NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Hát normálisak ezek? 😀
Iggy simán elfér volna náluk. Na mind1, ő bajuk, én azt is nagyon sajnálom, hogy tőlünk elment, de legalább a Denverben valami esélye lesz sikerekre...Eazzy
Kiv vagyok h osztják szét Denverben a perceket az Iggy, Gallinari, W. Chandler, Faried, Brewer ötös közt. Ugye PG-ben van egy Lawson meg az öreg Andre Miller, C-ben meg McGee és Mozgov. Plusz ugye nem kizárt h Rudy Fernandezzel is hosszabbítanak.
empty taxi
Rudy nem a Realba játszik majd?szaba
de

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 213
Hát normálisak ezek? 😀
Iggy simán elfér volna náluk. Na mind1, ő bajuk, én azt is nagyon sajnálom, hogy tőlünk elment, de legalább a Denverben valami esélye lesz sikerekre...Eazzy
Kiv vagyok h osztják szét Denverben a perceket az Iggy, Gallinari, W. Chandler, Faried, Brewer ötös közt. Ugye PG-ben van egy Lawson meg az öreg Andre Miller, C-ben meg McGee és Mozgov. Plusz ugye nem kizárt h Rudy Fernandezzel is hosszabbítanak.
empty taxi
Iggy kettest fog játszani, úgyhogy vmi ilyesmi kezdő néz ki:Lawson-Iguodala-Gallinari-Faried-McGee egy nagyon jó cserepaddal, elég jók lesznek, szerintem mindenképp fognak meglepetést okozni nálam nyugaton így TOP 4 a csapat... 😊
Rudy Fernandez pedig a Real Madridhoz igazolt már, úgyhogy ő felejtős (szerencsére).
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
Hát normálisak ezek? 😀
empty taxi
Rudy nem a Realba játszik majd?
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Hát normálisak ezek? 😀

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Egyébkénta Nuggets GM-je nyilatkozta, hogy a Howard trade elvileg csak három csapatos volt, de a Magic végül azt mondta, hogy nem kéri Igoudalát, így jött be a Nuggets is. Hát, teljes rebuilt lesz Orlandoban, bár nem értem, Igou miért nem fért bele a maga 27 évével, a szerződése sem olyan ultra gáz a játékához mérten.
Stez
Hát normálisak ezek? 😀
Iggy simán elfér volna náluk. Na mind1, ő bajuk, én azt is nagyon sajnálom, hogy tőlünk elment, de legalább a Denverben valami esélye lesz sikerekre...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
ez most valami vicc? akármennyire is utálom a Lakerst, Gasol top 5 PF a ligában, és teljesen jól fog illeszkedni a rendszerükbe, miért akarnák eltradelni?Hurka
Mert brutálisan rossz szerződéssel dobták meg, és kibaszott sokat keres, ráadásul esik vissza a játéka évről-évre, most meg Howarddal végképp esni fog.
És nálam azért talán top5 PF-be sincs benne, de egyébként a szezon után már ki is jelentették, hogy elcserélik, eladólistára is került, de a brutális fizetése mellett akkor senki sem akarta elvinni.
Szóval ez nem a semmiből jött gondolat ám, ez tény, hogy Gasolt elcserélik, ha lesz rá lehetőség.
Stez
A szerződése nem jó ez tény ebben igazad van. De Jerry Buss-t, és a Lakers-t nem érdekli a pénze, hisz úgyis visszajön. Gasol Top 5 PF, és tökéletesen fog beleilleni az új Lakersbe (ahogy a régibe is), hisz kap egy pass first PG-t, és egy olyan center társat, akit bármikor megtud játszani, és hát ugye a legjobban passzoló PF-ről beszélünk úgyhogy meg is fogja. Valamint több helye lesz támadó oldalon is, mint eddig és a védekezésbeli hiányosságait is elfogja tüntetni Howard. Ja és Kobe is lenyilatkozta, hogy amíg ő a Lakersben van Gasol is. Igencsak meglepő lenne, ha elcserélnék.

Tény, hogy ez egy rövidtávú megoldás volt, megpróbálják nagyon megszerezni a gyűrűt még Kobe utolsó éveiben, gondolom azért azt a Lakersnél is sejtik, hogy az Ő távozása/visszavonulása után igen csak gyengébb évek fognak következni.Stez
Sajnos pont nem 2 év múlva lehetnek igazán erősek, hisz akkor marad egy Howardjuk és egy Nashük, valamint rengeteg hely a fizetési sapka alatt, és mivel LA ezért olyan FA-ket húzhatnak be, amilyeneket akarnak szóval brutál erős lesz az a csapat, talán erősebb, mint a mostani hisz akkor már nem lesz Kobe. 😕
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Gondolom Gasolt megpróbálják elpasszolni. Most mondanám azt, hogy senkinek sem fog kelleni ilyen fizetéssel, de rendre kiderül, hogy vannak ilyen hülye csapatok is... És a Lakers meg valahogy mindig mindent el tud intézni, és meg tud boltolni, szerintem most is így lesz.Stez
ez most valami vicc? akármennyire is utálom a Lakerst, Gasol top 5 PF a ligában, és teljesen jól fog illeszkedni a rendszerükbe, miért akarnák eltradelni?Hurka
Mert brutálisan rossz szerződéssel dobták meg, és kibaszott sokat keres, ráadásul esik vissza a játéka évről-évre, most meg Howarddal végképp esni fog.
És nálam azért talán top5 PF-be sincs benne, de egyébként a szezon után már ki is jelentették, hogy elcserélik, eladólistára is került, de a brutális fizetése mellett akkor senki sem akarta elvinni.
Szóval ez nem a semmiből jött gondolat ám, ez tény, hogy Gasolt elcserélik, ha lesz rá lehetőség.
Egyébkénta Nuggets GM-je nyilatkozta, hogy a Howard trade elvileg csak három csapatos volt, de a Magic végül azt mondta, hogy nem kéri Igoudalát, így jött be a Nuggets is. Hát, teljes rebuilt lesz Orlandoban, bár nem értem, Igou miért nem fért bele a maga 27 évével, a szerződése sem olyan ultra gáz a játékához mérten.

több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14
Gondolom Gasolt megpróbálják elpasszolni. Most mondanám azt, hogy senkinek sem fog kelleni ilyen fizetéssel, de rendre kiderül, hogy vannak ilyen hülye csapatok is... És a Lakers meg valahogy mindig mindent el tud intézni, és meg tud boltolni, szerintem most is így lesz.Stez
ez most valami vicc? akármennyire is utálom a Lakerst, Gasol top 5 PF a ligában, és teljesen jól fog illeszkedni a rendszerükbe, miért akarnák eltradelni?
több mint 12 éve
Kobe megmondta, hogy amíg ő marad a Lakersben, addig Gasol is 😀
Amúgy miért is kellene elpasszolni? Nem nagyon lehetne reálisan olyan csomagot kapni érte, ami megérné. Kupchak egyértelműen arra ment rá, hogy idén és jövőre is bajnokesélyes legyen a csapat, ehhez pedig Gasol a megfelelő láncszem. Arról nem is beszélve, hogy egy valószínű Dwight hosszabbítás után 2014/2015-re csak neki és Nashnek lenne szerződése.
Pocs
Hát Nash játszik még max. két évig szerintem, szóval utána kétlem, hogy Ő nagyon aktívkodna még.
Kobe szerintem elmegy levezetni Európába, de ha nem, akkor is bőven kap egy olyan éves fizut, mint most, vagy még kevesebbet is a kora miatt, Gasolnak meg a kora és a romlása miatt elvileg a mostani szerződésének a töredékét kaphatná csak meg majd. De mivel az összes vén lesz már, így ennek a kezdőnek a fele búcsúzni fog, ki a csapattól, ki a ligától.
Tény, hogy ez egy rövidtávú megoldás volt, megpróbálják nagyon megszerezni a gyűrűt még Kobe utolsó éveiben, gondolom azért azt a Lakersnél is sejtik, hogy az Ő távozása/visszavonulása után igen csak gyengébb évek fognak következni.
Bár valahogy nekem kicsit olyan Bulls-Lakers retro feelingem van, csak ugye most a Heattel a fedélzeten, hogy a döntőig sima lesz az út, de a döntőben ahogy anno Jordanék, most Jamesék húzzák be az orruk elől a gyűrűt. 😊
Nincs szerencséje Kobenak, hogy pont az utolsó éveire összeállt ez a Heat, nem lesz egyszerű letaszítani a trónról őket.

több mint 12 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king
Kobe megmondta, hogy amíg ő marad a Lakersben, addig Gasol is 😀
Amúgy miért is kellene elpasszolni? Nem nagyon lehetne reálisan olyan csomagot kapni érte, ami megérné. Kupchak egyértelműen arra ment rá, hogy idén és jövőre is bajnokesélyes legyen a csapat, ehhez pedig Gasol a megfelelő láncszem. Arról nem is beszélve, hogy egy valószínű Dwight hosszabbítás után 2014/2015-re csak neki és Nashnek lenne szerződése.

több mint 12 éve
Gondolom Gasolt megpróbálják elpasszolni. Most mondanám azt, hogy senkinek sem fog kelleni ilyen fizetéssel, de rendre kiderül, hogy vannak ilyen hülye csapatok is... És a Lakers meg valahogy mindig mindent el tud intézni, és meg tud boltolni, szerintem most is így lesz.

több mint 12 éve
When including Howard's expected maximum contract, the Lakers will have approximately $92 million committed to just six players.

Na ezt nem kéne megengedni...az ezért fizetett luxusadóval szerintem simán a cap dupláját kifizetik...de a Heat is valahol 80 milla körül jár...

Az OKC meg magától válogat okosan jó játékosokat, és majd jövő nyáron ott fog tartani, hogy a cap miatt nyilván meg kell bontani a bagázst...ultra gáznak érzem...így azért sok értelme van a capnek...

több mint 12 éve
LeBron James joined Michael Jordan on Sunday as the only two players to ever win an NBA championship, NBA Finals MVP award, and an Olympic gold medal in the same year.

Komoly. Elég jó úton halad, hogy Ő is legenda legyen.

több mint 12 éve
Lakers acquire C Dwight Howard, F/C Earl Clark and G Chris Duhon from the Magic in a 4-team deal, Nuggets receive G/F Andre Iguodala, Magic acquire G Arron Afflalo, F Al Harrington, F Moe Harkless, F/C Nikola Vucevic, F Josh McRoberts, G/F Christian Eyenga, three future first-round picks and two future second-round picks, 76ers acquire C Andrew Bynum and G/F Jason Richardson.

Ezt elvileg átengedte a liga, sajnos.Stez
Ezzel össze is állt a nyugati Miami. Már csak tényleg abban lehet reménykedni, hogy Mike Brown ezt is tönkre vágja, de sajnos túl sok tehetség dolgozik a keze alá, lehet egyedül ő kevés lesz...iktriad
Én bízom benne, hogy Bryant folytatja a romló formáját. Egyre rosszabb hatékonysággal dob, Nash meg osztogatni fogja a labdákat, de azért Howard elől Kobe így is elég sok lasztit fog elvinni, meg ugye Howard szinte egyetlen szezont sem tud teljesen egészségesen lehozni, majd PO-ra kidől minden évben. 😀
Viszont azért védekezésben elég komoly lesz ez a csapat, és a palánk alatt sem lesz egyszerű egy Gasol-Howard duó ellen játszani. Olyan jó kis Bulls-Lakers féle domináns 1-2 év jön most szerintem a Heattől és a Lakerstől, de aztán Kobe szerződése lejár, és valszeg megy Európába levezetni, Nash is max 2 év, Gasol vagyont keres, öreg, szar, szóval ez elég rövidtávú csapatra sikeredik, deesküszöm remélem, inkább akkor már a Heat nyer még ezekben az években, mert bárki, csak ne a Lakers. 😀

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Lakers acquire C Dwight Howard, F/C Earl Clark and G Chris Duhon from the Magic in a 4-team deal, Nuggets receive G/F Andre Iguodala, Magic acquire G Arron Afflalo, F Al Harrington, F Moe Harkless, F/C Nikola Vucevic, F Josh McRoberts, G/F Christian Eyenga, three future first-round picks and two future second-round picks, 76ers acquire C Andrew Bynum and G/F Jason Richardson.

Ezt elvileg átengedte a liga, sajnos.Stez
Ezzel össze is állt a nyugati Miami. Már csak tényleg abban lehet reménykedni, hogy Mike Brown ezt is tönkre vágja, de sajnos túl sok tehetség dolgozik a keze alá, lehet egyedül ő kevés lesz...
több mint 12 éve

Ezt elvileg átengedte a liga, sajnos.

több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
broáf

4 trades since 1973 for 20-pt, 10-reb, 2-blk player: Kareem (’75), Shaq (LA ’96), Shaq (Heat ’04), Howard (’12). Lakers got 3 of them.

Mondjuk az ESPN szarul emlékszik, mert Shaq FA volt, amikor LA-be ment, de a lényegen nem változtat.

több mint 12 éve

Nem szeretem a Lakerst, de ezt a tradet akkor sem engedném át, ha tökre semleges volnék. Csak ugye ezt a Lakerssel sosem fogják megtenni.
Stez
Ha ez így lenne, akkor CP3 a Lakersben pattogtatna már.
Pocs
meg ebbe a tradebe abszolút semmi befolyása sincs Sternnek, azt azért vétózhatta meg, mert akkoriban a Hornets az NBA tulajdonában volt (most lehet beégek 😊
Hurka
Jah. Csak akkor tud most vétózni, ha elrontanak valamit a szerződésekkel/fizetésekkel. Pocs
Hamis, akkor vétózik, amikor akar. Tavaly is, mint komisszár vétózta meg az ügyet, azzal az indokkal, hogy ne a játékosok mondják meg, hogy hol akarnak játszani. Szóval most is vétózhat, ha akar de valószínűleg nem akar. 😊Jughead
Abban igazad van, hogy azt mondta, hogy ne egy sztár hozzon döntést egy cseréről, de nem commissionerként vétózott, nem is tehette.

There’s no superstar that gets traded in this league unless the owner says, go ahead with it. And in the case of New Orleans, the representative of the owner said, “That’s not a trade we’re going to make.”
Q. But that representative was you?
STERN: Correct.

It was explained to me afterward that Stern took issue with my choice of the word “veto” because in the legal language of the league office, a trade is only “vetoed” when it is presented for approval and does not pass muster under salary cap guidelines.

több mint 12 éve
Na most utánaszámolgattam...kizárt, hogy Bynum nagy szerződése esetén mondjuk egy Hardenre jusson lé jövőre...de mondjuk egy J-Rich+Hawes eltakarítással már alakulna a dolog...

több mint 12 éve

Nem szeretem a Lakerst, de ezt a tradet akkor sem engedném át, ha tökre semleges volnék. Csak ugye ezt a Lakerssel sosem fogják megtenni.
Stez
Pocs
meg ebbe a tradebe abszolút semmi befolyása sincs Sternnek, azt azért vétózhatta meg, mert akkoriban a Hornets az NBA tulajdonában volt (most lehet beégek 😊
Hurka
Jah. Csak akkor tud most vétózni, ha elrontanak valamit a szerződésekkel/fizetésekkel. Pocs
Hamis, akkor vétózik, amikor akar. Tavaly is, mint komisszár vétózta meg az ügyet, azzal az indokkal, hogy ne a játékosok mondják meg, hogy hol akarnak játszani. Szóval most is vétózhat, ha akar de valószínűleg nem akar. 😊
több mint 12 éve

Stez
Pocs
Hurka
Jah. Csak akkor tud most vétózni, ha elrontanak valamit a szerződésekkel/fizetésekkel.

több mint 12 éve
Nem olyan vészesen magas ez a fizu...jó nyilván nem ér ennyit, de úgymond ezt benyelni a Magictól nem akkora áldozat.

Mostmárr tűkön ülök, hogy lássam rendesen a számainkat fizuilag. Jó lenne Hardenre rámenni jövő nyáron...

több mint 12 éve

Stez
Kupchak azért nagy mágus, hogy ezt így összehozta, hihetetlenül jól jár a csapat. Gasol és Nash mellé is illik Howard, és ami még fontosabb, a védekezést szinte egyedül meg tudja oldani, ami nem árt egy Nash-Bryant backcourt mellettPocs
Engem inkább majd az fog érdekelni, hogy Howardnál mikor borul ki a bili, hogy hemánna, azért szeretnék labdát is látni idén...

Jason Richardsonnak milyen szerződése van most?Eazzy
Igen, ez érdekes lehet. Télen voltak is olyan hírek, hogy azért nem akar Howard a Lakersben játszani, mert Kobe mögött csak második opció lenne. Azóta viszont van itt egy Nash, így azért lesz elég labdája valószínűleg.

Jason Richardson
$5,799,625
$6,204,250
$6,601,125

több mint 12 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 101 — 28-14

Stez
Pocs
több mint 12 éve

Stez
Kupchak azért nagy mágus, hogy ezt így összehozta, hihetetlenül jól jár a csapat. Gasol és Nash mellé is illik Howard, és ami még fontosabb, a védekezést szinte egyedül meg tudja oldani, ami nem árt egy Nash-Bryant backcourt mellettPocs
Engem inkább majd az fog érdekelni, hogy Howardnál mikor borul ki a bili, hogy hemánna, azért szeretnék labdát is látni idén...

Jason Richardsonnak milyen szerződése van most?