NBA

33 feliratkozó

több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
éjjeli meccseket eredeti nyelven nyomja a sporttv v már magyar kommentárral?braxa88
eredeti, kivéve az All Star meccset
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
éjjeli meccseket eredeti nyelven nyomja a sporttv v már magyar kommentárral?
több mint 11 éve
Drip Cleveland Browns Tennessee Volunteers 9 111 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Rose
"It can be within a couple of weeks. It could be next year. It could be any day. It could be any time. It's just that I'm not coming back until I'm ready. With all the hard work I've been putting into my craft, I think I'm going to be OK. I'm not coming back until I'm 110%.....Right now, I'm probably in the high 80s"

több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 752 — Így remélem megfelelek nektek.....
Leandro Barbosa has torn left ACL...

Ez valami egészen hihetetlen idén... 😕Boston
Sirály így lassan a padra se lesz játékosunk tényleg csoda ha a PO összejön s még mennék is egy kört.... addigra Rivers is beállhat majd vagy visszahíjuk Bird-t 😛 😉 esetleg engedélyt kapunk, hogy a már kiesett csapatokból "kukázzunk" 😀
több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 124 — The Mathematician

Ez valami egészen hihetetlen idén... 😕Boston
jah, mondjuk nekünk most épp mákunk volt h Clark játszhat
de a 2 hagyományos riválisnál lévő sérülés hullám lassan a vicc kategória

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu

Ez valami egészen hihetetlen idén... 😕

Do your job
több mint 11 éve
GSW új alternatív mez. Február 22-én fog debütálni.

shawnka
Ilyen feszülős: Ez nem is kosaras mez, hanem inkább soccer. Dizájnra jó, de azért ennyire nem kéne újítani szerintem. Jobb az újjatlan fazon.
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
GSW új alternatív mez. Február 22-én fog debütálni.

több mint 11 éve
A csuda vigye ezt a bostoni brigádot no meg a bírókat 😛 végre tudom őket nézni, és simán miénk a meccs de közös erővel csak X-re mentik a Denvernek. A hosszabbítást már inkább nem néztem legalább aludtam egyet és még nyertünk is! De legközelebb tessék kevesebb izgalommal hozni a meccset. 😀dande
Rondo mennyire válik cserélhetővé? 😀 Abban biztos voltam, hogy simán meglesz a rájátszás (na, Keleten aztán k***a nehéz), de hogy jobbak nélküle? Mostmár nem az a kérdés, hogy továbbanának rajta, hanem az, hogy ki mit hajlandó adni érte. Doc Rivers nálam az Év Edzője. füligjimmy
Még azért várjunk ezzel, mert számomra ez még kevés idő, hogy kiderüljön mennyire vagyunk jók Rondo nélkül, és ez valószínű főleg a rájátszásban fog kiderülni, ha remélem innen már tényleg bejutunk. Azért mondjuk tanulva ebből akár jövőre lehet úgy felépíteni a játékot, hogy vele menjenek ilyen jól a dolgok. Rivers pedig tényleg tud valamit (mondjuk ebben én biztos voltam), és örülök, hogy kiderül nemcsak Tibo miatt lehetett az a bajnoki cím, még ha idén nincs is nagyon esély rá.dande
Reálisan nézve azt mondom, a Boston jelenleg 4. Keleten. Rondoval is, mostmár nyilvánvalóan nélküle is. A döntő meglehet, ha nem jön szembe a Heat/Bulls/Knicks, de ahhoz elég sok mindennek össze kell jönnie. Még az Indiana lehet egy nagyon rossz párosítás. De az biztos, ha nem csinálnak semmit, az nem megoldás. Rondo Dallasba, bevonni egy 3. csapatot, talán a Clipers, ha akr valakit, akkor onnan mehet Bledsoe, pickek, lejárók, valamerre lépni kell. füligjimmy
én olvastam egy ilyen ideálisnál ideálisabb elképzelést (?) h rondo sacramentoba vissza cousins salmonsal. seattlebe franchise playerrel mennek, boston kap magas embert. mindenki jól járna papíron. érdekes az biztos. meg ugye hozzá tartozik h a kings kemény tankolásban lesza.kacsa
Ezt lájkolnám, minden szempontból. Rondo úgyis a fejét veri a falba most szerintem. Seattleben meg újra kiskirálynak képzelhetné magát. Bostonban ez már elúszott neki.
több mint 11 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
A csuda vigye ezt a bostoni brigádot no meg a bírókat 😛 végre tudom őket nézni, és simán miénk a meccs de közös erővel csak X-re mentik a Denvernek. A hosszabbítást már inkább nem néztem legalább aludtam egyet és még nyertünk is! De legközelebb tessék kevesebb izgalommal hozni a meccset. 😀dande
Rondo mennyire válik cserélhetővé? 😀 Abban biztos voltam, hogy simán meglesz a rájátszás (na, Keleten aztán k***a nehéz), de hogy jobbak nélküle? Mostmár nem az a kérdés, hogy továbbanának rajta, hanem az, hogy ki mit hajlandó adni érte. Doc Rivers nálam az Év Edzője. füligjimmy
Még azért várjunk ezzel, mert számomra ez még kevés idő, hogy kiderüljön mennyire vagyunk jók Rondo nélkül, és ez valószínű főleg a rájátszásban fog kiderülni, ha remélem innen már tényleg bejutunk. Azért mondjuk tanulva ebből akár jövőre lehet úgy felépíteni a játékot, hogy vele menjenek ilyen jól a dolgok. Rivers pedig tényleg tud valamit (mondjuk ebben én biztos voltam), és örülök, hogy kiderül nemcsak Tibo miatt lehetett az a bajnoki cím, még ha idén nincs is nagyon esély rá.dande
Reálisan nézve azt mondom, a Boston jelenleg 4. Keleten. Rondoval is, mostmár nyilvánvalóan nélküle is. A döntő meglehet, ha nem jön szembe a Heat/Bulls/Knicks, de ahhoz elég sok mindennek össze kell jönnie. Még az Indiana lehet egy nagyon rossz párosítás. De az biztos, ha nem csinálnak semmit, az nem megoldás. Rondo Dallasba, bevonni egy 3. csapatot, talán a Clipers, ha akr valakit, akkor onnan mehet Bledsoe, pickek, lejárók, valamerre lépni kell. füligjimmy
én olvastam egy ilyen ideálisnál ideálisabb elképzelést (?) h rondo sacramentoba vissza cousins salmonsal. seattlebe franchise playerrel mennek, boston kap magas embert. mindenki jól járna papíron. érdekes az biztos. meg ugye hozzá tartozik h a kings kemény tankolásban lesz
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Reálisan nézve azt mondom, a Boston jelenleg 4. Keleten. Rondoval is, mostmár nyilvánvalóan nélküle is. A döntő meglehet, ha nem jön szembe a Heat/Bulls/Knicks, de ahhoz elég sok mindennek össze kell jönnie. Még az Indiana lehet egy nagyon rossz párosítás. De az biztos, ha nem csinálnak semmit, az nem megoldás. Rondo Dallasba, bevonni egy 3. csapatot, talán a Clipers, ha akr valakit, akkor onnan mehet Bledsoe, pickek, lejárók, valamerre lépni kell.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 752 — Így remélem megfelelek nektek.....
Még azért várjunk ezzel, mert számomra ez még kevés idő, hogy kiderüljön mennyire vagyunk jók Rondo nélkül, és ez valószínű főleg a rájátszásban fog kiderülni, ha remélem innen már tényleg bejutunk. Azért mondjuk tanulva ebből akár jövőre lehet úgy felépíteni a játékot, hogy vele menjenek ilyen jól a dolgok. Rivers pedig tényleg tud valamit (mondjuk ebben én biztos voltam), és örülök, hogy kiderül nemcsak Tibo miatt lehetett az a bajnoki cím, még ha idén nincs is nagyon esély rá.
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Rondo mennyire válik cserélhetővé? 😀 Abban biztos voltam, hogy simán meglesz a rájátszás (na, Keleten aztán k***a nehéz), de hogy jobbak nélküle? Mostmár nem az a kérdés, hogy továbbanának rajta, hanem az, hogy ki mit hajlandó adni érte. Doc Rivers nálam az Év Edzője.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
ha most tényleg ide akarják hozni josh smithet, nagyon kileszek. billy king annyira jóban van ferryvel h kicsit északabbra akarja költöztetni az elmúlt évek atlantáját, h hátha mégse egy one and done csapat? nagyon rossz nézni ezt a brooklynt, mert nem hogy bajnokság nem lesz itt így, hanem playoff series győzelem se.
esküszöm örülnék ha deront elcserélnénk most, amikor még lehet érte kapni vmit. nagyon szar ez most így ahogy van. lopezt leszámítva
több mint 11 éve
A csuda vigye ezt a bostoni brigádot no meg a bírókat 😛 végre tudom őket nézni, és simán miénk a meccs de közös erővel csak X-re mentik a Denvernek. A hosszabbítást már inkább nem néztem legalább aludtam egyet és még nyertünk is! De legközelebb tessék kevesebb izgalommal hozni a meccset. 😀
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Jó volt mindkettő LA-s meccs. A Clippers-nek iszonyat hosszú a padja, ezt ma is bizonyította. Csak Paul ne legyen sérült.
Miami-ban pedig James nyomott egy franchise rekordot: 5 egymást követő meccsen 30 pont v. több.
A series behúzva 2-0-val.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
A Clippers-Knicks meccset az a csapat nyeri meg, amelyiknek jobb játékosai vannak. A 800 millió dolláros kérdés, hogy ilyen kaliberű edzők mit keresnek ilyen csapatok kispadjain. Mágnestáblán megmutatják, ki kit fogjon védekezésben, amúgy mehet az egyegyezés. Del Nímandot bámultam évekig, hát nem csodálom, hogy Paul nélkül buktak tízből vagy tizenkettőt. füligjimmy
Nem lehet mindenkinek Tomi bácsi kaliberű edzője 😀 Amúgy Krumplifej úr Dántónihoz képest megváltás. Csak ne játszatná shumpertet sf-nek.Chevy
Nets ellen Shumpert az életveszélyes Bogans nyakán lihegett, J.R pedig Joe Johnson ellen használta a fizikai fölényét. Valamiért JJ vállalt 5 dobást az utlsó 3 percben, dobott belőle 8 pontot, a végén egy meccsnyerő 5 méterest. Most Crawford egymaga megnyeri a meccset. Pattogtat, beleáll, bedobja. Lehet tippelni ki védekezik rajta 😀

Azon csodálkozom, hogy Európából még véletlenül sem hoznak edzőt.füligjimmy
Éreztem, hogy azt a meccset nem kell megnézni 😀
Szegény Dagi egyedül kevés, Bench points LA:45 NY:15. No commentChevy
Clippers: 41 sikeres mezőnygól (51%), 21 assziszt, 18 TO
Knicks: 33 sikeres mezőnygól (44,6%), 11 assziszt, 16 TO

Nagyon jó játékosok, nagyon rossz kosárlabda. Ami engem azért zavar, mert a Heat kb. ellenfél nélkül fog döntőbe jutni. A Bulls játékosállománya a közelben nincs. Még meg lehetne oldani 7 meccses sorozatban, de rájátszásra úgyis lesérül az összes magasember, az egyetlen előny, a palánk alatti fölény oda. A Kniks papíron van olyan jó. A pályán nincs. A Nets talán a 2 hátvédposzton tud versenyezni, de Williams sztem túlértékelt, Wallace hiába tépi fel a parkettát, legfeljebb fújnak rá 4 faultot 10 perc alatt. Az Indiana tud velük rohanni, de legfeljebb kikapnak 85-83-ra. Ha valami tragédia nem történik, a Heat ismét döntős. Nyugaton ki lehet ott? Thundert már verték, tudom, azóta a rutin, meg etc.. A Spurs elég rutinos, és elég mély, csak jussanak döntőbe. Clippers ezzel a játékkal esélytelen, Denver, Memphis, ugyanaz, játékosállyományuk a közelbe nincs. És sajnos ez kell a ligának. Egy nagy, legyőzhetetlen akadály, amire fel lehet fűzni egy epikus történetet, és egy "kameraérzékeny" szupersztár, akit el lehet adni Kínában.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
A Clippers-Knicks meccset az a csapat nyeri meg, amelyiknek jobb játékosai vannak. A 800 millió dolláros kérdés, hogy ilyen kaliberű edzők mit keresnek ilyen csapatok kispadjain. Mágnestáblán megmutatják, ki kit fogjon védekezésben, amúgy mehet az egyegyezés. Del Nímandot bámultam évekig, hát nem csodálom, hogy Paul nélkül buktak tízből vagy tizenkettőt. füligjimmy
Nem lehet mindenkinek Tomi bácsi kaliberű edzője 😀 Amúgy Krumplifej úr Dántónihoz képest megváltás. Csak ne játszatná shumpertet sf-nek.Chevy
Nets ellen Shumpert az életveszélyes Bogans nyakán lihegett, J.R pedig Joe Johnson ellen használta a fizikai fölényét. Valamiért JJ vállalt 5 dobást az utlsó 3 percben, dobott belőle 8 pontot, a végén egy meccsnyerő 5 méterest. Most Crawford egymaga megnyeri a meccset. Pattogtat, beleáll, bedobja. Lehet tippelni ki védekezik rajta 😀

Azon csodálkozom, hogy Európából még véletlenül sem hoznak edzőt.füligjimmy
Éreztem, hogy azt a meccset nem kell megnézni 😀
Szegény Dagi egyedül kevés, Bench points LA:45 NY:15. No comment
több mint 11 éve

Azon csodálkozom, hogy Európából még véletlenül sem hoznak edzőt.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
shumpi nem igazi még. remélem megint hatalmas király lesz mint tavaly 😊

ja és melo megint őrült módjára játszik
több mint 11 éve
Van egyáltalán annyi jó edző NBA körökben, mint ahány csapat?
több mint 11 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Nem lehet mindenkinek Tomi bácsi kaliberű edzője 😀 Amúgy Krumplifej úr Dántónihoz képest megváltás. Csak ne játszatná shumpertet sf-nek.
több mint 11 éve
A Clippers-Knicks meccset az a csapat nyeri meg, amelyiknek jobb játékosai vannak. A 800 millió dolláros kérdés, hogy ilyen kaliberű edzők mit keresnek ilyen csapatok kispadjain. Mágnestáblán megmutatják, ki kit fogjon védekezésben, amúgy mehet az egyegyezés. Del Nímandot bámultam évekig, hát nem csodálom, hogy Paul nélkül buktak tízből vagy tizenkettőt.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Én Natet-t nagyon szerettem nálunk Bostonban amikor beszállt, mindig adott vmi pluszt sajnáltam, hogy elengedtük. S most jó lesz megnézni egy Lakers verést úgy hogy nem kell izgulnom rajta 😛 😉 bár már-már idén sajnálom őket, amilyen szerencsétlenek.

Azért nekünk is annyi a mázlink Keleten, hogy utánunk mindenki negatív így ha megszakad majd ez a lendület, akkor sincs nagy baj, de azért tartson minél tovább legalább a PO-ig. Ami Rondo nélkül nagy csoda lesz.
A Houston meg bízom benne inkább a GWS ellleni eredményeket hozza inkább mint a Heat ellenit de ugye nem is ugyan az a két csapat. Harden nem gondoltam volna, hogy ekkora üzlet lesz.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
jaja pont ma gondolkodtam, hogy a legjobbkor szidtam Nate-et amikor hét játékosa lett, időzítésem tökéletes volt.
Köszi az átfogó írást, ma reggel olvastam ezt a trade rumort.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter