NBA
33 feliratkozó
több mint 7 éve
védekezésben -, és Hayward-Horford mellé túl ballhogIrvinget én elboltolnám valahova, ennek csapatnak hosszú távon szerintem inkább ártana az egoja, meg az esze (hiánya). Rozierben szerintem meglehet az irányítójuk, de ha egyből most egy top irányítót szeretnének, én egy tényleges (értsd Paul/Conley/Rubio féle) irányítót szereznék a helyükben Irving helyett. Mondjuk a csapatok helyében az említett háromból én egyiket se adnám oda Irvingért. 😀MI a probléma Irvinggel? Nem nagyon követem az utóbbi években az NFL-t, ezért kérdezem. Nekem Irvingről az a képem van utoljára, hogy kb. nem is LeBron hanem ő tartotta meccsben a Clevelandet tavaly a nagydöntőben. Visszaesett azóta?
Duff
Vagy csak egyszerűen Westbrook lett, hogy más mellette nem nagyon tud érvényesülni?
peterk2005
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Szerintem teljesen jó volt, csak eddig úgy tűnik, hogy a fiatal csikók tökéletesen pótolják, és inkább rájuk kellene építeni a csapatot.Irvinget én elboltolnám valahova, ennek csapatnak hosszú távon szerintem inkább ártana az egoja, meg az esze (hiánya). Rozierben szerintem meglehet az irányítójuk, de ha egyből most egy top irányítót szeretnének, én egy tényleges (értsd Paul/Conley/Rubio féle) irányítót szereznék a helyükben Irving helyett. Mondjuk a csapatok helyében az említett háromból én egyiket se adnám oda Irvingért. 😀MI a probléma Irvinggel? Nem nagyon követem az utóbbi években az NFL-t, ezért kérdezem. Nekem Irvingről az a képem van utoljára, hogy kb. nem is LeBron hanem ő tartotta meccsben a Clevelandet tavaly a nagydöntőben. Visszaesett azóta?
Duff
Vagy csak egyszerűen Westbrook lett, hogy más mellette nem nagyon tud érvényesülni?
peterk2005
több mint 7 éve
Irvinget én elboltolnám valahova, ennek csapatnak hosszú távon szerintem inkább ártana az egoja, meg az esze (hiánya). Rozierben szerintem meglehet az irányítójuk, de ha egyből most egy top irányítót szeretnének, én egy tényleges (értsd Paul/Conley/Rubio féle) irányítót szereznék a helyükben Irving helyett. Mondjuk a csapatok helyében az említett háromból én egyiket se adnám oda Irvingért. 😀MI a probléma Irvinggel? Nem nagyon követem az utóbbi években az NFL-t, ezért kérdezem. Nekem Irvingről az a képem van utoljára, hogy kb. nem is LeBron hanem ő tartotta meccsben a Clevelandet tavaly a nagydöntőben. Visszaesett azóta?
Duff

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
@BillSimmons: Dear Detroit,Sorry about taking Kennard over Mitchell, overpaying Reggie Jackson, taking Stanley Johnson over getting four 1sts from Boston, ruining your salary cap with the Blake trade, and leaving you without a 2018 1st. I’m gonna go do TV, I’ll see you later.
—Thanks, SVG
Rövidebben SVG kibaszva.
több mint 7 éve
Szerintem hosszútávon így jártak jól. Gyűrűre a Warriors és nagyon halkan a Rockets mellett semmi esélyük. Innentől a fiatalok fejlesztése a legfontosabb, h 2-3 év múlva ők tehessék zsebre a ligát.Addigra akár feléledhet a LAL vs. BOS párharc is.
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 7 éve
Igen, az méltó nagy párharc kéne legyen, és akkor győzzön és jusson döntőbe a jobbik fél.Azt mindjárt gondoltam 😊Félelmetesen unalmasak ezek a GSW meccsek.... De legalább szimpatikusak lennének, de még az sem 😊Nekem mint Warriors fan egyik álíltás sem állja meg a helyét!😊
flzoli
zavi27
Jó lenne, ha a Rockets ellen kijönne egy klasszikus párharc és nem esik össze a texasi gárda
(Az embereik amúgy megvannak hozzá, hogy kifilézzék és megöljék a GSW játékát, legalább is a Paul, Ariza, Mbah a Moute, Capela négyes mindenképp)
flzoli
több mint 7 éve
Azt mindjárt gondoltam 😊Félelmetesen unalmasak ezek a GSW meccsek.... De legalább szimpatikusak lennének, de még az sem 😊Nekem mint Warriors fan egyik álíltás sem állja meg a helyét!😊
flzoli
zavi27
Jó lenne, ha a Rockets ellen kijönne egy klasszikus párharc és nem esik össze a texasi gárda
(Az embereik amúgy megvannak hozzá, hogy kifilézzék és megöljék a GSW játékát, legalább is a Paul, Ariza, Mbah a Moute, Capela négyes mindenképp)
több mint 7 éve
Félelmetesen unalmasak ezek a GSW meccsek.... De legalább szimpatikusak lennének, de még az sem 😊Nekem mint Warriors fan egyik álíltás sem állja meg a helyét!😊
flzoli
több mint 7 éve
Félelmetesen unalmasak ezek a GSW meccsek.... De legalább szimpatikusak lennének, de még az sem 😊
több mint 7 éve
Viszont borzasztó jó story a Boston. A Pats óta alapból nem szeretem a bostoni csapatokat, de nem tud az ember nem szorítani ennek a fiatal, sérüléshullámmal agyonbaszott csapatnak.Irvinget én elboltolnám valahova, ennek csapatnak hosszú távon szerintem inkább ártana az egoja, meg az esze (hiánya). Rozierben szerintem meglehet az irányítójuk, de ha egyből most egy top irányítót szeretnének, én egy tényleges (értsd Paul/Conley/Rubio féle) irányítót szereznék a helyükben Irving helyett. Mondjuk a csapatok helyében az említett háromból én egyiket se adnám oda Irvingért. 😀
Mi lenne itt Haywarddal meg Irvinggel.
tenorx
több mint 7 éve
dawyd728
4 034
Szerintem hosszútávon így jártak jól. Gyűrűre a Warriors és nagyon halkan a Rockets mellett semmi esélyük. Innentől a fiatalok fejlesztése a legfontosabb, h 2-3 év múlva ők tehessék zsebre a ligát. A legdurvább az egészben, h szinte kiapadhatatlan draft pick áll még mindig rendelkezésre, illetve már most nagyon komoly talent van ott összegyűjtve. Ainge..Buta csapat a Phily, Horford csak behúzta a Bostonnak. Innen nem nagyon van már visszaút.Viszont borzasztó jó story a Boston. A Pats óta alapból nem szeretem a bostoni csapatokat, de nem tud az ember nem szorítani ennek a fiatal, sérüléshullámmal agyonbaszott csapatnak.
flzoli
tenorx
Nekem például nagyon szimpatikus minden, amit és ahogy Stevens-szel együtt felépített. Képesek nem az érzelmekre hallgatni, ha arról van szó. | Egyedül a bostoni szurkolók, Bill Simmonsostúl mindenestül akadályoznak meg, h felugorjak a bandwagonra. Így marad nekem Jrue Holiday miatt a Pelicans. |
több mint 7 éve
Irving 1-1 menne végig, és valszeg kiestek volna már a Bucks ellen, mert nem lett volna a többieknek elég tere kiteljesedni.Buta csapat a Phily, Horford csak behúzta a Bostonnak. Innen nem nagyon van már visszaút.Viszont borzasztó jó story a Boston. A Pats óta alapból nem szeretem a bostoni csapatokat, de nem tud az ember nem szorítani ennek a fiatal, sérüléshullámmal agyonbaszott csapatnak.
flzoli
tenorx
Én nyáron tuti pattintanám őt egy jó magasért cserébe (hm Davis, bár az már túl durva lenne 😊 )
több mint 7 éve
Buta csapat a Phily, Horford csak behúzta a Bostonnak. Innen nem nagyon van már visszaút.Viszont borzasztó jó story a Boston. A Pats óta alapból nem szeretem a bostoni csapatokat, de nem tud az ember nem szorítani ennek a fiatal, sérüléshullámmal agyonbaszott csapatnak.
flzoli
több mint 7 éve
Buta csapat a Phily, Horford csak behúzta a Bostonnak. Innen nem nagyon van már visszaút.
több mint 7 éve
A Laliga elvileg a Spíleren leszJövőre már a Bundesliga is náluk lesz a La Liga mellé -> nem lesz több major sport.Miután jószerével csak az amerikai sportok maradnak a Sport1-en jövőre (pontosabban NFL és NBA), nyugodtan invesztálhattak volna valami nagyobb csomagra amiben jóval több meccs van.Én meg a sporttv-t nem értem, hogy egy Valencia-Eibar helyett tolhatták volna inkább a 7. meccset élőben.Már a kezdet kezdetén mondták. Kaptak egy bizoyos meccskeret számot, amit be kell osztaniuk a POra. Ahhoz hogy maradjon a végére pl a döntő minden meccsét közvetíthessék ami lehet hét meccs is, muszáj tartalékolni. Így persze aztán benn ragadhat néhány lehetőség amit közvetíthettek vilna, de ezt nem leget előre pontisan kikalkulálni. Ezért most ez meccs nem fért bele. Én szoktam a legjobban reklamálni ezek miatt, de ezt most megértem. 😊
NB2
Inkább az a kérdés innentől James le tudja-e egymaga győzni a Keletet. Érdekes lesz meddig bírja szuflával
dande
flzoli
empty taxi
több mint 7 éve
Jövőre már a Bundesliga is náluk lesz a La Liga mellé -> nem lesz több major sport.Miután jószerével csak az amerikai sportok maradnak a Sport1-en jövőre (pontosabban NFL és NBA), nyugodtan invesztálhattak volna valami nagyobb csomagra amiben jóval több meccs van.Én meg a sporttv-t nem értem, hogy egy Valencia-Eibar helyett tolhatták volna inkább a 7. meccset élőben.Már a kezdet kezdetén mondták. Kaptak egy bizoyos meccskeret számot, amit be kell osztaniuk a POra. Ahhoz hogy maradjon a végére pl a döntő minden meccsét közvetíthessék ami lehet hét meccs is, muszáj tartalékolni. Így persze aztán benn ragadhat néhány lehetőség amit közvetíthettek vilna, de ezt nem leget előre pontisan kikalkulálni. Ezért most ez meccs nem fért bele. Én szoktam a legjobban reklamálni ezek miatt, de ezt most megértem. 😊
NB2
Inkább az a kérdés innentől James le tudja-e egymaga győzni a Keletet. Érdekes lesz meddig bírja szuflával
dande
flzoli

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 7 éve
A jelenlegi Cavs is csak miatta tart és tartott ott ahol tart. De mondhatnám ezt a korábbi Heat-re is. Szerintem mindkét csapat szinte miatta nyerte meg a bajnokságot. Nyert már két csapattal is mindegy kik voltak körülötte, ami szerintem nagy dolog. Kíváncsi leszek nyáron megy-e LA-be és ha igen ott összejön-e neki valami?Én lassan azt mondom hogy a Jordan-James ki jobb versenyben, Jordan mellett már csak a 6/6 megnyert döntő van. Mondom úgy, hogy nem szeretem LeBront.Én meg rühellem, de ettől függetlenül is MJ a valaha volt legjobb. A legkeményebb érában, a legfontosabb meccseken hozva magát, egy szezont kihagyva, a Bullst szintén egyedül a hátán cipelve (eleinte) lett meg az a 6/6!
braxa88
♉gaben♉

több mint 7 éve
Én lassan azt mondom hogy a Jordan-James ki jobb versenyben, Jordan mellett már csak a 6/6 megnyert döntő van. Mondom úgy, hogy nem szeretem LeBront.Én meg rühellem, de ettől függetlenül is MJ a valaha volt legjobb. A legkeményebb érában, a legfontosabb meccseken hozva magát, egy szezont kihagyva, a Bullst szintén egyedül a hátán cipelve (eleinte) lett meg az a 6/6!
braxa88
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 7 éve
a döntőbeli mérlege ékesen cáfoljaEz a Kelet amugy egy vicc. Nem elmenve James kepessegei es erdemei mellett, de legyen akarmilyen jo jatekos is valaki, az a tobbi csapatra nezve is nagyon gaz, hogy gyakorlatilag egy ember uralja az egesz konferenciat gyakorlatilag egy evtizede.Ha nyugaton lenne, azt uralná.
Duff
Sobri Jóska
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
NemEz a Kelet amugy egy vicc. Nem elmenve James kepessegei es erdemei mellett, de legyen akarmilyen jo jatekos is valaki, az a tobbi csapatra nezve is nagyon gaz, hogy gyakorlatilag egy ember uralja az egesz konferenciat gyakorlatilag egy evtizede.Ha nyugaton lenne, azt uralná.
Duff
Sobri Jóska
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 7 éve
Ez a Kelet amugy egy vicc. Nem elmenve James kepessegei es erdemei mellett, de legyen akarmilyen jo jatekos is valaki, az a tobbi csapatra nezve is nagyon gaz, hogy gyakorlatilag egy ember uralja az egesz konferenciat gyakorlatilag egy evtizede.Ha nyugaton lenne, azt uralná.
Duff
több mint 7 éve
Ez a Kelet amugy egy vicc. Nem elmenve James kepessegei es erdemei mellett, de legyen akarmilyen jo jatekos is valaki, az a tobbi csapatra nezve is nagyon gaz, hogy gyakorlatilag egy ember uralja az egesz konferenciat gyakorlatilag egy evtizede.
több mint 7 éve
Simmonsnak meg kell tanulnia dobni, mert így nem lesz topjátékospbs.twimg.com/media/DcVE8MTUQAEiwGb.jpg:large
Én lassan azt mondom hogy a Jordan-James ki jobb versenyben, Jordan mellett már csak a 6/6 megnyert döntő van. Mondom úgy, hogy nem szeretem LeBront.