe majdnem 30 millája mellé hogyan akarnak még benyelni szerződést is, amikor ugye Gasolt egyelőre nem adták el.
De ha el is adják Gasolt, akkor is azért ez igen húzós lesz pénzügyileg, mert Howard egy új szerződéssel azért simán kéne, hogy kapjon ilyen évi 20-30 milla között majd.
Remélem beszáll valamelyik kiscsapat az utolsó pillanatban és lecsapják a Lakers orráról Howardot. 😛Stez
A luxusadó ott soha nem volt különösebb probléma, ilyen téren sztem nem oszt nem szoroz majd az új szerződés. Másrészt ha nincs trade, Bynummal a hosszabbítást se úsznák meg sokkal olcsóbban. A J-Rich dolog csak úgy jön ki, hogy bedobnak még valakit, aki gondolom őrült Metta lesz. Jövőre player optionje van, amit nyilván le is fog hívni, de lehet h a Cavs még ezzel együtt is hajlandó lesz benyelni az Irving-Bynum tengelyért cserébe (megjegyzem egy ilyenre nagyon kíváncsi lennék). Egyébként szerintem ha megbukik az egész, akkor az Bynumon fog, kérdéses mennyire akar ő a Cavsnál hosszabbítani. Egyébként a Nets csinálta a legjobban, hogy kiszállt ebből a bohózatból. Ha nem lesz semmi, én deadline előtt sem biztos, hogy megbolygatnám azt a csapatot, ezért az idióta faszért cserébe (most meg főleg nem, így a hátsérülése után). Az egy tuti PO csapat már most is (talán még több is), jók lesznek Lopezzel is. Ha én GM lennék, Howard ide vagy oda, biztos nem törném magam ilyen idiótáért, aki egyik nap még fűvel akar baszni, másik nap már fával, a harmadikon meg mindkettővel...bitchDub
Hát állítólag emiatt is áll egyelőre a dolog, mivel Bynum kijelentette, hogy majd az FA-ra kimegy, mert nem akar hosszabbítani a Cavssal, ami miatt a Cavs meg eléggé befosott és meg akarják dumálni Bynummal, hogy ugyan már, hosszabbítson. De tegnap meg Howard ügynöke jelentette ki, hogy Howard valszeg egy csere után jövőre kimegy a piacra és ott majd kiderül, hol kapja a sok zsozsót.

több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
J-Rich szerződését állítólag hajlandó lenne benyelni a LAL a Howard traden belül. Az, hogyez pénzügyileg hogy jön ki, nem tudom (annyira nem is érdekel).Dub
ARra mondjuk kíváncsi leszek, hogy Howard 18 millája és Kobe majdnem 30 millája mellé hogyan akarnak még benyelni szerződést is, amikor ugye Gasolt egyelőre nem adták el.
De ha el is adják Gasolt, akkor is azért ez igen húzós lesz pénzügyileg, mert Howard egy új szerződéssel azért simán kéne, hogy kapjon ilyen évi 20-30 milla között majd.
Remélem beszáll valamelyik kiscsapat az utolsó pillanatban és lecsapják a Lakers orráról Howardot. 😛Stez
A luxusadó ott soha nem volt különösebb probléma, ilyen téren sztem nem oszt nem szoroz majd az új szerződés. Másrészt ha nincs trade, Bynummal a hosszabbítást se úsznák meg sokkal olcsóbban. A J-Rich dolog csak úgy jön ki, hogy bedobnak még valakit, aki gondolom őrült Metta lesz. Jövőre player optionje van, amit nyilván le is fog hívni, de lehet h a Cavs még ezzel együtt is hajlandó lesz benyelni az Irving-Bynum tengelyért cserébe (megjegyzem egy ilyenre nagyon kíváncsi lennék). Egyébként szerintem ha megbukik az egész, akkor az Bynumon fog, kérdéses mennyire akar ő a Cavsnál hosszabbítani. Egyébként a Nets csinálta a legjobban, hogy kiszállt ebből a bohózatból. Ha nem lesz semmi, én deadline előtt sem biztos, hogy megbolygatnám azt a csapatot, ezért az idióta faszért cserébe (most meg főleg nem, így a hátsérülése után). Az egy tuti PO csapat már most is (talán még több is), jók lesznek Lopezzel is. Ha én GM lennék, Howard ide vagy oda, biztos nem törném magam ilyen idiótáért, aki egyik nap még fűvel akar baszni, másik nap már fával, a harmadikon meg mindkettővel...bitch
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
A liga elég komoly nyomást gyakorlolhatott a Nets-re és a Magic-re, mondván példát kell statuálni, ha ezek után a Lakersbe "engedik", az valami elképesztő lenne.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Remélem beszáll valamelyik kiscsapat az utolsó pillanatban és lecsapják a Lakers orráról Howardot. 😛

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
várom a rendkívül cifra megjegyzéseket jimmytől Vladimir Radmanovic leigazolását illetően. Fucu
Amikor Scalabrine aka White Mamba aka Human Cigar lépett pályára, az legalább vicces volt. Viszont Milicic után érdeklődnek. Ha azon elképzelések valósulnak meg, mely szerint Asikot engedik a semmiért, és a jó öreg Donnie Darkot hozzák a helyére, nos, arra tartogatok némi epét, megmondom az őszintét.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
J-Rich szerződését állítólag hajlandó lenne benyelni a LAL a Howard traden belül. Az, hogyez pénzügyileg hogy jön ki, nem tudom (annyira nem is érdekel).
több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
várom a rendkívül cifra megjegyzéseket jimmytől Vladimir Radmanovic leigazolását illetően.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Csak azt nem értem, hogy miben éri ez meg a Magicnak, akiktől elmegy a liga legjobb centere, és jön egy Varejao, akinek jó zsírós szerződése is van tudtommal, nem is valami monster, és a pickek meg... azért azokból megélni szerintem annyira nem lehet, ráadásul ennyi picket biztos adna más csapat is, de a Nets például még egy fiatal, használható Lopezt is átpasszolt volna. Oké sérülékeny, de Varejaonál szvsz így is lazán értelmesebb.Stez
azert varazslo a sajat palankja alatt nem kevessel jobb szvsz, mint lopez. ha belegondolsz, akkor pedig a nets hiaba adta vna at x elsokoroset, mert az a csapat howarddal contender lenne, igy szart sem ernek a pickjei. a cavs meg meg igy is joesetben keleti kozepcsapat lesz, ami ertelemszeruen jobb pickekkel jar hosszutavon is.
a magic leszarja sztem, h mennyi firepower erkezik howard helyere. amibol semmikepp sem szeretnenek leadni, az a palank alatti vedekezes lehet.
több mint 12 éve
Csak azt nem értem, hogy miben éri ez meg a Magicnak, akiktől elmegy a liga legjobb centere, és jön egy Varejao, akinek jó zsírós szerződése is van tudtommal, nem is valami monster, és a pickek meg... azért azokból megélni szerintem annyira nem lehet, ráadásul ennyi picket biztos adna más csapat is, de a Nets például még egy fiatal, használható Lopezt is átpasszolt volna. Oké sérülékeny, de Varejaonál szvsz így is lazán értelmesebb.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Hat ezen szakadnek 😀
Bynumot 1 valamirevalo szezonja utan igy eladni, nem kis formatumu kalmarvenat feltetelezne 😊
több mint 12 éve
According to Ric Bucher, the Cavs are back in the mix as a facilitator for a potential three-team trade sending Dwight Howard to the Lakers.
According to one league source, the Cavaliers would acquire Lakers center Andrew Bynum, the Lakers would get Howard and Orlando would be receiving Anderson Varejao and draft picks from the Cavs. The source said this was merely the framework of a deal being discussed. The deal has added intrigue, as Bynum has said that, surprisingly, the Cavs are one of the teams he is interested in signing with (along with the Mavs and Rockets) if he doesn't extend his deal with the Lakers. Unlike Houston, L.A. and Cleveland would want assurances that Howard and Bynum would extend with them before moving forward to the final stages of a potential deal. The deal isn't imminent, so unfortunately, we won't be waking up from our nationwide Dwightmare any time soon.

Majom Howard, ideges leszek, ha elmegy az utált Lakersbe. :/
Ráadásul azóta azt is mondta, hogy ha a Lakersbe elpasszolják, ott is hosszabbítani fog, ennyit a nagy Nets szerelemről.
De nehogy már a Lakers szerezzen egy Howardot. :/

több mint 12 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 760
de azt hiszem ez is egy újabb profi liga, amit nem nagyon fogok ezek után követni.TheMileHighCity
Többen könnyeket hullajtunk.

https://www.facebook.com/makamazsom/
https://twitter.com/makamazsom
több mint 12 éve
TheMileHighCity 1 906 — Colorado Governor
Kivágtuk a Birdman-t. 😕
Várható volt, és teljesen megértem, eljött az ideje, de akkor is fájdalmas, mert messze a legnagyobb egyéniség volt, akit láttam a csapatban játszani:
 www.youtube.com/watch?v=P8D6rrYFl78

Kár, hogy mi is sodródunk a liga szerte megfigyelhető elkurvulás irányába, sokkal szimpatikusabb volt régebben a csapat a gengszterekkel (JR, K-Mart, Birdman), mint most mondjuk a már fejre is faszszopó, metroszexuális buzeráns benyomását keltő, pénzéhes kurva Gallinari-val, és a többi sápadt arcú köcsöggel. Mondjuk a fiatalok szimpatikusak, mint Lawson vagy Hamilton, de azt hiszem ez is egy újabb profi liga, amit nem nagyon fogok ezek után követni.

Denver Sports Blog
Denver Sports Blog twitter
Get In The Ring
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
több mint 12 éve
A Bullsnak a jelenlegi kerettel is meglesz a PO jövőre, addigra meg Rose már rendben kell, hogy legyen.Stez
Hinrich az elmúlt 3 évben egészen botrányosan játszott, Watsont nem is értem, miért engedték el. Ráadásul ő is állandóan sérült. Hamilton dettó, ráadásul kizárólag off the ball játékos. Butler gyak. újonc, Boozer nulla a palánk alatt, dobálja az 5-6 méteres tempóit(mondjuk azokat legalább jól). Noah 20 meccset tud játszani egy szezoban csúcsformában, hol sérült, hol formán kívűl van sérülés után. Kispad nincs, nem is lesz. Egy 50%-os mérleg is elég a rájátszáshoz, de bajnoki címről kéne csacsogni sztem. Ha elkezdenék cserélni az értékeket draftcetlikre, még azt is meg bírnám emészteni. De ez a spórolás, ez a mindenáron kerüljük el a luxusadót mentalitás visszataszító, mert a Bulls gyakorlatilag egy pénznyomda.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Grant Hill pedig a lékersz helyett a Clippersbe megy, helyes 😊Fucu
Legalább nem kell átállnom a sötét oldalra.
több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
BREAKING - Report: Knicks done deliberating, WILL NOT match Houston's offer sheet for Jeremy Lin. He will be a Rocket.Habi
dolan te köcsög
remélem szarrá szivat mindenkit houstonban
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
BREAKING - Report: Knicks done deliberating, WILL NOT match Houston's offer sheet for Jeremy Lin. He will be a Rocket.

JT Daniels fan
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Hump marad, 2 év 24 M.szaba
az elég komoly pénz, egy 'védekező' PF-ért

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
A Bullsnak a jelenlegi kerettel is meglesz a PO jövőre, addigra meg Rose már rendben kell, hogy legyen.

több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Grant Hill pedig a lékersz helyett a Clippersbe megy, helyes 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
Hump marad, 2 év 24 M.
több mint 12 éve
Szóba került, hogy egy 4 csapatos trade keretében Mayo a Bullsba, Korver az Atlantába kerül. Természetesen nem tudták nyélbe ütni az üzletet. Fizetéseket faszásul tudják nyirbálni, de értékes játékost még egyszer nem hoztak a csapathoz. És nyilván most ott tartun, hogy Mayo értékes játékos. Deng sérülése kérdéses, ha műtik, akkor november-december a visszatérés. Rose talán All-Star után. Egyelőre a Hinrich-Hamilton-Butler-Boozer-Noah kezdő, padon Teague, talán marad Asik. Namost ez a keret jobb napjain akárki ellen képes 60 pontra. Arról nem is beszélve, hogy ebből az ötből a négy veterán minimum 100 meccsről fog hiányozni. Mióta bevezették a luxusadót, Reinsdorf egyszer se fizetett. És minden pályán elért sikernél fontosabb, hogy ez a csodálatos könyvelési széria tovább folytatódjon.

- Abe Simpson