NBA

33 feliratkozó

több mint 7 éve
dawyd728 4 034
Azért érdemes lenne azzal is foglalkozni, mennyire volt az alapszakasz felülteljesítés már évek óta. Valamint a keret mennyire gyenge a PO-ra? Ujiri épített már egy szarból várat csapatot Denverben is. Karl utolsó idényében (2013) COY volt. Majd 57 győzelmes alapaszakasszal a háta mögött, ami ugyancsak franchise rekord volt, mint idén a Torontonak, kizúgott az első körben. Ujiri meg nem hosszabbított és dobbantott Kanadába. Casey nem jó edző. Rég ki kellett volna már rúgni, de ezzel a csapattal semmilyen edző nem állítaná meg James aktuális csapatát.
dawyd728
nem arról van szó h az idei godmode james-t ki kellett volna ütni
de 0-4?! könyörgök
és az alapszakasz eredmény ha nem is teljesen reális, de nem masszív overachive

+ az elmúlt 4 évben 3x is 4-0al estek ki
úgy hogy azért ennél bőven több volt sztem a keretben, nem feltétlen továbbjutás de egy 4-2 bárki ellen kéne hogy jöjjön kb
Negritis
Én nem is csak az idei szezonról beszélek. Casey nem jó edző, ebben egyetértünk. Ettől még az alapszakasz eredményeik egy mély, könnyen variálható, jól forgatott keret sikere, nem a top 2-3 játékosé. Ebben a csapatban nincs több. Amikor kéne igazán húzni a csapatot, akkor mond csődöt a top2-3 játékos. Top 20 játékos nélkül nehéz akár csak keleti döntőig is eljutni.
Magát a kirúgását csak támogatni tudom. Ettől még a túlzott elvárások folyamatosan megvoltak velük szemben. Ha a Raptors azt a következtetést vonja le, h egy jobb edzővel meg lehetett volna a döntő, akkor nagyon csúnyán vakon vannak.
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 900 — The Mathematician
Azért érdemes lenne azzal is foglalkozni, mennyire volt az alapszakasz felülteljesítés már évek óta. Valamint a keret mennyire gyenge a PO-ra? Ujiri épített már egy szarból várat csapatot Denverben is. Karl utolsó idényében (2013) COY volt. Majd 57 győzelmes alapaszakasszal a háta mögött, ami ugyancsak franchise rekord volt, mint idén a Torontonak, kizúgott az első körben. Ujiri meg nem hosszabbított és dobbantott Kanadába. Casey nem jó edző. Rég ki kellett volna már rúgni, de ezzel a csapattal semmilyen edző nem állítaná meg James aktuális csapatát.
dawyd728
nem arról van szó h az idei godmode james-t ki kellett volna ütni
de 0-4?! könyörgök
és az alapszakasz eredmény ha nem is teljesen reális, de nem masszív overachive

+ az elmúlt 4 évben 3x is 4-0al estek ki
úgy hogy azért ennél bőven több volt sztem a keretben, nem feltétlen továbbjutás de egy 4-2 bárki ellen kéne hogy jöjjön kb

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
dawyd728 4 034
több mint 7 éve
Torontonál se normálisak......
dande
miért? Casey alapszakaszban jó, de a Playoffra kevés
sztem ebben a keretben ennél több van évek óta
aztán meglátjuk
Negritis
Azt mondod húztak egy Fox Kubiaj cserét?
dande
azt mondom kibaszták jeff fischert

több mint 7 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 450 — Amerikai sportok rajongója
dande
aztán meglátjuk
Negritis
szerintem is teljesen védhető, és jogos döntés, ez így, ebben a formában ennyire volt elég.
több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 102 — Így remélem megfelelek nektek.....
dande
aztán meglátjuk
Negritis
Azt mondod húztak egy Fox Kubiaj cserét?
több mint 7 éve
dande
aztán meglátjuk

több mint 7 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 102 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 7 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 362 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nekem eddig a legkellemesebb meglepetés idén LeBron. Nem gondoltam volna, hogy ezt leírom, de ez a helyzet.

James nekem eddig az a játékos volt, aki az adottságai alapján, és a meccseken nyújtott teljesítménye alapján is simán GOAT szagú. de valahogy az elképesztő tehetségben eddig soha nem éreztem azt az igazi, ultimate killert, gyilkos, kegyetlen cápát (clutch játékost) amilyen Jordan volt annak idején. Jordan - amellett, hogy hozta a "megszokott dolgait", - amiatt volt számomra a legnagyobb, mert amikor jöttek a döntő pillanatok, akkor rendszeresen fogta magát és azt mondta, oké, most kell eldönteni, mostantól én jövök. És jött, és eldöntötte. Sorozatban, állandóan. Annyira, hogy az már-már unalmas volt. Tudtad, hogy ha a vége éles, akkor jönni fog és eldönti. És így is lett.

James-ben eddig a karrierjei során nem éreztem ezt a cápa mentalitást. Mindig megcsinálta a maga brutál statját, hozzáadta a meccshez azt amit "papíron" tud, mindig remekül játszott. De mind Miamiban Wade-el párban, mind itt Clevelandben akárkivel párban, amikor a meccsek döntő pillanatai voltak, utolsó 4-5 percek, stb. akkor igen kevésszer éreztem azt, hogy na, most eldöntötte, hogy kell neki az a meccs és odaállt és egyedül megnyerte. Idén viszont maximálisan ezt látom benne. Most odaáll, most leszarja a taktikát, stratégiát, leszarja, hogy mi van, odaáll, bevállalja és megcsinálja. Ez már tényleg Jordan-i. Lehet, hogy jót tett neki, hogy nincs segítsége ezért muszáj egyedül mennie. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 7 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 664 — je suis poloska
De drukkolok nekik, cafoljanak ram. Nalam a barmelyik csapat, csak ne a GSW-elv mukodik. 8-)
Stez
nálam is, de azért chris pault utálom mint a szart. De Harden megérdemelné!!

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 7 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 450 — Amerikai sportok rajongója
Hatalmas meccs volt ez a Boston-Philly, sajnáltam hogy nem folytatódik a párharc. Természetesen Celtics-nek szorítok majd, de pont God üzemmód James lesz a különbség a munkáscsapat ellen
több mint 7 éve
a Celtics volt azóta a döntőben 😀

és a Clippersben azért nekem nem az maradt meg hogy ha ég a ház Paul mindent megold
kiváncsi leszek, talán tolok éjszakázásokat is a párharc miatt

több mint 7 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
A Houstonnak Olajuwonék óta ...
dande
My friend!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 7 éve
Na, akkor idáig megvolnánk. Persze két kedvencem Houston Boston lenne jó ha döntőt játszana, tartok tőle így az elkenkezője lesz 😛
dande
Én a Houstonból kinézem, hogy megveri, vagy legalább megszorítja a Warriorst.
tenorx
En sajnos abszolut nem. Hardenben valahogy nem latom, hogy akkor is felelmetesen jo tudna lenni, amikor ekkora a nyomas, foleg azok utan, hogy az egesz alapszakasz arrol szolt, hogy igergettek, hogy most vegre lenyomjak a GSW-t es ez lesz az o evuk.

De drukkolok nekik, cafoljanak ram. Nalam a barmelyik csapat, csak ne a GSW-elv mukodik. 8-)
Stez
Én egyébként bírom a Warriorst.
Hardenből én is kinézem, hogy chokerkedni fog, de sztem Paul hozni fogja az extrát, és kisegíti, amíg nem szedi össze magát.
tenorx
A Houstonnak Olajuwonék óta, a Bostonnak Birdék óta szurkolok. Egyik sem ma volt 😛 Igaz a Celtics azóta egyszer nyert. De ugye pont tíz éve. Ideje lenne minkettőnek újra ott lenni a döntőben 😊
több mint 7 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Na, akkor idáig megvolnánk. Persze két kedvencem Houston Boston lenne jó ha döntőt játszana, tartok tőle így az elkenkezője lesz 😛
dande
tenorx
En sajnos abszolut nem. Hardenben valahogy nem latom, hogy akkor is felelmetesen jo tudna lenni, amikor ekkora a nyomas, foleg azok utan, hogy az egesz alapszakasz arrol szolt, hogy igergettek, hogy most vegre lenyomjak a GSW-t es ez lesz az o evuk.

Stez
Én egyébként bírom a Warriorst.
Hardenből én is kinézem, hogy chokerkedni fog, de sztem Paul hozni fogja az extrát, és kisegíti, amíg nem szedi össze magát.
több mint 7 éve
Stez SMU Mustangs 46 822 — Whoops, looks like something went wrong.
dande
tenorx

Szerkesztette: Stez

több mint 7 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
dande
több mint 7 éve
több mint 7 éve
dawyd728 4 034
Amennyire biztató volt az első kör, annyira pocsék a második. Ez már a tavalyi PO-t idézte. Mindenesetre eddig is tudtuk, h a következő körön fog múlni az egész rájátszás sorsa, mert lehetett volna az első két kör izgalmas, ha a vége, ami igazán számít unalmas.
több mint 7 éve
xrace77 Denver Broncos 4 623
😀
több mint 7 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 210
Irvinget én elboltolnám valahova, ennek csapatnak hosszú távon szerintem inkább ártana az egoja, meg az esze (hiánya). Rozierben szerintem meglehet az irányítójuk, de ha egyből most egy top irányítót szeretnének, én egy tényleges (értsd Paul/Conley/Rubio féle) irányítót szereznék a helyükben Irving helyett. Mondjuk a csapatok helyében az említett háromból én egyiket se adnám oda Irvingért. 😀
Duff
MI a probléma Irvinggel? Nem nagyon követem az utóbbi években az NFL-t, ezért kérdezem. Nekem Irvingről az a képem van utoljára, hogy kb. nem is LeBron hanem ő tartotta meccsben a Clevelandet tavaly a nagydöntőben. Visszaesett azóta?

Vagy csak egyszerűen Westbrook lett, hogy más mellette nem nagyon tud érvényesülni?
peterk2005
Nem tud védekezni. Sérülékeny. Ballhog. Ki kell tömni jövő nyáron.

És tavaly a Cavs-nek többet ártott, mint használt. Ezért akarták elcserélni a döntő után egyből.
Jughead
Első gondolatsor csupa pipa. Persze ez nem jelenti azt, h idővel ne lehetne a játékán csiszolni, mert ugye Stevens előtt nem volt normális edzője, csak Coach K. A sérülése miatt pont nem tudtuk meg, h igazi tét alatt mennyit változott.

A második gondolatsor első fele meg max a döntőre igaz. Tudtommal pedig ő akart eljönni, nem a vezetőség akarta küldeni.
dawyd728
A döntőről volt szó. És azért akart elmenni, mert megsértődött azon, hogy a Cavs felajánlotta George-ért meg Butlerért is a draft előtt.
több mint 7 éve
dawyd728 4 034
Amúgy általánosságban, amíg Horford ennyire küldi, addig nem kell pass first irányító a Celtics-be. Ha vkire érdemes lenne hajtani és ebben tavaly óta nem változott a véleményem, az AD. Egyelőre megoldódni látszik a Pelicans helyzete, így lehet tárgytalan lesz 2020-ig, de én addig tartalékolnék asseteket Ainge helyében('19-es pickek lehetőleg mindegyikét) és folyamatosan cseréném be újabb és újabb értékekre a jelenlegieket. pl Irvinget is akár. New Orleans most úgysem fog megválni tőle, de mivel szinte szemetesben kell guberálniuk, h előrelépjenek, (Igen én nem bízok Cousinsban. Nem csak sérülése miatt, egyszerűen Davis akkor él, ha 4 perimeter játékossal lehet a pályán.) ahol a legritkább esetben lehet kallódó gyémántokat találni, amivel felnőhetnének a Warriors szintjére, így simán elképzelhetőnek tartom, h 2 év múlva belátják, elcseszték az építkezést AD köré és inkább lejárat előtt 1 évvel cserélik.
több mint 7 éve
dawyd728 4 034
Irvinget én elboltolnám valahova, ennek csapatnak hosszú távon szerintem inkább ártana az egoja, meg az esze (hiánya). Rozierben szerintem meglehet az irányítójuk, de ha egyből most egy top irányítót szeretnének, én egy tényleges (értsd Paul/Conley/Rubio féle) irányítót szereznék a helyükben Irving helyett. Mondjuk a csapatok helyében az említett háromból én egyiket se adnám oda Irvingért. 😀
Duff
MI a probléma Irvinggel? Nem nagyon követem az utóbbi években az NFL-t, ezért kérdezem. Nekem Irvingről az a képem van utoljára, hogy kb. nem is LeBron hanem ő tartotta meccsben a Clevelandet tavaly a nagydöntőben. Visszaesett azóta?

Vagy csak egyszerűen Westbrook lett, hogy más mellette nem nagyon tud érvényesülni?
peterk2005

És tavaly a Cavs-nek többet ártott, mint használt. Ezért akarták elcserélni a döntő után egyből.
Jughead
Első gondolatsor csupa pipa. Persze ez nem jelenti azt, h idővel ne lehetne a játékán csiszolni, mert ugye Stevens előtt nem volt normális edzője, csak Coach K. A sérülése miatt pont nem tudtuk meg, h igazi tét alatt mennyit változott.

A második gondolatsor első fele meg max a döntőre igaz. Tudtommal pedig ő akart eljönni, nem a vezetőség akarta küldeni.
több mint 7 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 210
Duff

peterk2005

több mint 7 éve
ZERO_L New England Patriots North Carolina Tar Heels 4 977 — situational football
Egyáltalán nem ballhog, legalább is Horford mellett nem volt az, Haywarddal meg még nem is láttuk együtt a pályán

eddig kis túlzással Irving jelentette a pluszt a Celtics támadásaiban, ő hozta az x-faktor-t, ami az elit védekezés mellé fel tudta húzni a támadást közepes szintre, nélküle iszonyatosan meg volt lőve néha a támadó játék súlyos percekre nullázva a csapatot (ez néha még most is előfordul)

én is hajlok, hogy Irvinget el lehetne boltolni (Ainge-nek már biztos jár az agya ezerrel), viszont nem tudom támadásban elég lesz-e a Rozier(mint kezdő irányító)-Hayward kettős, kiegészülve Tatum (padról?) és Brown további fejlődésével
mert ahhoz, hogy egy GSW-t meg tudj verni 7 meccses párharcban olyan zseni kell mint Irving, aki ha bekapcsolja az Uncle Drew módot akkor szinte megállíthatatlan, keleten elég lehet a Stevens magic, nagy döntőben már kérdéses, remélem idén kapunk egy kis betekintést 😊

Rozier a köv 2 évben összesen keress majd 7M-t, Irving meg 20M-t jövőre és utána van egy player optionje 21M-val, nincs hard cap, de azért nagyon nem mind1

FA piacon sem lesz igazán elérhető jó játékos, KD-James-PG nem hiszem hogy jönnének(plusz nekik már szerintem megvan a helyük), talán CP-t érdemes lehetne hozni, de őt is ki kell tömni, szóval én max azt látom, hogy a padot lehetne feltölteni Irving fizujából és begyűjteni egy-két első körös picket

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/