NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Hangát kéne elhozni most már tényleg elhozni, bár nagy különbség van a kettő között, de talán ezt a szintet ismeg tudná ugrani (szó szerint is 😊)
dande
Tényleg abszolut laikusként kérdezem, nem öreg ő már az NBA-hez?

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Hangát kéne elhozni most már tényleg elhozni, bár nagy különbség van a kettő között, de talán ezt a szintet ismeg tudná ugrani (szó szerint is 😊)
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
egyébként Zaza elbaszta, de nem vagyok meggyőzve hogy arról hogy mennyi szándékosság volt benne
mármint kétlem hogy direkt arra ment volna hogy kiüsse a meccsből
és Leo se ment neki egyből a meccs után - meg is lepett volna a habitusát ahogy ismerem - de lehet majd elválik

nyilván ne mondom hogy Bowen miatt mostantól mindig védhető lesz ha valaki szándékosan sérülést okoz
mert az gáz lenne

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
dawyd728 4 034
Ilyenkor mindig mosolygok. Mintha egyik ciklus során közpénz ellopására a másik ciklus során hasonló mennyiségű közpénz ellopása lenne a megoldás. Akik ezzel védekeznek, azok gyakorlatilag a közpénzt nem lopókat nézik semmibe..
Jelen esetben a liga 28 csapatának szurkolótáborát. Ha ez bárkit megnyugtat, Bruce Bowen aljas geci volt. Szerencsére az aljas geciség nem halt ki. Milyen jó nekünk, kosárlabda szurkolóknak. juhé

Ja és azon Spurs szurkolókat, akik Bowen patkányságai során elfordították fejüket, netán csápoltak is hozzá, egyáltalán nem sajnálom.
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
Durva hangulata van a hazai csarnoknak amikor beindul a GSW henger...

flzoli
A 90-es évekből most mondok neked 5 magyar csarnokot ahol jobb volt a hangulat😊 És akkor külföldről még nem is beszéltem😊

Egyébként mi volt amivel ennyire megfogta a Spurs a GSW-t? Mikor elkezdtem nézni 85-94 volt és nem láttam semmi olyat ami a -20-at eredményezte. KL sérülését láttam ismétlésben, de ennyire hiányzott ő védekezésben is?
NB2
Pachulia kivette Leo-t utána lefőtt a kávé. Elég nehéz túltenni magadat azon, ha a legjobb játékost ilyen aljas módon veszik ki a játékból, főleg ha ennyire ettől a játékostól függ a csapat. Ez a Spurs már nem bírja el Kawhi hiányát annyira átalakult Leo központúvá a játék mind támadásban, mind védekezésben.
Jughead
karma is a bitch

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 666 — je suis poloska
+ oké hogy nincs Leonard, de hogy helyette csupa újonc van vagy 40 év körüli playa az már necces...
vele is szoros lett volna a vége ettől függetlenül.. Félek hogy még egy ilyen meccs idegenben már nem lesz, de azért hátha..

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 821 — Deion Sanders for president!
Szétestek de csúnyán.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212

flzoli
A 90-es évekből most mondok neked 5 magyar csarnokot ahol jobb volt a hangulat😊 És akkor külföldről még nem is beszéltem😊

Egyébként mi volt amivel ennyire megfogta a Spurs a GSW-t? Mikor elkezdtem nézni 85-94 volt és nem láttam semmi olyat ami a -20-at eredményezte. KL sérülését láttam ismétlésben, de ennyire hiányzott ő védekezésben is?
NB2
Pachulia kivette Leo-t utána lefőtt a kávé. Elég nehéz túltenni magadat azon, ha a legjobb játékost ilyen aljas módon veszik ki a játékból, főleg ha ennyire ettől a játékostól függ a csapat. Ez a Spurs már nem bírja el Kawhi hiányát annyira átalakult Leo központúvá a játék mind támadásban, mind védekezésben.
több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com

flzoli

több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com

Ettől függetlenül nekem visszataszító az egész csapat az egy szem Igu kivételével. Talán a Spurs majd párharcot tud csinálni ebből a későbbiekben

több mint 8 éve
Jolvan, leonard nélkül lefőtt a kávé... hihetetlen, hogy egy megnyert meccset sikerült elbaszni...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 8 éve
spurs beindult kicsit 😀 taktikailag meg van fogva a GSW eddig, nagyon
Pep71
a végén kell vezetni😊 (épp Kayzer Sözét néztem, és nem akartam elhinni a félidőt mikor átkapcsoltam)
nem is értettem, hogy Törös még a TT-ben miért mondta, hogy söpörni fog a GSW
Soha ne írd le Popovich-ot! Megtanulhatta volna.
több mint 8 éve
Pep71 Green Bay Packers 3 352
spurs beindult kicsit 😀 taktikailag meg van fogva a GSW eddig, nagyon
több mint 8 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 112 — Így remélem megfelelek nektek.....
Grrrr egy nyamvadt ponton múlt... Sebaj a Cavs hadd pihenjen még egy kicsit, úgyis leharcoltak......
több mint 8 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Elég csúnyán kivégzi a Spurs a Rocketset., még Kawhi nélkül is.. mondjuk Simmons/Aldridge duónak kb minden bejön, így nem nehéz, Harden meg icecold.. de igazából Arizán kívül az egész Houston az.

Bár igazából mindegy, úgyis Warriors-Cavs döntő lesz megint..😊
Igor
Nem is lehetett másra számítani. A keleti csapatok (-Cavs) szarok és közülük is max a Bostonnak van esélye előrébb lépni, de amíg Ainge tartogatja a pickeket meg a project játékosokat és nem robbantja a bankot Georgért vagy Butlerért nem is lesznek előrébb. Persze lehet James előbb húz be még egy havert (Melo pl.) mint, hogy Ainge megszabadul pár tehetséges, de semmi extra játékostól meg néhány picktől...
Nyugaton meg egy 73 győzelmet elérő csapathoz csatlakozott egy top 5 játékos.
Nem volt nagy mutatvány már az év elején sem megtippelni a döntőt.

epic volt két kezdő nélkül, idén iylen jól még nem nagyon játszottunk ilyen erős ellenféllel szemben, 10 pontos vezetésnél 4es szorzóra ajándék volt, csak félek hogy már nem fogunk ilyen jól játszani idén, és ezután jön kezdésnek egy laza 90-125 a GSW ellen
eaglesmcnabb
Ha egy meccset elcsenünk és mondjuk nem fognak a 4-ből 2-nél több alkalommal legázolni minket akkor már nem lehetünk elégedetlenek 😊 De a realitás közelebb van a 4:0-hoz mint a 4-1-hez.

Szerkesztette: Blaise
több mint 8 éve
Elég csúnyán kivégzi a Spurs a Rocketset., még Kawhi nélkül is.. mondjuk Simmons/Aldridge duónak kb minden bejön, így nem nehéz, Harden meg icecold.. de igazából Arizán kívül az egész Houston az.

Bár igazából mindegy, úgyis Warriors-Cavs döntő lesz megint..😊
Igor
epic volt két kezdő nélkül, idén iylen jól még nem nagyon játszottunk ilyen erős ellenféllel szemben, 10 pontos vezetésnél 4es szorzóra ajándék volt, csak félek hogy már nem fogunk ilyen jól játszani idén, és ezután jön kezdésnek egy laza 90-125 a GSW ellen

több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Szevasztok!
Egy kezdő kosárlabda kedvelő kérdést válaszoljon már meg nekem valaki legyen kedves. Pár meccset sikerül elcsípnem tavaly óta, és nagyon élvezem az NBA világát is, de egy dologra nem sikerült rájönnöm, és a kommentátorok sem részletezték soha.
Mi a pöcs az a bónusz?
Valami falttal kapcsolatos dolog lehet amennyire sikerült kikövetkeztetnem.
laby
Ha vmelyik gárdának kigyűlik az 5 csapatfalt egy negyeden belül, akkor a negyed hátralévő részében minden egyes védőfalt után, amit a korábban már 5 csapatfaltot beütött csapat követ el (függetlenül attól h dobás közben volt-e a falt avagy sem), büntetődobás jön.
empty taxi
Egy kicsit bonyolítok a helyzeten a pontosság kedvéért. 😀

Egyrészt a bonus-ban nem csak védőfalt után jön büntető, hanem loose-ball foul után is (magyarul csak támadó után nem).

Másrészt nem csak 5 csapatfalt után kerülhet a csapat bonus-ba. Az utolsó 2 percben ugyanis már az 1. falttal Bonus-ba kerül a csapat (azaz utána az ellenfél dobhat), függetlenül a megelőző 10 percben beütött faltok számától.

Harmadrészt hosszabbításban a 4. csapatfalt beütésével kerül bonus-ba a csapat, illetve itt is érvényes a 2 perces szabály.
több mint 8 éve
somoskovig
empty taxi
Stez
Minden tiszta, kösz skacok! 😊
laby
Európai kosarat nem is néztél/nézel?
NB2
Nem, csak amiket nCore-ra feltöltenek sikerül élőben elkapni a sporttv-n. 😊
Nagyon megtetszett, de az európai annyira nem vonz. Kellene?
laby
Öreg koromnál fogva nekem az európai kosár volt az alap és jó 5 év múlva láttam NBA-t😊 Látványosabb az NBA, de számomra még az igazi kosárlabda az itt van Európában.
több mint 8 éve
laby Pittsburgh Steelers 1 161 — A megye legjobb puntere!
somoskovig
empty taxi
Stez
laby
NB2
Nem, csak amiket nCore-ra feltöltenek sikerül élőben elkapni a sporttv-n. 😊
Nagyon megtetszett, de az európai annyira nem vonz. Kellene?

több mint 8 éve
somoskovig
empty taxi
Stez
laby
több mint 8 éve
somoskovig
empty taxi
Stez

több mint 8 éve
Stez SMU Mustangs 46 829 — Whoops, looks like something went wrong.
Szevasztok!
Egy kezdő kosárlabda kedvelő kérdést válaszoljon már meg nekem valaki legyen kedves. Pár meccset sikerül elcsípnem tavaly óta, és nagyon élvezem az NBA világát is, de egy dologra nem sikerült rájönnöm, és a kommentátorok sem részletezték soha.
Mi a pöcs az a bónusz?
laby
Ha vmelyik gárdának kigyűlik az 5 csapatfalt egy negyeden belül, akkor a negyed hátra lévő részében minden egyes védőfalt után, amit a korábban már 5 csapatfaltot beütött csapat követ el (függetlenül attól h dobás közben volt-e a falt avagy sem), büntetődobás jön.
empty taxi
Áhhh világos. Köszönöm!

Nem úszod meg ennyivel, mert eszembe jutott még egy kérdés. 😊
Ugye 6 személyi után könnyes a búcsú az adott játékostól, eddig stimmel.
Viszont ha pl. az első negyedben 2 személyit csinál valaki, akkor lecserélik. Ez kötelező csere, vagy taktikai döntés, hogy a végére nehogy "kipontozza" magát?
laby
Taktikai. Van, hogy nem cserélik le az illetőt, bár legtöbb esetben igen.

több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM
Szevasztok!
Mi a pöcs az a bónusz?
laby
Ha vmelyik gárdának kigyűlik az 5 csapatfalt egy negyeden belül, akkor a negyed hátra lévő részében minden egyes védőfalt után, amit a korábban már 5 csapatfaltot beütött csapat követ el (függetlenül attól h dobás közben volt-e a falt avagy sem), büntetődobás jön.
empty taxi
Áhhh világos. Köszönöm!

Viszont ha pl. az első negyedben 2 személyit csinál valaki, akkor lecserélik. Ez kötelező csere, vagy taktikai döntés, hogy a végére nehogy "kipontozza" magát?
laby
Taktikai.

Komoly bajnokságokban eleve elég pontosan eltervezett rotációval és perclimitekkel dolgoznak az edzők, első negyed végén már alaphelyzetben is gyakran jön a cseresor, de a faultok ezt persze befolyásolhatják. De kötelező csere nincs,

több mint 8 éve
Szevasztok!
Mi a pöcs az a bónusz?
laby
empty taxi
Áhhh világos. Köszönöm!

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Szevasztok!
Mi a pöcs az a bónusz?
laby
Ha vmelyik gárdának kigyűlik az 5 csapatfalt egy negyeden belül, akkor a negyed hátralévő részében minden egyes védőfalt után, amit a korábban már 5 csapatfaltot beütött csapat követ el (függetlenül attól h dobás közben volt-e a falt avagy sem), büntetődobás jön.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...