NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
ez mii? 😊www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B0410b41Puw#!
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Annyira nem vágom a mostani draft prospecteket de Shabazz-ról valaki tudna mondani valamit ? Illetve még asszem tavaly mikor recruiting volt JP Tokoto-n akadt meg a szemem. Ő nem jön Draftra vagy ezt még nem lehet tudni ?
több mint 11 éve
Fránya Detroit beleköpött a levesbe. 😊BazzaniEl is kúrta a kombi bet-es tippemet. 😕
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Na, ettől a meccstől fog elkezdődni a Bucks mélyrepülése. Skyles pedig nem tudom, hova mehet ezután. Talán egyetemre, ott nincs elég idő, hogy megutáljanak. De azért elég szánalmas, hogy három év alatt mindenhol eljut odáig, hogy le se köpik, ha szembejön a folyosón.Kérlek szépen Boylan-al szárnyalnak! Sorozatban két W (Phoenix és Chicago), és most jön otthon a Detroit, ami simán verhető. Csak Monroe ne köpjön a levesbe, mert ő jól szokta nyomni a Bucks ellen.
530 millió, plusz gondolom egy új csarnok. Houston volt még anno ilyen okos, nem akartak új stadiont építeni, végül nyolcszor annyibe került, mire lett új focicsapatuk. És ez egy olyan ország, ahol elvileg értenek hozzá.füligjimmy
Úgy hallottam Boylan marad év végéig.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
JR azért nem hazudtolta meg magát. 😀
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
Elképesztő volt a színvonal a Knicks-Pacers meccsen.Csupán Dagi 30 pontja hiányzott a győzelemhez. Na jó, de a gonosz Stern bácsi eltiltotta 1 meccsről, mert véletlenül rossz buszra akart felszállni. Ennyivel le is zártam a honey-nut-lala ügyet.
De azért ezen jót nevettem 😀
több mint 11 éve
Na, ettől a meccstől fog elkezdődni a Bucks mélyrepülése. Skyles pedig nem tudom, hova mehet ezután. Talán egyetemre, ott nincs elég idő, hogy megutáljanak. De azért elég szánalmas, hogy három év alatt mindenhol eljut odáig, hogy le se köpik, ha szembejön a folyosón.530 millió, plusz gondolom egy új csarnok. Houston volt még anno ilyen okos, nem akartak új stadiont építeni, végül nyolcszor annyibe került, mire lett új focicsapatuk. És ez egy olyan ország, ahol elvileg értenek hozzá.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Juhhhíííí! Végre elindult a folyamat! De rég várok már erre! SuperSonics come to Home! Természetesen a Sonics név a cél, ellenben jj-nek igaza van, nem tudom mennyire lesz majd bonyolult a deal. Jimmy, azért nem ilyen egyszerű volt a történet anno. Szerk.: 1. sajnálom a Kings szurkolókat, ugyanazt érezhetik, mint én 5 éve. 2. azóta olvastam olyat is, hogy a SuperSonics név és a csapat színei a város tulajdonában maradtak. Mondjuk lesznek itt még jogi csaták mire újra Sonics leszünk. 3. van egy márc. 1-i határidő, addig találhatnak befektetőt, aki Sacramentoban tartja a csapatot. 4. 500 M vételárról beszélnek, + 30 M illeték az NBA-nek.
Gyerekként azt mondtam anyámnak ha felnövök, rocksztár leszek. Anyám erre azt mondta: "Fiam, a kettő együtt nem megy!"
több mint 11 éve
A Thunder tulajnál van a Sonics licensz, azt sem lesz olcsó mulatság megszerezni
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
és visszaváltanak supersonicsra, vagy maradnak kings?😛
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Sacramento -> SeattlejjncaaÉrtelems döntés volt anno elengedni a csapatot, most kb. 1 milliárd dollárért lesz újra kosárlabda arrafelé. Mennyibe került volna ott tartani, 150 millió körül?
Gayt pedig nem csodálom, hogy cerélik, ez a teljesítmény nem ér ennyit. Bajnoki címre csak statisztikailag mérhető esélyük, még a konferenciadöntére is.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Mikey
18 753
Sacramento -> SeattlejjncaaHa ez az ára annak, hogy Malooféktól megszabaduljon a Kings, ám legyen.
több mint 11 éve
Sacramento -> Seattle
---
több mint 11 éve
hoopshype.com/salaries/memphis.htmitt a fizetési helyzete a csapatnak. jövőre 1,5 millát ugrana a fizuja. SAS drukkerként nem sajnálom ha gyengülnének, csak furcsállom a döntést... 4 milla nem 30 mint a tavasoknak
több mint 11 éve
Duff
3 133
Ha van itt Memphis drukker az felvilágosíthatna miért árulják Gay-t és miért ültek le Z-Bo elcseréléséről tárgyalni a Kingssel? Van egy masszív csapatuk erre most elkezdik kiárusítani?BlaiseGondolom, mert sok lóvét enne a következő években. Szóbajött már a Kings, Raptors, Suns, Warriors... Nem értem. Végre van egy magja a csapatnak, mellyel jól szerepel, azt szét akarják bontani röhej. A pad amúgy is szar, inkább oda kéne hozni embereket, de nem ilyen áron.
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Nem nagyon értem ezt... Oké, hogy Nyugat bivaly erős, de most megbontani egy jól működő csapat szerkezetét ami képes lehet (jenlegi állapotában) egy PO menetelésre, csak pénzügyi megfontolásokért. 4 millió dollár lenne ha minden igaz az adó a maciknakBlaiseHát igen Mayot is ez miatt engedték el
több mint 11 éve
Nem nagyon értem ezt... Oké, hogy Nyugat bivaly erős, de most megbontani egy jól működő csapat szerkezetét ami képes lehet (jenlegi állapotában) egy PO menetelésre, csak pénzügyi megfontolásokért. 4 millió dollár lenne ha minden igaz az adó a maciknak
több mint 11 éve
Jack Zoltán
1 049
Ha van itt Memphis drukker az felvilágosíthatna miért árulják Gay-t és miért ültek le Z-Bo elcseréléséről tárgyalni a Kingssel? Van egy masszív csapatuk erre most elkezdik kiárusítani?BlaiseGay esetében azért mert nem akarnak luxusadót fizetni egész egyszerűen + nem igazán jó az ár/érték aránya a vezetőség szerint de csak az esetben fogják elcserélni ha megfelelő értéket kapnak érte
most azt lehet hallani hogy a Warriors adná érte Harrison Barnest + Biderinst, más ajánlat nem igazán jött ( ha jól értesültem )
több mint 11 éve
Ha van itt Memphis drukker az felvilágosíthatna miért árulják Gay-t és miért ültek le Z-Bo elcseréléséről tárgyalni a Kingssel? Van egy masszív csapatuk erre most elkezdik kiárusítani?
több mint 11 éve
Na most aztán small ballozhat Coach D 😊
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Lovenak eltört a jobb keze még a Denver ellen, de ha piaci pletykára gondolsz az a tulajdonos korábbi nyilatkozataival lehet összefüggésben.Ha jól emlékszem azt nyilatkozta David Khan, hogy 4 opció lenne egy erős PO csapatban és, hogy nem franchise player mert nem vezette a T'wolwest PO-ba.
több mint 11 éve
biztos már mindenki látta, de ez😀imgur.com/r/funny/zMj88
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
szaba
10 553
Carlesimo be fogja tenni szépen a rotációba. Jól járhatunk PJ-vel, akármennyire is röhögtek itt sokan. Az a baj Brooks-al, hogy annyi agya van, mint egy óvodásnak... Love-nak meg állítólag megint eltört a keze. Ami igaz is lehet, hiszen este már nem játszott.annyira de annyira szomorú leszek amikor brooksot elcseréljük 😕a.kacsapedig szegény nagyon nem találja a helyét idén. egy-két kivételtől eltekintve.shawnka
több mint 11 éve
Tényleg elvileg valami Kevin Love pletyka is kering. Abból mi igaz ?