NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
szaba
10 553
Nem tudom, ki a GM, de ha van barom, ő az."Mike Brown Agrees To $20M Deal To Return To Cavaliers"Sixo67Már előre sajnálom őket. Pár év alatt egy ígéretes jó csapatot lehetne összehozni ott, erre leszerződtetik ezt az agyfaszt.Dub
több mint 11 éve
Dub
1 019
"Mike Brown Agrees To $20M Deal To Return To Cavaliers"Sixo67Már előre sajnálom őket. Pár év alatt egy ígéretes jó csapatot lehetne összehozni ott, erre leszerződtetik ezt az agyfaszt.
több mint 11 éve
Egyetemi bajnokságban ez szerintem még ma is palming.Lehet , hogy csak az elfogultság beszél belőlem, de szerintem Tony Allen jó védekezett CP-n a végén, de van amikor nincs mit tenni.húsz éve a mini korosztályban ezt még pont befújta a bíró "borítás" miatt. vagy mondjuk Budapest bajnokságban, ha olyan napja van.
www.youtube.com/watch?v=dBLcRQKsS6I&feature=youtu.beSixo67
más játszótér.slowmotion
Tepper takarodj!
több mint 11 éve
Bobcatsnél megköszönték a vezető edző Mike Dunlap munkáját, első éve volt a csapattal.
több mint 11 éve
4dam
155
Lehet , hogy csak az elfogultság beszél belőlem, de szerintem Tony Allen jó védekezett CP-n a végén, de van amikor nincs mit tenni.Az a holding pont kellett Griffintől hogy CP ne kapjon egy jó nagy sapkát.
Fly Eagles Fly!
több mint 11 éve
JR Smith lett a legjobb hatodik ember. \o/ yaay!Főleg az utolsó pár hónapot nézve abszolút megérdemelte, de a szezon elején is nagyon jól játszott. Ha ezt folytatja a rájátszásban, sok vizet zavarhat még a Knicks.
Darksun3
több mint 11 éve
JR Simth lett a legjobb hatodik ember. \o/ yaay!...
Boy George meg a legtöbbet fejlődött.
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 11 éve
Paul elég beteg. 😀Most néztem csak.
több mint 11 éve
Lehet , hogy csak az elfogultság beszél belőlem, de szerintem Tony Allen jó védekezett CP-n a végén, de van amikor nincs mit tenni.húsz éve a mini korosztályban ezt még pont befújta a bíró "borítás" miatt. vagy mondjuk Budapest bajnokságban, ha olyan napja van.
más játszótér.
több mint 11 éve
Lehet , hogy csak az elfogultság beszél belőlem, de szerintem Tony Allen jó védekezett CP-n a végén, de van amikor nincs mit tenni.www.youtube.com/watch?v=dBLcRQKsS6I&feature=youtu.be
több mint 11 éve
Újabb hazai győzelem. 😊 Gasol és Howard "egyedül" nagyon kevés lesz ,főleg ha a kispadról csak 10 pont jön. Parker még nincs formában és Timmynek sem nagyon ültek a dobásai, de így is sima W lett.Gyorsan még 3-at és lehet pihenni 😀 Go SPURS!
több mint 11 éve
David Lee élete első playoff meccse idénre az utolsó is volt. 😕Schlecka baj van nem fejezi ki teljesen a helyzetet.
DRAYMOND GREEN-t KEZDŐBE!!
több mint 11 éve
David Lee élete első playoff meccse idénre az utolsó is volt. 😕
több mint 11 éve
Fenébe hogy nem sikerült ellopni az első meccset Denverből. Végig örült szoros volt ahogy az összefoglaló alapján láttam, és ráadásul Lee is kidőlt, de még így is majdnem sikerült. Remélem nem komoly a sérülése.
több mint 11 éve
Szerintem ha könnyen tovább tud menni a Bulls ellen a Nets, és mindenki jól játszik náluk, akkor 2 meccset simán foghatnak a Heat ellen.szabaAz nagyjabol a realis-optimista sztem is. Pont a ket gyenge miami pozt ellen allnak jol. Lopez fog pontot dobni mind boshrol mind andrrsonrol, deron meg megeszi chalmerst, aztan ra kell allnia majd vagy wadenek vagy jamesnek. Johnson evk ota nincs beszarva wadetol, szal o is baszatni fogja. Tartsunk ott es akkor lehet agyalni, de aztem jol allunk fel a miami ellen osszessegeben
több mint 11 éve
szaba
10 553
Szerintem ha könnyen tovább tud menni a Bulls ellen a Nets, és mindenki jól játszik náluk, akkor 2 meccset simán foghatnak a Heat ellen.
több mint 11 éve
én a nets meccs harmadik negyedégi követtem az eseményeket aztán legyőzött az álommanó.knicks meccs. hát nagyon szurkoltam a celticsnek, de sajnos nem jött össze, és az a kérdésem h fognak e kapni még egyi lyen meccset greentől. nagyon jól játszott, és miután elég hullámzó nem tudom h a következő 5ből 4et meg tudnának nyerni (7et nem fogják az MSG.ben arra a fejemet rá). a másik bradley homály passzai amiből volt vagy 5. rengetegszer nem tudta bejátszani a 20 centivel magasabb támadónak. nem igazán értettem, terry meg úgy látszik tavaly végleg kitöltötte a tartalékokat. semmi impactje nincsen.
nuggets meccs. hát én nagy pontgyártásra és kevés védekezésre számítottam hát nem így volt. bogut amit művelt élmény volt nézni. nagyon jó volt, mindenhol ott volt az a hatalmas teste, és anchor volt a védelemnek na. curry sajnos nagyon lámpalázasan kezdte a rájátszást. de úgy NAGYON. a végére belejött, de nyilván több kell tőle, ami sztem ak övetkező meccsen kifog szaladni belőle. kb az egész rájátszásban ő az akitől bármikor jöhet egy 10+os meccs. klay nagyon jó volt, leeről meg annyi h negatív a sérülése, de amíg játszott nem győzött meg teljesen. nuggetsben meg lawson kurva jó be kell látni, viszont az h chandler 12 lepattanót szed egy félidőben kicsit erősnek érzem, mondjuk ki volt sztem adva ukászba h nem kell menni a támadóért. a professor meg megállíthatatlan volt. nem élveztem de kicsit értetlenül is ültem h mért jack fogja azután h zsínorban 4x elküldte gyufáért. kipróbálthattunk volna mást is. én mondjuk barnesnak örültem volna a legjobban. na mindegy, remélem a következő meccsen jobbak leszünk, mert ezzel a játékkal fogható a nuggets.
nets. jééézusom el se hiszem h mit láttam. tudom h hiányzik a fél csapat a bullsban de akkor is. láttam már h nagycsapatokat ezzel a kerettel megszopattak és tudom h akkor noah rendesen játszott, de ez olyan megsemmítés volt h vmi hihetetlen. d-will teljesen bekattant, és amit az all star óta művel élmény nézni. ott van paulal azóta, lemerem írni. lopez szépen védekezett, ott volt ahol kellett, ami az ő offense mellett igen jó dolog, mert ott megállíthatatlan. rajta nem jött ki szerencsére a megilletődöttség. nagyon meggyőző volt nekem a nets. nem mintha a miami ellen bármi keresni valója lenne keletről bárkinek, de csak megnézném azt 😀
u.i. ja és barclaysben is hasonló hangulat volt mint manhattanben amit jó volt hallani, és az egységes fekete pólók elég jó látványt adtak.
jó meccsek voltak összességében, remélem megmarad ilyennek, akkor nem panaszkodhatunk 😊
több mint 11 éve
Az első 2 meccs szoros volt(csak 97 pont kellett a Denvernek a Whez - WTF?) , a második kettő meglepően sima. Főleg a Nets dominanciája volt számomra meglepő. A Clippers jó játéka pedig biztató.
több mint 11 éve
Megnéztem a NYK-BOS és a DEN-GSW meccseket. Itt már tényleg játék megy, minden pont fontos. Izgalmas volt mindkét meccs. Bostonban Green jól tolta (első 20 pont feletti PO meccse), Garnett max. a sok PF-el tűnt ki. Rövid a kispad és Rondo sincs, de így is partiban voltak, de a végére elfáradtak. Curry döntetlenre mentette a meccset 14 mp-el a vége előtt, de utána Andre Miller betörését már nem bírták megállítani 1.3 mp-el a vége előtt, így szorosan de nyert a Denver. Szoros kis párharcnak ígérkezik. Amúgy Miller brutál jó volt.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Esküszöm próbáltam pozitívan hozzáállni, de ez az NBA playoff az ESPN-en egyszerűen élvezhetetlen. Több a reklám, mint a játék. És ez nem túlzás, itt a 4. negyedben tényleg így van. Csalnak is a Nuggetsnek, Lee is lesérült, szar az egész. 😀
több mint 11 éve
faszom. ez a nix simán fogható lett volna... be kéne kúrni az openeket... terry meg nem tudom hol volt, de nem tudott bedobni egy triplát se a végén....ghstzRha ez megnyugtat egész évben stabilan hozta ezt
több mint 11 éve
ghstzR
1 279
faszom. ez a nix simán fogható lett volna... be kéne kúrni az openeket... terry meg nem tudom hol volt, de nem tudott bedobni egy triplát se a végén....
több mint 11 éve
végre elkezdődött a PO
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!