NBA

33 feliratkozó

több mint 11 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks Alabama Crimson Tide 1 049
Na mivan Jenningsnek megjött az esze?! 19 assziszt után, most 17
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Szvsz azért ennél kicsit árnyaltabb ez a kérdés. Megpróbáltak előrébb lépni ehhez Bynum volt a hiányzó láncszem. Nem jött be egyelőre, de megunták hogy max 1 kört ha mennek playoffba, nem nyert, de meg kellett próbálni.Toca
Ne haragudj, mi olyan összetett? Vagy csak én látok túl tisztán. Itt van egy center, aki ugyan nagyon fizikális, de 20 éves korára kiment mindkét térde. Az már csak egy nagyon finom kis extra krém a tortán, hogy edzésmunkájával is gondok voltak (nem nézek utána az átlegolt perceinek, de nem lesz túl parádés), és Phil Jackson le se köpte volna szíve szerint, akkora suttyó. Namost adj neki 120 millió dollárt 6 évre (nem tudom, pontosan mennyi a max). De vonatkoztassunk el ettől az "árnyalt" kérdéstől. Legjobb esetben ez a srác az új Tracy McGrady. És ez a legjobb eset. Persze te erre mondhatod azt, hogy legóznak neki két új térdet, és amúgyse volt a térdével semmi gond abban a szent pillanatban, mikor nem kellett egy hónapig se edzeni, se meccset játszani. Elkezdődött az edzésmunka, megint kifingott a térde. Jó, ez a probléma majd elmúlik, mint a nátha. De ehhez még vegyük hozzá azt a kifinomult karaktert, amivel ő rendelkezik. Akkor már egy McGradybe öntött Vince Carter áll előtted, csak még rosszabb térdekkel, és még nagyobb szerződéssel. Van az a mondás, hogy okos ember a más kárából tanul, hülye a sajátjából se. Én értem, és megértem, hogy az első körös rájátszás nekik nem tetszik, a Memphis-re egy rossz szavam nem volt, de ez már abban a pillanatban egy ostoba lépés volt, amikor meghozták. Arról ne is beszéljünk, hogy szerintem egy domináns(nak gondolt) center köré nem ilyen karakterű csapatot kellene építeni, de ez már kérdés. füligjimmy
Én ezt értem el is fogadom, és utólag ha megkérdezed a Philyseket ők is ezt mondják.
Viszont akkor ők úgy gondolták, hogy ha 1.számú opció lesz megoldódik a kakrakter probléma, a térde meg csak jó lesz már. Nem nyert. Fizetése az tényleg kurvanagy de ők egy elit C-t vártak ennyiért. Sose voltam Bynum van mindig overrated volt nálam aki a mamlaszságából él, de ettől még megértem hogy a Sixers látott benne perspektívát, nem jött össze, volt rá esély ők inkább az ellenkezőébe bíztak
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Szvsz azért ennél kicsit árnyaltabb ez a kérdés. Megpróbáltak előrébb lépni ehhez Bynum volt a hiányzó láncszem. Nem jött be egyelőre, de megunták hogy max 1 kört ha mennek playoffba, nem nyert, de meg kellett próbálni.Toca
Ne haragudj, mi olyan összetett? Vagy csak én látok túl tisztán. Itt van egy center, aki ugyan nagyon fizikális, de 20 éves korára kiment mindkét térde. Az már csak egy nagyon finom kis extra krém a tortán, hogy edzésmunkájával is gondok voltak (nem nézek utána az átlegolt perceinek, de nem lesz túl parádés), és Phil Jackson le se köpte volna szíve szerint, akkora suttyó. Namost adj neki 120 millió dollárt 6 évre (nem tudom, pontosan mennyi a max). De vonatkoztassunk el ettől az "árnyalt" kérdéstől. Legjobb esetben ez a srác az új Tracy McGrady. És ez a legjobb eset. Persze te erre mondhatod azt, hogy legóznak neki két új térdet, és amúgyse volt a térdével semmi gond abban a szent pillanatban, mikor nem kellett egy hónapig se edzeni, se meccset játszani. Elkezdődött az edzésmunka, megint kifingott a térde. Jó, ez a probléma majd elmúlik, mint a nátha. De ehhez még vegyük hozzá azt a kifinomult karaktert, amivel ő rendelkezik. Akkor már egy McGradybe öntött Vince Carter áll előtted, csak még rosszabb térdekkel, és még nagyobb szerződéssel. Van az a mondás, hogy okos ember a más kárából tanul, hülye a sajátjából se. Én értem, és megértem, hogy az első körös rájátszás nekik nem tetszik, a Memphis-re egy rossz szavam nem volt, de ez már abban a pillanatban egy ostoba lépés volt, amikor meghozták. Arról ne is beszéljünk, hogy szerintem egy domináns(nak gondolt) center köré nem ilyen karakterű csapatot kellene építeni, de ez már kérdés.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Szvsz azért ennél kicsit árnyaltabb ez a kérdés. Megpróbáltak előrébb lépni ehhez Bynum volt a hiányzó láncszem. Nem jött be egyelőre, de megunták hogy max 1 kört ha mennek playoffba, nem nyert, de meg kellett próbálni.
több mint 11 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Azért ez nem ilyen egyszerű. Utólag kibaszott könnyű mutogatni a vezetőségre (amit egyébként én még Collinstól nem láttam, az általad idézett mondat sem ad okot ilyet feltételezni).
A Philly Iggyvel is középszerú volt, már évek óta érlelődött a dolog, hogy meg kell válni tőle, ez nem is vitás, én imádom Dret, de nem volt FP kaliber, viszont Ő volt az egyetlen komoly érték, és 19-re lapot húzott a vezetőség, és elhozták Bynumot, aki Jrue, Turner és Thad kiegészítésével kiemelhette volna a Phillyt a középmezőnyből az élmezőnybe. Rajta kívül mondj még olyan opciót kérlek, akiben benne van a lehetőség, aki elérhető lett volna, aki akarna is ide jönni? Benne volt a rizikó valóban, de tavaly harmadik opcióként kiválóan játszott a Lakersben, és bírta az erőltetett menetrendet is, tehát volt annak alapja, hogy ha rápihen, gyógyul a szezonra, akkor ez egy nagy húzás. Utólag könnyű mondani, hogy jah persze ez krónikus dolog, tudni kellett volna. Mégis akkor a legjobb orvosok által kezelt Bynumról miért mostanában kezd kiderülni, hogy nagyobb a baj, mint gondolták? Azt meg kötve hiszem, hogy DiLeo GM az orvosin végzett volna ortopéd specialitással. Nyilván az orvosok véleménye is ki volt kérve.

Collins se támadott a vezetőkre egyáltalán, Ő a játékosokat kritizálta, amiért nem küzdenek.
Egyébként maga Doug is nagyon izgatott volt még az olimpia alatt, hogy végre Bynum megszerzésével meglehet az utolsó darabka is. Ő is támogatta a dolgot. (ha megnézed a mondatot, ott is az van, hogy WE traded...)
Eazzy
Nem is az, amit mondott, de... egy másik kérdéssel kapcsolatban (Rose visszatérése, asszem). Ők nem rövidtávon gondolkodnak. Ők nem tesznek ilyet. Persze az angol nyelvből ilyenkor nem lehet kihagyni az alanyt, de mindegy. Szerintem elmérgesült a viszony, ez általában lapát, csak megvárják a szezon végét. Ha jövőre is Collins lesz az edző, természetesen megkövetlek.

Azon pedig, hogy a vezetőség szerint Bynum volt az utolsó láncszem, és egy 20 éves kora óta komoly térdproblémákkal küszködő, bevallottam maxszerződést akaró seggfej köré építve bajnokságot tudnak nyerni, ne haragudj, de csak röhögni tudok. DiLeo ne legyen ortopéd szakorvos, de Bynum egész pályafutása a térdsérülésekről szólt. 20 éves korára mindkettő bekrepált, ehhez nem kell PhD, olvasson sporthíreket, oszt használja a józan paraszti eszét. Azt pedig nem tudod, hogy idén a Vucevic+Igoudala duó mennyit ért volna. AI szerződése sokkal menedzselhetőbb, Vucevic, hát igen, egy jó kezdő center lesz 10 évig a ligában. Sok mindent nehéz számszerűsíteni, de ez a csere a tulajdonosok zsebéből is kihúzott idén kb. 50 millió dollárt. Ha te másképp látod, szívesen meghallgatom az érveid, de erre a Bynum cserére rá volt írva a bukás az első pillanattól kezdve.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Húú James mit játszott már megint. De ami a legszebb volt az egész meccsen a Knicks ellen: amikor először egy hatalmas blokk Chandler-nek, utána támadólepattanó + 2 pont. Ilyen csak ő tud. King James. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Szegény Collins cérnája végleg elszakadt.
“We traded three guys to get a guy who hasn’t played at all this year,” said Collins, without naming Andre Iguodala, Mo Harkless and Nikola Vucevic, helpful pieces in Denver and Orlando.

Minden szavával egyet lehet érteni, a Sixers elképsztő ostobaságot csinált, gyakorlatilag 5 évvel visszavetették a csapatukat (jéééé, hülye management egy major sportban, hát ilyeeeeet), de csóró Collins most úgy kettévágta a karrierjét, mint hülyegyerek a képeskönyvet. A vezetőséget fikázni???? Krause az első adandó alkalommal lapátra tette Phil Jacksont. füligjimmy
Azért ez nem ilyen egyszerű. Utólag kibaszott könnyű mutogatni a vezetőségre (amit egyébként én még Collinstól nem láttam, az általad idézett mondat sem ad okot ilyet feltételezni).
A Philly Iggyvel is középszerú volt, már évek óta érlelődött a dolog, hogy meg kell válni tőle, ez nem is vitás, én imádom Dret, de nem volt FP kaliber, viszont Ő volt az egyetlen komoly érték, és 19-re lapot húzott a vezetőség, és elhozták Bynumot, aki Jrue, Turner és Thad kiegészítésével kiemelhette volna a Phillyt a középmezőnyből az élmezőnybe. Rajta kívül mondj még olyan opciót kérlek, akiben benne van a lehetőség, aki elérhető lett volna, aki akarna is ide jönni? Benne volt a rizikó valóban, de tavaly harmadik opcióként kiválóan játszott a Lakersben, és bírta az erőltetett menetrendet is, tehát volt annak alapja, hogy ha rápihen, gyógyul a szezonra, akkor ez egy nagy húzás. Utólag könnyű mondani, hogy jah persze ez krónikus dolog, tudni kellett volna. Mégis akkor a legjobb orvosok által kezelt Bynumról miért mostanában kezd kiderülni, hogy nagyobb a baj, mint gondolták? Azt meg kötve hiszem, hogy DiLeo GM az orvosin végzett volna ortopéd specialitással. Nyilván az orvosok véleménye is ki volt kérve.

Collins se támadott a vezetőkre egyáltalán, Ő a játékosokat kritizálta, amiért nem küzdenek.
Egyébként maga Doug is nagyon izgatott volt még az olimpia alatt, hogy végre Bynum megszerzésével meglehet az utolsó darabka is. Ő is támogatta a dolgot. (ha megnézed a mondatot, ott is az van, hogy WE traded...)

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
És most van rá egy fogadásom, hogy az Atlanta nem majd egy kört a rájátszásban. füligjimmy
Ezt nem értem.szaba
Eh, azt akartam írni, hogy nem megy egy kört. A sorrend valszeg Keleten Heat-Knicks-Pacers-Nets-Hawks-Bulls-Celtics-Bucks lesz, de a 4.-6. helyen valamilyen kombinációban a Nets-Hawks-Bulls fog osztozni. Sztem a Bulls lecsúszik a 6. helyre. A Hawks egy jól szervezett védekezésű, elég jó tempódobó csapat, de se a palánk alatt, se a periméteren nincs fizikai fölényük, és annyira azért nem jó védekező, és nem annyira jó tempódobó a társaság, hogy ezt elfedje.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 553
És most van rá egy fogadásom, hogy az Atlanta nem majd egy kört a rájátszásban. füligjimmy
Ezt nem értem.
több mint 11 éve
Bejött a tippem a Bulls-Nets meccsre, egy kis lóvé mindig jól jön. Keleten nincs egyértelmű második, vannak jó és rossz párosítások. A Nets nem tud mit kezdeni a Bulls-szal, a Knicks sokkal jobb ellenfél, mert a két hátvéd fizikailag hatalmas fölényben van. A Bulls nem tud mit kezdeni a Pacers-szel, a Pacers nem tud mit kezdeni a Nets-szel, és a Celtics-szel. És most van rá egy fogadásom, hogy az Atlanta nem majd egy kört a rájátszásban.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Ma esti rangadó: Miami-Memphis. A két legjobb formában lévő együttes jelenleg a ligában: 12 W ill. 8 W sorozatban. A Miaminak van a legkevesebb veresége otthon (három, hármas holtversenyben), a Memphisnek meg idegenben van a legkevesebb veresége (tíz). Nyami.

James brutál formában nyomja idén. Az a gyűrű, hatalmas gátat szakított át nála, és még jobb formát mutat mint az előtt. Le a kalappal előtte.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Noah elég gyenge meccset tolt a Philly ellen:
23 pont, 21 pattanó, 11 blokk, 3 labdaszerzés BaltimoreDefense
Pedig a Cavs ellen nagyon rosszul játszott, azt hittem, a sérülése miatt nem is lesz jobb.

Szegény Collins cérnája végleg elszakadt.
“We traded three guys to get a guy who hasn’t played at all this year,” said Collins, without naming Andre Iguodala, Mo Harkless and Nikola Vucevic, helpful pieces in Denver and Orlando.

Minden szavával egyet lehet érteni, a Sixers elképsztő ostobaságot csinált, gyakorlatilag 5 évvel visszavetették a csapatukat (jéééé, hülye management egy major sportban, hát ilyeeeeet), de csóró Collins most úgy kettévágta a karrierjét, mint hülyegyerek a képeskönyvet. A vezetőséget fikázni???? Krause az első adandó alkalommal lapátra tette Phil Jacksont.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 748 — Sa da tay!
Noah elég gyenge meccset tolt a Philly ellen:
23 pont, 21 pattanó, 11 blokk, 3 labdaszerzés
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Bazmeg Curry 54 pont, 11/13 tripla, és így se nyert a Golden State
a másik oldalon meg Chandler 28 lepattanót szedett

több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
és ez az ember nem megy zsákolóversenyre...

totheathletes.lockerdome.com/media/106499160shawnka
Ez kúrva nagy. Azt nem értem, hogy itt simán megcsinál ilyeneket bemelegítésnél, miért nem megy tényleg el arra a rohadt versenyre? Az nem szöveg hogy fél a leégéstől. Ember nem csinált ehhez hasonlót az elmúlt 3 évben a zsákolóversenyen.Shawn84
Állítólag kevés a pénz amit kap érte.
(nem én találtam ki)

több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Nuggets elég szép showt varázsolt a Lakers ellen. Érdemes megnézni a meccs összefoglalóját.
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527

Ez kúrva nagy. Azt nem értem, hogy itt simán megcsinál ilyeneket bemelegítésnél, miért nem megy tényleg el arra a rohadt versenyre? Az nem szöveg hogy fél a leégéstől. Ember nem csinált ehhez hasonlót az elmúlt 3 évben a zsákolóversenyen.
több mint 11 éve
Dzsokijuing Dallas Cowboys Texas Longhorns 7 273 — Saturday Night Lights

Nyomott még két ilyet is, jövőre beviszi a hype:

Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed

ez egy buzi 😊

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek

totheathletes.lockerdome.com/media/106499160
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Mi a halál van az NBA-sekkel, hogy még mindig nincs highlight a Warriors-Spursről?

több mint 11 éve

A trade-deadline pedig szokás szerint teljesen eseménytelenül érkezett el. A Bucks nem tudom, mit akar, nagyobbak ezzel nem lettek, dobni eddig is tudtak. füligjimmy
az lesz jó amikor felállnak jennings-ellis-reddick-es ultrasmall lineba 😀 a.kacsa
minek állnának így fel?
másrészt Reddick jó lesz ha majd lelép Ellis (mintha lenne rá bird-joguk)sapka
Redick UFA, ez tuti. Udrih lejáróját, plusz 2 cserét adtak egy másik lejáróért, és 2 cseréért.

- Abe Simpson
több mint 11 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka

A trade-deadline pedig szokás szerint teljesen eseménytelenül érkezett el. A Bucks nem tudom, mit akar, nagyobbak ezzel nem lettek, dobni eddig is tudtak. füligjimmy
az lesz jó amikor felállnak jennings-ellis-reddick-es ultrasmall lineba 😀 a.kacsa
minek állnának így fel?
másrészt Reddick jó lesz ha majd lelép Ellis (mintha lenne rá bird-joguk)

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Végleges, pontosított cserék:

-Eric Maynor végül a görög Georgios Printezis játékjogáért távozott Oklahomából Portlandbe.

kezdő5-ről.Blaise
Valaki tud róla némi infót?Shawn84
 www.euroleague.net/competition/players/showplayer?pcode=AMM&seasoncode=E2012

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Végleges, pontosított cserék:

-Eric Maynor végül a görög Georgios Printezis játékjogáért távozott Oklahomából Portlandbe.

kezdő5-ről.Blaise
Valaki tud róla némi infót?