NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 8 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.
melo-dráma ezerrel😀 az öreg Phil nem kertel 😀

- new orleans saints hungary - sig gallery -
több mint 8 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783

Egy órás podcastben tippeltünk és beszéltük meg mit várunk az első kör párharcaitól.

sportmajom.com/2017/04/14/nba-rajatszas-beharangozo-2/

you don't even know what you like and you don't like
több mint 8 éve
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 30 972
A csuda vigye el....... hiába nyerte a keletet a Boston simán lehet, hogy a Bulls ellen kipottyanunk, ahogy az OKC ellen a Houston.......mindegy már az is nagy dolog, hogy a Cavs-t sikerült megelőzni 8ehhez persze az ő bénázásuk is kellett, de nem érdekel 😊)
dande
Illene most már megnyerni egy playoff párharcot. Két éve a Cavs elleni söprés még oké volt, tavaly az Atlanta elleni 2-4-re is lehetett azt mondani, hogy papírforma, de ezt a Bullst simán ütni kell.

több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
de idén rohadt jól álllnak
Heisman Trophy
És tényleg ismerik öcsém ...........😀

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
Bulls ----> rájátság yippiiii
 res.cloudinary.com/cmgverticals/image/upload/f_auto,q_80/v1492060485/nba-playoffs_ma9efy.jpg
gaben
azért azt nem gondoltam volna, hogy Atlantáig kell elmennünk Floridából, ha major ligás PO-meccset akarunk nézni...

a Jaguars, Dolphins, Bucs hármassal persze alapból nem számoltam az NFL-nél, MLB-ben szintén futottak még kategória a Rays és a Marlins, az NHL-nél a tavalyi dupla után Panthers-Lightning nulla, NBA-nél meg a továbbra is vergődő Magic mellett az állam utolsó esélyét is elszalasztotta a Heat, durva
baggio
Az MLS meg smafu apám???
Kigugliztam: Orlando City SC (és most kibaszottul röhögök!!!)
gaben
azt azért nem sorolnám oda, akkor már előbb írnám az NCAA-t major ligának 😊 (de majd Nikolicsék meccsét az Orlando új soccerstadionjában megnézzük a nyáron, ha minden jól megy)*

* ja és bevittél a málnásba, mert ugye Kakáék se jutottak be tavaly...
baggio
de idén rohadt jól álllnak

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 275 — no es importante
 res.cloudinary.com/cmgverticals/image/upload/f_auto,q_80/v1492060485/nba-playoffs_ma9efy.jpg
gaben
azért azt nem gondoltam volna, hogy Atlantáig kell elmennünk Floridából, ha major ligás PO-meccset akarunk nézni...

a Jaguars, Dolphins, Bucs hármassal persze alapból nem számoltam az NFL-nél, MLB-ben szintén futottak még kategória a Rays és a Marlins, az NHL-nél a tavalyi dupla után Panthers-Lightning nulla, NBA-nél meg a továbbra is vergődő Magic mellett az állam utolsó esélyét is elszalasztotta a Heat, durva
baggio
Az MLS meg smafu apám???
gaben
azt azért nem sorolnám oda, akkor már előbb írnám az NCAA-t major ligának 😊 (de majd Nikolicsék meccsét az Orlando új soccerstadionjában megnézzük a nyáron, ha minden jól megy)*

* ja és bevittél a málnásba, mert ugye Kakáék se jutottak be tavaly...

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
gaben

baggio
Az MLS meg smafu apám???

több mint 8 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 275 — no es importante
gaben

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
A csuda vigye el....... hiába nyerte a keletet a Boston simán lehet, hogy a Bulls ellen kipottyanunk, ahogy az OKC ellen a Houston.......mindegy már az is nagy dolog, hogy a Cavs-t sikerült megelőzni 8ehhez persze az ő bénázásuk is kellett, de nem érdekel 😊)
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783

Idei hetedik NBA körkép podcastünk, ahol a keleti rájátszásharcról, az alsóházról, az MVP csatáról, Devin Bookerről és a pihentetésről beszélgettünk.

sportmajom.com/2017/04/06/nba-korkep-vii/

you don't even know what you like and you don't like
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 145 — #NoStress
Azért most West bőven megérdemli őrület, amit megy. Remélem, ha összetalálkozunk velük a PO-ban (Rockets), a csapat nem nő fel hozzá. Az meg el sem hiszem, hogy keletről a Boston így belejött, az se semmi amit Thomas csinál. Egy Rockets-Celtic döntővel nem lennék elégedetlen 😊, bár eléggé sansztalanak látom.
dande
Inkább a GSW-Cavs-re készülj.
Nem ér akkora meglpetés. 😊

több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért most West bőven megérdemli őrület, amit megy. Remélem, ha összetalálkozunk velük a PO-ban (Rockets), a csapat nem nő fel hozzá. Az meg el sem hiszem, hogy keletről a Boston így belejött, az se semmi amit Thomas csinál. Egy Rockets-Celtic döntővel nem lennék elégedetlen 😊, bár eléggé sansztalanak látom.
több mint 8 éve
MVP?
 www.espn.com/sportsnation/story/_/id/19067720/sportsnation-your-pick-tight-nba-mvp-race
| 34ezer szavazat után, 58% Westbrook és 14 Harden, meglepett de tetszik 😊 bár nyílván komolytalan így hogy Jamesnek több mint a szakállasnak |
braxa88
Nem a legértékesebb játékos díja ez, hanem a legfelkapottabbé.
Modjuk ezek közül leginkább Westbrook.

Szerkesztette: 🤘 gaben 🤘

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
MVP?
https://a2.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2017%2F0329%2Fr194930_2_1296x729_16-9.jpg
Vote: Who's your pick in tight NBA MVP race?
This season will see one of the closer races for MVP that the NBA has had in awhile. Who do you think deserves the award?

| 34ezer szavazat után, 58% Westbrook és 14 Harden, meglepett de tetszik 😊 bár nyílván komolytalan így hogy Jamesnek több mint a szakállasnak |
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Curry pedig TD-t passzolt 😊 Van a kis fickónak karja...
 www.youtube.com/watch?v=NDi0RFtqpQ4
Chargers LT
azért Curry 191 centi és 86 kiló, azzal nem nagy kunszt.
ilyen én is indítottam anno, pedig akkor kb 186/80 voltam.
slowmotion
Én 193 centi és jelenleg 89 kiló, ha nem is ekkora intenzitással, de azért nem kivitelezhetetlen, ha formában van az ember. 😀
Vrij6
pontosan
több mint 8 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Chargers LT
slowmotion
Én 193 centi és jelenleg 89 kiló, ha nem is ekkora intenzitással, de azért nem kivitelezhetetlen, ha formában van az ember. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Devin Booker 70(!!!) pontot az éjjel a Celticsnek. Természetesen a Suns ennek ellenére is kikapott...
iktriad
mielőtt valaki megnézné a meccset

kb. a nulladik perctől kezdve 20 ponttal ment a Celtics végig, a második negyedtől kezdve pedig félgőzzel játszottak, Booker meg hajigált. A negyedik negyedben egyszer feljött a Suns -11-re is..., majd a Celtics megrázta magát és visszamentek -24-re. Miután Booker elérte az 50-et, utána nem védekeztek rajta a Celticsből, végig hagyták neki, hogy üresből szórjon.

Szóval ez nem olyan, mint pl. prime Kobe 50-es, 60-as meccsei ahol azért dobott ennyit, mert kulcsszituban mindig nála volt a labda. Ez egy garbage time 70-es, sajnáltam a nézőket, hogy nem meccset láttak, hanem egy edzést.
sapka
A meccs közepén volt pár uncontested dobása, utána és előtte minden dobásánál ott voltak a Celtics védői. Szóval valószínűleg egy másik meccset láttunk.
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Chargers LT
több mint 8 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 274 — Ajmo Vatreni
Devin Booker 70(!!!) pontot az éjjel a Celticsnek. Természetesen a Suns ennek ellenére is kikapott...
iktriad
egy ideje már (sajnos) nem nagyon van kapacitásom követni őket, de látom még mindig ugyan az a "elátkozott" csapat ami eddig is volt....
Cowboykarcsi90
Azt még valahogy felfogom, hogy játszanak a fiatalok, de a Watson edző dolgot nem tudom megemészteni.
több mint 8 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
iktriad

kb. a nulladik perctől kezdve 20 ponttal ment a Celtics végig, a második negyedtől kezdve pedig félgőzzel játszottak, Booker meg hajigált. A negyedik negyedben egyszer feljött a Suns -11-re is..., majd a Celtics megrázta magát és visszamentek -24-re. Miután Booker elérte az 50-et, utána nem védekeztek rajta a Celticsből, végig hagyták neki, hogy üresből szórjon.

Szóval ez nem olyan, mint pl. prime Kobe 50-es, 60-as meccsei ahol azért dobott ennyit, mert kulcsszituban mindig nála volt a labda. Ez egy garbage time 70-es, sajnáltam a nézőket, hogy nem meccset láttak, hanem egy edzést.
sapka
és 50ig hogy jutott el? akkor is garbagetime volt?
braxa88
A meccs első 5 percétől kezdve 20-szal ment a Celtics. Igen, végig garbage time volt.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
iktriad

sapka
és 50ig hogy jutott el? akkor is garbagetime volt?

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
iktriad

Szerkesztette: sapka

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
iktriad
egy ideje már (sajnos) nem nagyon van kapacitásom követni őket, de látom még mindig ugyan az a "elátkozott" csapat ami eddig is volt....

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀