NBA
33 feliratkozó
több mint 11 éve
humphriessal nem lenne semmi baj mint magas csere, nyilván a szerződését nem figyelembe véve, de evansel a kezdőben nem tudunk rendesen támadni.végigszenvedtem a nets meccset hajnalban, szerencsére ment közben a draft is, ami mentette az estémet. hát vmi borzalmas volt ezt nézni, és meg is érdemli a bulls hogy továbbmenjen, mert nem látom azt h vissza tudnánk hozni ezt. sajnálatosan...Humphries nem az igazi amióta otthagyta Kim Kardasian.Sixo67
deron nem tud bedobni semmit johnsonnal karöltve, viszont legalább már be se törnek, semmi spacing nincsen az evans wallace duóval. szegény brook meg csak szenved, pedig elég jól játszik egész seriesben, de egyedül esélye sincsen. ha kiesünk, ha vmi csodával továbbmegyünk, nyáron billynek kell szereznie egy 4est aki tud dobni. prokhi megmondta h nyitva a tárca, tehát akár nagy név is jöhet. én legjobban aldridgenak örülnék, de gasol és akár love (!) is képbe jöhet. mondjuk akkor cserepad nem lesz, de azzal a kezdővel nem is hinném h kéne. meglátjuk mi h alakula.kacsa
több mint 11 éve
végigszenvedtem a nets meccset hajnalban, szerencsére ment közben a draft is, ami mentette az estémet. hát vmi borzalmas volt ezt nézni, és meg is érdemli a bulls hogy továbbmenjen, mert nem látom azt h vissza tudnánk hozni ezt. sajnálatosan...Humphries nem az igazi amióta otthagyta Kim Kardasian.
deron nem tud bedobni semmit johnsonnal karöltve, viszont legalább már be se törnek, semmi spacing nincsen az evans wallace duóval. szegény brook meg csak szenved, pedig elég jól játszik egész seriesben, de egyedül esélye sincsen. ha kiesünk, ha vmi csodával továbbmegyünk, nyáron billynek kell szereznie egy 4est aki tud dobni. prokhi megmondta h nyitva a tárca, tehát akár nagy név is jöhet. én legjobban aldridgenak örülnék, de gasol és akár love (!) is képbe jöhet. mondjuk akkor cserepad nem lesz, de azzal a kezdővel nem is hinném h kéne. meglátjuk mi h alakula.kacsa
több mint 11 éve
végigszenvedtem a nets meccset hajnalban, szerencsére ment közben a draft is, ami mentette az estémet. hát vmi borzalmas volt ezt nézni, és meg is érdemli a bulls hogy továbbmenjen, mert nem látom azt h vissza tudnánk hozni ezt. sajnálatosan...deron nem tud bedobni semmit johnsonnal karöltve, viszont legalább már be se törnek, semmi spacing nincsen az evans wallace duóval. szegény brook meg csak szenved, pedig elég jól játszik egész seriesben, de egyedül esélye sincsen. ha kiesünk, ha vmi csodával továbbmegyünk, nyáron billynek kell szereznie egy 4est aki tud dobni. prokhi megmondta h nyitva a tárca, tehát akár nagy név is jöhet. én legjobban aldridgenak örülnék, de gasol és akár love (!) is képbe jöhet. mondjuk akkor cserepad nem lesz, de azzal a kezdővel nem is hinném h kéne. meglátjuk mi h alakul
több mint 11 éve
1 meccset behúzhatnak hazain, többet nem nézek ki ebből a Kobe nélküli Lakersből.Egyet csak faragtak első meccshez képest 😊Sixo67Ma este már játszhat Jordan Hill, így azért izgalmasabb lesz a hajnali Spurs-Lakers.Sixo67???
csak tíz lesz közte?slowmotion
--GSW!--
több mint 11 éve
Egyet csak faragtak első meccshez képest 😊Ma este már játszhat Jordan Hill, így azért izgalmasabb lesz a hajnali Spurs-Lakers.Sixo67???
több mint 11 éve
szaba
10 553
Bingo.Ma este már játszhat Jordan Hill, így azért izgalmasabb lesz a hajnali Spurs-Lakers.Sixo67???
több mint 11 éve
Ma este már játszhat Jordan Hill, így azért izgalmasabb lesz a hajnali Spurs-Lakers.Sixo67???
csak tíz lesz közte?
több mint 11 éve
"Marc Gasol wins Def Player of Year, w/212 points, beating LeBron (149), Ibaka (122) and Noah (107)."Sixo67Azért az elég furcsa, hogy Noah-t megelőzte Ibaka és James is... Nálam mondjuk Ő szorosan követi Gasolt. Gasol fejben jobb védő szerintem, jobban tud vezényelni egy D-t, de Noah játéka, mentalitása és energiája amit beletesz a meccsbe egy kicsivel jobb védővé teszi a körülötte lévőket.
több mint 11 éve
Ma este már játszhat Jordan Hill, így azért izgalmasabb lesz a hajnali Spurs-Lakers.
több mint 11 éve
Megerdemelt, de azert kemeny h james itt is masodik lett. Elobb utobb megfogja ezt is kapni!
több mint 11 éve
"Marc Gasol wins Def Player of Year, w/212 points, beating LeBron (149), Ibaka (122) and Noah (107)."
több mint 11 éve
Én azt gondolom, hogy Curry teljesítményéről mindent elmond a csapattársak reakciójáról készült gif amit az alley-oop linket be nem is oly rég : cdn2.mocksession.com/wp-content/uploads/2013/04/WARRIORS-BENCH-FREAKOUT.gif
több mint 11 éve
Nah, a második meccsre már sikerült megszoknia a Warriorsnak és Currynek a denveri időzónát. Csak az a boka bírja még sokáig, már megint szörnyen nézett ki.Schleckszerencsére nem a jobb volt az, reméljük ezzel nem lesz annyi gond. azt hiszem ez a twitter üzenet jól leírja h curry milyen állapotban játszik mostanában: "I'm shocked when Steph Curry misses."
nyáron ideje lesz beruházni egy curry mezbe nincs mese 😊 go dubs!
több mint 11 éve
Nah, a második meccsre már sikerült megszoknia a Warriorsnak és Currynek a denveri időzónát. Csak az a boka bírja még sokáig, már megint szörnyen nézett ki.
több mint 11 éve
azért ezzel a lépéssel a cavs nem erősítette a james visszaszerzése 2014ben kampányt...
több mint 11 éve
szaba
10 553
James azért a Bobcatsből is képes lenne .500 feletti csapatot csinálni, tehát Brown annyira nem nagy edző. A Lakersnél jobb kerettel volt dolga, láttuk mi lett belőle. Én kívánom, hogy váljon be, mert Kyrie a kedvencem, de azért ennél jobb megoldások is lett volna sztem.
több mint 11 éve
Azt is gondolom, hogy ő az az edző, akit James "tett naggyá".272 - 138 volt a rekordja Cavs edzőként, nyilván akkor ott volt James, akit nem tudott kezelni, ettől függetlenül jól összerakta azt a szánalmas nevekből álló csapatot emlékeim szerint. Én sem őt választottam volna, de azért kiváncsi vagyok mit hoz össze Irvinggel.MattMillerEgész jó védelmi guru, bár az edzői rész pszihológiájához semmit sem ért.Sixo67Semmihez sem ért, csak ahhoz, hogyan kell konstansan szar csapatot csinálni, vagy elbaszni egy amúgy jót. 😀Stez
Irvinggel jóval nehezebb lesz.
több mint 11 éve
Szerintem Varejao is nagyon jó, Dion Waiterst és Tristan Thompson is tehetséges , Zellernek is jó volt az újonc éve véleményem szerint. Jövőre kimegy Baron Davis, Walton és Gibson szerződése is sok helyük lesz a sapka alatt. Az egyik legfiatalabb és legtehetségesebb gárda, de ez mondom csak az én véleményem.
több mint 11 éve
272 - 138 volt a rekordja Cavs edzőként, nyilván akkor ott volt James, akit nem tudott kezelni, ettől függetlenül jól összerakta azt a szánalmas nevekből álló csapatot emlékeim szerint. Én sem őt választottam volna, de azért kiváncsi vagyok mit hoz össze Irvinggel.Egész jó védelmi guru, bár az edzői rész pszihológiájához semmit sem ért.Sixo67Semmihez sem ért, csak ahhoz, hogyan kell konstansan szar csapatot csinálni, vagy elbaszni egy amúgy jót. 😀Stez
több mint 11 éve
Azért az túlzás, hogy nagyon jó a keret.Akkor most újabb kihívás lesz számára, nagyon jó és rendkívül fiatal a keret, ahhoz hogy ezt is elrontsa földöntúli tehetségre lesz szüksége.Sixo67Egész jó védelmi guru, bár az edzői rész pszihológiájához semmit sem ért.Sixo67Semmihez sem ért, csak ahhoz, hogyan kell konstansan szar csapatot csinálni, vagy elbaszni egy amúgy jót. 😀Stez
Irving vitte a hátán a csapatot, amikor épp nem volt sérült.
több mint 11 éve
Akkor most újabb kihívás lesz számára, nagyon jó és rendkívül fiatal a keret, ahhoz hogy ezt is elrontsa földöntúli tehetségre lesz szüksége.Egész jó védelmi guru, bár az edzői rész pszihológiájához semmit sem ért.Sixo67Semmihez sem ért, csak ahhoz, hogyan kell konstansan szar csapatot csinálni, vagy elbaszni egy amúgy jót. 😀Stez
több mint 11 éve
Egész jó védelmi guru, bár az edzői rész pszihológiájához semmit sem ért.Sixo67Semmihez sem ért, csak ahhoz, hogyan kell konstansan szar csapatot csinálni, vagy elbaszni egy amúgy jót. 😀
több mint 11 éve
Egész jó védelmi guru, bár az edzői rész pszihológiájához semmit sem ért.
több mint 11 éve
2005 óta Chris Grant.Nem tudom, ki a GM, de ha van barom, ő az.szaba"Mike Brown Agrees To $20M Deal To Return To Cavaliers"Sixo67Már előre sajnálom őket. Pár év alatt egy ígéretes jó csapatot lehetne összehozni ott, erre leszerződtetik ezt az agyfaszt.Dub