NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 550
Eddig tetszenek az előszezon eredmények, remélem sikerül egy top4-es helyet elérni keleten majd, aztán aprítani. Csak ne sérüljön senki.
több mint 12 éve
Csípem Durantékat, de nekem SuperSonics fíling kell. Addig marad a Wade szurkolás és a Miami. 😊Ugye még mindig nincs SuperSonics újra? 😛MedvepapaMég nincs, de már dolgoznak az ügyön. 1-2 év és megint lehet. Addig meg Thunder van mint leszármazott.Shawn84
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Én alapból Knickses vagyok (már amennyire követem... inkább csak voltam), de szeretném szeretni ezt a Brooklynt. Csak tegyenek is érte. 😊
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
jajj ne haragudj, rég volt már szezon 😊pff, én is köszönöm a mensönt 😀shawnkaÉn a major ligákkal csak mostanában ismerkedek, így az NBA-vel (válogatott meccseket, magyar kosárlabdát és európait nézek) is,ahol jelenleg a legszimpatikusabb csapat a Brooklyn. Remélem van más is a fórumon akivel együtt lehet majd örülni illetve - ne adja isten - mérgelődni.BlitzHawkjelen. még szaba a netses gerinc része itt 😊a.kacsa
több mint 12 éve
pff, én is köszönöm a mensönt 😀Én a major ligákkal csak mostanában ismerkedek, így az NBA-vel (válogatott meccseket, magyar kosárlabdát és európait nézek) is,ahol jelenleg a legszimpatikusabb csapat a Brooklyn. Remélem van más is a fórumon akivel együtt lehet majd örülni illetve - ne adja isten - mérgelődni.BlitzHawkjelen. még szaba a netses gerinc része itt 😊a.kacsa
több mint 12 éve
Akkor bízzunk benne, hogy többet örömködünk, mint bosszankodunk. Szóval előre Jay-Z csapta 😀Én a major ligákkal csak mostanában ismerkedek, így az NBA-vel (válogatott meccseket, magyar kosárlabdát és európait nézek) is,ahol jelenleg a legszimpatikusabb csapat a Brooklyn. Remélem van más is a fórumon akivel együtt lehet majd örülni illetve - ne adja isten - mérgelődni.BlitzHawkjelen. még szaba a netses gerinc része itt 😊a.kacsa
több mint 12 éve
Én a major ligákkal csak mostanában ismerkedek, így az NBA-vel (válogatott meccseket, magyar kosárlabdát és európait nézek) is,ahol jelenleg a legszimpatikusabb csapat a Brooklyn. Remélem van más is a fórumon akivel együtt lehet majd örülni illetve - ne adja isten - mérgelődni.BlitzHawkjelen. még szaba a netses gerinc része itt 😊
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Én a major ligákkal csak mostanában ismerkedek, így az NBA-vel (válogatott meccseket, magyar kosárlabdát és európait nézek) is,ahol jelenleg a legszimpatikusabb csapat a Brooklyn. Remélem van más is a fórumon akivel együtt lehet majd örülni illetve - ne adja isten - mérgelődni.BlitzHawkVan egy pár "régebbi" Nets fan itt. Lehet mérgelődni.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Ugye még mindig nincs SuperSonics újra? 😛MedvepapaMég nincs, de már dolgoznak az ügyön. 1-2 év és megint lehet. Addig meg Thunder van mint leszármazott.
több mint 12 éve
Ugye még mindig nincs SuperSonics újra? 😛
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Tudtok vmi oldalt/torrentoldalt, ahonnan NBA mecccseket tudnék letölteni? 😊Bekisport-video.org.ua/basketball.html
Maradj seedelni! 😊
több mint 12 éve
Én a major ligákkal csak mostanában ismerkedek, így az NBA-vel (válogatott meccseket, magyar kosárlabdát és európait nézek) is,ahol jelenleg a legszimpatikusabb csapat a Brooklyn. Remélem van más is a fórumon akivel együtt lehet majd örülni illetve - ne adja isten - mérgelődni.
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Tudtok vmi oldalt/torrentoldalt, ahonnan NBA mecccseket tudnék letölteni? 😊
több mint 12 éve
Dub
1 019
pff a második tényleg kemény 😀
több mint 12 éve
Olyan drága volt a csarnok + a hozzátartozó komplexumok, hogy a mezek normális megtervezésére és gyártására már nem jutott elég pénz. 😊danylyEnnél még itt a fórumon is jobbakat csinálunk megfizethető áron. Nem mellesleg megnéztem a shopjukat és erre a két gyöngyszemre hívnám fel a figyelmet:
www.netsstore.com/cart.php?m=product_detail&p=1087&catID=73
www.netsstore.com/cart.php?m=product_detail&p=1211&catID=73
Az első nem lenne rossz de miért takarják el a feliratot!? A második meg... De lehet, hogy az én szemem dob. Pedig alapvetően szeretem a fekete-fehér dolgokat.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
Egyik haverommal tervezzük az NBA League Pass beszerezését. Valakinek volt már ilyen? Tudjuk egyszerre használni két külön gépen?MattMilleraz nfl league passt tudom h nem lehet. sztem ezt se
több mint 12 éve
Egyik haverommal tervezzük az NBA League Pass beszerezését. Valakinek volt már ilyen? Tudjuk egyszerre használni két külön gépen?
több mint 12 éve
Bazz, ez vicc? Rasheed Wallace-t leigazolta a Knicks. Ezt most így hogy?...
Ez a Brooklyn mez meg fura, hogy ilyen egyszerű de nem rossz. Bár ezt így elrontani sem lehetett nagyon. 😀
DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
Gabesz92
1 453
hát.. nem lett túl bonyolult a mezünk 😀Egyszerű, de nagyszerű.
shawnka
több mint 12 éve
sztem gizda lett a mez. egyszerű, nem baj az
több mint 12 éve
Olyan drága volt a csarnok + a hozzátartozó komplexumok, hogy a mezek normális megtervezésére és gyártására már nem jutott elég pénz. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Ez annyira gagyi lett, hogy már hamisítani se érdemes 😀 Lehet hogy ez volt a cél
több mint 12 éve
A régi mez alapján készült, de az kék alapon, a szivárvány színeivel elég durván randa volt. Ez szerintem sokkal jobb konstrukció.Félreérthető voltam, nekem is tetszik. Szerintem ez a mez megosztó lesz, vagy nagyon bejön valakinek, vagy nagyon nem.xrace77Nekem tetszik a Nuggets 3. számú meze. 😊Miért, szerintem tök király.danyly
blogs.denverpost.com/nuggets/2012/10/01/photo-denver-nuggets-uniform/6980/ xrace77
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Nekem tetszik a Nuggets 3. számú meze. 😊Ez már túl csillivili retro. Érdekes lesz ha a Hornets ellen játszanak majd.
blogs.denverpost.com/nuggets/2012/10/01/photo-denver-nuggets-uniform/6980/ xrace77
Lassan kezdődhetne is a szezon. Már rohadtul hiányzik.