NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
Kobe akkori move-ja legalább annyira megkérdőjelezhető mint most Duranté, nem volt az a klasszikus két szupersztár összeáll igen, de ettől még egy szaros középiskolás(!) kölyök, bármekkora tehetségnek is tartják, ki ne találja már melyik NBA csapatban játszik és melyikben nem...
az ő szándékai sem voltak mások mint jobb csapatban, nagyobb esély gyűrűt szerezni

Durant legalább a maga jogán, a parkettán kivívta azt az elismerést, hogy az ő kegyeiért álljanak sorba a csapatok, aztán döntött úgy ahogy

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Az azért nem mind1 hogy mikor összeállt a Celtics hármas, akkor Pierce 30, Garnett 31, Allen 32 éves volt, ellenben a Heat triójából az összeállás pillantában Bosh 26, James 27, Wade 28 éves volt...

Ettől függetlenül hard capet az NBA-be!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
shaq és kobe összeállt?!
ember miről beszélsz? 😀

Shaq odament a lakers-be majd mellé draftolták Kobe-t, ami összeállásról beszélhetünk az max annyi hogy kisírta magának hogy ne Hornets-ben legyen hanem LAL-ban
messze van az egy összeállástól
utána a Kobe - Gasol már inkább összeállás

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
Régen a legjobbak egymást akarták legyőzni. Most egymással akarnak játszani, hogy gyengébb csapatokat győzzenek le. Durant egyáltalán nem egy karrierje végén lévő veterán aki most már gombot is nyalna a gyűrűért (Barkley - Malone - Payton vonal pl.). Egy karrierje csúcsán lévő játékosról beszélünk ilyenek pedig nem álltak össze Lebron előtt. Gyanítom Durant sem tette volna meg ha nincs a Decision.
Blaise
Paul Pierce lájkolja 😉

Azért mindent ne varrjunk már Lebron nyakába, számomra is gyomorforgató volt a Decision (főleg a bejelentés és az mocskos nagy pofa amit lecsaptak Miami-ban), de előtte volt egy bostoni Big3, még előttük Shaq és Kobe is összeállt, talán a Heat (a sorozatos döntőivel, meg azzal hogy 2 PO "riválist" is kigolyóztak ezzel) mutatta meg mennyire kifizetődő ez a rendszer, de azért ne tegyünk úgy mintha előtte nem lett volna jellemző, hogy franchise playerek egy csapatba vándorolnak a siker érdekében

Durant témához:
kicsit homerkedve, de a Bostonban simán bajnokesélyes lehetett volna... lehet nem idén, de tudva, hogy kb zsebben volt egy min top3as pick (+ csomó jó szerződés egy trade eshetőségre) és a cap ügyileg is elég jól állt a csapat, szóval 2-3 éven belül komoly kihívója lett volna a Cavs-nek és így bármelyik nyugati csapatnak
nyilván a GSW-nél volt a legnagyobb esélye a gyűrűre, de azért messze nem voltak olyan rosszak a kilátásai, hogy egyből a legkönnyebb utat válassza

meg amúgy is ez a "cant beat them, join them" mentalitás számomra baromira ellenszenves, főleg egy szupersztár esetében

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Régen a legjobbak egymást akarták legyőzni. Most egymással akarnak játszani, hogy gyengébb csapatokat győzzenek le. Durant egyáltalán nem egy karrierje végén lévő veterán aki most már gombot is nyalna a gyűrűért (Barkley - Malone - Payton vonal pl.). Egy karrierje csúcsán lévő játékosról beszélünk ilyenek pedig nem álltak össze Lebron előtt. Gyanítom Durant sem tette volna meg ha nincs a Decision.
több mint 8 éve
Nandito Tennessee Titans 3 277 — Titans fan
Mérhetetlenül felbasznak a commentelők gyakorlatilag bármilyen NBA-s poszt alatt.

Két tábor létezik, az egyik a Lebron James egy szar, túlértékelt, fos játékos. Én nem nézek rengeteg meccset, de aki nem látja, hogy James egyértelműen a liga jelenleg legjobb játékosa az elvakult. Direkt nem mondom, hogy a legjobb, bár szvsz az.

A másik aki Durantet fikázza, meg a GSW-t, hogy összevásárolták a csapatot. Ezek meg utána nézhetnének, hogy a GSW jól draftolt + jött Durant, ennyi.

Én személy szerint nézem és élvezem az eddigi meccseket, igen nagy a fölénye a Warriorsnak, és nekik is drukkolok, de a Cavst is egy rendkívül jó csapatnak tartom, és szerintem nem lesz 4-0. A tippem az 4-2. Erre a meccsre nagyon feljavult a Cavs, szerintem ha pár dolog másképp alakul egyáltalán nem ez lett volna a vége, kompetitíven játszottak.
tenorx
Szerintem van más tábor is 😊

Én például nem kérdőjelezem meg, hogy ennek az érának a legjobb játékosa James és jelenleg is Ő a legjobb kosaras. Ugyanakkor az éremnek két oldala van.
Nehéz lenne szimpatikusnak tartani a 2010-es mutatványa vagy amiatt amit a Cavshez való visszatérése óta leművel.
Óriási szerepe van abban, hogy a keleti főcsoportban gyakorlatilag megszűnt a verseny (leszámítva talán a néhány évvel ezelőtti Indy elleni szériát). Idén telepicsogta a fél világot, hogy szar a csapata miközben olyan payrollt görgetnek, hogy a haverok vele legyenek amit sok tulaj ha meglátna azonnal a mentő vinné el. Ezen túlmenően pedig ott van a Jordan hasonlítgatás ami nevetséges. Nem fog James semmiféle legacyt maga mögött hagyni csak egy unalomba döntött főcsoportot meg a nagy összeállások korszakának kezdetét ami ellen a liga jól tenné ha minél előbb lépne mert az egész NBA egy nem kompetitív bohóckodássá fajulhat. Hja meg várhatóan a liga történetének két legsimább döntővereségének is tevékeny részese lesz a fasz rosszabbik oldalán állva (sima 4-0-t várok).

Durant pedig ugyanez pepitában, talán még rosszabban is a szememben. Oké, nem bírom Westyt rendben, szíve joga nekem is tele lenne vele a tököm a helyében, de akkor sem megyek el egy top 5 játékosként egy 73 győzelmet behúzó csapatba. Egy gyáva döntés volt és akkor még finom voltam a minősítéssel.
Durantet leszámítva viszont a Logó eszméletlen munkát végzett a 73 győzelmes csapat összerakásában a GSW nem összevásárolt csapat emiatt nem érdemelnek savat.
Blaise
Nem gyáva, csak bajnok szeretne lenni. 😊 Az idő sem mellette szól, idén már 29 éves lesz. Egy másik helyen (ami se nem GSW, se nem Cavs), hány évig tartana felépíteni egy bajnokesélyes csapatot? Szerintem jelenleg annyira gyenge a többi csapat, hogy jó indulattal is 3 szezon lenne, és akkor már 32+ évesen kéne neki megszakadnia a gyűrűért. Plusz nem ő az egyetlen - és valószínűleg nem is az utolsó -, aki hasonlóképpen gondolkodott.

Music City Miracle
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 908 — Cowboys fan
Durant pedig ugyanez pepitában, talán még rosszabban is a szememben. Oké, nem bírom Westyt rendben, szíve joga nekem is tele lenne vele a tököm a helyében, de akkor sem megyek el egy top 5 játékosként egy 73 győzelmet behúzó csapatba. Egy gyáva döntés volt és akkor még finom voltam a minősítéssel.
Durantet leszámítva viszont a Logó eszméletlen munkát végzett a 73 győzelmes csapat összerakásában a GSW nem összevásárolt csapat emiatt nem érdemelnek savat.
Blaise
hát lehet gyáva, meg lehet kockázatkerülő, nézőpont kérdése. ő gyűrűt szeretne, ahhoz meg ez volt a legkézenfekvőbb módszer. persze meg lehetett volna próbálni valami durva FA-t Okay Citybe csábítani, csak nem lett volna egyszerű.
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM
Mérhetetlenül felbasznak a commentelők gyakorlatilag bármilyen NBA-s poszt alatt.

Két tábor létezik, az egyik a Lebron James egy szar, túlértékelt, fos játékos. Én nem nézek rengeteg meccset, de aki nem látja, hogy James egyértelműen a liga jelenleg legjobb játékosa az elvakult. Direkt nem mondom, hogy a legjobb, bár szvsz az.

A másik aki Durantet fikázza, meg a GSW-t, hogy összevásárolták a csapatot. Ezek meg utána nézhetnének, hogy a GSW jól draftolt + jött Durant, ennyi.

Én személy szerint nézem és élvezem az eddigi meccseket, igen nagy a fölénye a Warriorsnak, és nekik is drukkolok, de a Cavst is egy rendkívül jó csapatnak tartom, és szerintem nem lesz 4-0. A tippem az 4-2. Erre a meccsre nagyon feljavult a Cavs, szerintem ha pár dolog másképp alakul egyáltalán nem ez lett volna a vége, kompetitíven játszottak.
tenorx

Én például nem kérdőjelezem meg, hogy ennek az érának a legjobb játékosa James és jelenleg is Ő a legjobb kosaras. Ugyanakkor az éremnek két oldala van.
Nehéz lenne szimpatikusnak tartani a 2010-es mutatványa vagy amiatt amit a Cavshez való visszatérése óta leművel.
Óriási szerepe van abban, hogy a keleti főcsoportban gyakorlatilag megszűnt a verseny (leszámítva talán a néhány évvel ezelőtti Indy elleni szériát). Idén telepicsogta a fél világot, hogy szar a csapata miközben olyan payrollt görgetnek, hogy a haverok vele legyenek amit sok tulaj ha meglátna azonnal a mentő vinné el. Ezen túlmenően pedig ott van a Jordan hasonlítgatás ami nevetséges. Nem fog James semmiféle legacyt maga mögött hagyni csak egy unalomba döntött főcsoportot meg a nagy összeállások korszakának kezdetét ami ellen a liga jól tenné ha minél előbb lépne mert az egész NBA egy nem kompetitív bohóckodássá fajulhat. Hja meg várhatóan a liga történetének két legsimább döntővereségének is tevékeny részese lesz a fasz rosszabbik oldalán állva (sima 4-0-t várok).

Blaise
Szerintem a két csapat között az a nagy különbség, hogy a GSW egy jó rendszer, Durant nélkül is, saját draftokból összerakva, okosan felépítve. KD nélkül 15-5-ös mérleget hoztak idén egy finoman fogalmazva is erősebb főcsoportban. A Cavs James nélkül 4-23-ra áll az elmúlt 3 évben.

több mint 8 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!

tenorx

több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 022 — "Montoya por favor!"
pachulia all-star

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
Hát eddig elég szánalmas ez a döntő...
Jó lenne, ha a Cavs átváltana dirty módra, és ütnék vágnák a GSW-t.
Langyi kosárral nem tudod megverni a lanygi kosár királyait 😊
flzoli
aztán Green előveszi a láb közötti rúgásait, Zaza megint aláugrik valakinek, McGee meg véletlenül ráugrik valakinek a nyakára, már is nem lesz "langyi" kosár...
ZERO_L
A parasztkodás és az agresszív játék baromira nem ugyan az. Ha jól emlékszem azért a Curry, Klay, Durant triónak bőven volt akkor gondja, amikor egy piócát kaptak a nyakukba. Akkor is kijöhet persze a klasszisuk, de nem hajigálnak legalább tök üres ziccereket és triplákat. (Green-t azért nem mondtam direkt, mert ő valszeg ugyan ezt tudná hozni mondjuk az egykor volt bajnok Detroit féle csapat ellen is)
flzoli
akkor te valami olyat vársz el a Cavs-től amit nem tud... a 30+os őskövületek nem fognak piócaként tapadni, már a Boston ellen is meglátszódott a védekezési hiányosságuk csak akkor nem volt minőségi támadófegyver ami ezt megbüntesse, baromira nem kapcsolták vissza azt a bizonyos "switch"-et

ráadásul, az hogy tapadsz pont nem ér semmit egy olyan labdajárató és skill playerekből álló csapat ellen mint a Warriors, ide csapatszintű védekezés kell ami nagyon nincs meg a Cavsnél (4 negyeden keresztül)

több mint 8 éve
dawyd728 4 034

tenorx
Én konkrétan ebben az egészben a Warriorst sajnálom leginkább. Szoptak évtizedekig. Majd draftoltak és kineveletek egy brutális magot. H. Barnes-al is végig vernék a ligát, max nem ilyen fölénnyel. Erre a liga hülyesége, illetve Silver puhánysága miatt létrejött egy anomália, amit ők csak kihasználtak. Semmi szabálytalant nem csináltak. Aki ebben a vitában a Warriors-t szólja le, annak kB nem volt gyerekszobája.

Durant mint játékos döntését lehet kritizálni, de ő is csak másodsorban felelős a kialakult helyzetért.

James haterek sokan vannak, nem újdonság.

Feljavultak-feljavultak. Csak a Warriors se a plafont hozza. Mennyi eladott labdájuk volt pl?
több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
flzoli
aztán Green előveszi a láb közötti rúgásait, Zaza megint aláugrik valakinek, McGee meg véletlenül ráugrik valakinek a nyakára, már is nem lesz "langyi" kosár...
ZERO_L
A parasztkodás és az agresszív játék baromira nem ugyan az. Ha jól emlékszem azért a Curry, Klay, Durant triónak bőven volt akkor gondja, amikor egy piócát kaptak a nyakukba. Akkor is kijöhet persze a klasszisuk, de nem hajigálnak legalább tök üres ziccereket és triplákat. (Green-t azért nem mondtam direkt, mert ő valszeg ugyan ezt tudná hozni mondjuk az egykor volt bajnok Detroit féle csapat ellen is)

több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Szóval te is azok nézetét vallod, amelyek szerint James mindenidők legnagyobb kosárzsenije?
Jughead
Nem.

Én ezt túlzónak érzem egyébként, de elég nagy dicséret, ha ezt így gondolod.
Jughead
Szerintem is túlzó.

Másoknak nem sikerül az se, hogy egyszerre edző és GM legyen (Doc pl.) ő meg még játszik is. Brutális mekkora koponya lehet.
Jughead
Nem.
Duff
Na de most magadnak mondassz ellent. Ha GM-kedik, edzősködik és játszik is egyszerre, aminek az az eredménye, hogy 3. éve dontősök és egyszer nyertek is, akkor vagy nagyon tud valamit, vagy baromság az, hogy GM-kedik és edzősködik is.
több mint 8 éve
flzoli

több mint 8 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Szóval te is azok nézetét vallod, amelyek szerint James mindenidők legnagyobb kosárzsenije?
Jughead
Nem.

Én ezt túlzónak érzem egyébként, de elég nagy dicséret, ha ezt így gondolod.
Jughead
Szerintem is túlzó.

Másoknak nem sikerül az se, hogy egyszerre edző és GM legyen (Doc pl.) ő meg még játszik is. Brutális mekkora koponya lehet.
Jughead
Nem.
több mint 8 éve
Amúgy James most eszi meg amit főzött, szerintem esélyük sincs.
Duff
Most arra gondolsz, hogy nem kellett volna hagynia, hogy Durant mehessen a GSW-hez? Valószínűleg már ő is bánja...
Jughead
Inkabb arra, hogy csak a jatekkal kellene foglalkoznia es nem a GM-i/edzoi feladatokat ellatnia.
Duff
Szóval te is azok nézetét vallod, amelyek szerint James mindenidők legnagyobb kosárzsenije? Én ezt túlzónak érzem egyébként, de elég nagy dicséret, ha ezt így gondolod.

több mint 8 éve
Duff Seattle Seahawks 3 369
Duff
Most arra gondolsz, hogy nem kellett volna hagynia, hogy Durant mehessen a GSW-hez? Valószínűleg már ő is bánja...
Jughead
Inkabb arra, hogy csak a jatekkal kellene foglalkoznia es nem a GM-i/edzoi feladatokat ellatnia.
több mint 8 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan

több mint 8 éve
Duff
több mint 8 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 519 — Chiefs GM
Hát ha össze akarjuk vetni, azért egy egált nem olyan nehéz kihozni.

PG 2-1

Stephen Curry > Kyrie Irving
Shaun Livingston = Deron Williams + Kay Felder (tehetség és a számosság a Cavs oldalán, Livingston jobban van használva)

SG 3-3
Klay Thompson > J.R. Smith
Ian Clark + Patrick McCaw < Iman Shumpert + Kyle Korver

SF 4-4
Kevin Durant < LeBron James (ha csak pontszerzés akkor lehet X jó esetben, de Hamesz az Hamesz)
Andre Iguodala + Matt Barnes > Dahntay Jones + James Jones + Richard Jefferson

PF 5-5
Draymond Green > Kevin Love
McAdoo + David West < Channing Frye + Derrick Williams

C 6-6
Zaza Pachulia + JaVale McGee = Tristan Thompson
flzoli
Csak ez azt feltételezi, hogy mondjuk a McAdoo + West rosszabb mint Frye + Derrick Williams párosnak pont ugyanakkora hatása van a két csapatra, mint annak, hogy a Cavs legjobb ötöse ellen fel tud tenni egy olyan ötöst a GSW, ahol csak James veszi fel a versenyt, minden egyéb poszton jobb a Warriors.

Szerintem egy esélyük lehet jelen állás szerint, ha Tristan Thompsont megint megtalálják úgy, mint a tavalyi döntőben, csak őt meg nehéz pályán tartani a halálsor ellen. Ha a festékből nem verik meg a GSW-t,a perimeterről nem fogják.

több mint 8 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 624 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Hát ha össze akarjuk vetni, azért egy egált nem olyan nehéz kihozni.

PG 2-1

Stephen Curry > Kyrie Irving
Shaun Livingston = Deron Williams + Kay Felder (tehetség és a számosság a Cavs oldalán, Livingston jobban van használva)

SG 3-3
Klay Thompson > J.R. Smith
Ian Clark + Patrick McCaw < Iman Shumpert + Kyle Korver

SF 4-4
Kevin Durant < LeBron James (ha csak pontszerzés akkor lehet X jó esetben, de Hamesz az Hamesz)
Andre Iguodala + Matt Barnes > Dahntay Jones + James Jones + Richard Jefferson

PF 5-5
Draymond Green > Kevin Love
McAdoo + David West < Channing Frye + Derrick Williams

C 6-6
Zaza Pachulia + JaVale McGee = Tristan Thompson

több mint 8 éve
dawyd728 4 034
Na még kér blowout a söprésig és Silver felköphet és aláállhat.
dawyd728
Tavaly is igy kezdodott, en meg azert nem temetnem a Cavst.
tenorx
Ha tavaly nyertem a lottón, attól idén nem feltétlen fogok újra, még ha mindent hasonlóan is csinálok. Nem neked mondom, általánosságban nem értem az ilyen típusú bizakodás okát.

Tavaly egy Durant, Green -1 meccs és egy nem 100%-os Curryvel volt kevesebb a Warriors. Miközben a Cavs egy évvel idősebb. Plusz akkor is a Warriors engedte őket vissza a párharcba.
dawyd728
Szerintem a Cavs kerete még erősebb is mint a GSW-é, csak hülyén használják és forgatják őket. Nem tudom miért a no contact, rohanásos agyatlanul dobálgatós formában akarják megverni őket, amikor simán van annyi játékosuk, hogy minőségileg se érezzék meg az esetleges kipontozódásokat... (Nyílván itt nem James értendő)
flzoli
Cavs keretében van 5 olyan játékos, aki konkrétan más csapat keretében se lenne. Aztán a rotációban olyan 30 feletti játékosok vannak, mint a Frye (34), Jefferson (37), JR Smith (32), Korver (36), D-Will (33). A kezdőben vannak csak pályafutásuk kb csúcsán lévő játékosok, mint James (32), Irving (25), Love (28), Thompson (26), Shumpert (27).

Warriors death lineupja kérdés nélkül jobb mint a Cavs legjobb ötöséé. A többi rotáció játékos, mint Livingston, Clark, McGee, Pachulia és West szerintem egyáltalán nem gyengébb a clevelandinél. Valamint McCaw és McAdoo talán más csapatok keretébe is beférhetnének.
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 972 — The Mathematician
próbáltam rohadtul optimista lenni és ohio-i szemüvegen keresztül nézni a dolgokat de még így se jött ki egálra se 😀

és igen, én is úgy gondolom h nincs olyan poszt sem ahol jobbak lennének se a padon se a kezdőben

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Igor Baltimore Ravens TCU Horned Frogs 16 597 — No 1 Lijiao Gong fan
Szóval LeBron posztján erösebbek, és... ennyi. 😊

We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)

We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)