NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Szomorúan olvasom, hogy a Raptors ennyire rossz helyre került pedig titkon bízom benne, hogy a PO talán meglesz.
több mint 12 éve
Kíváncsi leszek, hogy tényleg ennyire szar lesz e a Pistons.Nem hinném.
több mint 12 éve
Jughead
5 213
Ööö... Mi van?nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=422Látom, a Suns homerségedet nem sikerült levetkőzni 😊 Persze, amíg nem kezdődik el, lehet álmodozni.
Írtam tegnap egy erősorrendet.Maka
Épp ezért nem is akarok belekötni a sorrendbe, de azt megjegyzem, hogy teljesen inkoherens a Lakersszel kapcsolatos érvelésed - a Heatben és a Thunderben is van három-három nagyon "labdaéhes" játékos, ráadásul a Lakerses sztárok játékintelligenciája (mondjuk Howardot leszámítva) magasabb is, mint emezeké. Jakehomer
Oké Nash és Gasol intelligens játékos, de Kobe? Ha vki akkor ő az aki EDDIG nem bírt egy támadást se labda nélkül idén viszont kénytelen lesz, kérdés hogy fogja viselni? Valamint az is kérdés tudja e mérsékelni a rádobásait? Vagy marad ugyanolyan mint az utóbbi időben hogy mindent rádob pocsék hatékonysággal?
A felvetésed jogos de ugyanez a kérdés a Heat-nél is megvolt nekik sikerült ez nem jelenti azt, hogy a Lakersnek is fog. Pláne, hogy míg LeBron és Wade is szeret passzolni (Bosh-nak meg nem kell), addig Howard és Kobe labdatemető.
A játékintelligenciában meg James sokkal veri Kobe-t és minimum Gasollal is egyenlő (sztem Nash-el is, de elfogult vok), Wade úgyszintén Kobe felett van Bosh talán egyszinten vele. Bár mondjuk ezt nem igazán lehet lemérni... 😀
több mint 12 éve
kicsit lemaradtam az NBA történéseivel,de ez a New Jersey > Brooklyn váltás hogy történt , és miért ? Dripátköltöztünk. tervben volt már egy ideje. alapból Jerseyben nem igazán jártak ki az emberek meccsre, a környék is szar volt, meg a stadion is kint volt a picsában.. helyette lett egy vadonatúj aréna építve, 9 metróvonal csomópontjában, meg ugye New York... érett már a váltás, ez meg máris közelebb van az emberekhez, és a város miatt a játékosok is szívesebben jönnek.
több mint 12 éve
kicsit lemaradtam az NBA történéseivel,de ez a New Jersey > Brooklyn váltás hogy történt , és miért ?
több mint 12 éve
nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=422Látom, a Suns homerségedet nem sikerült levetkőzni 😊 Persze, amíg nem kezdődik el, lehet álmodozni.
Írtam tegnap egy erősorrendet.Maka
Épp ezért nem is akarok belekötni a sorrendbe, de azt megjegyzem, hogy teljesen inkoherens a Lakersszel kapcsolatos érvelésed - a Heatben és a Thunderben is van három-három nagyon "labdaéhes" játékos, ráadásul a Lakerses sztárok játékintelligenciája (mondjuk Howardot leszámítva) magasabb is, mint emezeké.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
az associationt, csak én nem találom sehol? ha vki tudna linket adni, nagyon emgköszönném!
több mint 12 éve
bowl.hu/forum/alairasok/deron_williams_2012
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
én is hasonlóan gondolom70+ meccset fog játszani, most leírom.szabapontot fogunk hajigálni mint a vetőgép, csak védekezzünk is néha, amit nem tudom kitől lehetne elvárni. én mondjuk lopitól all star seasont várok. és sztem nem vagyok teljesen elvakulta.kacsaazt várhatsz, a tudása alapján nem elvakult, csak kérdés meddig fogja bírni egészségesenStez
több mint 12 éve
Azért ez az Atlantic divízió elég epic lesz 😀 Celtics - Nets - Nicks - Sixers négyes mind simán PO tag...kíváncsi leszek a sorrendre.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
nem lesz több alattomos lábtörés. én nem aggódok a pézsmafejű miatt.pontot fogunk hajigálni mint a vetőgép, csak védekezzünk is néha, amit nem tudom kitől lehetne elvárni. én mondjuk lopitól all star seasont várok. és sztem nem vagyok teljesen elvakulta.kacsaazt várhatsz, a tudása alapján nem elvakult, csak kérdés meddig fogja bírni egészségesenStez
több mint 12 éve
szaba
10 550
70+ meccset fog játszani, most leírom.pontot fogunk hajigálni mint a vetőgép, csak védekezzünk is néha, amit nem tudom kitől lehetne elvárni. én mondjuk lopitól all star seasont várok. és sztem nem vagyok teljesen elvakulta.kacsaazt várhatsz, a tudása alapján nem elvakult, csak kérdés meddig fogja bírni egészségesenStez
több mint 12 éve
pontot fogunk hajigálni mint a vetőgép, csak védekezzünk is néha, amit nem tudom kitől lehetne elvárni. én mondjuk lopitól all star seasont várok. és sztem nem vagyok teljesen elvakulta.kacsaazt várhatsz, a tudása alapján nem elvakult, csak kérdés meddig fogja bírni egészségesen
több mint 12 éve
Messze még a szezon vége, de úgy néz ki Boozer karrierjének érdemi része véget ért. Ahogy a faterom mondaná, a csávó kifingott (sose értettem, de mindig röhögtem rajta). Gibson élete első (és utolsó) nagy szerződésére hajt, egyelőre nem jól csinálja. Noah All-Star kb. decemberig, aztán megsérül. Hinrich viszont sokakat meg fog lepni idén.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
pontot fogunk hajigálni mint a vetőgép, csak védekezzünk is néha, amit nem tudom kitől lehetne elvárni. én mondjuk lopitól all star seasont várok. és sztem nem vagyok teljesen elvakult
több mint 12 éve
Blatche rohadt nagy steal lehet, így ingyen. Elég jó lesz a depth a magasaknál, Hump, Lopi, Blatche, Evans, Mirza. Van kiket rotálni, azért ilyenre régen - soha - nem volt példa egy Netsben. 😀 És azt kell mondjam, Childress is megoldhatja akár a csere 3-as feladatkört. Masszív csapat lesz ez, nagyon várom már a szezont!szabaés akkor azt sem szabad elfelejteni, hogy volt a Boston ellen egy Teletovic aki szintén nem produkált rossz számokat.
Jó lesz ez nagyon.
több mint 12 éve
Blatche rohadt nagy steal lehet, így ingyen. Elég jó lesz a depth a magasaknál, Hump, Lopi, Blatche, Evans, Mirza. Van kiket rotálni, azért ilyenre régen - soha - nem volt példa egy Netsben. 😀 És azt kell mondjam, Childress is megoldhatja akár a csere 3-as feladatkört. Masszív csapat lesz ez, nagyon várom már a szezont!szabaés akkor azt sem szabad elfelejteni, hogy volt a Boston ellen egy Teletovic aki szintén nem produkált rossz számokat.
Jó lesz ez nagyon.
több mint 12 éve
szaba
10 550
Blatche rohadt nagy steal lehet, így ingyen. Elég jó lesz a depth a magasaknál, Hump, Lopi, Blatche, Evans, Mirza. Van kiket rotálni, azért ilyenre régen - soha - nem volt példa egy Netsben. 😀 És azt kell mondjam, Childress is megoldhatja akár a csere 3-as feladatkört. Masszív csapat lesz ez, nagyon várom már a szezont!
több mint 12 éve
playoff nem kérdéses, nekem az a fontos h a knicks előtt legyünk 😊 3-7-ig bárhol lehetünk sztem
több mint 12 éve
Blatche azért nagyot játszott és varázsolt egy laza 23 pontot az eredményjelzőre 😊 Remélem, hogy marad ez a forma sokáig és keleten simán benn leszünk a PO-ban 😊
több mint 12 éve
Lesznek új Kempek, Paytonok, de Seattle-nek kell a Sonics! 😊Sonics nincs Kemp féle zsákolóbeast nélkül. 😛StezCsípem Durantékat, de nekem SuperSonics fíling kell. Addig marad a Wade szurkolás és a Miami. 😊MedvepapaUgye még mindig nincs SuperSonics újra? 😛MedvepapaMég nincs, de már dolgoznak az ügyön. 1-2 év és megint lehet. Addig meg Thunder van mint leszármazott.Shawn84
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 12 éve
Sonics nincs Kemp féle zsákolóbeast nélkül. 😛Csípem Durantékat, de nekem SuperSonics fíling kell. Addig marad a Wade szurkolás és a Miami. 😊MedvepapaUgye még mindig nincs SuperSonics újra? 😛MedvepapaMég nincs, de már dolgoznak az ügyön. 1-2 év és megint lehet. Addig meg Thunder van mint leszármazott.Shawn84
több mint 12 éve
Én június eleje óta követem az eseményeket az NBA terén, korábban a Raptors-szal szemeztem, így nekik szurkolok a jövőben és kíváncsian várom Kylie Lowry mai bemutatkozását. 😊BekiKár, hogy csak azóta, régen az a Raptors Vinsanity-vel és T-Mac-el ááh 😀 De szerettem őket 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Én június eleje óta követem az eseményeket az NBA terén, korábban a Raptors-szal szemeztem, így nekik szurkolok a jövőben és kíváncsian várom Kylie Lowry mai bemutatkozását. 😊