NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
Na de jó hogy unalmamban elkezdtem nézni a Lakers-Spurst, jó látni T-Mac-et újra 😊 az már már kérdés hogy a Lakerst nem jó nézni, kb siralmas amit szenvednek (megint)
több mint 11 éve
alamizsna 😀A bíráskodás enyhén szólva is vicces volt, de amikor meg tudtuk volna nyerni, akkor elbalfaszkodtuk. Gettóniggával meg lett volna, csak már ez egy pussyliga, ahol ilyen semmikért már eltiltják az embert. Dagadt hihetetlenül off volt, Feltonnak kellett volna dobni a végén.
több mint 11 éve
Terry lett a hős: 9 pont a hosszabbításban. Lesz még meccs NY-ban (de lehet Bostonban is).
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
ghstzR
1 279
hát mint mondtam,Melon úgy védekeznek, hogy nincs is sok esélye pontot dobni... 😊4. meccs amúgy, viszont Basst öröm nézni ahogy Melon védekezik... 😊ghstzRKöszi, javítva. Anthony se élete meccsét játssza. Ez a 3/15-ös FG mutató. Háááát, elég gyengus. Rengeteg személyi hiba + meglepően sok támadót fújnak be.
A félidő végére azért Pierce megszórta magát.danyly
most jön a kritikus rész, ami miatt elhasalt a celtics a másik 3 meccsen... a 3. negyed.. bár elég nagy előnyt szedtünk össze, de sosem lehet tudni 😀
több mint 11 éve
4. meccs amúgy, viszont Basst öröm nézni ahogy Melon védekezik... 😊ghstzRKöszi, javítva. Anthony se élete meccsét játssza. Ez a 3/15-ös FG mutató. Háááát, elég gyengus. Rengeteg személyi hiba + meglepően sok támadót fújnak be.
A félidő végére azért Pierce megszórta magát.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 11 éve
Hogy mi megy ezen a Celtics-Knicks 4. meccs 2. negyedében. Szánalmas. Nincs egy folyamatos játék.
több mint 11 éve
Mi a fene pipeot eltiltották ennyiért? Vicc ez a liga...
több mint 11 éve
Hát még én mennyire sajnálom a Houstont no meg a Bostont 😛 végre mindkettő együtt bejut a PO-ba azt zuhannak is kifelé. Mondjuk számítottam rá, de azért a Knicks ellen bíztam benne, hogy esetleg megfoghatjuk őket. Az első meccsen kellett volna elvenni a pályaelőnyt és akkor hátha. E van, már csak NHL-be a Montreal maradt reménynek meglátjuk.
több mint 11 éve
atyaég. azt hittem a hajnali den-GSt nem lehet überelni, hát kellett nekem ránéznem most az nba.comra.. nem lehetett szar meccs.😀Bay AreaFantasztikus volt, tényleg, szerencsére nem tudtam az eredményt, úgy tomboltam végig. 2-1 ide, Go Warriors!
több mint 11 éve
Szerintem az egész PO-ban (bőven) tudásán alul játszott tavaly, de ez magán vélemény, szeretem a játékát és az ilyen emberekkel könnyebben túl kritikus az ember.Harden tavaly is végigbénázta a PO-t.Sixo67Ezt azert erosnek erzem. Csak a dontoben faszkodotta.kacsa
több mint 11 éve
Ezt azert erosnek erzem. Csak a dontoben faszkodottHarden tavaly is végigbénázta a PO-t.Sixo67De sajnálom ezt a Houstont, egy meccset legalább megérdemelnének.Sixo67hihetetlen amit 'összebalfaszkodtak' és főleg Harden. (na azért Beverley is gyártotta a TO-ket)
vagy 25 pontos hátrányból jöttek vissza, a 4.be vezettek is 1 v 2vel, aztán jöttek a Harden turnoverek, kihagyott 3asok, és bűntetett az OKC. pedig nyerhettek volna.. koncentráció. ami az eddigi meccseken is hiányzott. és így egy Okla ellen nem fognak nyerni, pláne nem a playoffban. sajnálom őket én is, mert szimpatikus, fiatal, állat csapat, de valahogy belőlük hiányzik az a tűz ami a Warriorsba megvan idén.Bay Area
több mint 11 éve
Harden tavaly is végigbénázta a PO-t.De sajnálom ezt a Houstont, egy meccset legalább megérdemelnének.Sixo67hihetetlen amit 'összebalfaszkodtak' és főleg Harden. (na azért Beverley is gyártotta a TO-ket)
vagy 25 pontos hátrányból jöttek vissza, a 4.be vezettek is 1 v 2vel, aztán jöttek a Harden turnoverek, kihagyott 3asok, és bűntetett az OKC. pedig nyerhettek volna.. koncentráció. ami az eddigi meccseken is hiányzott. és így egy Okla ellen nem fognak nyerni, pláne nem a playoffban. sajnálom őket én is, mert szimpatikus, fiatal, állat csapat, de valahogy belőlük hiányzik az a tűz ami a Warriorsba megvan idén.Bay Area
több mint 11 éve
De sajnálom ezt a Houstont, egy meccset legalább megérdemelnének.Sixo67hihetetlen amit 'összebalfaszkodtak' és főleg Harden. (na azért Beverley is gyártotta a TO-ket)
vagy 25 pontos hátrányból jöttek vissza, a 4.be vezettek is 1 v 2vel, aztán jöttek a Harden turnoverek, kihagyott 3asok, és bűntetett az OKC. pedig nyerhettek volna.. koncentráció. ami az eddigi meccseken is hiányzott. és így egy Okla ellen nem fognak nyerni, pláne nem a playoffban. sajnálom őket én is, mert szimpatikus, fiatal, állat csapat, de valahogy belőlük hiányzik az a tűz ami a Warriorsba megvan idén.
több mint 11 éve
De sajnálom ezt a Houstont, egy meccset legalább megérdemelnének.
több mint 11 éve
atyaég. azt hittem a hajnali den-GSt nem lehet überelni, hát kellett nekem ránéznem most az nba.comra.. nem lehetett szar meccs.😀
több mint 11 éve
westbrook out for season. érdekes lesz a nyugat
több mint 11 éve
csak ismételni tudom önmagamat.shawnkaazt hittem Johnson clutch movejára írtad
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
csak ismételni tudom önmagamat.
több mint 11 éve
én ilyet még nem láttam.
több mint 11 éve
hú bazdmeg micsoda meccs van
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 11 éve
11 pontról visszajönnek 4 pontra a félidő vége előtt.Tévedtem, 3 pontra. Simán lehetett volna 16 pontos előnnyel menni a félidőre, és game over.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 11 éve
"Russell Westbrook will undergo surgery on his right knee for a lateral meniscus tear.Westbrook suffered the injury in the second quarter of Game 2.
Westbrook had never missed a game in his NBA career."
több mint 11 éve
akkor megtaláltad mondandóm lényegét 😊humphriessal nem lenne semmi baj mint magas csere, nyilván a szerződését nem figyelembe véve, de evansel a kezdőben nem tudunk rendesen támadni.a.kacsaHát azért én az idényben 12M-et kereső játékostól többet várnék ,de nem is kicsivel.Sixo67
több mint 11 éve
humphriessal nem lenne semmi baj mint magas csere, nyilván a szerződését nem figyelembe véve, de evansel a kezdőben nem tudunk rendesen támadni.a.kacsaHát azért én az idényben 12M-et kereső játékostól többet várnék ,de nem is kicsivel.