NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 213
A lényeg annyi, hogy szerintem Adelman keze alatt Asik a liga egyik legjobb, ha nem a legjobb védekező centerévé nőheti ki magát. Ez megér évi 8 milliót. Főleg ha végignézed kik kapnak ekkora lóvét. Nagy bölcsesség, hogy akik alul vannak fizetve, azok az újoncok, és a szupersztárok. Értelemszerűen a liga ott kompenzál, hogy a (felső)középkategóriás játékosokat túlfizeti. füligjimmy
Adelman tavaly óta a Twolves HC-ja, szóval ő csak Pekovic centerkedését segítheti. 😉 Houston-ban Kevin McHale a HC, és ő segítheti a munkáját, és bár tavaly nem éppen tűnt egy Adelman-szintű edzőnek (se), azért az igaz, hogy Asiknak segíthet jó centerré válni, hisz ő a pálya mindkét oldalán jó centernek számított régen.
Egyébként véleményem szerint túl becsülöd Asikot, jó védő azt nem vitatom, de nem egy DPoY kaliber. Én Perkinhez hasonlítanám, tehát ez a Howard/Bynum ellen jó, de am nagyrészt súlytalan játék fogja jellemezni, egy-két jobb meccsel, de ne legyen igazam, mert szimpatikus csapat ez a Houston.

A nagy cseréhez meg annyit, hogy szerintem, ha nem is sokat, de gyengült idénre ez az OKC, ami főleg egy esetleges Miami elleni döntőn üthet vissza... Szerintem jobban jártak volna, ha hagyják, hogy Harden küzdjön a maxért (valszeg oda tette volna magát nagyon), aztán év végén meg távozhatott volna egy esetleges gyűrűvel az újján. Így viszont kaptak egy sérülékeny Kevin Martint, aki talán tudja pótolni egy évig Hardent (max támadó oldalon), aztán jöhet az ő szerződése is, valamint két értéktelen cetlit, meg egy Lambet, aki ha jó lesz, akkor se idén és akkor se hinném, hogy annyira mint Harden.
A Houston viszont nyert egy FP kalibert, mostmár csak az a kérdés, hogy az is lesz-e, de ha nem akkor is van még egy akár maxos emberre is pénzük jövő nyáron, valamint rengeteg fiataljuk, szóval ha idén még nem is, de a jövő évtől egyértelműen oda kell majd figyelni a Houstonra újra. 😊
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
igen, eddig jó (ok, nagyon jó) backup center volt, több perc jobb játékosok ellen, meglátjuk
mondjuk én még Gortatról sem hiszem el, hogy olyan jó mint mondják, végülis annyit Asik is tudhatsapka
Noah amennyit sérült, játszott ő eleget kezdők ellen is. Nézd vissza, hogy játszott Howard ellen. Jelenleg olyan teljesítményt a ligában talán Chandler tud. Nélküle ki lesz herélve a Bulls védekezése. Főleg úgy, hogy Noah állandóan sérült, aztán visszatér, és nincs formában. Meh. És nem akartak neki kifizetni 2014-ben 13 millió, mert van egy nagyon szuper terv 2014-re, mikor lejár majd Deng szerződése, és kivásárolják Boozert, és majd akkor lesz valami. Kezdjük azzal, hogy a szabadügynökpiacon az elérhető legjobb játékosok: Kevin Love, aztán? Luol Deng? Addig lehet költeni a évi 90-120 milliót a White Sox-ra, a Bullsból van mit kihúzni. Pedig megfogadta, hogy ezzem már nem bosszantom magam. A lényeg annyi, hogy szerintem Adelman keze alatt Asik a liga egyik legjobb, ha nem a legjobb védekező centerévé nőheti ki magát. Ez megér évi 8 milliót. Főleg ha végignézed kik kapnak ekkora lóvét. Nagy bölcsesség, hogy akik alul vannak fizetve, azok az újoncok, és a szupersztárok. Értelemszerűen a liga ott kompenzál, hogy a (felső)középkategóriás játékosokat túlfizeti.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Lin-Harden-Asik nem lesz ez annyira rossz.Beki
a jó ég tudja mire adtak Asiknak egy valag pénzt..., mert max közepes játékerőt képvisel, de inkább védő+Lin is inkább passfirst (ahogy láttam), szóval Harden fog dobni, egyelőre úgy tűnik csak ő😀, szóval erősnek nem erős ez a tengely, de legalább fiatal, kéne bele egy LeBron kaliberű nagyképű disznó.sapka
Majd meglátod. Ha nem lesz ott szezon végén a DPOY szavazáson, veszek egy kalapot és megeszem. füligjimmy
emlékszem mondtál valami hasonlót, amikor arról volt szó, mikor nyer a Miami döntőt😛, sajnos nincs kedvem visszakeresni, kb. 2 éves sztorisapka
Becsületemre legyen mondva, vettem egy kalapot, és meg is ettem. Amúgy azt mondtam, mikor összeállt a nagy trojka, hogy nem nyernek bajnokságot. Nem is nyertek (mondjuk a Dallasról se hittem el, de ez legyen az én titkom). Ha pl. Asik nem sérül le (Noah mellé), döntőbe se jutnak, 80-85 pont környékén voltak tartva. Eltörte a lábát, átjáróház lett a palánk alatt. Olyan center, aki a periméteren is tud védekezni kiscsatárok ellen. Ez nem ér meg évi 8 milliót, mikor nincs 20 NBA kaliberű center a világon?füligjimmy
igen, eddig jó (ok, nagyon jó) backup center volt, több perc jobb játékosok ellen, meglátjuk
mondjuk én még Gortatról sem hiszem el, hogy olyan jó mint mondják, végülis annyit Asik is tudhat

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
a jó ég tudja mire adtak Asiknak egy valag pénzt..., mert max közepes játékerőt képvisel, de inkább védő+Lin is inkább passfirst (ahogy láttam), szóval Harden fog dobni, egyelőre úgy tűnik csak ő😀, szóval erősnek nem erős ez a tengely, de legalább fiatal, kéne bele egy LeBron kaliberű nagyképű disznó.sapka
Linről valóban megoszlanak a vélemények. Elboltolták nekünk Lowry-t, amit így utólag is köszönünk nekik (😀), majd kiderül.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Majd meglátod. Ha nem lesz ott szezon végén a DPOY szavazáson, veszek egy kalapot és megeszem. füligjimmy
emlékszem mondtál valami hasonlót, amikor arról volt szó, mikor nyer a Miami döntőt😛, sajnos nincs kedvem visszakeresni, kb. 2 éves sztorisapka
Becsületemre legyen mondva, vettem egy kalapot, és meg is ettem. Amúgy azt mondtam, mikor összeállt a nagy trojka, hogy nem nyernek bajnokságot. Nem is nyertek (mondjuk a Dallasról se hittem el, de ez legyen az én titkom). Ha pl. Asik nem sérül le (Noah mellé), döntőbe se jutnak, 80-85 pont környékén voltak tartva. Eltörte a lábát, átjáróház lett a palánk alatt. Olyan center, aki a periméteren is tud védekezni kiscsatárok ellen. Ez nem ér meg évi 8 milliót, mikor nincs 20 NBA kaliberű center a világon?

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
gyalu Minnesota Vikings 314
Megkapta a szakállas a maxos szerződést:  www.slamonline.com/online/nba/2012/10/james-harden-to-sign-max-deal-with-houston-rockets/

több mint 12 éve
emlékszem mondtál valami hasonlót, amikor arról volt szó, mikor nyer a Miami döntőt😛, sajnos nincs kedvem visszakeresni, kb. 2 éves sztori

több mint 12 éve
Majd meglátod. Ha nem lesz ott szezon végén a DPOY szavazáson, veszek egy kalapot és megeszem.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
a jó ég tudja mire adtak Asiknak egy valag pénzt..., mert max közepes játékerőt képvisel, de inkább védő+Lin is inkább passfirst (ahogy láttam), szóval Harden fog dobni, egyelőre úgy tűnik csak ő😀, szóval erősnek nem erős ez a tengely, de legalább fiatal, kéne bele egy LeBron kaliberű nagyképű disznó.

több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Sztem ez a trade mindkét csapat szempontjából megfelelő.
A Houston már régóta akart egy ilyen kaliberű playert szerezni, a nyáron lemaradtak Howardról, de most Harden személyében meg van ez a játékos.
Arról nem is beszélve, hogy tegnapi nyilatkozatok alapján Harden a szezonkezdet előtt aláír egy hosszú távú szerződést. Lin-Harden-Asik nem lesz ez annyira rossz.

Az elboltolt pickek közül a Toronto-é egy lottery pick, ha PO-ba jutunk a pick visszakerül hozzánk, bár lényegtelen, mert ahogy hallom gyenge lesz az idei class.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
EZ jó trade az OKC-től.
Tudták, hogy nem tarthatták volna meg Hardent szezon végén, így azért az 1+1+playa jó érte, Martin meg nem olyan szar, még ha sérülékeny is.
Valóban itt a kérdés Harden lesz, de én is úgy gondolom, hogy azért nagyban más lesz egy egyébként szar csapatban, ahol neki KELL vezérré és húzóemberré válnia, míg az OKC-ben egyelőre azért nyomás nélkül játszhatott, hiszen amikor szar volt, akkor Durant és Westbrook villant inkább, és 6. emberként kicsit egyszerűbb dolga lehetett Harden papának. Én mondjuk bírom őt nagyon, de jelenleg nem érzem, hogy igazi húzóember lehet. Oké, átlagolhat 20 pontot, attól még nem lesz húzóember.
Ugyanakkor azt se feledjük el, hogy Harden csak a tavalyi PO-ban épült le, előtte végig jól tolta azért, nem is egy évig, de akkor is megérte az OKC-nek. Most még kaptak érte egy valag picket, év végén nem lett volna rá pénz, elmegy ingyen és teszteli a piacot.
Bőven jó.

több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
OKC döntőt akar nyerni Harden ott béna. Houstonban jó lesz mert ott nem kell félni az NBA finaltól 😊
OKC nem értem mit bukhat, Martin sérülékeny ugyan de azért még jó scorer, Lamb olcsó és jó lehet. Dallas és Toronto pickje is középen lesz utóbbié lehet előbb + Sajátjuk + Bobacats 2/1-e azért a szépen összerakott OKCt 4 ilyen olcsó pickból+ Lambból tovább lehet erősíteni, ha meg Martin is beválik...
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
A Bobcats második köröse gyakorlatilag első körös...
Az OKC kiválóan draftol és nevelgeti a játékosokat ennyi pickből pedig bőven lehet okosat húzni.
Blaise
Szerintem ezen a téren kicsit túlértékelt az OKC.
Oké, láttunk pár csapatot a történelem során, amely top5-ös pickekkel sorra húzta a bustokat, de Ibaka első kör végi draftolásán kívül sok mindentől nem lehet elájulni. A Durant/Westbrook/Harden trió eléggé adta magát, talán Westbrookra mondható, hogy a draft napján mások nem hozták el volna olyan korán, mint tette azt a Thunder.
De ha ma válaszolnom kellene arra, hogy az OKC a Houstontól kapott csomagból bárkiben is talál a jövőben egy Harden-kaliberű játékost, a válaszom inkább a nem lenne.

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Az OKC kiválóan draftol és nevelgeti a játékosokat ennyi pickből pedig bőven lehet okosat húzni. Jonesról jókat írtak, Lamb pedig a preseason legjobb Houston dobója volt, egyből nem lesznek Harden szint de kevesebb lasztit fognak eldobálni Durant elől és ha nem menne nekik többet lehet fenn Sefolosha aki klasszis védő.
Harden jó, de szerintem túlértékelt (Houstonban rámcáfolhat) Houstonban neki kell vinni a csapatot (ami sokkal gyengébb mint az OKC), nem Durant-Westbrook farvizén evickélni.
Blaise
Ráadásul Hardennek Lin lesz az irányítója, aki felől nekem pl. vannak kétségeim. Viszont ettől függetlenül, végre lesz egy olyan Houston aminek a játékában lesz egy kis fűszer.
több mint 12 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Az OKC kiválóan draftol és nevelgeti a játékosokat ennyi pickből pedig bőven lehet okosat húzni. Jonesról jókat írtak, Lamb pedig a preseason legjobb Houston dobója volt, egyből nem lesznek Harden szint de kevesebb lasztit fognak eldobálni Durant elől és ha nem menne nekik többet lehet fenn Sefolosha aki klasszis védő.
Harden jó, de szerintem túlértékelt (Houstonban rámcáfolhat) Houstonban neki kell vinni a csapatot (ami sokkal gyengébb mint az OKC), nem Durant-Westbrook farvizén evickélni.
több mint 12 éve
A draftjogok egyébként a Dallas Mavericks és a Toronto Raptors 2013-as első körös draftjoga, illetve a Bobcats második köröse.
több mint 12 éve
Martin esetében egy 18,4 pontot átlagoló játékosról beszélünk.Blaise
Martin nagyon sérülékeny és a szezon végén lejár a szerződése. Most nem Houstonban, hanem OKC-ben székelve várhatja majd az ajánlatokat. atapapa
És arról is lehet vitázni, hogy Harden ér e (majd) 4 év 60 milliót. Valamikor Martinról is ezt hitték. Előtte T-Mac. Okos a más kárán tanul, hülye a sajátján se. Közben mindenhonnan azt hallom, Morey milyen jó GM. füligjimmy
Lehet hogy Harden nem ér 4/60-t, de hogy ezt a legtöbb csapat megadná neki, az biztos.

Összességében nem akarom egyik fél részéről sem elítélni a cserét, mert mind a két oldalról lehet érveket találni és mind a két oldalon van pár kiegyenesítésre váró kérdőjel, ami majd eldönti két-három év múlva, hogy ki járt jól vagy jobban.

A Rockets oldaláról az a problémám, hogy G-k köré kezdik el a csapatépítést, miközben jobb magas nélkül a fene tudja mikor nyert bárki utoljára bajnokságot.
Az OKC-nél meg az dönt majd, hogy mit kezdenek Martinnal, és Lambből meg a pickekből mit tudnak kiaknázni.

De most még inkább jósnak, mint bátor szakinak kell lenni egy magabiztos értékeléshez.

több mint 12 éve
Martin nagyon sérülékeny és a szezon végén lejár a szerződése. Most nem Houstonban, hanem OKC-ben székelve várhatja majd az ajánlatokat. atapapa
És arról is lehet vitázni, hogy Harden ér e (majd) 4 év 60 milliót. Valamikor Martinról is ezt hitték. Előtte T-Mac. Okos a más kárán tanul, hülye a sajátján se. Közben mindenhonnan azt hallom, Morey milyen jó GM. füligjimmy
Ez a szezon el fogja dönteni. Martint ha meg akarja tartani az OKC akkor olcsóbb lesz ez tény. Lamb még egyenlőre nagy kérdés. De Perry Jonesal együtt később sokat érhetnek. Cook elvesztését azért lehet hogy megérezzük, ha az újoncok még nem tudnak komolyan hozzátenni majd. Ez még mindig a jövő csapata. Idén így a nagy döntőre csökkentek az esélyek, de még mindig a leglátványosabban játszó csapat leszünk.

kezdo5.hu/index.php/fastbreak-nba/5395-james-harden-houston-rockets
több mint 12 éve
És arról is lehet vitázni, hogy Harden ér e (majd) 4 év 60 milliót. Valamikor Martinról is ezt hitték. Előtte T-Mac. Okos a más kárán tanul, hülye a sajátján se. Közben mindenhonnan azt hallom, Morey milyen jó GM.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Martin nagyon sérülékeny és a szezon végén lejár a szerződése. Most nem Houstonban, hanem OKC-ben székelve várhatja majd az ajánlatokat.

több mint 12 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Jó deal az Okcnek.szaba
csak ha Martin képvisel még bármiféle játékerőt, különben csak kaptak egy draftpackot Hardenért (de draftolj a Rockets pickjeivel egy Hardent😀, már ha bejön nekik a csere)sapka
Martin esetében egy 18,4 pontot átlagoló játékosról beszélünk. Lamb 12. pick volt kétlem, hogy mostanában draftolna olyan magasan az OKC max a Houston pickjeivel. Ez szerintem nem egy WIN-WIN trade volt, simán az OKC felé billen a mérleg.
több mint 12 éve
Jó deal az Okcnek.szaba
csak ha Martin képvisel még bármiféle játékerőt, különben csak kaptak egy draftpackot Hardenért (de draftolj a Rockets pickjeivel egy Hardent😀, már ha bejön nekik a csere)

több mint 12 éve
Kis kiegészítés. Cole Aldrich, Daequan Cook, Lazar Hayward is Houstonba ment.
több mint 12 éve
Jó deal az Okcnek.szaba
Persze, sokat kaptunk érte, meg igazság szerint számítani lehetett rá, (bár nem feltétlenül közvetlen a szezon előtt)de attól még nem örülök, hogy az egyik kedvencem távozott és olyanok érkeztek akiket nem kedvelek.
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 551
Jó deal az Okcnek.