NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
elmerengtem kicsit a múlton, és a rostereken, de a 2009-es bobcats elég durván nézett ki: Chandler-Diaw-G.Wall-S.Jackson-Felton +Bell+Henderson+Hughes+TT+aprólékés kizúgtak a PO első körében az Orlando ellen 4-0-ra
ahhoz képest igencsak nagy lejtőre szaladtak
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
2 nappal ezelőtti játéknapom kaptam el a Portland-Houston meccs végét. Utolsó negyed + OT. Nagyon király hangulat volt + szurkolás is ment ezerrel (nem az a szokásos balfasz csend; már bocsánat). Jó volt nézni. Izgalmas is volt a meccs. Szerintem érdemes számolni komolyabban is a Portland-el (nem azért mondom, mert láttam ezt az egy meccset, nyertek és akkor már jók). A rookie Lillard-nak nagyon jó keze van, tempókat szépen dobja, okosan játszik, büntetőzni nagyon tud. A kommentátor egyszerűen csak úgy fogalmazott vele kapcsolatban, hogy: "The future".Na viszont engem például a Nets drukkerek töketlensége kifejezetten zavart, amikor a Celtics elleni meccset néztem.
Meg persze ott van Batum (mekkora blokkot nyomott; te jó Isten!)és Alridge is.
Mondjuk én legtöbbet a Houston meccseit nézem, Harden és Lin miatt, meg persze kíváncsi vagyok így a csapatra is.danyly
Végig szinte kuss, semmi drukk, holott azért nagy meccset játszottak és elég jó csapatot vertek végül.
Nagyobb hangulatot várnék, ez lehangoló volt.
több mint 12 éve
2 nappal ezelőtti játéknapom kaptam el a Portland-Houston meccs végét. Utolsó negyed + OT. Nagyon király hangulat volt + szurkolás is ment ezerrel (nem az a szokásos balfasz csend; már bocsánat). Jó volt nézni. Izgalmas is volt a meccs. Szerintem érdemes számolni komolyabban is a Portland-el (nem azért mondom, mert láttam ezt az egy meccset, nyertek és akkor már jók). A rookie Lillard-nak nagyon jó keze van, tempókat szépen dobja, okosan játszik, büntetőzni nagyon tud. A kommentátor egyszerűen csak úgy fogalmazott vele kapcsolatban, hogy: "The future". Meg persze ott van Batum (mekkora blokkot nyomott; te jó Isten!)és Alridge is.
Mondjuk én legtöbbet a Houston meccseit nézem, Harden és Lin miatt, meg persze kíváncsi vagyok így a csapatra is.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
C's meccseket néz rajtam kívül valaki?Barbosa szerintem nagyon jó, jó húzás volt a leigazolása.
Nekem egyre jobb kedvem van a meccseiken.
Napról-napra egyre jobban összeáll a védekezés.
Végre van kispad is, Pierce egészséges, KG tud sokat pihenni, mert van magasember rotáció is.
Green, Wilcox egyre jobban magára talál.
Lee, Barbosa, Terry még tanulja a playbook-ot... 😊
Nálam csak Terry játéka, és szerep kérdőjeles egy kicsit. Ha kezdő (első 4-5 meccs után az), akkor nem kap elég labdát, mert a kezdőknél Ő csak sokadik opció. Én inkább a padról hoznám, mert ott több dobása lehetne.
Ja és a Memphis is azt hiszem felkerül a nézendő csapatok listájára.
Idén eddig csak a NYK elleni meccsüket láttam, és nagyon ott voltak.Sinisa
Már most is jó pár meccse volt, ahol a szarból húzta ki a csapatot.
több mint 12 éve
Óóóóóó, Ronnie B, de sajnálom, hogy elbocsátottak. 5 millió helyett most minimum szerződéssel pattogtat. Rashed Wallace 8 másodperc alatt futott palánktól palánkig, ez tuti új egyéni rekord.
Vasárnap déli időpontokban mindig bele tud nyúlni az ember a minőségi kosárlabdába, de míg a Magic-Raptors két rossz csapat nem túl érdekes összecsapása, a Pacers-Knicks 3. negyedének utolsó 4 percéhez hasonlót életemben nem láttam
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
C's meccseket néz rajtam kívül valaki?Nekem egyre jobb kedvem van a meccseiken.
Napról-napra egyre jobban összeáll a védekezés.
Végre van kispad is, Pierce egészséges, KG tud sokat pihenni, mert van magasember rotáció is.
Green, Wilcox egyre jobban magára talál.
Lee, Barbosa, Terry még tanulja a playbook-ot... 😊
Nálam csak Terry játéka, és szerep kérdőjeles egy kicsit. Ha kezdő (első 4-5 meccs után az), akkor nem kap elég labdát, mert a kezdőknél Ő csak sokadik opció. Én inkább a padról hoznám, mert ott több dobása lehetne.
Ja és a Memphis is azt hiszem felkerül a nézendő csapatok listájára.
Idén eddig csak a NYK elleni meccsüket láttam, és nagyon ott voltak.
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Nagyon tetszik Dunlap (Bobcats) munkája. Pedig Gordonnal törököt fogtak (nem meglepetés, másrészt egy hülye szólás), de ha a pistons nem védette a picket, akkor még 1/1 is könyen lehet. Ráadásul nincs Henderson, pedig a ők Walkerrel egy nagyon komoly párost fognak alkotni. De a magasembereik... Mullens, Biyombo, Thomas, Haywood, jajanyámborogass.füligjimmyGordon - legalábbis eddig - összességében pozitív hatással van a Catsre, scoring a benchről, ennyit tud, ezt hozza is.
Henderson kiesése viszont adott egy érdekes lehetőséget Dunlapnek, ami beválni látszik: Kemba viszonylag sokat van fent a pályán Sessionsszel párban és olyankor az utóbbi irányít, ami nagyon nem megy Kembának. Viszont scorernek jó, baromi gyors first step, jól fejez be a palánk közelében és javult a jumperje is.
A front court tényleg mókás, bár Mully kezd életjeleket mutatni, tudtuk, hogy elég jól dob, és most már nem annyira rettentő puhány, mint eddig.
Az erősen kérdéses, hogy MKG megérte-e az 1/2-t, de hogy jó kis karrierje lesz (borderline all star, Gerald Wallace, Shawn Marion szint), az tuti. Az meg már nagy előrelépés Sean May és Adam Morrison után 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Ez a Rondo mekkora egy beast. 3 negyed alatt 19 gólpassz.szabaHát ha nincs ellen a palánk alatt könnyű ziccet dobni 😀 Ez a Raptors se megy sehova még vagy 10 évig, és azért írok csak 10 évet, mert egyszer csak szerencséjük lesz a drafton. A litván srác NBA center, ez már most látszik. De továbbra is keresnek egy olyan edzőt, aki tudja tanítani a palánk alatti védekezést, ami azért mégiscsak kosárlabda 101. Bár Lowry kiválásával nincs olyan G, aki az embere előtt tud (vagy akar) maradni. Most megint draftoltak egy olyan dobóhátvédet, aki nem tud/mer/akar dobni, DeRozan mellé kellett nagyon (bár mínusz húsznál süllyesztett két triplát).
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Ez a Rondo mekkora egy beast. 3 negyed alatt 19 gólpassz.szaba32 perc alatt 20 gólpassz 😀
nem rossz-nem rossz
JT Daniels fan
több mint 12 éve
szaba
10 551
Ez a Rondo mekkora egy beast. 3 negyed alatt 19 gólpassz.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Grizzlies meccs közben írták ki, hogy 2008-2009-ben volt hasonlóan szar dobóátlaga mint idén. Nagy zavar van a fejében.ja, 37-39%-ot akartam írni, csak lemaradt a második számjegy, így lett 3% 😊39.5%-al dob idén.Westbrook idén majdnem minden meccsen 3% körül dob, baromi gyenge. És egyébként továbbra sem tudja, mikor dobjon és mikor nem, rendre rossz helyzetben választ dobást, passzolni pedig rosszkor akar.Grizzlies nagyon megy. Előbb a Heat-et, most meg a Thundert nyomtuk le. Randolph nagy formában van, és végre Gay is kivette a maga részét ma éjjel 😊DuffWestbrook 6/19-es dobás mutatója baromira rossz. Sok labdát elszór. De legalább egyre jobban osztogat. Most 13 assist és csak 2 eladott labda jött össze. Ibaka blokkjait imádom nézni 😊 Martin elég halovány volt. Talán a legrosszabb mecsce eddig a Thunderben. Nem igazán volt esélyünk a 2. negyedtől kezdve. Pondexter és Bayless végzett velünk. Hornets ellen nagyon kíváncsi leszek. Egyenlőre nem az igazi a csapat. Hardennel jobban nézett ki a dolog. Shawn84
Jó úton halad, hogy nagyon megutáljam. 😀
Hardennel jobban jártunk volna, Westyt meg eladhattuk volna egy vagon pickért+játékosért.Stez
Eazzy
mondjuk ez a 39% is kevés szerintem, de ami fontosabb, hogy úgy látom nála, mindig rosszkor akar passzolni és mindig rosszkor dönt dobás mellett, így pedig sok labdát is ad el, vagy szórakozik el
néztem amúgy a Nets meccset, nem volt rossz, a W megvan, de azért félelmetes volt, hogy kétszer is -10-ről simán visszajött a Celtics, és mindkétszer akkor, amikor Lopez és Humphries lejött pihenni, onnantól a festékben a támadás és a védekezés is trágya lett, és a pontszerzés sem igazán ment
mondjuk Lopez így is nagyot játszott, de figyeltem, hogy egyébként valami ritka rossz érzéke van a srácnak a pattanók leszedéséhez 😀
ezt meg kellene tanulnia, mert azért egy 9 körüli átlagra nem ártana feltornásznia, egyébként nagyon bírom, rohadt jól játszik
Deron viszont idén minden meccsen összetöri a bokáját, az nagyon nem lesz így jó, nem sokáig fogja így bírni a lábaStez
több mint 12 éve
ja, 37-39%-ot akartam írni, csak lemaradt a második számjegy, így lett 3% 😊39.5%-al dob idén.Westbrook idén majdnem minden meccsen 3% körül dob, baromi gyenge. És egyébként továbbra sem tudja, mikor dobjon és mikor nem, rendre rossz helyzetben választ dobást, passzolni pedig rosszkor akar.Grizzlies nagyon megy. Előbb a Heat-et, most meg a Thundert nyomtuk le. Randolph nagy formában van, és végre Gay is kivette a maga részét ma éjjel 😊DuffWestbrook 6/19-es dobás mutatója baromira rossz. Sok labdát elszór. De legalább egyre jobban osztogat. Most 13 assist és csak 2 eladott labda jött össze. Ibaka blokkjait imádom nézni 😊 Martin elég halovány volt. Talán a legrosszabb mecsce eddig a Thunderben. Nem igazán volt esélyünk a 2. negyedtől kezdve. Pondexter és Bayless végzett velünk. Hornets ellen nagyon kíváncsi leszek. Egyenlőre nem az igazi a csapat. Hardennel jobban nézett ki a dolog. Shawn84
Hardennel jobban jártunk volna, Westyt meg eladhattuk volna egy vagon pickért+játékosért.Stez
Eazzy
mondjuk ez a 39% is kevés szerintem, de ami fontosabb, hogy úgy látom nála, mindig rosszkor akar passzolni és mindig rosszkor dönt dobás mellett, így pedig sok labdát is ad el, vagy szórakozik el
néztem amúgy a Nets meccset, nem volt rossz, a W megvan, de azért félelmetes volt, hogy kétszer is -10-ről simán visszajött a Celtics, és mindkétszer akkor, amikor Lopez és Humphries lejött pihenni, onnantól a festékben a támadás és a védekezés is trágya lett, és a pontszerzés sem igazán ment
mondjuk Lopez így is nagyot játszott, de figyeltem, hogy egyébként valami ritka rossz érzéke van a srácnak a pattanók leszedéséhez 😀
ezt meg kellene tanulnia, mert azért egy 9 körüli átlagra nem ártana feltornásznia, egyébként nagyon bírom, rohadt jól játszik
Deron viszont idén minden meccsen összetöri a bokáját, az nagyon nem lesz így jó, nem sokáig fogja így bírni a lába
több mint 12 éve
39.5%-al dob idén.Westbrook idén majdnem minden meccsen 3% körül dob, baromi gyenge. És egyébként továbbra sem tudja, mikor dobjon és mikor nem, rendre rossz helyzetben választ dobást, passzolni pedig rosszkor akar.Grizzlies nagyon megy. Előbb a Heat-et, most meg a Thundert nyomtuk le. Randolph nagy formában van, és végre Gay is kivette a maga részét ma éjjel 😊DuffWestbrook 6/19-es dobás mutatója baromira rossz. Sok labdát elszór. De legalább egyre jobban osztogat. Most 13 assist és csak 2 eladott labda jött össze. Ibaka blokkjait imádom nézni 😊 Martin elég halovány volt. Talán a legrosszabb mecsce eddig a Thunderben. Nem igazán volt esélyünk a 2. negyedtől kezdve. Pondexter és Bayless végzett velünk. Hornets ellen nagyon kíváncsi leszek. Egyenlőre nem az igazi a csapat. Hardennel jobban nézett ki a dolog. Shawn84
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Hardennel jobban jártunk volna, Westyt meg eladhattuk volna egy vagon pickért+játékosért.StezOtt a pont ! Nem vagyok nagy OKC-s de sose értettem minek hypeolják ennyire Westbrookot
több mint 12 éve
Westbrook idén majdnem minden meccsen 3% körül dob, baromi gyenge. És egyébként továbbra sem tudja, mikor dobjon és mikor nem, rendre rossz helyzetben választ dobást, passzolni pedig rosszkor akar.Grizzlies nagyon megy. Előbb a Heat-et, most meg a Thundert nyomtuk le. Randolph nagy formában van, és végre Gay is kivette a maga részét ma éjjel 😊DuffWestbrook 6/19-es dobás mutatója baromira rossz. Sok labdát elszór. De legalább egyre jobban osztogat. Most 13 assist és csak 2 eladott labda jött össze. Ibaka blokkjait imádom nézni 😊 Martin elég halovány volt. Talán a legrosszabb mecsce eddig a Thunderben. Nem igazán volt esélyünk a 2. negyedtől kezdve. Pondexter és Bayless végzett velünk. Hornets ellen nagyon kíváncsi leszek. Egyenlőre nem az igazi a csapat. Hardennel jobban nézett ki a dolog. Shawn84
Hardennel jobban jártunk volna, Westyt meg eladhattuk volna egy vagon pickért+játékosért.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Grizzlies nagyon megy. Előbb a Heat-et, most meg a Thundert nyomtuk le. Randolph nagy formában van, és végre Gay is kivette a maga részét ma éjjel 😊DuffWestbrook 6/19-es dobás mutatója baromira rossz. Sok labdát elszór. De legalább egyre jobban osztogat. Most 13 assist és csak 2 eladott labda jött össze. Ibaka blokkjait imádom nézni 😊 Martin elég halovány volt. Talán a legrosszabb mecsce eddig a Thunderben. Nem igazán volt esélyünk a 2. negyedtől kezdve. Pondexter és Bayless végzett velünk. Hornets ellen nagyon kíváncsi leszek. Egyenlőre nem az igazi a csapat. Hardennel jobban nézett ki a dolog.
több mint 12 éve
Ha Noah megsérül, a Bulls egyenesen a pöcegödör aljáig zuhan. Mohammedről Scola zsinórban 8 pontot dobott. Gibson is nulla volt. 1,5 millióért jó játékos volt, de 9-ért? Asik közben dupla-duplát átlagol. Bulls front office rulez.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Azért nah...ez séró 😀Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Duff
3 133
Grizzlies nagyon megy. Előbb a Heat-et, most meg a Thundert nyomtuk le. Randolph nagy formában van, és végre Gay is kivette a maga részét ma éjjel 😊
több mint 12 éve
Nagyon tetszik Dunlap (Bobcats) munkája. Pedig Gordonnal törököt fogtak (nem meglepetés, másrészt egy hülye szólás), de ha a pistons nem védette a picket, akkor még 1/1 is könyen lehet. Ráadásul nincs Henderson, pedig a ők Walkerrel egy nagyon komoly párost fognak alkotni. De a magasembereik... Mullens, Biyombo, Thomas, Haywood, jajanyámborogass.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Csempiönsip bébi 😀 Lecsaptuk a 76ers-t idegenben!
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
SAS 0.500 alatt tartotta a lékerszt. Danny Green volt most cláccs pedig a meccsen nem dobott valami jól de a végén bevert triplájával mindent jóvátett. Viszont a kispad nem volt valami acélos (még így is jobb mint a túloldalon).Timmy mintha éveket fiatalodott volna, idén Green is nagyon ott van. Manu és Tony ráér a rájátszásra belelendülni.
Jön most három haza NYN/DEN/LAC majd egy keleti túra elején végén nehéz meccsel. Ha decembert kezdhetjük akár 14-3-al is ami felülmúlná az idény eleji várakozásomat.
GO SPURS
több mint 12 éve
fájlalja a térdét, pontos időpont nincs a visszatérésre, day to day situation, gondolom nem akarják kockáztatni a dolgot, ezért inkább megvárják míg jobban érzi magát és nem nyomják tele nyugtatókkal, de ha PO lenne akkor gondolom játszana. Barea sérülése se komoly, azt hiszem 1-2 meccs és visszatérhet, Pekovic-é se tűnt annyira komolynak szerencsére, Budinger viszont 3 hónapot ki kell, hogy hagyjon.ritka szerencsétlen csapat most a T'wolves sajnos :S 4 meccsen 4 kezdő sérült meg az eredeti 2höz képest. milyen jó kis kezdőt lehetne összeállítani a sérületekből: Rubio,Roy,Budinger,Love,Pekovic 6.ik embernek meg Barea... Remélem azért december-január környékére már mindenki felépül, addig pedig a cserék tartani fogják magukat, mert ez a csapat eddig nagyon tetszik, az elmúlt jó néhány év legjobb Wolves-akisvanek4Roy mennyire komoly?Shawn84
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
ritka szerencsétlen csapat most a T'wolves sajnos :S 4 meccsen 4 kezdő sérült meg az eredeti 2höz képest. milyen jó kis kezdőt lehetne összeállítani a sérületekből: Rubio,Roy,Budinger,Love,Pekovic 6.ik embernek meg Barea... Remélem azért december-január környékére már mindenki felépül, addig pedig a cserék tartani fogják magukat, mert ez a csapat eddig nagyon tetszik, az elmúlt jó néhány év legjobb Wolves-akisvanek4Roy mennyire komoly?
több mint 12 éve
ritka szerencsétlen csapat most a T'wolves sajnos :S 4 meccsen 4 kezdő sérült meg az eredeti 2höz képest. milyen jó kis kezdőt lehetne összeállítani a sérületekből: Rubio,Roy,Budinger,Love,Pekovic 6.ik embernek meg Barea... Remélem azért december-január környékére már mindenki felépül, addig pedig a cserék tartani fogják magukat, mert ez a csapat eddig nagyon tetszik, az elmúlt jó néhány év legjobb Wolves-a