NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NBA

33 feliratkozó

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 939 — The Mathematician
sajnálom kisangyalt, nekem szimpi volt és láttam benne kraftot

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
dawyd728 4 034
Pelinka okosan ügyködik.
Nets: "szegény ember vízzel főz"
+ Megéltük, h Howard értéke negatív.

Mi az már, amikor az offseason jobb mint a postseason? 😀
több mint 8 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Bostonról, pedig: szerintem nem a trade amit elcsesztek, mert IT mellé felesleges Fultz, így ha a 3. helyen húzzák Tatumot, vagy főleg JJ-t akkor igazából nem jártak rosszul a cserével függetlenül attól, hogy nem biztos, hogy a fiataljaik megfelelően tudnak majd fejlődni a játékidő szűkösség miatt. Amit elcsesztek szerintem, hogy így IT-t ki fogják maxolni és köré építkeznek.
Blaise
Nem szívesen lennék Brown helyében, mert ő szvsz klasszikus allround SF; nincs fizikuma a rendes 4-eshez (smallball 4 ??), guardnak pedig nem jó.
JJ és Tatum is ugyanez dettó, sőt a skillsetjük is nagyon hasonló.
Crowder pedig az egyetlen veterán lesz/marad ott, őt biztos nem fogják elhajtani.

Így biztos nem tudnak fejlődni, szóval ez annó a Philly centerhelyzeténél is durvább logjam lenne, amiért mindenki szidta őket. (pedig ott legalább váltakozva sérültek voltak)

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
dawyd728
Kawhi traderől.

Pop kedvenc játékosát áldozták be a tradeben, szóval egyértelműen láttak valamit benne (fizikum és mentalitás terén biztosan, a dobására meg kéznél volt/van Engelland), azt, hogy mennyit láttak bele nem tudom, gyanítom annyit nem ami lett és még tovább benne lehet.
Másrészt a Pacercnél is top 5-6 játékos volt Kawhi és csak azért mentek bele a tradebe mert Hillt nagyon akarták - ezt jelzi, hogy még a pick mellé még átadták Lorbek játékjogát meg a második körösüket is- plusz ott volt náluk Granger és George is már.

Bostonról, pedig: szerintem nem a trade amit elcsesztek, mert IT mellé felesleges Fultz, így ha a 3. helyen húzzák Tatumot, vagy főleg JJ-t akkor igazából nem jártak rosszul a cserével függetlenül attól, hogy nem biztos, hogy a fiataljaik megfelelően tudnak majd fejlődni a játékidő szűkösség miatt. Amit elcsesztek szerintem, hogy így IT-t ki fogják maxolni és köré építkeznek.
több mint 8 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Boston drukkerként, jobban örültem volna a Fultz féle iránynak. Azt látni kell, hogy IT és Fultz nem igazán fértek volna meg egymás mellett, de ordas nagy tehetség a csóka és hát ugye nem kevéssel magasabb és erősebb, mint IT. Akit imádok és öröm őt zöldben játszani látni, de annyira nem dobnám meg jövőre egy kb 200 millió dolláros szerződéssel.
Fultz-Brown duó mehetett volna szépen az idei szezonban, bekapcsolódva akár Yabusele, akár Zizic, akik igazán jó kis játékosoknak néznek ki a tavalyi classból, kiegészülve a jövő évi újabb Nets pick játékosával. Mert kapkodni felesleges, a Cavs-GSW duó úgysem lesz verhető nagyon közeli távon belül. És akár még vmi fiatalért oda lehetett volna adni AB-Crowder féle szerződéseket, biztos találtak volna vkit, akit lehúznak.
Így sztem draftolni fog Ainge, és nem lepődöm meg, ha Tatum lesz a választás. Aki szintén nem ígérkezik rossznak, csak kérdés, hogy mi lesz így a jövőben...Ennyi 1st picket, nem lehet megtartani.

JT Daniels fan
több mint 8 éve
dawyd728 4 034
Nekem ez nem egy rossz lista. Persze nem is ütött home runt, de mondjuk vegyük a Spurs draftjait a '10es évekből. Az egy szem Kawhi feltrade nélkül elég gyászos lenne a lista. Csupa-csupa 2-3-4 szezonos játékos, akik még keretben maradni se nagyon tudtak. Ugye Kawhi is ott kelt el végül, ahova várták. Egyáltalán nem biztos, h más közegben az lett volna, ami.
dawyd728
Kontextust tegyük már mellé. A SAS egy kész csapat volt végig ahova jött Kawhi akiből lett aki. A Boston a 2013-as trade után újjáépült sztár nélküli csapat lett. Az egyikben nincs helye rookieknak (stacked európaiak jönnek), a másikba egy fr playert kellene találni. Mégis a SAS talált, a Celtics a közelében sem jár(t) ennek.
Megjegyzem 2 éven belül Murrayből (29. pick) jobb játékos lesz mint Smartból bármikor.
Blaise
Ebben az esetben ugye, ha nem tud valaki az első kör végén használható játékost draftolni, mert x idő, míg beépül, közben a csapat bajnokesélyes és nem férnek bele a kezdő hibák etc, akkor fogod és Európában parkoltatod őket(mondtad is), ezt persze csak született európaiakkal tudod megcsinálni, vagy cseréled őket rutinos kiegészítőkre.
Idei csapatban is a kukában talált Simmons volt az egyedüli fiatal a rotációban, leszámítva a nála is fiatalabb Leonardot. Pedig szerintem jól jött volna egy kis fiatalság és nem csak a 30 felettiek. Mindez mondom úgy, h a liga legjobban karbantartott 30 felettijeinek nagy része játszik náluk.

Kawhit persze Buford draftolta, de nem úgy, h meglátott benne vmi olyat, amit senki más, egyszerűen abba a magasságba felcserélt Hillel, ahova a konszenzus lőtte. Szerintem nem vagyok távol attól, h Pop és a csapatot körülvevő kultúra nélkül máshol szinte "semmi" nem lett volna belőle. 100x lehetett hallani már, h egyáltalán nem gondolták mennyi minden van benne.

Szerintem az óriási urban legend, h a Spurs milyen jól draftol, legalábbis az utolsó években. Nem mondom, h nem jól, simán a liga első negyedében vannak, de az ő játékosaik Pop miatt és a játékosokat körülvevő kultúra miatt lesznek azok, amik. Kivéve ugye a 2000-es évek eleje, amikor pl Ginobilit 99-ben draftolták. Na az volt az igazi semmiből érkező húzás. A draftot követő 2-3 évben kb mindent megnyert csapat és egyéni szinten Európában, amit meg lehetett. Majd ezután lépett be az ajtón egyből a liga egyik legjobb csapatába és Pop kezei alá. Nyilván nincs minden évben ilyen tehetségekre lehetőség a második körben, de még a 20-25-től lentebbi zónában sem.

Ja és azt sem szeretném megkerülni, h valahol Pop és Buford szerepe a draftoknál erőteljesen összeolvad és nem lehet teljesen szétválasztani a kettőt. Ha Pop vkire azt mondja, h nekem ez kell, őbelőle top10-20 játékost faragok, és ha mondjuk minden drafton az ő szava dönt (nem hiszem), akkor meg pont a fejlesztési képességeit éri kritika.. Azt meg nem hiszem, h lenne ember, aki vitatná. Ezért, amikor azt mondod, h a SAS talált, a Celtics nem, akkor nem lehet, h Buford Pop miatt találta és lehet Ainge is így talált valakit, csak még Stevens nem ért fel Pop szintjére, h ő is kihozza belőle?
Nem tudom, érthető vagyok-e? Ezzel véletlenül se a Spurs franchiset akarom lehúzni, nagyon tisztelem őket,viszont illusztrációnak akartam őket használni, h mennyire kevés különbség van két franchise között draftolási képességekben, pedig a konszenzus az egyiket abszolút elitnek, másikat átlag alattinak tartja számon.
több mint 8 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Nekem ez nem egy rossz lista. Persze nem is ütött home runt, de mondjuk vegyük a Spurs draftjait a '10es évekből. Az egy szem Kawhi feltrade nélkül elég gyászos lenne a lista. Csupa-csupa 2-3-4 szezonos játékos, akik még keretben maradni se nagyon tudtak. Ugye Kawhi is ott kelt el végül, ahova várták. Egyáltalán nem biztos, h más közegben az lett volna, ami.
dawyd728
Kontextust tegyük már mellé. A SAS egy kész csapat volt végig ahova jött Kawhi akiből lett aki. A Boston a 2013-as trade után újjáépítendő sztár nélküli csapat lett. Az egyikben nincs helye rookieknak (stacked európaiak jönnek), a másikba egy fr playert kellene találni. Mégis a SAS talált, a Celtics a közelében sem jár(t) ennek.
Megjegyzem 2 éven belül Murrayből (29. pick) jobb játékos lesz mint Smartból bármikor.

Szerkesztette: Blaise
több mint 8 éve
dawyd728 4 034
Ainge draftjainak nem tudom mitől van ilyen rossz híre. Szvsz ebben nem egy zseni, de még így is a liga felsőházában van e tekintetben.
dawyd728
mióta Ainge GM még nem sikerült a draftról egy (szuper)sztárt találnia, szerintem ez elég sokatmondó ( azért nem lehet azt mondani, hogy kutyaütő edzők lettek volna a stábban)

és tegyük hozzá, hogy Avery Bradley (meg majd talán Smart, ha egyszer megtanul dobni) a legnagyobb név eddig, akit a draftról sikerült behúzni

elég ránézni az utóbbi évek első körös választásaira:
2010 - AB, korrekt választás
2011 - MarShon Brooks > Jimmy Butler
2012 - Sullinger és rögtön utána Fab Melo > Jae Crowder vagy Draymond Green
2013 - Kelly f*ckin Olynyk, mikor utána kettővel megy ki Giannis vagy később Gobert
2014 - Smart okés de top6 volt, James Young megint egy wtf

nem azt mondom, hogy minden évben találjon bele a tutiba, de hogy még sosem sikerült és ráadásul a nagy részük totál középszer vagy rosszabb
aszem ezért bőven megérdemli a "rossz hírét" és akkor finom voltam 😊
ZERO_L
Szerintem rosszul közelíted meg. Green, Gobert, Butler nem véletlenül csúsztak addig, ameddig. Mindhármójuk abban a magasságban ment ki, ahova projektálták őket. Szokás Nikola Jokic miatt Nuggets scoutingot egekbe magasztalni. Pedig, ha annyira biztosak lettek volna Connelly-ék a dolgukban, nem a saját 3. választási jogukkal húzták volna ki Gary Harris és Jusuf Nurkic után 20 hellyel. Rengetegszer az a csapat ahova kerülnek is meglepődik évek múlva, h mi lett a saját választottjukból. Az, h ki tenyerel bele a tutiba, az sokszor szerencse. A drafolás szerintem egyik legjobb fokmérője, h az adott magasságban ne számítson bustnak évek múlva a választott. Plusz itt egy statisztika mind a 60 pozícióhoz, h kb mire lehet számítani adott picktől:
 www.82games.com/nbadraftpicks.htm

Giannis meg a görög másodosztályból lett draftolva. Emlékszem a Buckson röhögött a fél liga, a másik fele is mosolygott, h nem gondolják komolyan, h szinte egy "középiskolást" draftolnak. 2013-ban még Ujiri denveri GM volt. Valamikor draft előtti hetekben került Torontóban. Még Nuggets GM-ként áprilisban-májusban volt Görögországban megnézni Giannist. A meccséről/edzéséről kijött anyagok alapján az volt a konszenzus nem ér első kört és nagyon max az utolsó napokban/hetekben kezdték el a szakírók betenni. Nagyon vékony volt és 6-9 6-10 magasságával irányítót játszott, aki dobni egyáltalán nem tudott. Ilyen skill setje nem sok sikeres játékost lehet találni korábbról. Bucks esetében legalább lehet látni, h ők látták akkor benne fantáziát és leszarták mi a konszenzus, nekik kellett és nem vártak ki. Ha Thon Maker bejön nekik idővel, akkor vele is hasonlóan mennybe mennek.

A felsorolt választások közül Brooks mintha Nets pick lett volna, helyette JaJuan Johnson került Bostonba. Ő tényleg melléfogás volt.
Sullinger 20 körül vállalható kockázat volt. Green/Crowder/Middletont leszámítva így utólag senki nem lett volna jobb választás. Az évet top3 tehetségként húzta le. Draft előtt csúszott az egészségügyi problémái miatt. Persze puhos volt korábban is, de mi van, ha lefogyasztják felgyorsul és gyilkos post up játéka mellett védekezésben is feljavul.
Fab Melo szegény elég vicc volt. Ezt adom. Syracuseban a labda megfogásával is nehézségi adódtak. Helyette bárki más..
Olynyk szerintem teljesen helyénvaló választás volt. Mögötte nem sokkal olyan centerek mentek ki, mint Nogueira, Plumlee, Dieng, egyik sem váltotta meg a világot. Helyette ugye utólag mehetett volna Giannis/Gobert és talán Schröder/Crabbe? Egy gyenge drafton ebben a late lottery a magasságban általában már nem viszel stabil 10 év kezdő potenciált.
Youngról és a többi újonc szerződését taposóról nem nyilatkozom.

Szerkesztette: dawyd728
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
Ainge draftjainak nem tudom mitől van ilyen rossz híre. Szvsz ebben nem egy zseni, de még így is a liga felsőházában van e tekintetben.
dawyd728
mióta Ainge GM még nem sikerült a draftról egy (szuper)sztárt találnia, szerintem ez elég sokatmondó ( azért nem lehet azt mondani, hogy kutyaütő edzők lettek volna a stábban)

és tegyük hozzá, hogy Avery Bradley (meg majd talán Smart, ha egyszer megtanul dobni) a legnagyobb név eddig, akit a draftról sikerült behúzni

elég ránézni az utóbbi évek első körös választásaira:
2010 - AB, korrekt választás
2011 - MarShon Brooks > Jimmy Butler
2012 - Sullinger és rögtön utána Fab Melo > Jae Crowder vagy Draymond Green
2013 - Kelly f*ckin Olynyk, mikor utána kettővel megy ki Giannis vagy később Gobert
2014 - Smart okés de top6 volt, James Young megint egy wtf

nem azt mondom, hogy minden évben találjon bele a tutiba, de hogy még sosem sikerült és ráadásul a nagy részük totál középszer vagy rosszabb
aszem ezért bőven megérdemli a "rossz hírét" és akkor finom voltam 😊

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 939 — The Mathematician
 www.youtube.com/watch?v=uriQHwwBOfs&feature=youtu.be

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
Ezekkel a latolgatásokkal egyetlen gond van, Keleten ugyanis van egy olyan megkerülhetetlen szempont, amivel nem számoltok, csapatépítések ide, cserék, draftcetlik oda, miszerint az a csapat nyeri Keletet, ahol LeBron James játszik.
Sobri Jóska
Erről beszélünk... Miért nem húzod ki az utóbbi évek legnagyobb tehetségét, ha jelenleg úgysincs esélyed?
Jughead
Érthető ez az álláspont is, de sztem Ainge sem gondolkozik rosszul h addig spájzolja az erőforrást, mire a Cavs mostani struktúrája már nem lesz tartható, ha akkor sikerül értelmesen sáfárkodni a pickekkel és a cap space-szel, akkor összerakott egy olyan gárdát, ami hasonlóan dominálja Keletet, mint a mostani Cleveland.
empty taxi
Kizárt dolog hogy ez az egyértelmű dominancia összejöhet, most hozta fel magukra pl a phillyt, és a jövő nagy csapata szvsz a Bucks lesz, annál igéretesebb jövője nincs senkinek.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Ezekkel a latolgatásokkal egyetlen gond van, Keleten ugyanis van egy olyan megkerülhetetlen szempont, amivel nem számoltok, csapatépítések ide, cserék, draftcetlik oda, miszerint az a csapat nyeri Keletet, ahol LeBron James játszik.
Sobri Jóska
Erről beszélünk... Miért nem húzod ki az utóbbi évek legnagyobb tehetségét, ha jelenleg úgysincs esélyed?
Jughead
Érthető ez az álláspont is, de sztem Ainge sem gondolkozik rosszul h addig spájzolja az erőforrást, mire a Cavs mostani struktúrája már nem lesz tartható, ha akkor sikerül értelmesen sáfárkodni a pickekkel és a cap space-szel, akkor összerakott egy olyan gárdát, ami hasonlóan dominálja Keletet, mint a mostani Cleveland.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
dawyd728 4 034
de az új CBA azért előnyös mert a draftolt játékosaidat könnyebben megtarthatod, kb 70(?) millióval ajánlhatsz többet nekik (Hayward esetében ha jól emlékszem ez lett volna, ha valamelyik All-NBA csapatba bekerül), arra a többlet pénzre azért AD sem biztos, hogy nemet mondana még 30 éves kora előtt

plusz, szerintem előbb lesz ott GM(+edző) váltás ha ez a projekt besül, akivel megint el lehet adni a szép reményeket, de majd meglátjuk jövőre mit alkotnak

Ainge szerintem is jól keverget, viszont a draftoláson lenne mit csiszolni, ezért remélem ez a pick gyűjtés nem arra szolgál, hogy majd ő összedraftolja a jövő bajnokcsapatát, mert az ő renoméját ismerve ez nem fog menni (bár top3-ban eddig csak jót húzott 😀 😀 )
ZERO_L
Kérdés egy rájátszás küszöbén egyensúlyozó csapat franchise playerének mennyit ér évente +10 millió, ahelyett, h komolyabban is beleszagolna a rájátszásba. Plusz rendben, elé tolnak valag pénzt, de az a csapat építése elől veszi el a többit. Ezt a szabályt az olyan csapatokra találták ki, mint a Jazz. 50+ győzelmes csapata. Tekintsünk el attól, h Hayward nem lett all-nba tag, így ha jól tudom ő nem kaphat szuper maxot(nem is éri meg). Utah jelenleg is felfelé ível. Sapka alatti helyük már nincs. Ha Hayward elmenne, akkor se lenne, vagy csak nagyon kevés. A szabály az ilyen nagyon jó, de bajnoki címre még nem elég jó csapatokra lett írva (+CP3-re), h képesek legyenek liga élmezőnyében maradni, akár azzal, h jóval többet fizetnek a már meglévő és általuk draftolt vagy újonc szerződése ideje alatt csere útján szerzett sztárjátékosuknak. Ezt a helyzeti előnyét vesztette el a Jazz a többi csapattal szemben, amikor nem választották be semmilyen all-... csapatba. Habár így is többet ajánlhatnak neki, de nem lényegesen.

Bazska legutóbbi podcastjukban mondta, h évi harminc milliók esetében az a +10 ide vagy oda már keveset fog számítani, ha egy középszerű csapat helyett egy bajnoki esélyesben való játék lehetősége a tét. Most az, h a következő szerződésében 150-et 4 vagy 220-at 5 év alatt fog keresni (a számok lehet nem pontosak) nem olyan, amiről ne lehetne lemondani. Mondjuk 15 évvel ezelőtti Jordan imitátorok korában lehet nem ez lett volna a helyzet, de az elmúlt évek pont a pénzügyi igényeikből a versenyképes környezetért leadott sztárokról szólnak.

Dempst lehet elküldik a várható jövő évi fiaskó után. Ez benne van, csak mit tud csinálni extra draftjog nélkül, újonc szerződésüket taposó fiatalok nélkül és fél tucat agyonfizetett role playerrel 2 szezon alatt, egy új GM? 2020 nyarán meg kell valahogy győzi Davist, h érdemes maradni. Ilyen 50-55 győzelmes, min. 2 körös csapatot kellene fabrikálni, aminek 2020 után is van felívelő potenciálja. Ez nekem nagyon wishful thinking.

több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
...
dawyd728
lefosnám a bokám ha Davis Bostonba kötne ki, de ennek azért túl sok realitása nincs

most vitték oda Cousinst, ergo Davis köré akarják építeni a csapatot (és nem a draftról) vagy legalábbis erre törekszenek, nem fogják ezt a projektet 1-2 év után feladni, ráadásul AD-hez hasonló játékost nem találsz minden bokorban, végsőkig ragaszkodni fognak hozzá, esetleg 30+osan elengedik gyűrűt hajhászni

ez olyan lenne, mintha Luckról mondana le a Colts... nyilván túlzó a hasonlat, de érted, nem fogod az egyetlen valamire való, már bevált all-star játékosodat elcserélni
ZERO_L
Davisnek 3 éve van a szerződéséből. Egyelőre pont abba az irányba mennek a dolgok, h széthulljon az egész. Cousins és Davisszel idén tavasszal külön-külön jobb volt a Pels, mint amikor együtt voltak a pályán. Egy egyelőre ennyire nem működő kapcsolatot nem tudom egy nyár alatt mennyire lehet rendbe tenni. Plusz Gentry se tűnik a legjobb megoldásnak, mint aki erre képes lehet. Talán Denvertől szerzett Chris Finch segíthet, akihez fűződik Jokic központú offense. Mindenesetre simán elképzelhető, h Cousins nem hosszabbít nyáron egy Kings kilátásokkal rendelkező csapatban. Onnantól Davis marad egy rakás túlfizetett játékossal maga körül. Ugye Hield és az idei pickjük se őket erősíti. Amikor jövő ilyenkor Davis körbenéz/akár a GM, Demps is, és nem látnak Davis körül senkit, akivel legalább csak a PO-ba visszaküzdhetnék magukat, akkor nem tudom milyen tulaj az, aki inkább ragaszkodik, h még 2 évig 30+ győzelmes csapatot néz Davisszel és fél tucat túlfizetett haszontalan játékossal, valamint még egyszer annyi perememberrel és inkább elutasítja Celtics csomagját, ahol akár 3 top10-es picket is kaphat, és további játékosokat.

Hasonlatod nem állja meg a helyét, mert Davis saját akaratából 2020 nyarán búcsút inthet. A tulaj/GM a feje tetejére állhat, akkor is. Mindegy egy csak egy opció a sok közül. A mondandóm lényege inkább az volt, h nem Ainge-et hajtja a tatár. Liga top5 csapata van. Innentől tök hülyeség lenne liga 2-4. csapatot faragni. A célnak mindenképpen a Warriorsnak kell lenni. A mostani cserével pedig, ha neki/Stevensnek stb valamiért nem tetszett Fultz vagy legalábbis irreálisnak gondolja, amennyivel a többi franchise/média/szurkolók fölé értékelik a többi prospectnek (én se tartom annyival jobbnak, mint a konszenzus), akkor miért hagyna ki egy ilyen lehetőséget, h lehúzzon egy újabb GM-et? Ez a pick, amit most nyert, sokat hozhat még neki a későbbiekben. Nekem Ainge rohadtul teszik, mint GM. Anno még az nba1.hu-n is a Nets trade után az elsők között voltam, aki rohadt jó üzletnek tartotta azt. Nem volt szentimentális, nem hagyott lehetőséget az akkori magnak, h még 1-2 szezont vegetáljon, hanem a legjobbkor lépett. Nem 1-2 év távlatát nézi, hanem ami hosszútávon jó a csapatának. | Magunk között a Celtics szurkolók többsége/összessége nem is érdemli meg őt. 😀 |
dawyd728
de az új CBA azért előnyös mert a draftolt játékosaidat könnyebben megtarthatod, kb 70(?) millióval ajánlhatsz többet nekik (Hayward esetében ha jól emlékszem ez lett volna, ha valamelyik All-NBA csapatba bekerül), arra a többlet pénzre azért AD sem biztos, hogy nemet mondana még 30 éves kora előtt

plusz, szerintem előbb lesz ott GM(+edző) váltás ha ez a projekt besül, akivel megint el lehet adni a szép reményeket, de majd meglátjuk jövőre mit alkotnak

Ainge szerintem is jól keverget, viszont a draftoláson lenne mit csiszolni, ezért remélem ez a pick gyűjtés nem arra szolgál, hogy majd ő összedraftolja a jövő bajnokcsapatát, mert az ő renoméját ismerve ez nem fog menni (bár top3-ban eddig csak jót húzott 😀 😀 )

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 904 — Cowboys fan
Aztán utána a Lakersbe elboltolnák Cousins-t Ballért, Randle-ért meg Dengért cserébe. És akkor úgy állnának jövőre, hogy náluk van egy ilyen kezdő, hogy Ball-Jackson-Brown-Randle-?, illetve 2 darab top 5 pick.
Jughead
más kérdés, hogy ha Dengtől már egy ilyen Lakers is szabadulna, akkor érdemes-e hajtani érte
slowmotion
?? Deng azért kell a cserébe, hogy a Lakers-nek is megérje. 😀
Jughead
ja, így már értem.
több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 212
Aztán utána a Lakersbe elboltolnák Cousins-t Ballért, Randle-ért meg Dengért cserébe. És akkor úgy állnának jövőre, hogy náluk van egy ilyen kezdő, hogy Ball-Jackson-Brown-Randle-?, illetve 2 darab top 5 pick.
Jughead
más kérdés, hogy ha Dengtől már egy ilyen Lakers is szabadulna, akkor érdemes-e hajtani érte
slowmotion
?? Deng azért kell a cserébe, hogy a Lakers-nek is megérje. 😀
több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 904 — Cowboys fan
Jughead
több mint 8 éve
dawyd728 4 034
Most akkor Hanga megy a Spurshoz vagy nem?
Coolearie
Draft után kiderül.
több mint 8 éve
dawyd728 4 034
...
dawyd728
lefosnám a bokám ha Davis Bostonba kötne ki, de ennek azért túl sok realitása nincs

most vitték oda Cousinst, ergo Davis köré akarják építeni a csapatot (és nem a draftról) vagy legalábbis erre törekszenek, nem fogják ezt a projektet 1-2 év után feladni, ráadásul AD-hez hasonló játékost nem találsz minden bokorban, végsőkig ragaszkodni fognak hozzá, esetleg 30+osan elengedik gyűrűt hajhászni

ez olyan lenne, mintha Luckról mondana le a Colts... nyilván túlzó a hasonlat, de érted, nem fogod az egyetlen valamire való, már bevált all-star játékosodat elcserélni
ZERO_L
Davisnek 3 éve van a szerződéséből. Egyelőre pont abba az irányba mennek a dolgok, h széthulljon az egész. Cousins és Davisszel idén tavasszal külön-külön jobb volt a Pels, mint amikor együtt voltak a pályán. Egy egyelőre ennyire nem működő kapcsolatot nem tudom egy nyár alatt mennyire lehet rendbe tenni. Plusz Gentry se tűnik a legjobb megoldásnak, mint aki erre képes lehet. Talán Denvertől szerzett Chris Finch segíthet, akihez fűződik Jokic központú offense. Mindenesetre simán elképzelhető, h Cousins nem hosszabbít nyáron egy Kings kilátásokkal rendelkező csapatban. Onnantól Davis marad egy rakás túlfizetett játékossal maga körül. Ugye Hield és az idei pickjük se őket erősíti. Amikor jövő ilyenkor Davis körbenéz/akár a GM, Demps is, és nem látnak Davis körül senkit, akivel legalább csak a PO-ba visszaküzdhetnék magukat, akkor nem tudom milyen tulaj az, aki inkább ragaszkodik, h még 2 évig 30+ győzelmes csapatot néz Davisszel és fél tucat túlfizetett haszontalan játékossal, valamint még egyszer annyi perememberrel és inkább elutasítja Celtics csomagját, ahol akár 3 top10-es picket is kaphat, és további játékosokat.

Hasonlatod nem állja meg a helyét, mert Davis saját akaratából 2020 nyarán búcsút inthet. A tulaj/GM a feje tetejére állhat, akkor is. Mindegy egy csak egy opció a sok közül. A mondandóm lényege inkább az volt, h nem Ainge-et hajtja a tatár. Liga top5 csapata van. Innentől tök hülyeség lenne liga 2-4. csapatot faragni. A célnak mindenképpen a Warriorsnak kell lenni. A mostani cserével pedig, ha neki/Stevensnek stb valamiért nem tetszett Fultz vagy legalábbis irreálisnak gondolja, amennyivel a többi franchise/média/szurkolók fölé értékelik a többi prospectnek (én se tartom annyival jobbnak, mint a konszenzus), akkor miért hagyna ki egy ilyen lehetőséget, h lehúzzon egy újabb GM-et? Ez a pick, amit most nyert, sokat hozhat még neki a későbbiekben. Nekem Ainge rohadtul teszik, mint GM. Anno még az nba1.hu-n is a Nets trade után az elsők között voltam, aki rohadt jó üzletnek tartotta azt. Nem volt szentimentális, nem hagyott lehetőséget az akkori magnak, h még 1-2 szezont vegetáljon, hanem a legjobbkor lépett. Nem 1-2 év távlatát nézi, hanem ami hosszútávon jó a csapatának. | Magunk között a Celtics szurkolók többsége/összessége nem is érdemli meg őt. 😀 |
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
Most akkor Hanga megy a Spurshoz vagy nem?
több mint 8 éve
...
dawyd728

ZERO_L
Ha van esze a Pelicans FO-nak (nincs) akkor Davis-t simán odaadnák az idei 1/3 jövő évi Nets pick + Brown csomagért. Ennél jobb rebuild alapjuk sose lesz (max ha az 1/1-et kapták volna meg), a jelenlegi csapatuk meg kilátástalan.

Álomszerű lenne Pelicans szempontból, de mivel Demps egy hülye így inkább Holidaynek adnak a nyáron egy max közeli szerződést, amelynek köszönhetően akár a PO első köréig is elmehetnek, majd utána várhatják a nyarat, ahol Cousins ott hagyja őket. Természetesen Holiday, Asik, Hill és Moore fantasztikus szerződései miatt a cap alatt az azt követő 2 évben se lesz semmi helyük, de legalább masszívan hozzák majd a 10. pickeket (amikkel semmire se mennek). Aztán pont ekkorra fog lejárni Davis szerződése is, ő meg majd köszöni szépen és elmegy valami kompetens csapathoz ellenérték nélkül.
több mint 8 éve
Sobri Jóska

Szerkesztette: Jughead
több mint 8 éve
...
dawyd728

több mint 8 éve
NB2 New England Patriots 27 456 — nabege2@yahoo.com
Sobri Jóska
Állítólag el akar jönni Clevelandból!
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 135 — #NoStress