NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Maka
2 760
Boozer sneaky hadművelete, amivel megnyerte Dan Crawford rokonszenvét a rájátszásra is.több mint 11 éve
szaba
10 553
Ez a Reggie Evans óriási csávó, alighanem venni fogok egy Reggie-s BKN pólót. 😀
több mint 11 éve
the streak is over. az már csak öröm a köbön, hogy 3 sört hozott a pillanat eltalálása 😀DenyKövetkező streak akkor pont átnyúlik majd jövő évre 😀
több mint 11 éve
the streak is over. az már csak öröm a köbön, hogy 3 sört hozott a pillanat eltalálása 😀
több mint 11 éve
Azt hiszem rendben van az a bizonyos boka: www.nba.com/video/games/warriors/2013/03/25/0021201053-lal-gsw-play4.nba 😊
több mint 11 éve
Bassza meg mindenki, aki tehet róla, hogy ilyen bizonytalan testrész a boka...Schleck1-800-CALL-GOD
több mint 11 éve
Bassza meg mindenki, aki tehet róla, hogy ilyen bizonytalan testrész a boka...
több mint 11 éve
Denver Philly meccs végét érdemes megnézni 😊
több mint 11 éve
27 pontos hátrány? bitch please. szar ez a Heat 😊Dexxter TailorKell egy kis izgalom, különben nehéz fenttartani az odafigyelést a 24es streak végén 😊
több mint 11 éve
27 pontos hátrány? bitch please. szar ez a Heat 😊
több mint 11 éve
Jól van akkor ezek szerint nem az én készülékemben van a hiba, más is hasonlóan érez 😛A csuda vigye el majdnem sikerült megfogni a Heatet pont akkor kezdtem el nézni mikor még vezettünk 41 24-re naná hogy onnan akkor jöttek fel 😛, el is mentem aludni a harmadik negyed közepén.majd nézd a March Madnesst, mikor a meccs utolsó 10 másodperce az időkérések (= reklámszünetek) miatt kb. 15 percig tart, idegileg mindig kikészítjjncaa
Ami viszont borzasztóan idegesít: ahogyan az NFL-nél panaszkodunk, hogy flag foci, az NBA-nl meg azt tudom mondani most már síp meg álló kosárlabda. Nagyon bosszantó, hogy egy félidő alig képes lemenni másfél óra alatt 24 perc!!!..... értem én, hogy reklám meg az idősebb tulajoknak inkontinencia zavaruk lehet és sdűrűn kell kimenni a mosdóba de azért ezzel valamit kezdeni kéne. Az amcsiknak nem gond de nekünk pont emiatt nehéz megnézni egy egy meccset elkezdőik 1kor és jó esetben véget ér fél négyko-négykor. Különösen az ilyen nagy meccsek, amit vélhetően sokan néznek.
A bírók meg már lassan a vízilabdabírók szintjén fújnak és teljesen felfoghatatlan követhetetlen mikor mire, hogyan reagálnak. SZvsz nekik is volt szerepük a Heat felzárkózásában még ha (legyünk jó indulatúak:😛) nem is tudatosan, de rendesen tördelték a játékot, hogy beragadt a fütyülőjük. Sebaj a rájátszásban visszavágunk az már legalább meg van 😀dande
több mint 11 éve
Ez a hülyeség mi amúgy, hogy Kenyon Martin 3asban játszik a Knicksben?
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
Carmeloman
644
Denver-Bulls: Ez a goal tend, nem goal tend, előtte Koufos goal tend hacacáré is elég vicc (a szituáció monjduk ki, egyszeű csalás, Szerbiában ezért felgyújtják a stadiont), de AI triplája előtt Andre Miller akkora lépéshibát csinált, amit megye kettőben visszafújnak. No igen.füligjimmycsak éppen Noahé nagyon látványos volt...azért fújták le..ma megszakad a Denver győzelmi sorozata
több mint 11 éve
Azt hittem, megver valakit 😀 A legendák szerint fekvenyomásban 120 kilóval szériázik, nem csoda, hogy van respektje a játékosok között. A meccs végét láttam csak, azt parádés volt, igazi rájátszáshangulat, igazából mindkét csapat jobbat érdemelt volna, nem hiszem, hogy a denveri srácok ezt büszkén kiteszik az ablakba. Amúgy petákot nem adtam volna, hogy megnyerik, a Denver ellen mindig szopó van. 6 játékossal végigtolni egy hosszabbításost nem gyenge, remélem Rose nézte, mit küzdenek a pályán. Talán kapott egy gyógypuszit arra a csúnya mentális bibire, ami miatt még mindig a padon csücsül.Denver-Bulls: Ez a goal tend, nem goal tend, előtte Koufos goal tend hacacáré is elég vicc (a szituáció monjduk ki, egyszeű csalás, Szerbiában ezért felgyújtják a stadiont), de AI triplája előtt Andre Miller akkora lépéshibát csinált, amit megye kettőben visszafújnak. No igen.füligjimmyNem csoda, hogy Thibodeau kivolt akadva egy pöppet a meccs végén...Blaise
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
A csuda vigye el majdnem sikerült megfogni a Heatet pont akkor kezdtem el nézni mikor még vezettünk 41 24-re naná hogy onnan akkor jöttek fel 😛, el is mentem aludni a harmadik negyed közepén.majd nézd a March Madnesst, mikor a meccs utolsó 10 másodperce az időkérések (= reklámszünetek) miatt kb. 15 percig tart, idegileg mindig kikészít
Ami viszont borzasztóan idegesít: ahogyan az NFL-nél panaszkodunk, hogy flag foci, az NBA-nl meg azt tudom mondani most már síp meg álló kosárlabda. Nagyon bosszantó, hogy egy félidő alig képes lemenni másfél óra alatt 24 perc!!!..... értem én, hogy reklám meg az idősebb tulajoknak inkontinencia zavaruk lehet és sdűrűn kell kimenni a mosdóba de azért ezzel valamit kezdeni kéne. Az amcsiknak nem gond de nekünk pont emiatt nehéz megnézni egy egy meccset elkezdőik 1kor és jó esetben véget ér fél négyko-négykor. Különösen az ilyen nagy meccsek, amit vélhetően sokan néznek.
A bírók meg már lassan a vízilabdabírók szintjén fújnak és teljesen felfoghatatlan követhetetlen mikor mire, hogyan reagálnak. SZvsz nekik is volt szerepük a Heat felzárkózásában még ha (legyünk jó indulatúak:😛) nem is tudatosan, de rendesen tördelték a játékot, hogy beragadt a fütyülőjük. Sebaj a rájátszásban visszavágunk az már legalább meg van 😀dande
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Denver-Bulls: Ez a goal tend, nem goal tend, előtte Koufos goal tend hacacáré is elég vicc (a szituáció monjduk ki, egyszeű csalás, Szerbiában ezért felgyújtják a stadiont), de AI triplája előtt Andre Miller akkora lépéshibát csinált, amit megye kettőben visszafújnak. No igen.füligjimmyNem csoda, hogy Thibodeau kivolt akadva egy pöppet a meccs végén...
több mint 11 éve
Denver-Bulls: Ez a goal tend, nem goal tend, előtte Koufos goal tend hacacáré is elég vicc (a szituáció monjduk ki, egyszeű csalás, Szerbiában ezért felgyújtják a stadiont), de AI triplája előtt Andre Miller akkora lépéshibát csinált, amit megye kettőben visszafújnak. No igen.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
A csuda vigye el majdnem sikerült megfogni a Heatet pont akkor kezdtem el nézni mikor még vezettünk 41 24-re naná hogy onnan akkor jöttek fel 😛, el is mentem aludni a harmadik negyed közepén.Ami viszont borzasztóan idegesít: ahogyan az NFL-nél panaszkodunk, hogy flag foci, az NBA-nl meg azt tudom mondani most már síp meg álló kosárlabda. Nagyon bosszantó, hogy egy félidő alig képes lemenni másfél óra alatt 24 perc!!!..... értem én, hogy reklám meg az idősebb tulajoknak inkontinencia zavaruk lehet és sdűrűn kell kimenni a mosdóba de azért ezzel valamit kezdeni kéne. Az amcsiknak nem gond de nekünk pont emiatt nehéz megnézni egy egy meccset elkezdőik 1kor és jó esetben véget ér fél négyko-négykor. Különösen az ilyen nagy meccsek, amit vélhetően sokan néznek.
A bírók meg már lassan a vízilabdabírók szintjén fújnak és teljesen felfoghatatlan követhetetlen mikor mire, hogyan reagálnak. SZvsz nekik is volt szerepük a Heat felzárkózásában még ha (legyünk jó indulatúak:😛) nem is tudatosan, de rendesen tördelték a játékot, hogy beragadt a fütyülőjük. Sebaj a rájátszásban visszavágunk az már legalább meg van 😀
több mint 11 éve
hmm, milwaukee milyen szépet hajrázott... 45-28-as 4. negyed...ghstzRsajna csak a végére kapcsolódtam be, de így is láttam a "lényeget" 😊
több mint 11 éve
Komolyan mondom, ez a Thibodeau féle parasztvakítás, már kezd a vicc kategóriába elmenni...Szopatják itt a jónépet Rose-zal egyetembe a csapat meg a béka segge alá kerül. 42 ponttal kikapni...ááááá
There is only one person that carries the ball right here!
több mint 11 éve
Duff
3 133
Memphis meg végre lenyomta a Clipperst, így feljött a 3. helyre, amit meg kéne tartani, mert valszeg a Denver lesz az 5, ellenük meg nem nagyon megy.
több mint 11 éve
jó védekezés volt, csak a rossz palánkot védték. először én is azt hittem a videót nézve, hogy balról jobbra támad a Lakers.Ez sem volt rossz trükk:Ez milyen védekezés volt?zinedine5
danyly
több mint 11 éve
egyébként steph curry szép lassan útban van ray allen 3 pontos csúcsa felé. 66 kell neki 16 meccs alatt, ami kicsivel több mint 4es átlag. Hajrá Steph! 😊
több mint 11 éve
Az év zsákolásaKnight idén kapja rendesen. Kyrie is beültette, most meg... 😀
atapapa
Don't talk the walk, Walk the talk!