NBA
33 feliratkozó
több mint 7 éve
Randle elég nagyot megy az utóbbi időben, sajnos contract year így nemtom mennyire valósvalamint kérdés hogy ki akar neki maxot adni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
azért a mi 2009-es draftunkat sztem nem lehet überelni.van 1/5 és 1/6 valamint 1/18. mindhárom választással PG-t húztunk, de annyira már nem volt eszünk, hogy az egyik legalább Curry vagy DeRozan lett volna.
2004-es konf döntő után mélyrepülés, Oliver Kahn munkássága, és mikor végre most kezdenénk kilábalni az egészből, akkor sajnos Thibsnek nem csak a jó oldalát, hanem a rosszat is megkapjuk, a superstar játékosunk kihagyja az All-Star meccset, mert pihenni (!!!!!) akar, és utána nem sokkal jön is egy sérülés, ami csak azért nem season ending, mert erre már a kosár istenek is azt mondták, hogy valahol van határ.
2010-ben sikerült egy Wesley Johnsont kiválasztani. olyanok előtt mint Cousins, Monroe, Hayward, George,
2011-ben ugye a lotteryn véletlenül a Cavs beelőzött minket, így Irving helyett kaptunk egy jó D-Williams. az oroszlánt, akinek a hangja, ereje felért egy alvó kiscicával.
2012-ben sikerült végre letudni a 2005-ös adósságunkat, mikor Cassellt+1st picket küldtünk JARICért és Lional Chalmersért. Jaric amúgy példakép, mert nem csak Adriana Limat ápolja odahaza, hanem a csere során kapott egy év 6 év 40 millás szerződést. megjegyzem a clippers fanok a mai napig azt mondják, hogy számukra ez best trade ever.
2013-as draftra csak azért nem panaszkodhatunk, mert Dieng jó kiegészítő ember lett magas posztokon, míg Burke nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket.
2014-ben Loveért megkaptuk Wigginst illetve Flip kiszemelte, hogy melyik játékosban van a legtöbb. A LaVine pickért minimum mennybe szállt utána szegény Saunders, és nekem hosszú idő után (KG óta) az első olyan játékosunk, akiért nagyon oda voltam. sajnos ő volt az ára, hogy Butler idejöjjön, de szerintem Zachből feltehetőleg egy nagyon komoly sztár lesz.
ez egy nagyon rövid lista csak a draftokról. a cserékről illetve a híresen jó szerződés hosszabbításokról (Milicic, Petkovic csak így ízelítőképpen) szót sem ejtek inkább, mert akkor befordulhatnék a sarokba sírni.
az is azért milyen, hogy idén bőven pozitív mérleg sem nagyon lesz elég a PO-ra legalább 1 csapatnak.
tavaly 41 győzelem elég volt és épp a nuggets csúszott le 40-gyel, 2 éve ugyanúgy 1 csapat csúszott ki szinten 40 győzelemmel, többiek lemaradva, 3 éve hasonlóan kemény volt, de ott is 10. helyezettnek már nem volt 40 győzelme. még a szezonból hátra van 10 meccs átlagban és a 10. helyezettnek már most van 38 győzelme szóval sztem idén minimum 44-45 győzelem kell azért, hogy utána golden state vagy houstan ellen megmérettesd magad 4 meccsen. rohadtul igazságtalan.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
Na jó, sír itt mindenki, mikor nekünk meg 2005 óta nem volt pozitív szezonunk (nemhogy PO-nk), sőt egyetlen egyszer nyertünk 33 meccsnél többet...Nyugi, halkan jeleztem a Kings&Wolves fanok előtt le a kalappal. 😊 Az biztos, h én tizenéveket így nem bírnék ki. Ez az 5 év is bőven kizsigerelt. Itt nem a sikertelenség a gond, mert ha azt nézem kb 34-35 győzelem jön ki átlagosan az elmúlt 5 évre, aminél bőven vannak rosszabbak. A liga kiegyenlítő mechanizmusai által a sikertelenség időről-időre vele járója ezeknek a ligáknak és csak 1-2 kiváltságos franchise képes évtizedekig sikeres lenni.
Ettől függetlenül nem tud a csapat normálisan draftolni se, de még igazolni se! 2004 óta egyetlen emberünk jutott be All-Star meccsre, aki végre valóban egy fantasztikus franchise-alapkő lehetett volna, és őt is sikerül lószarért eltradelni.
De még amikor ment nekünk (majd 20 éve), akkor se ment igazán, és a franchise egyetlen igazán jó/legjobb szezonját meg undorító módon elcsalják a legnagyobb "riválisnak", a konfdöntőben.
A Jets legalább egyszer ütötte a Pats-et PO-ban... *sigh*
(amúgy Kings)
Igor
Számomra a gond azzal van, ha nincs koncepció és csak ide oda kapkodás van, mert abban a projektben nem tudsz hinni. Én nem vagyok 76ers fan, de már 2-3 éve mondom, h Hinkie egy zseni. Lehet mindenidők legsikertelenebb 3 évét hozta össze, de láttad mit akar, tudtál benne hinni. Más kérdés, h lehet sosem lesznek bajnoki címre esélyesek, de tudta jól hogyan lehet kijátszani a szabályokat, tudta cserék útján hogyan húzza le GM társait stb, amikkel talán legnagyobb potenciált (Celtics?) sikerült összehoznia Philadelphiában. Okafor draft volt kb egyedül értelmetlen. Az új seprű sem tudta elégetni azt a mennyiségű és minőségű assetet, amit ő felhalmozott, pedig nagyon rajta vannak az ügyön, a minél hatékonytalanabb elköltéssel.
Míg Embiid először le nem ütötte a labdát az nba-ben valószínű kisebbségben voltam ezzel a pozitív szemlélettel, de már addig is voltak olyan megmozdulásaik, mint MCW bőven értékén felül való elcserélése, amikor nem szerelmesedett bele egy limitált képességű év legjobb újoncába, és szemrebbenés nélkül elcserélte. Nem árult zsákbamacskát. Tudni lehetett 20 győzelemnél ne számítson senki jobbra. Míg mondjuk a Nuggets az elmúlt 5 évben egyszer sem tankolt. Ez nem vicc. Amikor a legrosszabbak lettünk, ahhoz kellett Brian Shaw inkompetenciája és az öltöző totális elvesztése, Lawson ittas vezetései stb. Ezzel is csak mindössze 1/7 jött össze, mert volt olyan kedves a vezetőség, h kinevezett segédedzővel nem tankoltatott, helyette vmi 15-10 körüli mérleget hozott össze a csapat az all-star szünet után. Egy mesés Mudiay lett annak a szezonnak az eredménye, aki btw már nincs is Denverben. Fejétől bűzlik az egész, ahogy a Kings, Wolves esetében is, habár úgy érzem ez lassan múltidő lesz mindkét esetben. Btw a Cousins cserét én nem érzem annyira gáznak. Nem volt jó csere, korábban kellett volna őt mozdítani, de összességében olyan oltári gáz sem lett.
Elnézést a terjedelem miatt, a méreg kihozta belőlem.
több mint 7 éve
Szerintem az egész NBA hitványabb lett kategóriákkal ezekkel a tankcsatákkal és ki a nyomibb versennyel... Leginkább ezt a ligát sújtja a szétszakadás a "felső" és az "alsó" kaszt között. Ha már szóba került a Kings és a Suns is mint "kis csapat", tök jó fiatal maggal rendelkezik, akiket most lehetne normálisan felépíteni és formálni. Vereségekkel és folyamatos lebőgéssel ez meg baromira nem fog menni, mert kiöli belőlük az egészséges küzdeni akarást és versenyszellemet (és csodálkozik mindenki, hogy az első nagyobb pénz után leeresztenek és tohonya lusta trógerek lesznek...)
Egy kosárcsarnokot azért nem olyan nagy truváj építeni, szinte mindegyik kosárnemzet rendelkezik egy (vagy több) több 10+ ezer férőhelyes csarnokkal, simán lehetne akkor rotálni az ilyen töltelék franchise-okat közöttük. Vagy épp elvinni néhányat Európába, Dél-Amerikába, Ázsiába....
en.wikipedia.org/wiki/List_of_basketball_arenas
Hosszú a szezon, kevesebb meccsel és tömbösített schedule-al bővel kivitelezhető lenne már ez.
több mint 7 éve
Nevetséges amit a Kings csinàl a Peja időszak óta, pedig ott lenne igény jó kosàrlabdàra.
@KJuraszik
több mint 7 éve
Na jó, sír itt mindenki, mikor nekünk meg 2005 óta nem volt pozitív szezonunk (nemhogy PO-nk), sőt egyetlen egyszer nyertünk 33 meccsnél többet... Ettől függetlenül nem tud a csapat normálisan draftolni se, de még igazolni se! 2004 óta egyetlen emberünk jutott be All-Star meccsre, aki végre valóban egy fantasztikus franchise-alapkő lehetett volna, és őt is sikerül lószarért eltradelni.
De még amikor ment nekünk (majd 20 éve), akkor se ment igazán, és a franchise egyetlen igazán jó/legjobb szezonját meg undorító módon elcsalják a legnagyobb "riválisnak", a konfdöntőben.
A Jets legalább egyszer ütötte a Pats-et PO-ban... *sigh*
(amúgy Kings)
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
A Murray-Harris-Jokic trió talán a legjobb fiatal trió az NBA-ben (majd Fultz visszatérése/megérkezése után lesz a Sixers triója egyedül jobb). Ehhez még ott van Millsap, aki kb top 25-ös játékos.Az igazság, h én is hittem ebben, még tavaly. Jokic sajnos nem fejlődött a fizikai képességeit tekintve, pedig egész nyáron arról volt szó, h nagyon ráfekszenek. A kondíciója sem elegendő, ami nélkül képtelen 30 perces játékra 80 meccsen keresztül. Ha képes az ellen minél többször lábon védekeztetni, ott továbbra is meg van lőve, ami egyben a legfárasztóbb is. Támadásban nincs vita. Ott top10-es játékos. Min. 3, de inkább 4 db top20-30-as védő kell mellé. Plusz egy kompetens edző. Garris fasza, de már 4. szezonja. Ő innen nem hiszem, h tud még egyénileg sokat fejlődni. Ez meg nem borderline all-star szint. Murray is fasza, de Jokic nélkül nem képes PG posztot ellátni. Persze ő az akiben a legtöbb tartalék lehet. Ha meg idővel dobóhátvéd lesz, oda kicsi a teste, plusz Garris cseréjének luxus, az FO meg híresen nem tud értékén cserélni senkit.
Malone-t ki kell rúgni és no problem. Kevés csapat szurkolóinak (GSW, HOU, PHI) van kevesebb oka panaszkodni, mint a Nuggets fanoknak.
Jughead
Millsap nem top25. Talán 1-2 éve még az volt, de már nem az. Többiek meg vagy tehetségtelenek, vagy mentálisan gyengék, akik saját árnyékuktól is megijednek, esetleg öregek.
Összességében nem hangzik rossznak, de látva az elmúlt legyen csak 3 évet, Shaw kirúgásától számolva, a franchise helyben jár a totál érdektelenség mezsgyéjén. Egy kompetens edzővel és egy nem csak scoutingban jó GM-mel ez simán lehetne kecsegtető. Csak ugye a tavalyi draft során az egyetlen zseniálisnak mondott képessége is az FO-nak komoly csorbát szenvedett. Ja és ugye ott van Kroenke család, akik híresen nem szeretik megfizetni az alkalmazottaikat. Malone jelenleg extra olcsón dolgozik.. Nincs g ligás fiókcsapata sem a Nuggetsnek, így a fiataljaikat se tudják a saját képükre formáltatni. Ja és vki a vezetőségből lenyilatkozza, h mitől van elkenődve mindenki(szurkolók, újságírók), ez a szezon nem PO or bust volt. Hogy mi? Tavalyi 9. hely után, plusz a tavalyi szezon 1/3ától masszívan pozitív mérleget követően mégis mi a fészkes fene volt idén a cél egy keleti all-star leigazolása után? Még simogassa is meg az amúgy is keménységből, gyilkos ösztönből hiányos játékosok buksiját. Pofám leszakad.
több mint 7 éve
A Murray-Harris-Jokic trió talán a legjobb fiatal trió az NBA-ben (majd Fultz visszatérése/megérkezése után lesz a Sixers triója egyedül jobb). Ehhez még ott van Millsap, aki kb top 25-ös játékos. Malone-t ki kell rúgni és no problem. Kevés csapat szurkolóinak (GSW, HOU, PHI) van kevesebb oka panaszkodni, mint a Nuggets fanoknak.
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
C’mon guys! Hol áll ez a Sunshoz képest? 😀Koncepció hiánya akkor azért elviselhetőbb, ha minden évben top prospecteket tudsz húzni, mert előzőben kellően szar voltál. 7-14 között nincs top prospect, csak nagyon-nagyon ritkán, akkor meg el kell cserélni, mert minek is egy vaddisznó a primadonnák közé egy csapatba.
Cowboykarcsi90
Plusz a Suns legalább a közelmúltban, de régmúltban is bőven meghatározó csapat volt. Nuggets meg kB fennállása óta levegőnek van nézve, és csak a mérföld magasság miatt, az évi 1-2 idegenbeli kirándulás okozta szükséges rossz, ami a térképre helyezi. Home field advantage még, ami előkerül. Az is abban a kontextusban, h micsoda dolog, h a reptér és a város között 1 óra utazás van és szegény idegenben lévő csapat fáradt lesz így. Más államok adózási szabályai senkit nem bosszant, vagy a piac nagysága, ami vonza a sztárokat. Jelentéktelen franchise bárki meglássa. Nem túlzok, ha azt mondom Denver városának mindössze 4. számú csapata. 80-as évek óta már a helyiek se veszik komolyan a Nuggets. Billups 2 szezonja kivételével röhej tárgyai. Erre jön ez az 5 év..
| Mondjuk a Wolves, Kings szurkolói előtt le a kalapom. Én tizenév mélytorkot biztos nem fogok kibírni. |
több mint 7 éve
C’mon guys! Hol áll ez a Sunshoz képest? 😀
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 7 éve
meg tudlak érteni, bár sztem én Minny szurkolóként nagyobb szopórolleren vagyok, főleg most hogy idén is vszeg lecsúszunk a PO-ról.a clipperss sincs túl jó formában, de valszeg 7.-8. hely és 1. körös kizúgás
csebi
több mint 7 éve
meg tudlak érteni, bár sztem én Minny szurkolóként nagyobb szopórolleren vagyok, főleg most hogy idén is vszeg lecsúszunk a PO-ról.Nyugi a Vikings jó 😉
csebi
több mint 7 éve
meg tudlak érteni, bár sztem én Minny szurkolóként nagyobb szopórolleren vagyok, főleg most hogy idén is vszeg lecsúszunk a PO-ról.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
Szerencse, h a tavalyi draft és a szabadügynök piacon mutatott kapitális baromságok, főleg Plumlee visszaigazolás és 1/13-ról letrade után ezt a szezont már októberben elengedtem. Már ősszel is botrányos volt az off-season képe, de ez azóta, h Mitchell versenyben a ROY-ért, plusz Plumlee kb haszontalan a maga 14 milliójával, vagy a megoldatlan wing pozíció és a szemmel láthatólag fogalmatlan Malone karmesterkedése mind-mind szánalmat keltő. Még így is, h 2-3 teljes meccsnél többhöz nem volt szerencsém, legszívesebben atomot dobnék a Pepsi Centerre. A jelenlegi játékosok is elmehetne a p*****. Január 6 óta PO-ért küzdő csapatként 6X kikapni a 4 nyugati tankoló csapattól + a Lakers-től, az SZÁ-NAL-MAS! Az elmúlt 5 év, Gallinari 2013 április 4.-i sérülése óta egy totális katasztrófa. Koncepciótlanság level végtelen. Én nem kérek sokat, de legyen szemmel látható koncepció. Se Kroenke, se Connelly, se Shaw/Malone, se senki nem képes vmi mentén logikusan A-ból B-be elindulni és nem állandóan ide oda kapni. Trágyadomb az egész. Simán végigszoptam volna 3-4 évet, ahogy a Philly tette, de ez a 9-12. hely nyugaton és annak módja ahogy azt eléri a csapat, az kizsigereli minden szurkolói tartalékomat. Minden egyes jó lépésre kell vmi oltári baromságot lépni. A nagyobbnál nagyobb ballépések a hitet is kiölik a szurkolóból, h egyszer majd vmikor egy sikeres korszak is összejöhet. Az mindent elmond az idei szezonról, h egy all-star játékos nyári igazolásával (btw a franchise történek legnagyobb FA igazolása) rosszabb lett a Nuggets, mint tavaly volt, pedig a fiatal magnak a tapasztalatszerzés miatt évről évre kéne javulnia. Legalább a Broncos háza táján szerencsére minden szép és jó, oh wait..
memegenerator.net/img/instances/63064475/please-shoot-me.jpg
több mint 7 éve
"A Cleveland Cavaliers vezetőedzője egészségi állapota miatt kénytelen egy időre elhagyni a kispadot - helyét Larry Drew veszi át."Kérdés mi lesz ha a Cavs megtáltosodik eközben. Fórumokon Lue-t problémának tartják az alulteljesítésben.
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 7 éve
A Spurs elég szar helyzetéről makogtam.you don't even know what you like and you don't like
több mint 7 éve
index.hu/mindekozben/poszt/2018/03/08/az_egot_a_multe_vasarnap_ota_az_lmfao_az_uj_kiralysag/
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=NCmJfMP3kIg
több mint 7 éve
kezdo5.hu/gyorsinditas-kobe-bryant-oscardijat-nyert-a-dear-basketball-rovidfilmmel-30612
több mint 7 éve
rip
több mint 7 éve
maszt szí a lékersz hómereknekwww.youtube.com/watch?v=9HO7KxO3nGc
Szerkesztette: slowmotion
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=gzftYBJ4xSQ😀

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 7 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 7 éve
www.youtube.com/watch?v=Ta_C9ReEc9E😊

A lényeg továbbra is Hajrá Pats és Hajrá Kometa-KVGY Kaposvári KK!
több mint 7 éve
Ball lassan visszatér. Ha rá, mint építőelem tekintenek Pelinkáék, akkor a világ legnagyobb baromsága lenne kiszedni kezéből a labdát. Thomasnak alkalmazkodnia kell, különben szerintem se éli meg a szezon végét. A következő szerződéséhez pedig tudja jól, h nagyobb szerep kell, mint 6. ember, plusz nem ártanának komoly tétmeccsek sem. Persze lehet Magic úgy gondolkodik, h Ball számára csak asset a nyári igazolásokhoz és nem építőelem. Thomas pedig szerintük inkább vonzerőt jelent majd nyáron a szabadon igazolhatók számára. Mindenesetre én már tavaly is azt mondtam, amikor a legközelebb állt egy sztárjátékoshoz, h vele nem lehet kezdő PG-ként bajnokságot nyerni. Ahhoz egy a liga felett álló csapat kell, akik a lehető legjobban tudják a gyengeségeit elfedni. Ez alapján én biztos a kivásárlás felé indulnék el, de ez én vagyok, Magic meg Magic..Mióta Magic vezeti a csapatot a Lakers jobbnál jobb lépéseket csinál. Nyilván inkább Pelinka érdeme, de tökéletes, amit csinálnak. Szóval egy pillanatig se kételkedem abban, hogy ők is tudják, hogy IT-nak, mint sztár befellegzett a tavalyi csípő sérülésével, így pedig öltözőt rombolni nem tartják meg, vagy ha igen akkor is max a nyárig.
dawyd728
De nyilván a legjobb döntés a kivásárlás lenne.