NBA

33 feliratkozó

több mint 11 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Szerintem top center DH, de messze nem hozza ki magából a maximumot, és főleg azért mert fejben nincs ott. Fizikálisan veri a teljes mezőnyt és a képzettségét is lehet fejleszteni még bőven. Csakhát a feje nem az igazi... Egy komoly edző keze alatt sokkal több lehetne belőle. Személy szerint kíváncsi lennék rá, hogy pl.: Coach Pop és Timmy vezette öltöző befolyása alatt mire menne. (ez utóbbi persze elméleti síkon marad, mert nincs realitása.)
több mint 11 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 650 — Axel Foley
az látszik hogy 3-4 év múlva nem lesz top center Negritis
Miért szerinted perpill top center ? 😊Sixo67
Én nem cserélném el Drummondra.

több mint 11 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 952 — LIGHTS OUT!
az látszik hogy 3-4 év múlva nem lesz top center Negritis
Miért szerinted perpill top center ? 😊

több mint 11 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 45 127 — The Mathematician
szvsz Howard nem lesz jövőre a Lakersnél. én valahogy így érzem.Bay Area
Szerintem ő kifejezett élvezi LA-t , a nagy metropolis felhajtását, a média célkeresztjét , és azt hogy nagyobb nevű csapattársakkal játszat együtt. Kifejezetten celeb kosaras, az ilyenek meg a nagy felhajtású csapatoknál érzik jól magukat. Az Lakers meg akarja majd tartani azt fix, pláne ahogy Koby kiesés után játszott. De majd legkésőbb októberre kiderül.Sixo67
háát, mikor Kobe kiesett utánna DH nem volt jó 😀
Blake játszott extrát ezért tűnt úgy h Howard is hozza magát

igazából amibe nem látunk bele azok pl a reklám szerződései amik simán lehet h LAhez kötik-köthetik a nagyobb cash miatt, nameg élvezi hogy ő a jani a rivaldafényben ezért is sietett ide ...

hogy marad-e? jó kérdés, szerintem inkább azon múlik hogy a LAL hosszútávú terveiben szerepel-e
az látszik hogy 3-4 év múlva nem lesz top center mert a ruganyossága nélkül kuka az ember, így viszont már necces egy 5 éves maxos szerződést elétolni főleg ilyen büntetőkkel

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
De azért kapott is egyet :
 hoopshype.com/videos/thelighterside/carlos-delfino-dunks-on-kevin-durantSixo67
Az ugye megvan, hogy az hozzászólásokat lehet szerkeszteni is?

több mint 11 éve
De azért kapott is egyet :
 hoopshype.com/videos/thelighterside/carlos-delfino-dunks-on-kevin-durant

több mint 11 éve
Egy szédületes zsák KD-től tegnapról :
 www.nba.com/socialvideo/index.html?s=114534

több mint 11 éve
szvsz Howard nem lesz jövőre a Lakersnél. én valahogy így érzem.Bay Area
Szerintem ő kifejezett élvezi LA-t , a nagy metropolis felhajtását, a média célkeresztjét , és azt hogy nagyobb nevű csapattársakkal játszat együtt. Kifejezetten celeb kosaras, az ilyenek meg a nagy felhajtású csapatoknál érzik jól magukat. Az Lakers meg akarja majd tartani azt fix, pláne ahogy Koby kiesés után játszott. De majd legkésőbb októberre kiderül.

több mint 11 éve
Nah csak nyert egyet a Rockets, bár Harden majdnem odaadta a meccset, uccsó 3 Rockets dobást ő vállalta , de mind a 3at kihagyta, szerencséjükre, a Thunder sem talált be.

több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
"Lakers keep saying that D'Antoni's job is safe and there are no rumblings to the contrary."
Meglepő lenne számomra ha maradna.Sixo67
pedig a szezont vele kezdjük
a jövő év ígyis-úgyis kuka, viszont így legalább lehet az edzőre fogni
valszeg kb tankolós év jön a legnagyobb payrollal 😀 de sztem így is +ba lesz a csapat anyagilag
aztán bemákoljuk Wigginst 😀 és a 2014es FA piacról azt hozunk akit akarunk kb mer LA és csak rookie + Nash (?) + DH (?) lesz a keret tagjaNegritis
Ezután a hiszti után kétlem, hogy maradna. De kitudja. Dantoni nem fogja tudni kezelni az fix
több mint 11 éve
Bay Area Las Vegas Raiders 416 — Killa Kali
szvsz Howard nem lesz jövőre a Lakersnél. én valahogy így érzem.

több mint 11 éve
"Lakers keep saying that D'Antoni's job is safe and there are no rumblings to the contrary."
Meglepő lenne számomra ha maradna.Sixo67
pedig a szezont vele kezdjük
a jövő év ígyis-úgyis kuka, viszont így legalább lehet az edzőre fogni
valszeg kb tankolós év jön a legnagyobb payrollal 😀 de sztem így is +ba lesz a csapat anyagilag
aztán bemákoljuk Wigginst 😀 és a 2014es FA piacról azt hozunk akit akarunk kb mer LA és csak rookie + Nash (?) + DH (?) lesz a keret tagja

több mint 11 éve
közbe volt egy 'hopp egy coming out ' 😀

több mint 11 éve
marci Indianapolis Colts 1 023
Döntőig így is el fogja vinni az OKC-t a hátán szerintem, még ha a Heat ellen sanszuk sem lesz.
És most fog kijönni, hogy Westbrook nélkül jobb is Durant, de az egész csapat is. 😛Stez
Ha csak vissza nem tér Westbrook 1-2 hét múlva. Lehet mindenkinek jobb lenne ha idén már nem térne vissza, de könnyen meglehet , hogy vissza fog.Sixo67
Westbrook idén már nem játszik, a műtét után bejelentette a Thunder.
több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Döntőig így is el fogja vinni az OKC-t a hátán szerintem, még ha a Heat ellen sanszuk sem lesz.
És most fog kijönni, hogy Westbrook nélkül jobb is Durant, de az egész csapat is. 😛Stez
Ha csak vissza nem tér Westbrook 1-2 hét múlva. Lehet mindenkinek jobb lenne ha idén már nem térne vissza, de könnyen meglehet , hogy vissza fog.Sixo67
Kétlem, elvileg műteni kell.Stez
már megműtötték 1-2 napja

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Kétlem, elvileg műteni kell.

több mint 11 éve
Meglepő lenne számomra ha maradna.

több mint 11 éve
Rollin' Warriors. 3-1, el se hiszem.Bay Area
Ha ezt behúzzák, akkor majdnem akkor siker lehet , mint anno 2007-ben amikor 8.ként kiverték az 1. Dallast. Szimpatikus csapat, szurkolok nekik.

több mint 11 éve
Ha csak vissza nem tér Westbrook 1-2 hét múlva. Lehet mindenkinek jobb lenne ha idén már nem térne vissza, de könnyen meglehet , hogy vissza fog.

több mint 11 éve
És most fog kijönni, hogy Westbrook nélkül jobb is Durant, de az egész csapat is. 😛

több mint 11 éve
Na kíváncsi leszek, hogy Durant életében először mit alkot Westbrook nélkül.
Én nem vagyok biztos benne, hogy nem indul be most.Stez
41 pontot dobott és nyert az OKC 3 ponttal.Fucu
2. negyed után már 27 pontja volt, kb 20 ponttal vezettek, onnan jött vissza a Rockets. meleg volt a pite.

több mint 11 éve
Fucu Arizona Cardinals Stanford Cardinal 11 633 — #BeRedSeeRed
Én nem vagyok biztos benne, hogy nem indul be most.Stez
41 pontot dobott és nyert az OKC 3 ponttal.

Fucu on Twitter, Bowl.hu Twitter
több mint 11 éve
Én nem vagyok biztos benne, hogy nem indul be most.

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Rollin' Warriors. 3-1, el se hiszem.Bay Area
Hát ezt már nem hiszem el. 😊
Currynek már túl közel van a 3-as vonal, ezért két méterrel mögüle dobált folyamatosan. 😀

több mint 11 éve
Rollin' Warriors. 3-1, el se hiszem.