NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 751 — Így remélem megfelelek nektek.....
Szerintem a wizwig itt is működik nemcsak Nfl-nél és onnan egész jól lehet letölteni dolgokat.

Meg is van:

forum.wiziwig.eu/threads/78900-NBA-Regular-Season-2012-13-Full-Game-Downloads-No-Spoilers/page32?s=489ba339f68f802cf90533567abf466f
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Valahol ismétléseket nem lehet nézni ? Mert ez így nem járja,hogy néha sport tv-n megnézem ami van a többit meg highlightokba :/

sőt Toronto és Denver meccseket nem is nagyon fog adni a csatorna szerintem ...max Bulls-t Drip
Itt esetleg válogathatsz:
 sport-video.org.ua/basketball.html
danyly
ohhohó ez nagyon jól jött ! Köszi !Drip
Valahol ismétléseket nem lehet nézni ? Mert ez így nem járja,hogy néha sport tv-n megnézem ami van a többit meg highlightokba :/

sőt Toronto és Denver meccseket nem is nagyon fog adni a csatorna szerintem ...max Bulls-t Drip
 www.sport-scene.net/

legjobb oldal ilyen célra, amit ismerek. beregisztrálsz, feltöltesz x gigát a freeleech cuccokból, és minden meccset nba meccset leszedhetsz, igen gyorsan rakják fel.deyell
Egy baj van vele:
The current bencher account limit (500) has been reached. You can still get in with an invite.Shawn84
a bencherekből folyamatosan lesznek userek, így érdemes visszanézni később. holnap/holnapután, valamikor biztosan tudtok regelni.deyell
Én amúgy a TSTN-t szoktam még használni, de az is zártkörű, és nem nagyon van meghívási lehetőség sem mostanában. Viszont pár hónapja volt ingyenes regisztráció, és biztos hogy lesz is még.
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702

danyly

www.sport-scene.net/

legjobb oldal ilyen célra, amit ismerek. beregisztrálsz, feltöltesz x gigát a freeleech cuccokból, és minden meccset nba meccset leszedhetsz, igen gyorsan rakják fel.deyell
Egy baj van vele:
The current bencher account limit (500) has been reached. You can still get in with an invite.Shawn84
a bencherekből folyamatosan lesznek userek, így érdemes visszanézni később. holnap/holnapután, valamikor biztosan tudtok regelni.

choose life
több mint 12 éve

danyly

www.sport-scene.net/

Egy baj van vele:
The current bencher account limit (500) has been reached. You can still get in with an invite.
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702

danyly

www.sport-scene.net/

legjobb oldal ilyen célra, amit ismerek. beregisztrálsz, feltöltesz x gigát a freeleech cuccokból, és minden meccset nba meccset leszedhetsz, igen gyorsan rakják fel.

choose life
több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard

danyly
ohhohó ez nagyon jól jött ! Köszi !

több mint 12 éve
LanceVance Houston Texans Miami Hurricanes 1 387
Kezd kicsit olyan érzésem lenni, mint amikor a Kobe-Shaq páros mellé a Malone-Payton kettőst vitték LA-be, akkor sem sikerült megoldani a ball distributiont, szvsz megint ez lesz. Persze ezt egy Nuggets-szurker nem bánja 😊
empty taxi
Azért egy így kicsit sommás, az a csapat is nagyon erős volt, nem véletlenül jutottak döntőbe egy félelmetesen kemény ágról. A Pistons egyszerűen borzalmas matchup volt nekik, hiába a nagyobb tehetség és tudás, ez a sport is a matchupokról szól. A festékben Big Ben és Sheed, a perimeteren Prince és Billups... Ripnek nagyon védekeznie sem kellett 😀Jakehomer
Kegyetlenjó Pistons volt az, mondom ezt Spurs szurkerként.

több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
Kezd kicsit olyan érzésem lenni, mint amikor a Kobe-Shaq páros mellé a Malone-Payton kettőst vitték LA-be, akkor sem sikerült megoldani a ball distributiont, szvsz megint ez lesz. Persze ezt egy Nuggets-szurker nem bánja 😊
empty taxi
Azért egy így kicsit sommás, az a csapat is nagyon erős volt, nem véletlenül jutottak döntőbe egy félelmetesen kemény ágról. A Pistons egyszerűen borzalmas matchup volt nekik, hiába a nagyobb tehetség és tudás, ez a sport is a matchupokról szól. A festékben Big Ben és Sheed, a perimeteren Prince és Billups... Ripnek nagyon védekeznie sem kellett 😀

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Érdekességként Coach K véleménye D'Antoniról (2009-ből):

"I don't want to say who I think would be good (for the job), but Mike D'Antoni is a great friend and was huge in us winning the gold medal," said Krzyzewski, who was at the NBA Store on Fifth Ave. yesterday, signing copies of his new book, "The Gold Standard," which describes his Olympic experience and was written with his daughter Jamie K. Spatola. "He's really a genius, especially offensively. A lot of ideas we had on the offensive end of the court were Mike's."

Legalább a PR-ja jó, ha már edzőnek szar.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Ez így hülyeség. Eleve, a Suns ugye két konfdöntőt játszott vele 😛 De amikor a legjobb csapatunk volt, 2007-ben, akkor a liga "kicsit" belenyúlt a Spurs elleni második körös párharcba. Nem gondolom, hogy D'Antonit olyan szuper edzőnek, de az a csapat a liga legjobbja volt, bajnok is lett volna.

Aztán a vezetőség csinált néhány baromságot, amit lényegében be is ismertek, és amit lehetett, visszacsináltak, Gentry meg abszolút D'Antonis alapokon jutott megint WCF-be a Sunsszal 2010-ben.

A New York-i tevékenységét annyira nem figyeltem, de nekem úgy rémlik, a Melo trade előtt az a Knicks egy kimondottan jó csapat volt, pedig a nulláról (vagy inkább a mínusz tízről 😊 ) kezdődött az építkezés - ez persze Walshot is dicséri.

Az tény, hogy Melóval nem tudott mit kezdeni, mondjuk szerintem inkább a Melo-Amare páros nagyon nem illik össze, de ez majd kiderül még. Mindenesetre tavaly, amikor egyikük lesérült, akkor jobban ment a csapatnak. De a legjobban akkor játszottak, amikor mindkettő lehalt 😊

Ez a mostani Knicks szerintem semmivel nem jobb, mint a D'Antonis verzió, csak most Melo megkapta a kulcsot a verdához, aminek megvannak a pozitív hozadékai, de meglesznek a negatívak is. Ott tartanak, ahol a Nuggets pár éve.

Az meg lol, hogy nem tud két sztár kezelni, az olimpiai válogatottban hányat kezelt? 😛 De komolyra fordítva a szót, elég harmonikusan játszott a keze alatt együtt Nash, Joe Johnson, Amare és Marion, akárhogy is számolom, ez négy all star.Jakehomer
Akkora hülyeség lenne? Az olimpiai csapatot példának hozni a nagyobb hülyeség szerintem, ahol a stábnak volt a sokadik tagja, de mindegy. Szóval bukott két konfdöntőt, aztán elődöntőt, aztán első kört, a Knick-sel meg se érte a második kört egyszer se. Figyeled a felfelé tartó spirált? Aztán nem tudott pályára rakni egy Lin-Melo-Amare hármast nem tudott egyszerre pályára küldeni. Plusz a kis beszólások, amit majd most kezelni tud, lévén Howard Van Gundyt megrágta és kiköpte, Kobe pedig ugye nyilván nem arról híres, miket művel az öltözőben. Persze mindig rá lehet bökni valamire, hogy miért nem ő a hibás, de a pályafutása elmúlt 10 évét két lépés távolságból elemezve egy megújulásra képtelen, sztárokat, személyes és sémabeli problémákat kezelni nehezen, vagy egyáltalán nem tudó edző képe bontakozik ki, legalábbis bennem. Szóval az érveid elé hozzáteheted, hogy amit állítok, az hülyeség, (és hasonlíthatod Marion Howardhoz, vagy a teljesen megújult Metta World Peace-hez, Johnsont meg Kobehoz, és citálhatsz 7, azaz hét évvel ezelőtti párharcot), vagy hogy sameszként dolgozott a válogatottnál, attól még az eredményei nem lesznek jobbak, a tények változatlanok maradnak.
füligjimmy
Kiemeltem neked a részt, amit az olimpiai csapattal kapcsolatban nem sikerült elolvasnod...

Böfögöd vissza az eredményeket anélkül, hogy tudnád miről beszélnél. Mint már említettem, a 2007-es csapata volt a legjobb, tehát nem igaz az, hogy romlott volna az évek múlásával. Semmit nem jelent, hogy akkor a 2. körben esett ki (special thanks to Tim Donaghy + David Stern) - 2006-ban azért jutottunk a WCF-be, mert a két Los Angeles-i csapat nem képviselt olyan erőt, míg a másik ágon Dallas-San Antonio párharc volt, amelyek akkor egyaránt egyértelműen jobbak voltak nálunk (ugyanakkor ez volt az Amare nélküli év, szóval azért ez komoly edzői teljesítménynek számít így is).

A Knicks egy romhalmaz volt, amikor odament, ráadásul folyamatosan cserélődött a keze alatt a roster, ahogy pucolták ki a szar szerződéseket, nem hiszem, hogy bárki mással playoffba jutottak volna az első két évben. A harmadikban volt egy jó csapata a Knicksnek, amit szétbasztak a Melo cserével.

Ez a New York-i történet egy dolgot bizonyított be, hogy egy ilyen ball stopper, mint Melo nem fér bele D'Antoni rendszerébe. Ez az ő hibája is persze.

Egyébként a jelenlegi Lakers szituáció gyakorlatilag semmiben nem hasonlít a Knicksére, de az a csapat meg a klasszikus SSOL Suns nagyon más kosárlabdát játszott, szóval nem mondanám, hogy megújulásra képtelen, meg hogy nem tud sémabeli problémákat kezelni.

Nem hasonlítok én senkit senkihez, te állítottad azt, hogy nem tudja a sztárokat kezelni, én mindössze hoztam egy ellenpéldát. Azt meg egyikünk sem tudja, mi fog történni a Lakersnél.

Egyébiránt köztudottan szeretik őt a játékosok, nem véletlenül került az olimpiai csapat mellé (megosztó embert nem szabad ennyi díva közé tenni, erre rájöttek Larry Brown után), Kobe meg kimondottan bírja, nyilvánvalóan szóba sem jöhetett volna most, ha ez nem így lenne.

Abban egyetértünk, hogy nem egy kiemelkedő edző, nekem volt szerencsém látni a Suns összes meccsét látni D'Antoni alatt, szerintem nálam többet őt senki nem kritizálta Magyarországon. Azt sem gondolom, hogy a Lakersből bajnokcsapatot tudna csinálni, de hogy jó fit oda, afelől nincs kétségem.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
D'Antoni hivatalos! PJ lett volna az igazi, de még így is annak örülök, hogy Borwn mnet.

több mint 12 éve

Akkor muszáj lesz kikölcsönöznöd néhány meccset. Kb. mindet ki lehet, amit játszanak, mert mindenhol közvetít valamilyen TV társaság. Általában elég jó szakértőkkel.
több mint 12 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard

sőt Toronto és Denver meccseket nem is nagyon fog adni a csatorna szerintem ...max Bulls-t

több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Lol, Phil Jackson nem akart idegenbeli meccsekre utazni, részben ezért is választott mást a Lakers.
Mondjuk a hajlandóság már megvan a visszatérésre, valamelyik csapat helyében nagyon durván elkezdeném ostromolni, megkenhető lenne talán, hogy elhagyjon 1-2 ilyen hülye feltételét, onnantól meg csodát tehetne bármelyik csapattal.Stez
Szerintem kizárt dolog, nincs nagyon olyan contender csapat, ahol edzőkérdés lenne, más meg őt nem fogja érdekelni. Idegenbe meg a háta miatt nem akart mindenhova utazni.
Ez mondjuk vicces:
Lakers insist they chose D'Antoni over Phil. Say triangle offense similar to Princeton and would not have been good fit for roster.empty taxi
Mondjuk az a része nem hülyeség, hogy Nash mellé nem jó a triangle. Abban kb annyi dolga lenne, hogy felhozza a labdát. Anno Bynum sem volt eléggé használva abban a rendszerben. Mondjuk azt nem tudom, hogy D'Antonie mit fog velük játszatni? Run-n-gunt egy ilyen idős kerettel? Védekezést ki fogja összerakni? Alapszakaszban ok, hogy nyernek 120-110-re, na de egy PO már nagyon más tészta.

szerk: közbe kiderült, hogy állítólag az idegenbe utazás mellőzése, mégsem volt PJ feltételei közt
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Lol, Phil Jackson nem akart idegenbeli meccsekre utazni, részben ezért is választott mást a Lakers.
Mondjuk a hajlandóság már megvan a visszatérésre, valamelyik csapat helyében nagyon durván elkezdeném ostromolni, megkenhető lenne talán, hogy elhagyjon 1-2 ilyen hülye feltételét, onnantól meg csodát tehetne bármelyik csapattal.

több mint 12 éve
Brownnak akkor jó sokáig tartott a Lakers lufija. Ennek nem örülök, nála bárki jobb. 😀

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Ez mondjuk vicces:
Lakers insist they chose D'Antoni over Phil. Say triangle offense similar to Princeton and would not have been good fit for roster.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
 www.sportsgrid.com/nba/james-harden-cowboy-hat/

Biztos kóristalánykák a mise utáni fehér ruhácskájukban. Ettől még járhat templomba.

A Nets új csarnokában tilos kiabálni, nehogy megrepedjen a vakolat? Mintha nem otthon lettek volna, hanem egy könyvtárban. Joe Johnson szerződését vajon szezon végén mennyire tartják majd jó ötletnek, és szívmelengető volt látnom Boganst, ahogy a sarokból eltört egy tucat triplát. füligjimmy
 www.christianpost.com/news/james-harden-wanted-time-to-pray-before-leaving-okc-84599/

www.tulsaworld.com/news/article.aspx?articleid=20121020_226_B6_ULNSka670659

de keresgélhetek mégBlaise
Egy szóval nem állítottam, hogy nem mondasz igazat, csak nekem eszembe ötlött ez a kis incidens, amin röhögtem egyet. Legalább van mit meggyónnia.

Remélem a Bajusz rámcáfol, kellene egy erős Lakers a Heat ellenpólusaként, a ligának is jó, de vannak kételyeim. Mondjuk az elmúlt három évben még egyszer nem találtam el, ki fog bajnokságot nyerni, ez lehet jó jel számíukra.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Mike D'Antoni lett az új goré a Lakersnél. Nash örülhet.
több mint 12 éve
Nyert a Lakers, ez remélhetőleg annyira tetszett a vezetőségnek, hogy Brown mellett elhatározzák magukat még 4-5 évig. 😂

több mint 12 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!

Biztos kóristalánykák a mise utáni fehér ruhácskájukban. Ettől még járhat templomba.

A Nets új csarnokában tilos kiabálni, nehogy megrepedjen a vakolat? Mintha nem otthon lettek volna, hanem egy könyvtárban. Joe Johnson szerződését vajon szezon végén mennyire tartják majd jó ötletnek, és szívmelengető volt látnom Boganst, ahogy a sarokból eltört egy tucat triplát. füligjimmy
 www.christianpost.com/news/james-harden-wanted-time-to-pray-before-leaving-okc-84599/

www.tulsaworld.com/news/article.aspx?articleid=20121020_226_B6_ULNSka670659

de keresgélhetek még
több mint 12 éve
Baromira kezdek imádkozni, hogy Phil Jackson ne térjen vissza a Lakershez, akkor baj van.Stez
Én is így vagyok. Elnézve ezt az OKC-t bajok lesznek. Bár még nagyon az elején vagyunk, de egyenlőre Westbrook össze-vissza játéka nem tölt el nagy bizalommal.Shawn84
Hát ha tudják a Spurs elleni játékot hozni a tavalyi PO menetelésnél, akkor simán lehetne esélyük, és végül is Martin pontokban tudja hozni Hardent majdnem.
Eazzy
Szerintem inkább a chemistry lehet a baj az OKC-nél. Talán Perkins nyilatkozta azt mikor odakerült, hogy tök furcsa volt mert a csapat templomba járt meccs előtt (Garnett meg ugyebár kecskét megy áldozni) és ebben Harden is vezér volt. Ha a csapat egy közösség ahogy az itt van akkor komolyabb lehet Harden hiánya hiába hozza/hozhatja a pontjait K-Mart.
Ez a Durant mint game manager dolgot meg szerintem nem kellene erőltetni, egyszerűen csak Brooksnak le kellene ordítania Westbrook fejét, hogy ember, ha a liga legjobb shootere van a csapatban akkor kicsi maki neked az a dolgot ha vért is izzadsz de eljuttatod hozzá a labdát és nem próbálkozol semmi felesleges sztárkodással. Viszont ha ezt sikerül megértetni vele és Ibakát is feltalálják támadásban akkor az OKC jobb csapattá válhat (sajnos) mert magas poszton zéró támadó potenciállal nem lehet bajnokságot nyerni.
Blaise
Nem fog sikerülni. Westbrook ehhez túl gyökér és ő ezt nem tudja játszani, sosem lesz ilyen játékos.
Emiatt nem is illik Durant mellé.Stez
Szerintem erősen probálkozik azért. Aztán az más hogy eddig nem igazán találja mit is kéne, mert nem azt csinálja amit tavaly az tuti. Van olyan meccs amikor dobálózik össze-vissza, van amikor meg az aszisztokat csinálja szépen kevesebb ponttal. Ibaka egyre bátrabban dob, ami jó, mert megy is neki. Sefolosha is ezen van. Martin meg egyenlőre pontokat hoz, de azon kívül semmit. Kicsit kapkodhatna magát, védekezésben is. Maynort kéne amúgy többet játszatni. nagyon jól tolja eddig. Meg a 2 újoncot is többet kéne betenni.Shawn84
Próbálkozni a kutya szokott. 😀
Maynor nem véletlenül játszik keveset. ACL szakadásból épült fel, és még nem merik erőltetni, nehogy megsérüljön megint. De egyébként nagyon jó lehet a srác, kintről kibaszott jól dobál, és ő keresi is a társakat folyamatosan, ő szépen lassan átveheti Harden szerepét, még ha nem is tud betörni, de lehet olyan hasznos simán.

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Baromira kezdek imádkozni, hogy Phil Jackson ne térjen vissza a Lakershez, akkor baj van.Stez
Én is így vagyok. Elnézve ezt az OKC-t bajok lesznek. Bár még nagyon az elején vagyunk, de egyenlőre Westbrook össze-vissza játéka nem tölt el nagy bizalommal.Shawn84
Hát ha tudják a Spurs elleni játékot hozni a tavalyi PO menetelésnél, akkor simán lehetne esélyük, és végül is Martin pontokban tudja hozni Hardent majdnem.
Eazzy
Szerintem inkább a chemistry lehet a baj az OKC-nél. Talán Perkins nyilatkozta azt mikor odakerült, hogy tök furcsa volt mert a csapat templomba járt meccs előtt (Garnett meg ugyebár kecskét megy áldozni) és ebben Harden is vezér volt. Ha a csapat egy közösség ahogy az itt van akkor komolyabb lehet Harden hiánya hiába hozza/hozhatja a pontjait K-Mart.
Ez a Durant mint game manager dolgot meg szerintem nem kellene erőltetni, egyszerűen csak Brooksnak le kellene ordítania Westbrook fejét, hogy ember, ha a liga legjobb shootere van a csapatban akkor kicsi maki neked az a dolgot ha vért is izzadsz de eljuttatod hozzá a labdát és nem próbálkozol semmi felesleges sztárkodással. Viszont ha ezt sikerül megértetni vele és Ibakát is feltalálják támadásban akkor az OKC jobb csapattá válhat (sajnos) mert magas poszton zéró támadó potenciállal nem lehet bajnokságot nyerni.
Blaise

A Nets új csarnokában tilos kiabálni, nehogy megrepedjen a vakolat? Mintha nem otthon lettek volna, hanem egy könyvtárban. Joe Johnson szerződését vajon szezon végén mennyire tartják majd jó ötletnek, és szívmelengető volt látnom Boganst, ahogy a sarokból eltört egy tucat triplát.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson