NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Kettesbe ott van Lee, Terry, esetleg Barbosa.Majd Bradely visszamegy irányítani, kettesbe meg összedob Ainge valami cserét. Shawn84SportsCenter @SportsCentera celticsre akkor keresztet is vethetünk. bár jól játszanak most, de rondo nélkül nem lesz itt boldogsága.kacsa
BREAKING: Celtics guard Rajon Rondo has a torn ACL. Surgery date TBD.Shawn84
De egyébként én sem vagyok bizakodó a Rondo nélküli játék miatt.
Idén nagyon gyenge volt akkor a csapat, amikor nem játszott...
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
Majd Bradely visszamegy irányítani, kettesbe meg összedob Ainge valami cserét.SportsCenter @SportsCentera celticsre akkor keresztet is vethetünk. bár jól játszanak most, de rondo nélkül nem lesz itt boldogsága.kacsa
több mint 11 éve
SportsCenter @SportsCentera celticsre akkor keresztet is vethetünk. bár jól játszanak most, de rondo nélkül nem lesz itt boldogság
több mint 11 éve
Shawn84
8 527
SportsCenter @SportsCenterBREAKING: Celtics guard Rajon Rondo has a torn ACL. Surgery date TBD.
több mint 11 éve
Végre ismét Bostonban. 2006 nem ma volt 😀Earl Smith: 3/16, de az utolsó percben bevágta a triplát. Classic J.R. 😀
több mint 11 éve
Van vár valami új infótok arról hogy költözik e akkor a Kings Seattlebe vagy még mindig folyik a vita / licitálás ? Én valahol ott maradtam le , mikor azt mondta valami csávó hogy rá fog licitálni az ajánlatra és megtartja Sacramentonak a franchiset.főleg ha bogut visszatér. barnes egy általános rookie szezonon van, jó lesz ő, igu II.
Ha Curry nem sérül le megint hosszú távra, akkor szép kis jövő állhat a GSW előtt, főleg hogy ha Barnes is beindul
Jack Zoltán
a kingsről meg én úgy tudom h seattle sonics néven fogja folytatni munkáját
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Van vár valami új infótok arról hogy költözik e akkor a Kings Seattlebe vagy még mindig folyik a vita / licitálás ? Én valahol ott maradtam le , mikor azt mondta valami csávó hogy rá fog licitálni az ajánlatra és megtartja Sacramentonak a franchiset.Ha Curry nem sérül le megint hosszú távra, akkor szép kis jövő állhat a GSW előtt, főleg hogy ha Barnes is beindul
több mint 11 éve
a brooklyni logónál mindenképpen jobb 😀
több mint 11 éve
Ajánlom mindenkinek megtekintésre a mai OKC-Warriorst.Nem kis meccs volt..
Curry kb élete legszarabb tripladobó teljesítményével hozott 31pontot, és nálam a meccs embere. Hihetetlen ami a Bay Areaban folyik, nagyon jó ez a csapat.. kiváncsi lennék hogy a playoffba mire lennének képesek.
GO GSW!
-
Lakers témához, volt szerencsém (vagy inkább szerencsétlenségem) végignézni a Bulls elleni meccsüket, körülbelül 3szor jöttek vissza 5-8-10 pontos hátrányból, és amikor "lövőtávba" kerültek elbalfaszkodták..ha jól emlékszem a 4. elején még mentek is 2vel (a meccsen először) ez a védekezés amit produkálnak -vagy nem- leírhatatlanul szar.. ilyen játékkal meg sem érdemelnék a playoffot, és ha netalántán valamilyen hatalmas csoda folytán bemákolnák, akkor az a világ 8. csodája lenne..
én sem vagyok Lakers szimpatizáns (bár régen szerettem őket Shaq-el), de sajnálom hogy ennyire szerencsétlenkednek..
Just Win Baby!
több mint 11 éve
Teljesen igazad van én is ezt akartam kifejteni D'Antoni-val kapcsolatosan csak közben másfelé járt az eszem.A múltkori Lakers-Heat meccsre visszatérve: ez nem az a Lakers amit sokan szeretnének látni. A Bulls elleni meccset majd most kukkantom meg felvételről, de a meccsről írt cikkek alapján ott sem vitézkedett a los angelesi csapat. Gasol megpróbál mindent de se vele, se nélküle nem megy a csapatnak.Szerintem ez a Lakers tuti nem fog PO-ba jutni. Úgy katasztrófa ez a csapat, ahogy van. Mikor a D'antonit kinevezték, már ott eldőlt, hogy velük idén nem kell komolyan számolni, bár szerintem ekkora szopóágra senki nem számított. A fő balfasz szerintem egyértelműen az edző, egy olyan rendszert akar erőltetni, amire ez a keret totál alkalmatlan. Egy ilyen nyugdíjas-klubbal akar rohanós kosárlabdát játszatni, meg triplákat rászórni úgy, hogy nincs 1 olyan ember az egész keretben, aki konstansan képes lenne magas %-on bedobálni őket. Védekezés dupla 0. Bryant-et 40 vagy még több percekig játszatja, most kezd elfogyni a lába hozzá, ennek következtében jönnek az értelmetlen, fasz rádobások (a szezon eddigi részében ez nem volt rá jellemző). Eleve egy Nash-Kobe párossal nagyon necces bármiféle periméter védekezésről beszélni, Artest még OK. Howard is gyenge teljesítményt nyújt, szerintem ő még mindig nem 100%-os a sérülése után. Gasollal kapcsolatban megint szerintem az edzői faszság a fő gond, mivel egy oylan rendszerbe akarja beleerőltetni, amibe abszolút nem illik. Lehet, hogy szar védő Gasol meg kicsit puhány is, de ennél ezerszer jobban ki lehetne használni a képességeit.
A Heat elleni meccsen Howard-ot szinte teljesen kiiktatták a támadásból, Bryant szokásos értelmetlen helyről, időben és ritmusban eldobott (vagy inkább elszórt) labdái.
James nem bírták tartani: ennyi zsákolása egy meccsen utoljára 2009-ben volt a Utah ellen (akkor 7 volt, most 6), nyolc feet távolságból 15/15-ös mutató. Magas embereket levédekezték, festékről össz. 28 pontra volt képes a Lakers. Gasol beállításával javult a játék valamelyest (nem is értettem miért nem kezdette D'Antoni), de nem túl sokat. Ezek a beívelt, bepasszolt labdák a Lakers részéről a palánk alá, katasztrófa. Rossz volt ezt a kosárlabdát nézni tőlük. D'Antoni igen rossz taktikát választott a Heat ellen.
Én megkockáztatom (tudom, hogy még csak a felénél járunk az alapszakasznak), hogy a Lakersnek hatalmasat kell küzdenie a nyolcadik PO-s helyért is.danyly
Összességében ez az év már mindenképpen kuka, jövőre meg kizártnak tartom, hogy ne basszák ki ezt a világ ökre D'antonit. Ilyen teljesítményre a Mike Brownal is képesek lettek volna. Valami új edzővel jövőre a playoffra valószínű jók lesznek, de ezzel a garnitúrával komolyabb eredmény szerintem már nem várható. Majd 2014-től, mikor lesz egy rakat cap space.Dub
Nem jó taktikát és felállásokat alkalmaz (nem csak a Miami ellen), hanem úgy an-block szar.
Ugye a Chicago ellen is Earl Clark kezdett mint erőcsatár, gondolta D'Antoni ezzel jobb lesz. Plusz elmondta a jövőben inkább őt kezdeti mint Gasol-t. Tette ezt annak ellenére, hogy a Toronto ellen a padról nyomott 25 pontot Gasol, és a Bulls ellen is eredményesebb volt.
Bryant statja is katasztrófa: az utolsó két idegenbeli meccsen 17/54 (31.4 %) a mezőnyből. Ahogy te is írtad, sokat játszik, mintha a kedve sem lenne a régi (bár nem csoda ilyen meccsek után + ahogy a szezonban állnak jelenleg).
Howard is 30 perc játékidő alatt csinált öt (!) dobáskísérletet, amiből kettő bement. Simán levédekezik, ő is fásult, de benne van egy kicsit a sérülés is.
Én nem vagyok finoman szólva sem Lakers fan, de egy ilyen kerettel ilyen rémes idényt lehozni, több mint rossz.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
The Memphis Grizzlies have agreed to trade Marreese Speights, Wayne Ellington, Josh Selby and a future first-round draft pick to the Cleveland Cavaliers for Jon Leuer.Csak a szerződések kipucolása miatt ment ebbe bele a Memphis. Mondjuk ez különösen undorító oldala az NBA-nek szerintem.
Ki ez a Leuer gyerek, hogy ennyit megért? Duff
Leuer a D liga és az NBA között ugrál, valószínűleg semmi nem lesz belőle.
több mint 11 éve
Duff
3 133
The Memphis Grizzlies have agreed to trade Marreese Speights, Wayne Ellington, Josh Selby and a future first-round draft pick to the Cleveland Cavaliers for Jon Leuer.Ki ez a Leuer gyerek, hogy ennyit megért?
több mint 11 éve
Szerintem ez a Lakers tuti nem fog PO-ba jutni. Úgy katasztrófa ez a csapat, ahogy van. Mikor a D'antonit kinevezték, már ott eldőlt, hogy velük idén nem kell komolyan számolni, bár szerintem ekkora szopóágra senki nem számított. A fő balfasz szerintem egyértelműen az edző, egy olyan rendszert akar erőltetni, amire ez a keret totál alkalmatlan. Egy ilyen nyugdíjas-klubbal akar rohanós kosárlabdát játszatni, meg triplákat rászórni úgy, hogy nincs 1 olyan ember az egész keretben, aki konstansan képes lenne magas %-on bedobálni őket. Védekezés dupla 0. Bryant-et 40 vagy még több percekig játszatja, most kezd elfogyni a lába hozzá, ennek következtében jönnek az értelmetlen, fasz rádobások (a szezon eddigi részében ez nem volt rá jellemző). Eleve egy Nash-Kobe párossal nagyon necces bármiféle periméter védekezésről beszélni, Artest még OK. Howard is gyenge teljesítményt nyújt, szerintem ő még mindig nem 100%-os a sérülése után. Gasollal kapcsolatban megint szerintem az edzői faszság a fő gond, mivel egy oylan rendszerbe akarja beleerőltetni, amibe abszolút nem illik. Lehet, hogy szar védő Gasol meg kicsit puhány is, de ennél ezerszer jobban ki lehetne használni a képességeit.Nash nagyon elfogyott. Soha nem volt egy bravúros védő (pl. Parker teljesítményét elég megnézni), de idén akárhányszor láttam, csak nyomozta a labdát. Ha Howard az a játékos lenne, aki egy teljes évvel ezelőtt volt, akkor talán meg lehetne oldani, vagy Gasol lenne keményebb. De így, hogy periméterről is szívnak, betöréskből is szívnak, így nem lehet. A Raptors a két kezdő magasembere nélkül verte őket. Az valami röhej meccs volt. Nem is csodálom, hogy Howard kirinyált magának egy technikait, Gray tövig lenyomta a torkán. Én is fel lettem volna háborodva.
Összességében ez az év már mindenképpen kuka, jövőre meg kizártnak tartom, hogy ne basszák ki ezt a világ ökre D'antonit. Ilyen teljesítményre a Mike Brownal is képesek lettek volna. Valami új edzővel jövőre a playoffra valószínű jók lesznek, de ezzel a garnitúrával komolyabb eredmény szerintem már nem várható. Majd 2014-től, mikor lesz egy rakat cap space.Dub
A Knicks-Nets végjátékában is ritka nagy coaching volt, az utolsó 2.5 percet ajánlom mindenki figyelmébe.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Dub
1 019
A múltkori Lakers-Heat meccsre visszatérve: ez nem az a Lakers amit sokan szeretnének látni. A Bulls elleni meccset majd most kukkantom meg felvételről, de a meccsről írt cikkek alapján ott sem vitézkedett a los angelesi csapat. Gasol megpróbál mindent de se vele, se nélküle nem megy a csapatnak.Szerintem ez a Lakers tuti nem fog PO-ba jutni. Úgy katasztrófa ez a csapat, ahogy van. Mikor a D'antonit kinevezték, már ott eldőlt, hogy velük idén nem kell komolyan számolni, bár szerintem ekkora szopóágra senki nem számított. A fő balfasz szerintem egyértelműen az edző, egy olyan rendszert akar erőltetni, amire ez a keret totál alkalmatlan. Egy ilyen nyugdíjas-klubbal akar rohanós kosárlabdát játszatni, meg triplákat rászórni úgy, hogy nincs 1 olyan ember az egész keretben, aki konstansan képes lenne magas %-on bedobálni őket. Védekezés dupla 0. Bryant-et 40 vagy még több percekig játszatja, most kezd elfogyni a lába hozzá, ennek következtében jönnek az értelmetlen, fasz rádobások (a szezon eddigi részében ez nem volt rá jellemző). Eleve egy Nash-Kobe párossal nagyon necces bármiféle periméter védekezésről beszélni, Artest még OK. Howard is gyenge teljesítményt nyújt, szerintem ő még mindig nem 100%-os a sérülése után. Gasollal kapcsolatban megint szerintem az edzői faszság a fő gond, mivel egy oylan rendszerbe akarja beleerőltetni, amibe abszolút nem illik. Lehet, hogy szar védő Gasol meg kicsit puhány is, de ennél ezerszer jobban ki lehetne használni a képességeit.
A Heat elleni meccsen Howard-ot szinte teljesen kiiktatták a támadásból, Bryant szokásos értelmetlen helyről, időben és ritmusban eldobott (vagy inkább elszórt) labdái.
James nem bírták tartani: ennyi zsákolása egy meccsen utoljára 2009-ben volt a Utah ellen (akkor 7 volt, most 6), nyolc feet távolságból 15/15-ös mutató. Magas embereket levédekezték, festékről össz. 28 pontra volt képes a Lakers. Gasol beállításával javult a játék valamelyest (nem is értettem miért nem kezdette D'Antoni), de nem túl sokat. Ezek a beívelt, bepasszolt labdák a Lakers részéről a palánk alá, katasztrófa. Rossz volt ezt a kosárlabdát nézni tőlük. D'Antoni igen rossz taktikát választott a Heat ellen.
Én megkockáztatom (tudom, hogy még csak a felénél járunk az alapszakasznak), hogy a Lakersnek hatalmasat kell küzdenie a nyolcadik PO-s helyért is.danyly
Összességében ez az év már mindenképpen kuka, jövőre meg kizártnak tartom, hogy ne basszák ki ezt a világ ökre D'antonit. Ilyen teljesítményre a Mike Brownal is képesek lettek volna. Valami új edzővel jövőre a playoffra valószínű jók lesznek, de ezzel a garnitúrával komolyabb eredmény szerintem már nem várható. Majd 2014-től, mikor lesz egy rakat cap space.
több mint 11 éve
A múltkori Lakers-Heat meccsre visszatérve: ez nem az a Lakers amit sokan szeretnének látni. A Bulls elleni meccset majd most kukkantom meg felvételről, de a meccsről írt cikkek alapján ott sem vitézkedett a los angelesi csapat. Gasol megpróbál mindent de se vele, se nélküle nem megy a csapatnak. A Heat elleni meccsen Howard-ot szinte teljesen kiiktatták a támadásból, Bryant szokásos értelmetlen helyről, időben és ritmusban eldobott (vagy inkább elszórt) labdái.
Én megkockáztatom (tudom, hogy még csak a felénél járunk az alapszakasznak), hogy a Lakersnek hatalmasat kell küzdenie a nyolcadik PO-s helyért is.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Épp elég baj az 😀 Ja most látom, hogy fél 10-kor volt a meccs. Na mindegy, jobb ha nem is látom 😀nem maradtál le sok mindenről.. feltéve persze, ha nem nézzük azt, hogy megvertünk titeket 😛shawnkaOdenről lehet tudni mikor tér vissza/visszatér e egyáltalán? Én személy szerint nagyon bírtam a játékat , szerintem hogy ha nem tették volna tönkre a pályafutását a sérülések, mostanra már Top 3-as center lenneJack ZoltánÚgy tudom, hogy a következő idényben akar visszatérni.
Amúgy meg a fenébe, elnéztem a meccsünket, azt hittem, hogy ma játszunk.Chevy
több mint 11 éve
nem maradtál le sok mindenről.. feltéve persze, ha nem nézzük azt, hogy megvertünk titeket 😛Odenről lehet tudni mikor tér vissza/visszatér e egyáltalán? Én személy szerint nagyon bírtam a játékat , szerintem hogy ha nem tették volna tönkre a pályafutását a sérülések, mostanra már Top 3-as center lenneJack ZoltánÚgy tudom, hogy a következő idényben akar visszatérni.
Amúgy meg a fenébe, elnéztem a meccsünket, azt hittem, hogy ma játszunk.Chevy
több mint 11 éve
Odenről lehet tudni mikor tér vissza/visszatér e egyáltalán? Én személy szerint nagyon bírtam a játékat , szerintem hogy ha nem tették volna tönkre a pályafutását a sérülések, mostanra már Top 3-as center lenneJack ZoltánÚgy tudom, hogy a következő idényben akar visszatérni.
Amúgy meg a fenébe, elnéztem a meccsünket, azt hittem, hogy ma játszunk.
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Odenről lehet tudni mikor tér vissza/visszatér e egyáltalán? Én személy szerint nagyon bírtam a játékat , szerintem hogy ha nem tették volna tönkre a pályafutását a sérülések, mostanra már Top 3-as center lenne
több mint 11 éve
Duff
3 133
Pacers Grizzlies megy most. Döbbenet Gay milyen szar formában van, nem csodálom, hogy el akarják cserélni. Bár szerintem ez pont emiatt van, biztos benne van a játékosban is, hogy nem számítanak rá, ezért teljesít rosszabbul. Összeszedhetné magát, ennél sokkal jobb játékos.
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Durant 52 pont a Mavsnek
több mint 11 éve
Igen tetszetősen és érdekesen kezdődött el a Lakers-Heat! Nem akarom lelőni a poént aki felvételről tekinti meg, de mindenképpen érdemes megnézni.
több mint 11 éve
ez mii? 😊Biztos be volt kenve ragasztóval. 😊
www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B0410b41Puw#!jjncaa
Egyébként a Hawks kapcsán a mai gyalázatos teljesítmény jut eszembe leginkább. Össz. 58 pont, volt, hogy 13 pers alatt 11 eladott labda és 19 kihagyott dobáskísérlet! Gyalázatos.