NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Régi, de most találtam 😊www.sportsgrid.com/nba/rondo-pass-pierce/
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 12 éve
Baromira kíváncsi leszek az új Durantre, mert az tuti, hogy Harden hiányában sokat irányít, ellenben kevesebbet dob. Mondjuk az a baj, hogy nem csak neki kellene ilyen pluszokat vállalnia Harden nélkül, hanem Westbrooknak kéne még alkotnia, de annyira buta szerencsétlen ember, hogy szerintem nem is akarják rábízni ezeket a pluszokat, csak elbaszná a meccseket.
több mint 12 éve
Egy szoros meccsen a negyedik negyedben padozik Carlos Boozer, Rip Hamilton, és Kirk Hinrich, az utóbbi három év legnagyobb igazolásai, és Nate Robinson a closer. Ebben a mondatban két olyan állítás is van, melyeket ízlelgetni kell egy kicsit.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Spurs 4-0 először a franchise történetében 😊 Kispad 57 pont. Úgy néz ki nem idén fogunk kikerülni a contenderek szűk csapatából.BlaiseEz nyilvánvaló volt azért.
több mint 12 éve
Spurs 4-0 először a franchise történetében 😊 Kispad 57 pont. Úgy néz ki nem idén fogunk kikerülni a contenderek szűk csapatából.
több mint 12 éve
3-0. Hasznunkra lesz még ez a 2 győzelem a sixers ellen. Prigioni rohadt jó, Kiddnek alig kell játszania. Brewer nagy igazolás volt.
több mint 12 éve
Az ESPN NBA Countdownt nem tudjátok, honnan lehetne beszerezni?
több mint 12 éve
A keleti középső csoportról. A Bucks kicsit betározott hátvédekből. Még mindig elképesztően pipa vagyok, hogy a Bulls nem adta Denget Ellisért, tudja ugyanazt hozni Skyles keze alatt. Simán versenyben vannak a csoportelsőségért. Ilyasova szerződését sztem már megbánták. A Pistons eddig kettőt lépett hátra. Ők is rendesen betáraztak dobóhátvédekból, csak azok nem tudnak dobni se. Knight lehet úgy dönt, hogy már nem lesz jobb, vagyis a "john walli" úton halad tovább. Monroe-t másodszor is leiskolázták, egyelőre várom, hogy domináns magasember lesz e belőle a palánk mindkét oldalán. Ráaádsul egy elsőkörös picket küldtek, csakhogy szabaduljanak Gordontól. Nem mintha tele lennének fiatal tehetséggel.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ha már nem az OKC, akkor én egy Clippersnek tudnék nagyon örülni.Mert csak a tapasztalat hiányzik, hogy döntőzzenek 😀
Mondjuk egy Nets-Clippers nagydöntővel kiegyeznék. 😂
De a Clipperset meg én pont túl tapasztalatlannak vélem a nagydöntőhöz.Stez
Én Pistons-Sonics döntőt szeretnék, de asszem erre még várnom kell egy ideig 😕
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Ha már nem az OKC, akkor én egy Clippersnek tudnék nagyon örülni.Én eltolom az örök közhelyemet ,amiért Eaglesmcnabbel minden évben egymásnak megyünk, a Spurs túl öreg hogy döntőzzön. Nincs már meg bennük az a plusz + sérültek félholtak is lesznek addigra, tavaly majdnem besültem,de még tartom 😀TocaÉn onnan Spurs döntőt várok. A Lakerst elbassza Brown, az OKC-t meg Westbrook öli meg, Martin meg úgy is le fog sérülni, a Spurs viszont szinte mindig hozni tudja magát. De remélem nem lesz igazam, nem örülnék, ha a Spurs-Lakers kettősből kerülne ki a Heat ellenfele. 😛StezHát van egy ilyen csapat a ligában a LAL. De amíg Mike Brown ott edző addig ők bajnokságot nem nyernek. Howard egészséges marad-e addig ? Kobe nem durcázik be ? Az a csapat idén szerintem nem fog döntőzni aztán majd kiderül.TocaMiért kérdés. Tavaly Bosh nelkul megoldottak iden is megfogjak. Tovabbra sem tudok olyan csapatot akik 4 x eltudnak verni oket egy sorozatban. De mondjuk hol van meg a vege?Tavaly a C's ellen, ahol a fél csapat sérült volt, és szintén nem volt domináns centerjáték.
Keleten a Philitol felek picitToca
OKC ellen, azért szívtak, amikor Perkins+Ibaka jó volt éppen támadásban.
De alapvetően egyik sem a a támadójátékáról híres.
Félre ne érts, idén is esélyesek, és jól játszanak center nélkül.
De azért egy egészséges LAL ellen megnézném őket, ahol két támadásban is használható magas ember van, egy olyan irányítóval, aki meg tudja játszani őket.Sinisa
Mondjuk egy Nets-Clippers nagydöntővel kiegyeznék. 😂
De a Clipperset meg én pont túl tapasztalatlannak vélem a nagydöntőhöz.
több mint 12 éve
Én eltolom az örök közhelyemet ,amiért Eaglesmcnabbel minden évben egymásnak megyünk, a Spurs túl öreg hogy döntőzzön. Nincs már meg bennük az a plusz + sérültek félholtak is lesznek addigra, tavaly majdnem besültem,de még tartom 😀Én onnan Spurs döntőt várok. A Lakerst elbassza Brown, az OKC-t meg Westbrook öli meg, Martin meg úgy is le fog sérülni, a Spurs viszont szinte mindig hozni tudja magát. De remélem nem lesz igazam, nem örülnék, ha a Spurs-Lakers kettősből kerülne ki a Heat ellenfele. 😛StezHát van egy ilyen csapat a ligában a LAL. De amíg Mike Brown ott edző addig ők bajnokságot nem nyernek. Howard egészséges marad-e addig ? Kobe nem durcázik be ? Az a csapat idén szerintem nem fog döntőzni aztán majd kiderül.TocaMiért kérdés. Tavaly Bosh nelkul megoldottak iden is megfogjak. Tovabbra sem tudok olyan csapatot akik 4 x eltudnak verni oket egy sorozatban. De mondjuk hol van meg a vege?Tavaly a C's ellen, ahol a fél csapat sérült volt, és szintén nem volt domináns centerjáték.
De azért egy egészséges LAL ellen megnézném őket, ahol két támadásban is használható magas ember van, egy olyan irányítóval, aki meg tudja játszani őket.Sinisa
több mint 12 éve
Én onnan Spurs döntőt várok. A Lakerst elbassza Brown, az OKC-t meg Westbrook öli meg, Martin meg úgy is le fog sérülni, a Spurs viszont szinte mindig hozni tudja magát. De remélem nem lesz igazam, nem örülnék, ha a Spurs-Lakers kettősből kerülne ki a Heat ellenfele. 😛Hát van egy ilyen csapat a ligában a LAL. De amíg Mike Brown ott edző addig ők bajnokságot nem nyernek. Howard egészséges marad-e addig ? Kobe nem durcázik be ? Az a csapat idén szerintem nem fog döntőzni aztán majd kiderül.TocaMiért kérdés. Tavaly Bosh nelkul megoldottak iden is megfogjak. Tovabbra sem tudok olyan csapatot akik 4 x eltudnak verni oket egy sorozatban. De mondjuk hol van meg a vege?Tavaly a C's ellen, ahol a fél csapat sérült volt, és szintén nem volt domináns centerjáték.
több mint 12 éve
Hát van egy ilyen csapat a ligában a LAL. De amíg Mike Brown ott edző addig ők bajnokságot nem nyernek. Howard egészséges marad-e addig ? Kobe nem durcázik be ? Az a csapat idén szerintem nem fog döntőzni aztán majd kiderül.Miért kérdés. Tavaly Bosh nelkul megoldottak iden is megfogjak. Tovabbra sem tudok olyan csapatot akik 4 x eltudnak verni oket egy sorozatban. De mondjuk hol van meg a vege?Tavaly a C's ellen, ahol a fél csapat sérült volt, és szintén nem volt domináns centerjáték.
több mint 12 éve
a Nets pontosan úgy kezdte a meccset, mintha a tavalyi Nets lenne. aztán belejöttek. kicsit a 2 évvel ezelőtti Packersre emlékeztet engem jelenleg a csapat. védelem nem lesz sok, de leszarjuk: ha dobnak 100 pontot, akkor mi dobunk 107-et.
több mint 12 éve
Jó kép:Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Miért kérdés. Tavaly Bosh nelkul megoldottak iden is megfogjak. Tovabbra sem tudok olyan csapatot akik 4 x eltudnak verni oket egy sorozatban. De mondjuk hol van meg a vege?Tavaly a C's ellen, ahol a fél csapat sérült volt, és szintén nem volt domináns centerjáték.
De azért egy egészséges LAL ellen megnézném őket, ahol két támadásban is használható magas ember van, egy olyan irányítóval, aki meg tudja játszani őket.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Miért kérdés. Tavaly Bosh nelkul megoldottak iden is megfogjak. Tovabbra sem tudok olyan csapatot akik 4 x eltudnak verni oket egy sorozatban. De mondjuk hol van meg a vege?Megnéztem a BOS 3 meccsét.boston mindenképp, és még vki ugyis becsúszik oda majd. de egyébként a miami után kb minimális különbségek vannak a csapatok között.a.kacsaEgyértelműen elé nem lehet senkit rakni. 2-5 közé jelenleg bárhova beérhet szerintem a Nets. (Celtic/Knicks és én a 76erst is oda venném)azért az ad némi aggodalmat, h reggie evansen és g-wallen kívül senki nem tud védekezni az egész keretben 😀Miami első, mögöttük ki lenne az a kettő aki előttetek lenne? Eazzy
ellenben, kurva jó h elkezdte picny netsünk is a szezont, lopi bedob szépen mindent és próbál agresszív lenni és fizikális (mifene) lenni. 4 seedre jók leszünk érzem én.a.kacsa
Hatalmas a difi a két főcsoport között, Nyugaton ezek a csapatok késhegyre menő küzdelmet folytatnának a PO-ért és azon belül is inkább csak az utolsó két seedért.Blaise
Van még min dolgozni arra felé is... 😊
De még csak most kezdődött az idény!
A védekezést a sok új arcnak még meg kell tanítani, de biztató, hogy gyakorlatilag 10 embert lehet rotálni, és nem olyan vékony a kispad, mint tavaly.
MIA:
Idén is meg fogják tudni oldani normális center nélkül?
Ez nekem egyelőre nagy kérdés.Sinisa
Keleten a Philitol felek picit
több mint 12 éve
2-0 😀Holnap visszavágó Philadelphiában, ha ott is nyernénk, csuda boldog lennék.
több mint 12 éve
Megnéztem a BOS 3 meccsét.boston mindenképp, és még vki ugyis becsúszik oda majd. de egyébként a miami után kb minimális különbségek vannak a csapatok között.a.kacsaEgyértelműen elé nem lehet senkit rakni. 2-5 közé jelenleg bárhova beérhet szerintem a Nets. (Celtic/Knicks és én a 76erst is oda venném)azért az ad némi aggodalmat, h reggie evansen és g-wallen kívül senki nem tud védekezni az egész keretben 😀Miami első, mögöttük ki lenne az a kettő aki előttetek lenne? Eazzy
ellenben, kurva jó h elkezdte picny netsünk is a szezont, lopi bedob szépen mindent és próbál agresszív lenni és fizikális (mifene) lenni. 4 seedre jók leszünk érzem én.a.kacsa
Hatalmas a difi a két főcsoport között, Nyugaton ezek a csapatok késhegyre menő küzdelmet folytatnának a PO-ért és azon belül is inkább csak az utolsó két seedért.Blaise
Van még min dolgozni arra felé is... 😊
De még csak most kezdődött az idény!
A védekezést a sok új arcnak még meg kell tanítani, de biztató, hogy gyakorlatilag 10 embert lehet rotálni, és nem olyan vékony a kispad, mint tavaly.
MIA:
Idén is meg fogják tudni oldani normális center nélkül?
Ez nekem egyelőre nagy kérdés.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
boston mindenképp, és még vki ugyis becsúszik oda majd. de egyébként a miami után kb minimális különbségek vannak a csapatok között.Egyértelműen elé nem lehet senkit rakni. 2-5 közé jelenleg bárhova beérhet szerintem a Nets. (Celtic/Knicks és én a 76erst is oda venném)azért az ad némi aggodalmat, h reggie evansen és g-wallen kívül senki nem tud védekezni az egész keretben 😀Miami első, mögöttük ki lenne az a kettő aki előttetek lenne? Eazzy
több mint 12 éve
Nem akartak alapvonali betöréseket, palánk alatti kettő egyeket. A meccs végére így is volt +13 dobás. De amíg nem tudsz dobni, addig ez tökéletesen működik. És ez a csapat istenigazából nem tud dobni 14 éve. füligjimmyIdén ez a Darazsak gyenge pontja lehet, hiába nehezítjük meg a kosárszerzést, rengeteg támadólepattanót engedünk, és ehhez hasonlóan sok labdát adunk el támadásban. Bár bízom abban, hogy ez idővel javul, az érdemi időt pályán töltő 8-9 játékosból 6 tavaly nem nálunk játszott, ebből a hatból 3 újonc.
több mint 12 éve
1-1 meccsből nehéz nagy okosságokat mondani, de ahhoz képest, hogy tavaly az 1/1-ért harcoltunk végig a szezonban, az engedett mezőnyszázalék alapján a Hornets volt a második legjobban védekező nem PO-csapat és összesen 7 PO-csapatnak volt a mienknél rosszabb engedett FG%-a. A triplákat meg az egész NBA-ben csak a Boston ellen dobták rosszabbul tavaly.Igazából nagyon okosan hagyták a 4-6 méteres dobálgatást. Rose vezetésével az elmúlt két évben volt egy nagyon tisztességes inside-out játék, most nyilván hiányzik az az elképesztő robbanékonyság, mínusz Korver, maradt Deng, őt meg elég könnyen kiveszik. Most rendesen megtömték a festéket, nem jöttek a besegítések, sztem az volt a taktika, hogy egy az egyben dobják túl őket. Nem akartak alapvonali betöréseket, palánk alatti kettő egyeket. A meccs végére így is volt +13 dobás. De amíg nem tudsz dobni, addig ez tökéletesen működik. És ez a csapat istenigazából nem tud dobni 14 éve.
Williams nagy D-guru, a kemény mezőnybeli védekezésre alkalmas is a keret, ellenünk kevés csapat fog pontfesztivált rendezni. atapapa
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ma éjszaka életem értelme kitalálta, hogy együtt nézzünk Bulls meccset. Erről mondjuk megoszlottak a vélemények, mert szerinte jó ötlet volt, szerintem meg k***ára nem. Természetesen az lett, amit ő akart. A különbség a tegnapi, és a tavalyi meccsek között - meglepetésre - Rose hiánya. Ha bemennek a tempók, jó. Ha nem mennek be, nem jó. Mivel a Cavs ellen dobtak vmi 70 százalékkal, ma 30-cal, ez egy ilyen játék. füligjimmy1-1 meccsből nehéz nagy okosságokat mondani, de ahhoz képest, hogy tavaly az 1/1-ért harcoltunk végig a szezonban, az engedett mezőnyszázalék alapján a Hornets volt a második legjobban védekező nem PO-csapat és összesen 7 PO-csapatnak volt a mienknél rosszabb engedett FG%-a. A triplákat meg az egész NBA-ben csak a Boston ellen dobták rosszabbul tavaly.
Williams nagy D-guru, a kemény mezőnybeli védekezésre alkalmas is a keret, ellenünk kevés csapat fog pontfesztivált rendezni.
több mint 12 éve
Már nem fogom újraírni, mert ez a rohadt rendszer visszalépett az előző menübe és törölte a beírásomat. 😕Azért Asik eddig nem volt egy kezdő kaliber, és akkor még finoman fogalmaztam meg. Alig játszogatott, most rögtön mélyvízbe dobták, szerintem nem lesz egyébként olyan rossz, csak egy kis idő kell neki, hogy felvegye a ritmust.
Lényeg a lényeg Harden elhülyéskedte az utolsó támadást, OT lett belőle, ott a HOU-nak nem sikerült semmi, míg a POR dobálta válaszolatlanul a hármasokat. A POR-nál 1 dupla-dupla és kettő majdnem (1 assist ill. 1 rebound híján), a HOU-nál Harden "csak" 24 pont, Lin szép assistokat adott. Asik fura mozdulatait és esetlen hibáit nehezen szokom meg, de Parsons és Aldrich jó játékát öröm volt nézni. Nekik is hozni kell majd később többet, mert Harden és Lin (Patterson) nem bírja végig robotolni az idényt. danyly
több mint 12 éve
Ma éjszaka életem értelme kitalálta, hogy együtt nézzünk Bulls meccset. Erről mondjuk megoszlottak a vélemények, mert szerinte jó ötlet volt, szerintem meg k***ára nem. Természetesen az lett, amit ő akart. A különbség a tegnapi, és a tavalyi meccsek között - meglepetésre - Rose hiánya. Ha bemennek a tempók, jó. Ha nem mennek be, nem jó. Mivel a Cavs ellen dobtak vmi 70 százalékkal, ma 30-cal, ez egy ilyen játék. És elég nagy hülyeség a középtávoli tempókra helyezni a hangsúly, amikor Boozer és Hamilton tudja tisztességesen dobni, Deng már nem annyira, Hinrich, Noah, Gibson, Butler meg egyáltalán nem (jó, néha vak gyöngytúk is ráharap a takonyra). És asszongya Thibodeau, hogy lapos (flat) volt a csapat. Az első 8-9 percben valóban. Utána nem. De amikor Boozer és Hamilton a kulcs a győzelmehez, ami a 92 pontos álomhatár, akkor elég szopó lesz a szezonod. Az egész liga tele van alulméretezett dobógépekkel. De nekünk egy szintén alulméretezett, dobni nem tudó erőcsatárba kellett 40 milliót beleölni. Nem mintha ilyenekből se lehetne Dunát rekeszteni. Közben nem lett volna rossz, ha a tényleg elképesztően fakezű Asikot (akinek megtartása a vezetőség elsődleges feladata volt, saját bevallásuk szerint, nem baj, gyógyszerre költséteka, mit spóroltatok) tudja Thib rárakni Lopezre. Vagy leigazoljuk Mayot. Vagy Nick Youngot. Vagy visszahozzuk Gordont, és szerzünk egy elsőkörös draftcetlit. Vagy bárkit, aki ugyan nem tud védekezni, de be tudja dobni a labdát a kosárba. Mert azért még mindig ez a lényege ennek a csodálatos játéknak. De ne feldjük, olyan edzőnk van, aki a teljes harci díszben felálló Heattől elszenvedett 83-81-es vereség alkalmával azt mondta, nem volt elég kemény a védekezés. Van benne igazság, a legjobb eredmény az 1-0. U.i.: A Kings nagyon rosszul néz ki. Evans hülyeségei, Cousins nem hiszi el, hogy ilyen balfütty csapatban van, a meccsek végén süt róluk az enerváltság. Thortont kimarni innen valahogy!
- Abe Simpson