NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Kedves este volt a tegnapi Celtics és Rockets győzelemmel, remélem most már tartósan mindkettő 50% fölé kerül.
több mint 11 éve
szaba
10 552
Ez óriási lett. 😛
több mint 11 éve
Ha már CP3 szóba került, muszáj megosztanom a legújabb reklámját, nem tudom láttátok-e már, de én imádom 😀---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Értem és teljesen igazad van, mondjuk ha nem kell 4-es,5ös akkor Asikot okos dolog volt nem megtartani egy 2-esért 😛 😀, mondjuk nem pont Hinrichért 😀Kéne neked valami pszihomókus, hogy ezen túl tudj lendülni 😊Sajnos igazad van, az inkompetenciát egyszerűen nem bírom elviselni. Az, hogy Reinsdorf nem szereti a Bullst, és lenyilatkozza, hogy a 6 gyűrűt odaadná 1 White Sox gyűrűért, éveken keresztül egy pénzügyi fejőstehénnek használja a csapatot, az oké. De ha van egy pl. 75 milliós kereted, azt így kell kihasználni? Mondjuk Hamiltont állítólag el akarják cserélni a semmiért, hogy a luxusadó alá kerüljenek, ez szerintem mindent elárul. Egy kivénhedt irányítóra költed a lóvét? Minden tiszteletem Kirk kapitányé, a maximumot hozta ki a tehetséségből, de ő azért jött, mert majd ő lesz a kettes Rose mellett. Komolyan. Hát így mindjárt más. Egy olyan ligában, ahol kiveszik az All-Star szavazásból a centerposztot. Ez lehet vitaindító, de ez nálam eldönti a Jordan vs. akárki témakört. Kik játszanak négyes-ötös poszton? Howard mögött (akinek a teljesítménye nekem a szezon csalódása eddig) hatalmas szakadék. Négyes poszton már kicsit jobban el vagyunk eresztve, Duncan, Garnett (ő is centert kénytelen játszani), Randolph, Gasol (3 évvel ezelőttről), egyik se mai csirke, Bosh, Love, ide befér Horford. Közülük ki az, akire egy GM rábök, hogy 2013-ra én győztes csapatot fogok építeni köréjük? Na igen, egy kicsit elkanyarodtam 😀füligjimmy
Amúgy ha az utolsó párpercet nézzük akkor igen a Heatnek kedveztek talán a döntések. Westbrook faltot nem mutatták normális szögben. De a meccsen annyira összevissza fújtak hogy az tény. Geci dobálózás ellen amit azért pl. Allen gyönyörű már már Ginobili színészettel ad elő, nehéz mit tenni 😊Toca
Csak kicsit már olyan vagy mint anno Hawksos barátom aki Chis Pault ha meglátta játszani még 4 év múlva is 10 percet arról beszélt hogy mekkor sztár lehetett volna Atlantában 😀
több mint 11 éve
Kéne neked valami pszihomókus, hogy ezen túl tudj lendülni 😊Sajnos igazad van, az inkompetenciát egyszerűen nem bírom elviselni. Az, hogy Reinsdorf nem szereti a Bullst, és lenyilatkozza, hogy a 6 gyűrűt odaadná 1 White Sox gyűrűért, éveken keresztül egy pénzügyi fejőstehénnek használja a csapatot, az oké. De ha van egy pl. 75 milliós kereted, azt így kell kihasználni? Mondjuk Hamiltont állítólag el akarják cserélni a semmiért, hogy a luxusadó alá kerüljenek, ez szerintem mindent elárul. Egy kivénhedt irányítóra költed a lóvét? Minden tiszteletem Kirk kapitányé, a maximumot hozta ki a tehetséségből, de ő azért jött, mert majd ő lesz a kettes Rose mellett. Komolyan. Hát így mindjárt más. Egy olyan ligában, ahol kiveszik az All-Star szavazásból a centerposztot. Ez lehet vitaindító, de ez nálam eldönti a Jordan vs. akárki témakört. Kik játszanak négyes-ötös poszton? Howard mögött (akinek a teljesítménye nekem a szezon csalódása eddig) hatalmas szakadék. Négyes poszton már kicsit jobban el vagyunk eresztve, Duncan, Garnett (ő is centert kénytelen játszani), Randolph, Gasol (3 évvel ezelőttről), egyik se mai csirke, Bosh, Love, ide befér Horford. Közülük ki az, akire egy GM rábök, hogy 2013-ra én győztes csapatot fogok építeni köréjük? Na igen, egy kicsit elkanyarodtam 😀
Amúgy ha az utolsó párpercet nézzük akkor igen a Heatnek kedveztek talán a döntések. Westbrook faltot nem mutatták normális szögben. De a meccsen annyira összevissza fújtak hogy az tény. Geci dobálózás ellen amit azért pl. Allen gyönyörű már már Ginobili színészettel ad elő, nehéz mit tenni 😊Toca
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
szaba
10 552
A rakéták úgy szarják a 120-akat, mint ha mi sem lenne egyszerűbb. 😀 Úgy érzem kezd megint kialakulni a teljes nyugati hegemónia alapja.
több mint 11 éve
Na, csak sikerült kiszopni 20 ponttal. Asik 20 pont 18 pattanó, és kb. terror volt a palánk alatt. Na, ő nem ért erre az évre 5 milliót. Kirk Hinrich megért 4-et, végre ugyanaz a patkolt tetű, akit egész szezonban láthattunk 2-3 meccstől eltekintve. Ma már másodvonalbeli irányítókkal se tud mit kezdeni, egyszerűen lerohanják a picsába, csodálkozok, hogy nem tette mindegyik. Egy nem garantált szerződésű streetballer lejátsza a pályáról. Persz a padon csücsül Teague, aki legalább lábon felveszi a versenyt akárkivel. Ráadásul Deng is megsérült. A Pacers úgy elver, mint jég a határt.füligjimmyAkkor jó, hogy nem maradtam fent megnézni a meccset. Le se töltöm, minek idegesítsem fel magam.
több mint 11 éve
Na, csak sikerült kiszopni 20 ponttal. Asik 20 pont 18 pattanó, és kb. terror volt a palánk alatt. Na, ő nem ért erre az évre 5 milliót. Kirk Hinrich megért 4-et, végre ugyanaz a patkolt tetű, akit egész szezonban láthattunk 2-3 meccstől eltekintve. Ma már másodvonalbeli irányítókkal se tud mit kezdeni, egyszerűen lerohanják a picsába, csodálkozok, hogy nem tette mindegyik. Egy nem garantált szerződésű streetballer lejátsza a pályáról. Persz a padon csücsül Teague, aki legalább lábon felveszi a versenyt akárkivel. Ráadásul Deng is megsérült. A Pacers úgy elver, mint jég a határt.Kéne neked valami pszihomókus, hogy ezen túl tudj lendülni 😊
A Heat-OKC nem lehetett csalás, nem láttátok, hogy Jamesre befújtak egy faultot? füligjimmy
Amúgy ha az utolsó párpercet nézzük akkor igen a Heatnek kedveztek talán a döntések. Westbrook faltot nem mutatták normális szögben. De a meccsen annyira összevissza fújtak hogy az tény. Geci dobálózás ellen amit azért pl. Allen gyönyörű már már Ginobili színészettel ad elő, nehéz mit tenni 😊
több mint 11 éve
Na, csak sikerült kiszopni 20 ponttal. Asik 20 pont 18 pattanó, és kb. terror volt a palánk alatt. Na, ő nem ért erre az évre 5 milliót. Kirk Hinrich megért 4-et, végre ugyanaz a patkolt tetű, akit egész szezonban láthattunk 2-3 meccstől eltekintve. Ma már másodvonalbeli irányítókkal se tud mit kezdeni, egyszerűen lerohanják a picsába, csodálkozok, hogy nem tette mindegyik. Egy nem garantált szerződésű streetballer lejátsza a pályáról. Persz a padon csücsül Teague, aki legalább lábon felveszi a versenyt akárkivel. Ráadásul Deng is megsérült. A Pacers úgy elver, mint jég a határt. A Heat-OKC nem lehetett csalás, nem láttátok, hogy Jamesre befújtak egy faultot?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Sose csak a bírókon múlik, de az utolsó három percben minden call/no call a Heatnek kedvezett. De tényleg nem volt elég jó a Thunder, pedig Durant-tól ennél többet már nem fair elvárni.
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Fújtak ezek összevissza, lehet a Ravens meccsről jöttek a sporik mert kb pont olyan színvonalon voltak. Azt se tudták mivan...
több mint 11 éve
Ezt a meccset gusztustalanul elcsalták...Schleckenyhén szólva gyenge bíráskodás volt, de nem rajtuk ment ez el, amit Brooks ma is művelt...
több mint 11 éve
Pedig elég jó meccs, kár, hogy olyan drága volt a jegy, hogy nem neveztem be aztán egyre😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Nekem még megfejelve a Knicks végjátékkal "fantasztikus" élmény volt ez a kosárest... 😀 A Heat-OKC-t el sem kezdtem már nézni ezek után.
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
egy kezdő négyesre kéne elboltolnunk őket. de ez már tényleg durva h brooks 4. negyedben jön be először. meg h deron azt nem dobja el, amibe én is beleállok kb. nagyon rossz 3 óra volthumph brooks párost tudnánk ennél feltűnőbben árulni?Nem tudom, megengedheti e magának a Nets, hogy eladjon egy magasembert. Most is szétszedték őket a festékből, ráadásul Garnett-Sullinger-Collins(?). A legjobb palánk alatti védő Wallace, és amilyen intenzitással Lopez játszott, az nem volt piskóta. Blatche ismét villlant. Nem mintha a periméteren kellett volna védekezniük, vagy 10 triplát dobott a Celtics egész mecsen. füligjimmy
deronra még nagyon ki leszek az idén folyamán sokszor, semmi nem megy be... viszont legalább blatchet élmény néznia.kacsa
több mint 11 éve
Nekem innen már megvan az egyik karácsonyi ajándék szép volt a másikat kérem a Rakétáktól 😀
több mint 11 éve
szaba
10 552
Ez a szezon egyik legszarabb meccse volt Nets részről, nagyon szétesőfélben vagyunk.
több mint 11 éve
humph brooks párost tudnánk ennél feltűnőbben árulni?Nem tudom, megengedheti e magának a Nets, hogy eladjon egy magasembert. Most is szétszedték őket a festékből, ráadásul Garnett-Sullinger-Collins(?). A legjobb palánk alatti védő Wallace, és amilyen intenzitással Lopez játszott, az nem volt piskóta. Blatche ismét villlant. Nem mintha a periméteren kellett volna védekezniük, vagy 10 triplát dobott a Celtics egész mecsen.
deronra még nagyon ki leszek az idén folyamán sokszor, semmi nem megy be... viszont legalább blatchet élmény néznia.kacsa
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Még a múltkori Sacramento elleni Clippers meccsre kitérve az LA-beli gárda szempontjából: Iszonyat látványosan (a Staples Center-et "bitorló" másik csapat fényévekre van ettől a látványos játéktól) és közönségcsalogatóan játszik. Griffin szokásos brutál zsákolásai, Paul hihetetlen pontos és fontos asszisztjai és Bledsoe eladott labdái. Persze az utolsó vicc és nem is néz ki jól a lőlapon. Butler gyengécske, helyette kezdhetne Barnes.Ja, és ezen a meccsen lett meg a csapatrekord: sorozatban 12 W (ami már 13).
Érdemes nézni a meccseiket.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
szaba
10 552
Érdekesség gyanánt: leküldtük a héten Shenget és Taylort a D-ligába. 1. meccsük az utolsó is lett, Sheng tripla duplát csinált, Taylor meg 30 fölött szórt, gyorsan vissza is hívtuk őket. 😀 Szerencsére úgy fest, vannak végre normális projectjeink is. 😛 A mai is nagyon nehéz W volt, de a lényeg, hogy végre W. Rengeteg szoros meccset buktunk már idén, ez bosszantó. Lopezt jó, hogy nem kell túljátszatni, Blatche beválni látszik. Az a baj, hogy ő - is - csak 1 évre van itt, nem tudom, mi az esélye, hogy lekössük hosszabb távra majd, pedig érdemes lenne. Hump nagy szerződése már akkor rossz ötlet volt, mikor ötlet volt. Semmi gondom vele, nagyon bírom, jómunkás, meg stb., de ennyi pénzért nem éri meg. Akkor se, ha 13/11-et hoz átlagban, nem hogy így. És akkor nem is beszélve Mirzáról, akiből sokat nem láttunk, de nekem bőven elég szívfájdalom, hogy nem Gerald Green kapta azt a lóvét, és csinál minden meccsen egy daily top3-at... 😕
több mint 11 éve
humph brooks párost tudnánk ennél feltűnőbben árulni?deronra még nagyon ki leszek az idén folyamán sokszor, semmi nem megy be... viszont legalább blatchet élmény nézni
több mint 11 éve
Nem volt piskóta a Knicks-Bulls meccs. Thib elképesztően sokat hoz ki ebből az elég fakezű társaságból. Most Hinrich volt a nyerőember. Neki ebben a meglehetősen ifjú szezonban 7 olyan meccse volt, amikor több, vagy ugyanannyi labdát adott el, ahány pontot szerzett. Ami nem egyszerű, mert általában a periméteren pattogtat. Woodson ma nem állt a helyzet magaslatán, az biztos. Mikor látta, hogy a small lineup nem jön be, nem tudott mit reagálni. Pedig most J.R is jó volt, amíg ki nem vágták a meccsből. 😀 Komolyan, minden csapatba kéne egy ilyen.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Barea mit játszott a 4.ik negyedben... végre szerethető csapat van Minnesotta-ban, tele jó játékosokkal. Végre sikerült mind2 meccset megnézni az elejétől a végéig, így láthattam Shved játékát. Bár az első meccsen Wade megette reggelire, most az OKC ellen támadásban mutatott szép dolgokat, és Rubioval eléggé ütős párost alkothatnak assistok terénkisvanek4vicces, hogy Love-nak pont most jutott eszébe oltani a csapatot. rég volt ilyen jó csapat Minnesotában és valóban fiatalok és szerethetőek.
több mint 11 éve
Barea mit játszott a 4.ik negyedben... végre szerethető csapat van Minnesotta-ban, tele jó játékosokkal. Végre sikerült mind2 meccset megnézni az elejétől a végéig, így láthattam Shved játékát. Bár az első meccsen Wade megette reggelire, most az OKC ellen támadásban mutatott szép dolgokat, és Rubioval eléggé ütős párost alkothatnak assistok terén