NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Jason Kiddnek 6-tal kevesebb turnovere van mint sanchonak LOL
Lesz ez még így se!
több mint 11 éve
A sport tv sms-számát meg tudná írni valaki? Most indulunk a Heat meccsre, küldenénk be majd valami üzenetet, keressétek majd a magyar zászlót az arénában 😊jjncaaÉn úgy tudom, hogy még mindig a +36 30 3030 001 a számuk.
több mint 11 éve
A sport tv sms-számát meg tudná írni valaki? Most indulunk a Heat meccsre, küldenénk be majd valami üzenetet, keressétek majd a magyar zászlót az arénában 😊
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
ez semmi!Hiába na a szokás hatalma nagyon nagy 😀
öreg korára megbuggyant szegénysapka
több mint 11 éve
Ezt megkönnyeztem 😀Főleg ez: hátrafut védekezni amikor támadnak és a középen labdával álló csapattárs csak néz. Az a fej az felejthetetlen. 😊
www.youtube.com/watch?v=bIzDVFM50ok
és egy best of:
www.youtube.com/watch?v=f69IDWEyBek
Imádom a srácot de örülök, hogy nem nálunk játszik 😀Blaise
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Hollywoodi történetbe illő, hogy a hazai veretlenségünket pont Lin (és új csapata) ellen veszítjük el
több mint 11 éve
Na még a Lakers is elvert minket...van gond. Mondjuk Jrue nélkül illetve palán alatti játék nélkül nem egyszerű bármit is kezdeni. Bynum meg lassan eldönthetné, hogy akar egyáltalán Phillyben játszani, vagy sem. Ha csak színleli a sérülést akkor először is nagy tuskó, másodszor meg mit gondol kinek fog kelleni, aki értelmes csapat, és még ki is emelkedhet belőle? Saját tudásához méltóan játszva azért egy veretes Sixersben játszhatna first opcióként, megkapná nagy lóvét is...hova akar menni mégis? Mondjatok nekem contender csapatot, aki bevállalja a max kifizetését neki, meg a sérülékenységét is...elcseszi az idiótája az egész karrierjét.Eazzynem hiszem, hogy rájátszana. amíg nem épül fel teljesen(valószínűleg ő sohasem fog), addig felesleges erőltetni a játékát. őt is az tenné piacképessé, ha tudna játszani, mert ha egészséges, akkor nagyon tud.
több mint 11 éve
A 2 kedvencem a témában:Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
ez semmi!öreg korára megbuggyant szegény
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
Ezt megkönnyeztem 😀www.youtube.com/watch?v=bIzDVFM50ok
és egy best of:
www.youtube.com/watch?v=f69IDWEyBek
Imádom a srácot de örülök, hogy nem nálunk játszik 😀
több mint 11 éve
Na még a Lakers is elvert minket...van gond. Mondjuk Jrue nélkül illetve palán alatti játék nélkül nem egyszerű bármit is kezdeni. Bynum meg lassan eldönthetné, hogy akar egyáltalán Phillyben játszani, vagy sem. Ha csak színleli a sérülést akkor először is nagy tuskó, másodszor meg mit gondol kinek fog kelleni, aki értelmes csapat, és még ki is emelkedhet belőle? Saját tudásához méltóan játszva azért egy veretes Sixersben játszhatna first opcióként, megkapná nagy lóvét is...hova akar menni mégis? Mondjatok nekem contender csapatot, aki bevállalja a max kifizetését neki, meg a sérülékenységét is...elcseszi az idiótája az egész karrierjét.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
Szegény earl smith nem tehet róla, hogy buta mint a föld. Néha elsül a keze, többet nem is várok el tőle. Alig várom már shumpert visszatérését. Rasheedtól meg rosszul vagyok amikor ráemeli a rohadt hármast. Amúgy Kidd papa career high-ban dob minden kategóriában.Höhö, biztos marhára örülnek, hogy hozzá tudtak vágni Amar'ehoz 100 milliót, az évszázad üzletének néz ki. Mike D varázslata sajnos nem működik Nash nélkül, hát igen. Flip Saundersről is mindenki sejtette, hogy Billups miatt tűnik valamirevaló edzőnek, de az a GM is hülye, aki a bajszosról elhitte, hogy tud nyerni Nash nélkül a rájátszásban. Egyelőre be se tudnak jutni, nagyon úgy néz ki. Rasheed nagyjából D-ligás szinten játszik, J.R Smith pedig playmaker (nekem ebből a műfajból Nick Young a nagy kedvencem), mert mindig történik valami, amikor a pályán van. Most 20 dobásból dobott 17 pontot, 4 faulttal. Láttam idén olyan meccsét, amikor a 4. negyedben úgy eltört három labdát, hogy 15 sec volt az órán, egyet eladott, meg beütött egy labda nélküli faultot, ezt tette kb. 3 perc alatt 😀 Novaknak adnék több percet, bár most sok ott a kisebb-nagyobb sérült. Szerintem nem azért nyernek, mert a 40 éves Rasheed, meg J.R. játszik, hanem annak ellenére. Kidd azért nagyon jól dob (ömagához képest mindenképpen), ezt Woodson okosan kitalálta. füligjimmyPontosan az ilyenek miatt vagyok hard cap-párti. Igazságtalannak érzem h kis túlzással azon múlik h sikeres lesz-e franchise-od, h mennyi luxusadót vagy hajlandó bevállalni, ez pedig szignifikánsan összefügg a piac méretével.empty taxiHát igen, én is a luxusadóra tippeltem, csak még úgyis csodálkoztam, hogy ennyi mindenkit sikerült összehozniuk. Ezt én se szeretem, de ettől függetlenül a kicsit egysíkú, állóvíz keleten szurkolok majd nekik kívételesen😊zavi27
több mint 11 éve
Pont ez tetszik bennük, mint egy 10 évvel ezelőtti all star banda😊 Drukkolok nekik. Warriors meg remélem újra jó kis szezont fut majd végre!Mekkora szerencséd van... 😮 Nem elég, hogy Jameséket megnézheted, még Rubio is pont mostanra épült fel (láttátok ma mit csinált 18 perc alatt? Varázslatos 😮)Ezen a meccsen egyedül Curry ért valamit :p na de majd a keddi Heat-Timberwolves, tessék keresni a magyar zászlót a sport tv-s közvetítés alatt a csarnokban 😊jjncaaNa mégis csak eljöttem ma is az Amway Centerbe, mert 20 dollárért vettünk feketén jegyeket 😊 35 perc múlva kezdődik a Magic-WarriorsjjncaaGo Golden state!zavi27
A Knickshez meg annyit, hogy a sztár névsorhoz vedd hozzá h legtöbbjük igen csak túlkoros szóval már a sztár gázsi közelében sincs a fizetésük 😉 .
Jughead
több mint 11 éve
Jughead
5 215
Mekkora szerencséd van... 😮 Nem elég, hogy Jameséket megnézheted, még Rubio is pont mostanra épült fel (láttátok ma mit csinált 18 perc alatt? Varázslatos 😮)Ezen a meccsen egyedül Curry ért valamit :p na de majd a keddi Heat-Timberwolves, tessék keresni a magyar zászlót a sport tv-s közvetítés alatt a csarnokban 😊jjncaaNa mégis csak eljöttem ma is az Amway Centerbe, mert 20 dollárért vettünk feketén jegyeket 😊 35 perc múlva kezdődik a Magic-WarriorsjjncaaGo Golden state!zavi27
A Knickshez meg annyit, hogy a sztár névsorhoz vedd hozzá h legtöbbjük igen csak túlkoros szóval már a sztár gázsi közelében sincs a fizetésük 😉 .
több mint 11 éve
ma meg alázták az Atlantát, nagyon jó kis csapat, Draymond Green meg a legnagyobb király 😛Ezen a meccsen egyedül Curry ért valamit :p na de majd a keddi Heat-Timberwolves, tessék keresni a magyar zászlót a sport tv-s közvetítés alatt a csarnokban 😊jjncaaNa mégis csak eljöttem ma is az Amway Centerbe, mert 20 dollárért vettünk feketén jegyeket 😊 35 perc múlva kezdődik a Magic-WarriorsjjncaaGo Golden state!zavi27
több mint 11 éve
Ezen a meccsen egyedül Curry ért valamit :p na de majd a keddi Heat-Timberwolves, tessék keresni a magyar zászlót a sport tv-s közvetítés alatt a csarnokban 😊Na mégis csak eljöttem ma is az Amway Centerbe, mert 20 dollárért vettünk feketén jegyeket 😊 35 perc múlva kezdődik a Magic-WarriorsjjncaaGo Golden state!zavi27
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Höhö, biztos marhára örülnek, hogy hozzá tudtak vágni Amar'ehoz 100 milliót, az évszázad üzletének néz ki. Mike D varázslata sajnos nem működik Nash nélkül, hát igen. Flip Saundersről is mindenki sejtette, hogy Billups miatt tűnik valamirevaló edzőnek, de az a GM is hülye, aki a bajszosról elhitte, hogy tud nyerni Nash nélkül a rájátszásban. Egyelőre be se tudnak jutni, nagyon úgy néz ki. Rasheed nagyjából D-ligás szinten játszik, J.R Smith pedig playmaker (nekem ebből a műfajból Nick Young a nagy kedvencem), mert mindig történik valami, amikor a pályán van. Most 20 dobásból dobott 17 pontot, 4 faulttal. Láttam idén olyan meccsét, amikor a 4. negyedben úgy eltört három labdát, hogy 15 sec volt az órán, egyet eladott, meg beütött egy labda nélküli faultot, ezt tette kb. 3 perc alatt 😀 Novaknak adnék több percet, bár most sok ott a kisebb-nagyobb sérült. Szerintem nem azért nyernek, mert a 40 éves Rasheed, meg J.R. játszik, hanem annak ellenére. Kidd azért nagyon jól dob (ömagához képest mindenképpen), ezt Woodson okosan kitalálta.Pontosan az ilyenek miatt vagyok hard cap-párti. Igazságtalannak érzem h kis túlzással azon múlik h sikeres lesz-e franchise-od, h mennyi luxusadót vagy hajlandó bevállalni, ez pedig szignifikánsan összefügg a piac méretével.empty taxiHát igen, én is a luxusadóra tippeltem, csak még úgyis csodálkoztam, hogy ennyi mindenkit sikerült összehozniuk. Ezt én se szeretem, de ettől függetlenül a kicsit egysíkú, állóvíz keleten szurkolok majd nekik kívételesen😊zavi27
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
Pontosan az ilyenek miatt vagyok hard cap-párti. Igazságtalannak érzem h kis túlzással azon múlik h sikeres lesz-e franchise-od, h mennyi luxusadót vagy hajlandó bevállalni, ez pedig szignifikánsan összefügg a piac méretével.empty taxiHát igen, én is a luxusadóra tippeltem, csak még úgyis csodálkoztam, hogy ennyi mindenkit sikerült összehozniuk. Ezt én se szeretem, de ettől függetlenül a kicsit egysíkú, állóvíz keleten szurkolok majd nekik kívételesen😊
több mint 11 éve
Pontosan az ilyenek miatt vagyok hard cap-párti. Igazságtalannak érzem h kis túlzással azon múlik h sikeres lesz-e franchise-od, h mennyi luxusadót vagy hajlandó bevállalni, ez pedig szignifikánsan összefügg a piac méretével.
Madden hates me.
több mint 11 éve
Kérdésem, hogy a fenébe tudtak összeszedni, ennyi neves, nagy spílert egyszerre egy csapatba?! zavi27Világ legnagyobb piaca, akkor is az egyik legtöbbet érő franchise volt, amikor nem ment a szekér.
Amaret és Anthonyt úgy hozták ide, hogy kipucolták a sapkát előtte, majd még Chandler is éppen befért, JR vagy Kidd ezt a pénzt kb. bárhol megkapta volna, talán Wallace is, de legkönnyebben egyéb mellékest NY-ban lehet összeszedni. Továbbá itt meg se kottyan a franchise-nak a luxusadó.
több mint 11 éve
Látva az eheti 2 sport tv-s Knicks meccset, iszonyat tetszettek! Keleten idén egyértelműen Knicks bandwagon leszek😊 Kérdésem, hogy a fenébe tudtak összeszedni, ennyi neves, nagy spílert egyszerre egy csapatba?! Kidd, Melo,JR Smith,Wallace,Chandler,Felton stb. És akkor még Stoudimire és Camby sérült is ráadásul?!
több mint 11 éve
Na mégis csak eljöttem ma is az Amway Centerbe, mert 20 dollárért vettünk feketén jegyeket 😊 35 perc múlva kezdődik a Magic-WarriorsjjncaaGo Golden state!
több mint 11 éve
McGee alázMadden hates me.
több mint 11 éve
OT. ez hízelgő, ahhoz képest, hogy a 3. negyedben még meg akartuk verni magunkat. G-Wall nem hagyta 😀Update: Hihetetlen meccs, folytatódik az OT. Wallace-ra nincsenek szavak 😊
több mint 11 éve
Na mégis csak eljöttem ma is az Amway Centerbe, mert 20 dollárért vettünk feketén jegyeket 😊 35 perc múlva kezdődik a Magic-Warriors
---