NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
hát, ha a playoff csak kicsit is hasonló lesz mint az első félidő akkor fasza lesz nagyon 😊u.i. sajnos a holnapi pacers-hawks már megöli az elméletemet 😊
több mint 11 éve
OKC-HOU: 4-1SAS-LAL: 4-1
DEN-GSW: 4-2
LAC-MEM: 4-3
MIA-MIL: 4-0
NYK-BOS: 4-2
IND-ATL: 4-1
BKN-CHI: 4-2
több mint 11 éve
jusssipekka
595
beszállnék a tippeldébe:OKC-HOU: 4-1
SAS-LAL: 4-2
DEN-GSW: 3-4
LAC-MEM: 2-4
BKN-CHI: 4-3
több mint 11 éve
Maka
2 760
Podcasteltünk az idei szezonról, illetve a rájátszásról. Meg egyebekről is.nba1.hu/index.php?lap=blogroll2&uin=426
több mint 11 éve
buzierős sztem a memphis, a kezdő biztosan, a cserepaddal szophatják be keményenEnnyire jo ez a Memphis?! LAC nem hozza ezt siman?zavi27Tavaly is megégtek ellenük, bár szerintem idén erősebb a LACToca
több mint 11 éve
Ennyire jo ez a Memphis?! LAC nem hozza ezt siman?zavi27Tavaly is megégtek ellenük, bár szerintem idén erősebb a LAC
több mint 11 éve
Ennyire jo ez a Memphis?! LAC nem hozza ezt siman?
több mint 11 éve
Akkor én is tippelnék:OKC-HOU: 4-2
SAS-LAL: 4-1
DEN-GSW: 3-4
IND-ATL: 4-2
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
OKC-HOU: 4-1SAS-LAL: 4-3
DEN-GSW: 4-1
BKN-CHI: 4-2
több mint 11 éve
Ott a rekord! 😊Mondjuk lehet kellett volna egy kis leolvadás a végére, a SAS-nak én jobban örültem volna, mint a Denvernek.
több mint 11 éve
na akkor én is:OKC-HOU: 4-1
SAS-LAL: 4-3
DEN-GSW: 2-4
LAC-MEM: 2-4
NYK-BOS: 4-3
több mint 11 éve
Nah kialakultak a párosítások tolok egy gyors tippeldét:Nyugat:
OKC-HOU 4-2 : 2 meccsnél többet nem fog a Rockets , lehet még annyit se
SAS-LAL: 4-3 : Bryant nélkül akármennyire is pörög a belső duó kevesek lesznek.
DEN-GSW:2-4 :Elhoznak egy meccset a Nuggetstől és meg is tartják. Curry állatkodni fog
LAC-MEM:4-2 :Tavaly nyert a Grizzles idén már kevesek lesznek
Kelet:
MIA-MIL :4-0 Heat kipihente magát és sárbadöngöli a Bucks-t
NYK-BOS: 4-2 Elég sok a sérült, a Knicksnél ezért akár lehet 7 meccs is lehet, bár szerintem hamar döntésre akarják vinni éppen ezért
IND-ATL: 3-4 : Egyik legizgibb párharc lesz, szerintem behúzza a Hawks ,ha már betankolták magukat ide
BRN-CHI:4-2 : Érdekes párharc,de a Bullsnak ilyen felállásban nem lesz esélye szerintem.
több mint 11 éve
bye bye Hornets 😕😕
atapapa
'99-es NBA Live-ban az ő pályájukat szerettem a legjobban, mert amikor mindenkinek ilyen odabaszok-egy-csapatlogót-a-kezdőkörbe-és-kész stílusú pályája volt, ők már akkor is egy ilyenen nyomultak:
farm9.staticflickr.com/8481/8251495523_6a7f9905c5_z.jpg
több mint 11 éve
max egy hét múlva belátom h hülyeséget mondtam, de most egy éledező spurs nem a legmeggyőzőbb számomra. nem mondom h a lakers továbbjut, de nem 1 meccset fog csak nyernina hát akkor a lakersbe bejutott végül, nem tudom miért de van olyan érzésem h a spurs ellen lesz keresnivalójuk. a.kacsaAre you kidding me?Dzsokijuing
több mint 11 éve
na hát akkor a lakersbe bejutott végül, nem tudom miért de van olyan érzésem h a spurs ellen lesz keresnivalójuk. a.kacsaAre you kidding me?
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
na hát akkor a lakersbe bejutott végül, nem tudom miért de van olyan érzésem h a spurs ellen lesz keresnivalójuk. parker ginobili egészsége azért komoly, mondjuk parker gondolom játszani fog de kérdéses hogyan. meg a lakersnél van egy komoly momentum most, blake is a szemétdomb királynak érzi magát. ja és pau nem szarozik azért, ami mindennek a lényege lesz. brooklyn hát vannak aggályaim. jól játszunk mostanság, de nem szeretem ezt a chicagot. nagyon nem. vmiért mindig tartok tőlük, és ez se lesz egy 4-1es bemelegítés, bár Isten adja h úgy legyen.
warriors nuggets. ha nem lesz minden meccs 130-128 akkor csalódott leszek 😊 curry meg amilyen formában van kifinghat megint egy 50 pontos meccset 😊 látványosnak látványos lesz.
ja és Currynek hatalmas ollé a rekordért 😊
több mint 11 éve
Így azért izgalmas lesz az utolsó játéknap is.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Igen rá gondoltam, de sehogy sem ugrott be a neve.Szerintem Török Péterre gondolsz.Sixo67Kicsit másképpen fogalmazott az aki pár éve volt szakkommentátor a Sport TV-én (mostanában sajnos nem látom, sajnos a neve nem ugrik be; szakállas, szemüveges 50-60-as éveiben járó férfi; én személy szerint nagyon bírtam, jó humora volt, szinte mindenre tudott valami sztorit), de a lényeg kb. ugyanaz.Vége lehetne már az alapszakasznak. Ez már csak egy darálófüligjimmyÖsszefoglaltad az NBA lényegét.Dzsokijuing
Ő azt mondta, hogy az alapszakasz csak játszadozás, igazából nem jó semmire, a lényegi kosárlabda úgy is a rájátszásban érvényesül (persze frappánsabbul fogalmazott, mint most én, de sajnos pontosan nem emlékszem az idézetére).
Tényleg lehetne rövidebb is ez az alapszakasz (mondjuk 62 meccs).danyly
több mint 11 éve
Szerintem Török Péterre gondolsz.Kicsit másképpen fogalmazott az aki pár éve volt szakkommentátor a Sport TV-én (mostanában sajnos nem látom, sajnos a neve nem ugrik be; szakállas, szemüveges 50-60-as éveiben járó férfi; én személy szerint nagyon bírtam, jó humora volt, szinte mindenre tudott valami sztorit), de a lényeg kb. ugyanaz.Vége lehetne már az alapszakasznak. Ez már csak egy darálófüligjimmyÖsszefoglaltad az NBA lényegét.Dzsokijuing
Ő azt mondta, hogy az alapszakasz csak játszadozás, igazából nem jó semmire, a lényegi kosárlabda úgy is a rájátszásban érvényesül (persze frappánsabbul fogalmazott, mint most én, de sajnos pontosan nem emlékszem az idézetére).
Tényleg lehetne rövidebb is ez az alapszakasz (mondjuk 62 meccs).danyly
több mint 11 éve
Kicsit másképpen fogalmazott az aki pár éve volt szakkommentátor a Sport TV-én (mostanában sajnos nem látom, sajnos a neve nem ugrik be; szakállas, szemüveges 50-60-as éveiben járó férfi; én személy szerint nagyon bírtam, jó humora volt, szinte mindenre tudott valami sztorit), de a lényeg kb. ugyanaz.Vége lehetne már az alapszakasznak. Ez már csak egy darálófüligjimmyÖsszefoglaltad az NBA lényegét.Dzsokijuing
Tényleg lehetne rövidebb is ez az alapszakasz (mondjuk 62 meccs).
több mint 11 éve
Vége lehetne már az alapszakasznak. Ez már csak egy darálófüligjimmyÖsszefoglaltad az NBA lényegét.
Nézz egyenesen előre. Mi van ott?
Ha annak látod, ami,
Sohasem hibázol.
(Bassui Tokusho zen mester tanácsa a Line of Scrimmage-en)
több mint 11 éve
Doug Collins nem tér vissza a Sixershez: www.sbnation.com/nba/2013/4/14/4225258/doug-collins-will-not-return-as-76ers-head-coach-next-season
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Emlékszem, hogy LeShoure nagyjából egy év alatt épült fel ilyenből. Nem hiszem, hogy játszani fog még Bryant ilyen szinten.BazzaniHa jól tudom Suggsnak is ilyen sérülése volt és kevesebb mint 6 hónappal a sérülése után már játszott, még ha csak limitáltan is. Nem azt mondom , hogy etalon, de szerintem Kobeban van akkora becsvágy , hogy hamarabb visszatérjen , mint az bárki gondolná.