NBA

33 feliratkozó

több mint 7 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 001 — WHO DAT!!!!
Randle meg Clarkson dolgozik a saját csereértékén
Negritis
Elég durva utolsó két meccset hoztak le ők ketten. De hát meg is kapják a játékidőt Lonzo és Ingram hiányában. Bár Ingram ma játszott valamennyit.
De akiket felhoztak a G ligából pl.: Caruso ők is egész jól teljesítenek. Csak a büntetőzéssel csinálnának valamit..

több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 908 — The Mathematician
Randle meg Clarkson dolgozik a saját csereértékén

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 820 — Deion Sanders for president!
 www.cbssports.com/nba/news/kris-dunns-faceplant-leaves-his-teeth-intact-but-removes-chunk-of-the-court/
A Bulls is ilyen balfékeket szed össze.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 016 — "Montoya por favor!"
mindjárt megy ő is Litvániába

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
én utálom a Lakerst, de ezt a szarházi lavart nem lehet nem gyűlölni. undorító minden megnyílvánulása.
több mint 7 éve
 www.facebook.com/ESPN/photos/a.114588455254586.5908.104266592953439/1923059291074151/?type=3

Csak engem idegesít kurvára ez a bohóc? Komolyan pont azt csinálja, ami miatt sok csapat nem akarta draftolni a fiát. Szépen elmondta, hogy jól fog viselkedni, meg egyszer már beszéltek is vele arról, hogy talán nem kelle Waltont szidni. De csak szidja.
tenorx
engem is mindenkit
Negritis
szívesen
slowmotion
tuti h van akinek tetszik a viselkedése (pl minden második lakers hater tuti élvezi)
a vicc amúgy hogy ugye a középső fia is a trump által kimentet zsebtolvajok között van, és arra fogja hogy nem akarják nagyon vinni sehova mert h miatt, miközben szimplán kevés

az meg hogy fúrja walton-t szánalmas, nem tudom mi a faszt szeretne még
Lonzo kezdő mikor nem sérült, kb megkapja a csapatot támadásban
erre ez a fasz meg waltont fúrja, ökör celeb 😒"

több mint 7 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 890 — Cowboys fan
 www.facebook.com/ESPN/photos/a.114588455254586.5908.104266592953439/1923059291074151/?type=3

Csak engem idegesít kurvára ez a bohóc? Komolyan pont azt csinálja, ami miatt sok csapat nem akarta draftolni a fiát. Szépen elmondta, hogy jól fog viselkedni, meg egyszer már beszéltek is vele arról, hogy talán nem kelle Waltont szidni. De csak szidja.
tenorx
engem is mindenkit
Negritis
szívesen
több mint 7 éve

tenorx
engem is

több mint 7 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan

több mint 8 éve
 www.espn.com/nfl/story/_/page/32for32x171205/nfl-2017-rating-job-security-every-head-coach
Negritis
Ezt átlinkeltem abba a topikba ahova való 😊
empty taxi
eh
ezt akartam :
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2017%2F1205%2Fr298810_2_1296x729_16-9.jpg
The Ball family-UCLA divorce you knew was coming
The Ball family and UCLA weren't built for the long haul. This was supposed to be a three-season relationship, a Lonzo-LiAngelo-LaMelo succession of one-and-done, with LaVar shouting the entire time. But now, it is over.

😀

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
 www.espn.com/nfl/story/_/page/32for32x171205/nfl-2017-rating-job-security-every-head-coach
Negritis
Ezt átlinkeltem abba a topikba ahova való 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2017%2F1204%2Fnfl_hotseat_cr_16_9.jpg
Rating the job security of every NFL head coach
Chuck Pagano's Colts are out of the playoff race again. The Browns are 1-27 with Hue Jackson at the helm. John Fox has the worst winning percentage in Bears history. Which coaches are safe ... and not?

több mint 8 éve
https://a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2017%2F1003%2Fr268452_3_1296x729_16-9.jpg
Lakers enforcing so-called 'LaVar Ball rule'
The Lakers are enforcing an existing policy this season, now dubbed the "LaVar Ball rule," that does not allow members of the media to congregate in a section of the Staples Center among family and associates of players after games.

több mint 8 éve
Kanter ballaszt volt, ha besül a nagy OKC 3as akkor marad Adams + Westy és lehet építkezni 0ról ballaszt nélkül mer _Melo és PG is lelép

több mint 8 éve
dawyd728 4 034
sapka
Melo 15 éve folyamatosan elhagyja magát. Csak most már a biológia is megteszi hatását. Az egyik legnagyobb milettvolnaha játékosa marad a ligának. Teszem hozzá korábbi szurkolójaként sem tudom sajnálni. Hard work beats talent when talent fails to work hard. Milyen igaz.. Paul Millsap says hi, de a sort lehetne napestig folytatni. Totálisan ellentétes pályafutás van maguk mögött. Míg Millsap 30 éves koráig évről-évre folyamatosan fejlődött és a játék minden elemében lépett előre, addig Melo max stagnált huszonpáréves kora óta. Az elmúlt években meg a korábbi második körös egyértelműen beelőzte a csodagyereket. Még 2-3 év és már ligában sem lesz, max akkor, ha James megsajnálja és kap egy helyet a pad végén türcsit lengetni.
több mint 8 éve
sapka Washington Commanders 6 652 — sapka
néztem az utóbbi időben pár OKC meccset, egyre inkább azt gondolom, hogy az Anthony csere hatalmas hiba volt
George csere nagyon ütős fantasztikus védekezése va, de Melo net negatív (ja olimpiai Melo... l*f*szt)
fantasztikus keze van még mindig, de borzalmasan elhagyta magát, lassú, kilóg a bele; és védekezésben meg áll és néz, néha lóbálja a kezét és kész
ilyen védekezéssel egy épkézláb magas emberrel rendelkező PO gárda hoz rajta magas %kal 30at-40et; kb pályán tarthatatlan
és még azt hittem ebben a szezonban Westb kicsit visszafogja a labdadominanciáját ilyen scorerek mellett és a hatékonyság lesz az új jelszava, de egy kicsit sem

visszatérve a cserére, azt díjazom, hogy Kantert el tudták mozdítani, de McDermott baromira hiányzik a padra is; szvsz Kanter+valakit egybecsomagolva kellett volna egy Noah Vonleh/Pascal Siakam/JaMychal Green féle 4est hozni, aki védekezésben kidolgozza a belét, és támadásban nem jó de ügyes; hiányzik két korrekt ember a cserepadról
és Melo papírja még jövőre is meglesz, lehúzhatják...

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
azért Love és Irving egy pár polccal magasabban helyezkedtek el mint Bledsoe

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 921 — Lucas Scott
Monroe + 1st for Bledsoe
win-win?
Negritis
Ahogy olvasom a bucksnek ez jó.
A phx meg amilyen "ügyesen" kezelte ezt a helyzetet örülhet, hogy ezt a 1st + 2nd picket megkapta.
Úgyhogy szerintem win-win, de a sunsnak pürrhoszi győzelem ez.
zinedine5
Az, de általában nem szokott a csapat firstöt kapni, ahol a sztárjátékos el akar menni és ki is jelenti ezt.
Maka
azért volt a közelmúltban pár ilyen
1: Irving idén
2: Love 2014-ben.
csak így hirtelen.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 783
Monroe + 1st for Bledsoe
win-win?
Negritis
A phx meg amilyen "ügyesen" kezelte ezt a helyzetet örülhet, hogy ezt a 1st + 2nd picket megkapta.
zinedine5
Az, de általában nem szokott a csapat firstöt kapni, ahol a sztárjátékos el akar menni és ki is jelenti ezt.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 8 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 273 — Ajmo Vatreni
Monroe + 1st for Bledsoe
win-win?
Negritis
több mint 8 éve
Monroe + 1st for Bledsoe
win-win?

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 890 — Cowboys fan
csak az OT-t láttam, de elég jó volt a Wizards - Lakers
a csikók jól muzsikáltak
Negritis
ja. de Ball azért legalább néha megpróbálhatna védekezni.
több mint 8 éve
csak az OT-t láttam, de elég jó volt a Wizards - Lakers
a csikók jól muzsikáltak

több mint 8 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 273 — Ajmo Vatreni

😀😀😀
lol
Ez most komoly?
Jézusom.

Egyébként nélküle nyert a suns.
több mint 8 éve
eloel 3 228 — Hard working. Alpha male. Jackhammer.

😀😀😀

- new orleans saints hungary - sig gallery -