NBA

33 feliratkozó

több mint 11 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
na a Hornets-nak se kell drukkolnom többet... majd a pelikánoknakjjncaa
Érdekes névválasztás. "Alig várom" a mascotot...
több mint 11 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 435 — no es importante
na a Hornets-nak se kell drukkolnom többet... majd a pelikánoknak

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Azt hiszem ebben a cikkben elég jól le van írva ki provokál kit...

sports.yahoo.com/news/nba--david-stern-stumbles-again-in-his-failed-culture-war-against-the-spurs-194828970.html
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
A nagy felháborodás nem a 250K miatt van, hanem maga büntetés ténye miatt, mert egy olyan területre lépett ezzel a komisszár, ahova neki ha nincs is kitéve a behajtani tilos tábla, de szokásjog azt oda képzelni. Egyértelmű üzenetet küldött még, ha a Spurssel szembeni nyílt ellenségeskedése miatt elég szar kontextusban is, hogy Ő a góré és nem érdekli semmi más mint a bevétel aminek az elérése legyen a csapatok első számú célja, vagy ha nem akkor Ő azzá teszi.(mit neki az olyan magasztos célok mint a bajnoki aranygyűrű)

Popovich pedig azt üzente, hogy a schedule nevetséges és tarthatatlan, a játékosoknak pihenniük kell, hogyha azt akarja a cirkuszigazgató, hogy tele legyen a zsebe. A cirkuszigazgató pedig a 250K-val csökkentette a bevétel kiesést aminek következményében közröhej tárgya lett.

Szóval lehet Stern szemszögéből magyarázni (elismerem lehet), hogy jó döntés volt, de ha neki megér 250K és a példa statuálás(?) annyit, hogy most tovább zuhant a népszerűségi indexe és még többen várják, hogy eltakarodjon már akkor tényleg sürgősen el kellene húznia a búsba.

Lehet Pop rafkós, meg rájátszott, de megvan a történelme a Sternhez fűződő jó viszonyának amit leginkább a komisszár harcolt ki magának.Blaise
Miért ,mert védi, szerintem jogosan a saját üzletét ? Szerintem gusztustalan provokáció amit Popovich csinált,pontosan tudta hogy ez lesz belőle, azért is szitotta a tüzet. Ez a szoros sorsolás is egy vicc, ha nem bírják az öregjei akkor ne játszanak annyit. Tavaly a rövidített szezon alatt sokkal komolabb,feszebb programot kaptak. Azt hiszi majd ő egyedül rendre inti az NBA.t, haha...
több mint 11 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
 en.wikipedia.org/wiki/Andray_Blatche

"Andray "Zero Hero" "The Beast" "Mr. Money" Blatche (born August 22, 1986 in Syracuse, New York) is God among men, a true guiding light of hope, and also an American professional basketball player who plays for the Brooklyn Nets of the NBA. The Nets are the greatest basketball team in the NBA. Ever. And that's a FACT! He dominates pipsqueaks like Raymond Felton on a nightly basis."shawnka
hát igen. egy ellenőrzés azért ráférne... 😀

több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
 en.wikipedia.org/wiki/Andray_Blatche

"Andray "Zero Hero" "The Beast" "Mr. Money" Blatche (born August 22, 1986 in Syracuse, New York) is God among men, a true guiding light of hope, and also an American professional basketball player who plays for the Brooklyn Nets of the NBA. The Nets are the greatest basketball team in the NBA. Ever. And that's a FACT! He dominates pipsqueaks like Raymond Felton on a nightly basis."
több mint 11 éve
A nagy felháborodás nem a 250K miatt van, hanem maga büntetés ténye miatt, mert egy olyan területre lépett ezzel a komisszár, ahova neki ha nincs is kitéve a behajtani tilos tábla, de szokásjog azt oda képzelni. Egyértelmű üzenetet küldött még, ha a Spurssel szembeni nyílt ellenségeskedése miatt elég szar kontextusban is, hogy Ő a góré és nem érdekli semmi más mint a bevétel aminek az elérése legyen a csapatok első számú célja, vagy ha nem akkor Ő azzá teszi.(mit neki az olyan magasztos célok mint a bajnoki aranygyűrű)

Popovich pedig azt üzente, hogy a schedule nevetséges és tarthatatlan, a játékosoknak pihenniük kell, hogyha azt akarja a cirkuszigazgató, hogy tele legyen a zsebe. A cirkuszigazgató pedig a 250K-val csökkentette a bevétel kiesést aminek következményében közröhej tárgya lett.

Szóval lehet Stern szemszögéből magyarázni (elismerem lehet), hogy jó döntés volt, de ha neki megér 250K és a példa statuálás(?) annyit, hogy most tovább zuhant a népszerűségi indexe és még többen várják, hogy eltakarodjon már akkor tényleg sürgősen el kellene húznia a búsba.

Lehet Pop rafkós, meg rájátszott, de megvan a történelme a Sternhez fűződő jó viszonyának amit leginkább a komisszár harcolt ki magának.
több mint 11 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 214
Nem értem én se, hogy mire ez a nagy felháborodás…

Jó igen az igaz, hogy Popovich döntése szakmailag (majdnem) teljesen alátámasztható, de szerintem Stern döntése is teljesen jogos.

Először is jó, ha tisztázzuk, hogy Popovich ki akarta provokálni ezt a büntetést, szóval aki áldozatként tekint rá az eléggé benézi a dolgokat. Ugyanis nem véletlen nem a Washington/Orlando/Toronto hármas elleni meccs valamelyikén pihentetett, hanem a Heat elleni főműsőridős meccsen, ahol garantáltan felháborodást tudott okozni Sternéknél. Valamint elérte azt, hogy mindenki felfigyeljen arra, hogy a schedule nem éppen a legtökéletesebb, és megmutatatta azt is, hogy ő bizony mekkora faszagyerek, aki szembe megy az NBA-vel, ha kell (a jó ügy érdekében).

Tehát a büntetésre Popovich számított (nem mondom, hogy akarta, de lehet még azzal se túloznék, hiszen így még nagyobb lett a felháborodás, és ő lett az ártatlan…), a jogosságát meg amúgy se lehet megkérdőjelezni. Egyrészt a kinti szurkolók, akik kimentek talán az évben egyszer, mert úgy gondolták, hogy Duncan-Parker-Ginobili vs James-Wade-Bosh, na igen ez a jó meccs lesz, azoknak csalódniuk kellett, hisz az egyik hármas nem is játszott (és most az mind1, hogy jó meccs lett mert egyrészt akkor se látták Duncanéket, másrészt ez volt a valószínűtlenebb és magát a döntést büntették, nem az eredményt…). Aki ezt vitatja az meg gondolojon bele, hogy mit érzett volna, akkor ha életében először (és talán utoljára) kiment volna erre az NBA meccsre, mert éppen akkor volt ott, és csak az egyik csapat nagyjait láthatta volna (biztos volt ilyen), nem hinném hogy ezek után védenétek Popovichot. 😉

A másik - talán Sternéknél még fontosabb indok -, hogy a TNT nézőket veszített, márpedig ha TV-nek nézőkiesése van, akkor azt bizony előbb utóbb számon kérik az NBA-n, ami szintén nem túl előnyös senkinek.

Összegezve tehát véleményem szerint mind a kettő oldal védhető, így-úgy amúgy, de a lényeg a lényegben, hogy Popovich elérte a célját, ugyanis mindenki arról beszél, hogy a schedule ilyen rossz meg olyan rossz, ráadásul még Stern is lett a fő gonosz, pedig ő csak azt tette, amit tennie kellett. Rafkós egy ember ez a Popovich az biztos... 😉 😊
több mint 11 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
meg szerencse h soha senki nem csinalt ilyet, mint most a spurs. 2012. aprilis 26. az utolso alapszakaszmeccs, 2 nappal a rajatszas kezdete elott.  scores.espn.go.com/nba/boxscore?gameId=320426027
itt vajon miert nem basztak meg a heatet 250 ezerre ?
velemenyem szerint ettol fuggetlenul egy edzo azt csinal es ugy ahogy akar, csak ez a kettosmerce undorito. mondom ezt ugy, h kicsit sem szimpatizalok a spursszel.
MMMS
Téttelen meccs volt, a PO előtti pihentetés gyakori eset, legtöbbször pont Popovich alkalmazza. De így szezon közben tényleg elég idióta, inkább büntetgessenek, minthogy ebből rendszer legyen.Rajna
Na, vegre valaki egyetert velem a lenyeget illetoen!😊zavi27
Alma a körtével. Itt nem az volt a baj hogy 1 ember pihent, hanem az hogy a 3 legjobb embert egyszerre pihentették ami nonszensz. Ha Parker vagy Ginobili vagy Duncan mondjuk játszik nem lett volna semmi gond.Toca
Egyeretek, ezt ecseteltem en is lentebb, hogy ez nem szokas, divat a ligaban, hiaba volt 5 nap alatt 4 meccs ami meg szokas a ligaban😊
több mint 11 éve
meg szerencse h soha senki nem csinalt ilyet, mint most a spurs. 2012. aprilis 26. az utolso alapszakaszmeccs, 2 nappal a rajatszas kezdete elott.  scores.espn.go.com/nba/boxscore?gameId=320426027
velemenyem szerint ettol fuggetlenul egy edzo azt csinal es ugy ahogy akar, csak ez a kettosmerce undorito. mondom ezt ugy, h kicsit sem szimpatizalok a spursszel.
MMMS
Téttelen meccs volt, a PO előtti pihentetés gyakori eset, legtöbbször pont Popovich alkalmazza. De így szezon közben tényleg elég idióta, inkább büntetgessenek, minthogy ebből rendszer legyen.Rajna
Na, vegre valaki egyetert velem a lenyeget illetoen!😊zavi27
Alma a körtével. Itt nem az volt a baj hogy 1 ember pihent, hanem az hogy a 3 legjobb embert egyszerre pihentették ami nonszensz. Ha Parker vagy Ginobili vagy Duncan mondjuk játszik nem lett volna semmi gond.
több mint 11 éve
Én nem értem a felháborodást, Popovich azt hitte megteheti fentről közölték, hogy nem.
Egy szoros meccsnél nem játszatod a legjobbaidat az végképp azt mutatja nem akarsz nyerni, ami a sport szellemével ellentétes.
Lehet itt Stern ekézni stb. ,de pl. én még nem láttam olyat NFL-ben hogy mondjuk AP-t nem játszatjuk a Bears ellen mert úgyis esélytelenek vagyunk pihenjünk csak.
Nem bírják a 82 meccset ? Talán nem kéne 70 éves csapattal tolni a meccseket akik nem képesek regenerálódni.
Küldje haza őket hogy sérült vagy legalább a látszatát adja meg, hogy nem csak totálisan leadja a meccset...Toca
Ha mutatsz egy szabályt ami tiltja, hogy az edzőnek nincs joga azt a pályára küldeni akit akar akkor igazad is van.
Nem azért pihentette mert esélytelenek, hanem azért mert fáradtak voltak, hogy 5 nap alatt játszottak 4 . Bár a gondolatmenetedből kiindulva azt is szabályozni kellene ki hány éves koráig játsszon.Blaise
Amint rámutatsz arra a sorra ahol azt mondtam szabálytalan meghívlak egy sörre.
Annyit írtam, hogy a sport szellemével ellentétes. Ne mondmár hogy nem tudott volna 10 percre beállni Duncan, Parker vagy Ginobili mert annyira fáradtak voltak...
Sport szellemével ellentétes ez a stílus, ahogy a tankolás is, de attól én ezt is büntetném.
több mint 11 éve
MMMS
Na, vegre valaki egyetert velem a lenyeget illetoen!😊
több mint 11 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt
Ez alapján lehetne büntetni az összes tankoló csapatot is.
Nem vagyok vádolható azzal, hogy Spurs-szurkoló lennék, de ez egy hülye döntés volt.

több mint 11 éve
Én nem értem a felháborodást, Popovich azt hitte megteheti fentről közölték, hogy nem.
Egy szoros meccsnél nem játszatod a legjobbaidat az végképp azt mutatja nem akarsz nyerni, ami a sport szellemével ellentétes.
Lehet itt Stern ekézni stb. ,de pl. én még nem láttam olyat NFL-ben hogy mondjuk AP-t nem játszatjuk a Bears ellen mert úgyis esélytelenek vagyunk pihenjünk csak.
Nem bírják a 82 meccset ? Talán nem kéne 70 éves csapattal tolni a meccseket akik nem képesek regenerálódni.
Küldje haza őket hogy sérült vagy legalább a látszatát adja meg, hogy nem csak totálisan leadja a meccset...Toca
Ha mutatsz egy szabályt ami tiltja, hogy az edzőnek nincs joga azt a pályára küldeni akit akar akkor igazad is van.
Nem azért pihentette mert esélytelenek, hanem azért mert fáradtak voltak, hogy 5 nap alatt játszottak 4 meccset. Bár a gondolatmenetedből kiindulva azt is szabályozni kellene ki hány éves koráig játsszon.
több mint 11 éve
Küldje haza őket hogy sérült vagy legalább a látszatát adja meg, hogy nem csak totálisan leadja a meccset...
több mint 11 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
Mint ahogy a besballban is fogom a fejem a 168 meccses alapszakasz miatt. De ezek már szerintem olyan berögzült sokévtizedes hagyományok, így van felépítve, hogy nem hiszem hogy ehhez bármelyik commissioner is hozzá merne/akarna nyúlni, vagy ezért ő lenne hibáztatható. ha mondjuk ő emelte fel volna 70ről 82re a mégtöbb bevétel miatt, akkor igen.zavi27
A baseball hosszú alapszakasza a játék természetéből adódik, ha csak kétnaponta játszanának meccseket, feleannyi dobó is elég lenne, itt elég sok probléma lenne egy csökkentés esetén (bár előrehozhatnák a playoffot szeptemberre vagy augusztusra és javulna a helyzet).

A kosárban ilyen indok nincs, bár sztem elég vicces, hogy pont itt van szükség állítólag pihentetésre. Az NHL-ben komolyabb ütközések vannak azért, ott egy-két sztár hiánya sokkal kevésbé feltűnő a sok játékos miatt, mégsincs szó ilyesmiről, hacsak a cserekapusok játszatását nem vesszük ide. Rinyálás ez sztem most, nem több, pihentetni úgy is lehet, hogy meccsenként két perccel kevesebbet játszanak aztán szevasz, ezek a műbalhék feleslegesek.

több mint 11 éve
Rajna Tennessee Titans 7 926 — Nega Scott
MMMS
Téttelen meccs volt, a PO előtti pihentetés gyakori eset, legtöbbször pont Popovich alkalmazza. De így szezon közben tényleg elég idióta, inkább büntetgessenek, minthogy ebből rendszer legyen.

több mint 11 éve
Mint ahogy a besballban is fogom a fejem a 168 meccses alapszakasz miatt.zavi27
Jó fej vagyok és elintéztem neked, hogy 162-re csökkentsék. 😀Darksun3
oh, tenyleg😊
több mint 11 éve
MMMS Indianapolis Colts 2 326 — 51st state

the area dividing the brain and the soul/is affected in many ways by experience –/some lose all mind and become soul: insane./some lose all soul and become mind: intellectual./some lose both and become: accepted.
több mint 11 éve
Darksun3 1 251 — Yankees fan
Mint ahogy a besballban is fogom a fejem a 168 meccses alapszakasz miatt.zavi27
Jó fej vagyok és elintéztem neked, hogy 162-re csökkentsék. 😀

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 11 éve
Akkor lehet nem fogalmaztam egyértelműen, de akkor megteszem. Ha a csapatoknak a menetrend szorossága miatt szüksége van a pihentetésre (mindnek van, csak van amelyik megteheti), akkor van egy személy aki segíthetne ezen... Pontosan az aki most megbüntette a Spurst, az aki a pénztárcája miatt nem fogja soha megtenni. A játékosok ki vannak lúgozva, és lehet ha nem 82 meccses hanem csak 66 lenne az alapszakasz akkor még jobb meccseket tudnának játszani-->még több néző, még több bevétel. A még kevesebb sérülést nem is említem. Lehetne sorolni azokat a játékosokat akik sérülten vagy nem 100%osan felépülve játszanak, mert játszaniuk kell. Millió dollárokat keresnek, amiért dolgozzanak is meg, de aztán 20 év múlva meg már járni sem bírnak mert nem lesz porc a térdükben.

Azt pedig, tartom, hogy nagyon sok csapat nem teheti azt, meg, hogy pihentesse a legjobbjait. Az sem elképzelhetetlen, hogy 30-ból csak 1 teheti meg. Mutass egy olyan csapatot aki a 3 legjobbja és egy fontos embere nélkül (itt nem is említem a két sérült bedobót) partiban lenne a Heattel. Mivel ez csak egy meccs volt könnyen támadható az érvem, de tartom, hogy több meccsen is képesek lennének ezt a színvonalat hozni.Blaise
A 82 meccs nekem is sok, azzal abszolút egyetértek. Ha így értetted akkor az nekem is OK.
Mint ahogy a besballban is fogom a fejem a 168 meccses alapszakasz miatt. De ezek már szerintem olyan berögzült sokévtizedes hagyományok, így van felépítve, hogy nem hiszem hogy ehhez bármelyik commissioner is hozzá merne/akarna nyúlni, vagy ezért ő lenne hibáztatható. ha mondjuk ő emelte fel volna 70ről 82re a mégtöbb bevétel miatt, akkor igen.
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Két héttel rövidíteni kellene az előszezont, oszt csocsi

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Akkor lehet nem fogalmaztam egyértelműen, de akkor megteszem. Ha a csapatoknak a menetrend szorossága miatt szüksége van a pihentetésre (mindnek van, csak van amelyik megteheti), akkor van egy személy aki segíthetne ezen... Pontosan az aki most megbüntette a Spurst, az aki a pénztárcája miatt nem fogja soha megtenni. A játékosok ki vannak lúgozva, és lehet ha nem 82 meccses hanem csak 66 lenne az alapszakasz akkor még jobb meccseket tudnának játszani-->még több néző, még több bevétel. A még kevesebb sérülést nem is említem. Lehetne sorolni azokat a játékosokat akik sérülten vagy nem 100%osan felépülve játszanak, mert játszaniuk kell. Millió dollárokat keresnek, amiért dolgozzanak is meg, de aztán 20 év múlva meg már járni sem bírnak mert nem lesz porc a térdükben.

Azt pedig, tartom, hogy nagyon sok csapat nem teheti azt, meg, hogy pihentesse a legjobbjait. Az sem elképzelhetetlen, hogy 30-ból csak 1 teheti meg. Mutass egy olyan csapatot aki a 3 legjobbja és egy fontos embere nélkül (itt nem is említem a két sérült bedobót) partiban lenne a Heattel. Mivel ez csak egy meccs volt könnyen támadható az érvem, de tartom, hogy több meccsen is képesek lennének ezt a színvonalat hozni.
több mint 11 éve
zavi27
21: Boston 23:Indiana 25:Toronto 26:Washington 28😮rlando 29:Miami
Ha ez szerinted egy egészséges menetrend akkor, felesleges vitáznunk, de hozhatnám a Denverét is akik az első 23 meccsükből 17-t idegenben játszanak. A többi csapat meg azért nem teszi meg amit a Spurs, hogy pihentet mert.

1. nem tehetik meg. vagy mert szar a kispadja akik nem képesek 10 pontokat sem összehozni (Lakers/Portland)
vagy mert a kezdőcsapat sem képes meccset nyerni magabiztosan
vagy mert csapatépítés közben vannak
2. nem akarják megtenni mert fiatal a csapatuk

A Spurst unos untalan azzal basztatják, hogy öregek, most, hogy arra hivatkozva, hogy az öreg játékosoknak pihenni kell nem játszottak már nem öregek?
6 alapemberünk nem játszott és meccsben volt a csapat a bajnokkal. Ha nem láttad a meccset akkor elmondom, hogy bizony qwa jó meccs volt és Spurs drukkerként sem hiányzott a pályáról az a 4 ember akit hazaküldtek, mert a cserék is játszottak közel azonos nívón ami egyértelműen Popot dicséri. Aki meg Miami drukker az nem azért nézi meg mert ki játszik a túloldalon, de még a semleges szurkolók sem hiszem, hogy a Spurs miatt (akik az egyik "legkevésbé nézett" csapat) ültek le a képernyők elé.
Szóval lehet védeni a komisszár döntését, csakhogy azzal a többség nem ért egyet és inkább alázta meg saját magát, mint büntette meg a SAS-t.

Blaise
Na, ez elég nagy zagyvalék nekem amit itt levezettél. senki nem mondta hogy ez egézséges, de ez kb mindennapos az NBA-ben, NHL-ben is minden csapatnak, ahogy te magad a Denvert is írtad pl. ezért (is) keresnek dollármilliókat, ezt vállalja mindenki) Az meg azért elég erős túlzás, hogy 30/29 csapat ezt nem tehetné meg csak a Spurs egyedül mert nekik annyira tökéletes a keretük, hogy se nem fiatalok, se nem csapatot építenek stb. Vagy a sorslásukat is direkt Stern alakította ki, hogy legyen benne csak nekik ilyen "még soha nem volt" menetrend? Láttam a meccset, szenzációs volt, amúgy is nagyon kedvelem a csapatépítési kultúra miatta Spurst, de ez egy az amerikai sportligáktól szokatlan lépés volt, kaptak kis büntetést ezért, ennyi. Mindkét fél jelezte a másiknak ezzel hogy nem kedvelik egymást😊 De én nem örülnék, ha ez tendencia lenne innentől, és átvenné más csapat is ezt. perzse más ilyen csapat nem lehet ugye😊
több mint 11 éve
zavi27
21: Boston 23:Indiana 25:Toronto 26:Washington 28😮rlando 29:Miami
Ha ez szerinted egy egészséges menetrend akkor, felesleges vitáznunk, de hozhatnám a Denverét is akik az első 23 meccsükből 17-t idegenben játszanak. A többi csapat meg azért nem teszi meg amit a Spurs, hogy pihentet mert.

1. nem tehetik meg. vagy mert szar a kispadja akik nem képesek 10 pontokat sem összehozni (Lakers/Portland)
vagy mert a kezdőcsapat sem képes meccset nyerni magabiztosan
vagy mert csapatépítés közben vannak
2. nem akarják megtenni mert fiatal a csapatuk

A Spurst unos untalan azzal basztatják, hogy öregek, most, hogy arra hivatkozva, hogy az öreg játékosoknak pihenni kell nem játszottak már nem öregek?
6 alapemberünk nem játszott és meccsben volt a csapat a bajnokkal. Ha nem láttad a meccset akkor elmondom, hogy bizony qwa jó meccs volt és Spurs drukkerként sem hiányzott a pályáról az a 4 ember akit hazaküldtek, mert a cserék is játszottak közel azonos nívón ami egyértelműen Popot dicséri. Aki meg Miami drukker az nem azért nézi meg mert ki játszik a túloldalon, de még a semleges szurkolók sem hiszem, hogy a Spurs miatt (akik az egyik "legkevésbé nézett" csapat) ültek le a képernyők elé.
Szóval lehet védeni a komisszár döntését, csakhogy azzal a többség nem ért egyet és inkább alázta meg saját magát, mint büntette meg a SAS-t.