NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Állítólag sanszos h Phil Jackson visszatér a Lakers élére.empty taxi
akkor megint ők lesznek a bajnokoksapka
Ha tényleg visszatér se lennék abba biztos. Azért nem túl szépen távozott ő, meglepne, ha azt elfelejtette volna. Másrészt ha PJ és a triangle, akkor Nash mire lesz használva? Hogy felhozza a labdát? Az azért "kicsit" luxus lenne. Vagy más játékrendszer lenne?Dub
D'Antoni is benne van abban a kalapban. Bryant 50 pont/m, Nash 20 ast/m.zinedine5
És a többiek? Sloan lenne itt az igazi. Jackson meg maradjon csak nyugdíjban. Nem kell folyton visszatérni mint Svarcinégernek.Shawn84
Sloannal csak az a bajom, hogy ha ő is faker lenne Nash mellet, egy rossz pillanatomban még azt találnám mondani, hogy nyerjék meg a bajnokságot. Ez a veszély Dántónival szvsz. nem áll fent. Na de elég ebből az eretnekdumából 😀

www.kezdo5.hu/index.php/nbakueloenvelemeny/5583-20122013-erosorrend-1het
Csak mert a heat lefeküdt nekünk, valamint vertünk egy richardson és bynum nélküli sixerst, és egy nowo és marion nélküli dallast, nem kéne 1. helyre tenni minket. Tény, hogy élvezet nézni a meccseket, de
top5-10 reálisabb. Jövőhéten játszunk a spurssel és a grizlikkel, szóval helyükre kerülnek a dolgok.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Ha tényleg visszatér se lennék abba biztos. Azért nem túl szépen távozott ő, meglepne, ha azt elfelejtette volna. Másrészt ha PJ és a triangle, akkor Nash mire lesz használva? Hogy felhozza a labdát? Az azért "kicsit" luxus lenne. Vagy más játékrendszer lenne?Dub
D'Antoni is benne van abban a kalapban. Bryant 50 pont/m, Nash 20 ast/m.zinedine5
És a többiek? Sloan lenne itt az igazi. Jackson meg maradjon csak nyugdíjban. Nem kell folyton visszatérni mint Svarcinégernek.
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
D'Antoni is benne van abban a kalapban. Bryant 50 pont/m, Nash 20 ast/m.
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Ha tényleg visszatér se lennék abba biztos. Azért nem túl szépen távozott ő, meglepne, ha azt elfelejtette volna. Másrészt ha PJ és a triangle, akkor Nash mire lesz használva? Hogy felhozza a labdát? Az azért "kicsit" luxus lenne. Vagy más játékrendszer lenne?
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nézni akarta a Wolves meccsét, de inkább a college footballt választottam. Lehet rosszul döntöttem, mert igen jó kis meccs kerekedett belőle. 0.8 mp-vel a vége előtt egy horror védekezéssel kikapott a Pacers, pedig 3 mp-el a vége előtt egyenlített ki egy hármassal. Úgy nyert a Minnesota, hogy Love és Rubio inaktív volt, a pad pedig 48 (!) pontot dobott.
Sok van még de ez a 4-1-es mutató jól áll a Minnesotának. 😊danyly
Ha a Pacers idén nem húzza be a Centralt, akkor kb. soha

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
még várhattak volna egy kicsit h elbassza brown teljesen a fakerst...
nem örülök neki, mert kb ez volt az egyetlen gyengéje ennek a csapatnak, h gyúrmafej volt a padon...
több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Nézni akarta a Wolves meccsét, de inkább a college footballt választottam. Lehet rosszul döntöttem, mert igen jó kis meccs kerekedett belőle. 0.8 mp-vel a vége előtt egy horror védekezéssel kikapott a Pacers, pedig 3 mp-el a vége előtt egyenlített ki egy hármassal. Úgy nyert a Minnesota, hogy Love és Rubio inaktív volt, a pad pedig 48 (!) pontot dobott.
Sok van még de ez a 4-1-es mutató jól áll a Minnesotának. 😊

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
akkor megint ők lesznek a bajnokok

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Zsoca Atlanta Falcons 769 — next time, maybe...
Nyerjen mar parat a Lakers mert meg elkuldik Mike Brownt aztan meg szamolni kell vegul veluk is...Toca
késő, kobe már menesztette is a géniuszt...triangle
Hát ez gyors volt 😀 Kíváncsi vagyok, ki lesz helyette.
Adrian Wojnarowski ‏@WojYahooNBA
As Lakers ownership has been considering firing of Brown, Mike D'Antoni has been a prominent name discussed as replacement, sources tell Y!

Mondjuk védekezésben sokkal előrébb szerintem vele se lesznek. 😀 Egy Sloan-t azért megnéznék.Dub
Én kicsit korainak érzem ezt az edző menesztést, de gondolom nem akarták megvárni, hogy biztos nem jut a PO-ba a csapat. Annak ellenére, hogy összevásároltak mindenkit, hogy tuti meglegyen.danyly
hogy tuti meglegyen a gyűrű, nem a PO..nem az 1-4 volt a baj(nyilván az is), hanem hogy mindezt milyen reménytelen játékkal sikerült összehozni.
én nagyon örülök, hogy bő egy év után újra lesz edzőnk. nevetnék, ha Phil bácsi visszajönne.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Állítólag sanszos h Phil Jackson visszatér a Lakers élére.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
A Lakers meccs közben a lelátón ülő legendát Kareem Abdul Jabbar-t is mikrofonvégre kapták. Ott ült UCLA baseball sityakban, tök egyszerű, szerény ember benyomását keltve. Szimpi az öreg.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Nyerjen mar parat a Lakers mert meg elkuldik Mike Brownt aztan meg szamolni kell vegul veluk is...Toca
As Lakers ownership has been considering firing of Brown, Mike D'Antoni has been a prominent name discussed as replacement, sources tell Y!

Mondjuk védekezésben sokkal előrébb szerintem vele se lesznek. 😀 Egy Sloan-t azért megnéznék.Dub
Én kicsit korainak érzem ezt az edző menesztést, de gondolom nem akarták megvárni, hogy biztos nem jut a PO-ba a csapat. Annak ellenére, hogy összevásároltak mindenkit, hogy tuti meglegyen.

több mint 12 éve
Darksun3 1 251 — Yankees fan
Gondolom a "Guard" (mint Point Guard) megfelelője akart lenni. 😊 Szép próbálkozás.

DS!

http://jenkikhaza.blogspot.hu/

If you don't know where you are going, you might wind up someplace else.
/Yogi Berra/
több mint 12 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 32 439 — #NoStress
 sportgeza.hu/kosarlabda/2012/11/09/kirugtak_a_lakers_edzojet/

a holtszezonban a Lakershez szerződött a liga egyik legjobb centere, Dwight Howard, valamint a kiváló védő, Steve Nash.

😀zinedine5
Csak azt nem írja a cikk, hogy ki a kapus.

több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
 sportgeza.hu/kosarlabda/2012/11/09/kirugtak_a_lakers_edzojet/

a holtszezonban a Lakershez szerződött a liga egyik legjobb centere, Dwight Howard, valamint a kiváló védő, Steve Nash.

😀
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!

Sloan sztem már nem lesz edző, pedig tényleg Coach Pop mellett az utóbbi 20év tán legjobbja taktikai szempontból.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
deyell Las Vegas Raiders 11 702
arra tippelnék, hogy D'Antoni lesz a befutó. jóban van Nashsel és Bryanttel is, előbbinek különösen sokat segítene.

choose life
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019

Mondjuk védekezésben sokkal előrébb szerintem vele se lesznek. 😀 Egy Sloan-t azért megnéznék.
több mint 12 éve
triangle 1 283
késő, kobe már menesztette is a géniuszt...
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Nyerjen mar parat a Lakers mert meg elkuldik Mike Brownt aztan meg szamolni kell vegul veluk is...
több mint 12 éve
gdavid New England Patriots 3 894 — Patriots fan
Pistons 0-5.
Megirígyelték a Lions nyeretlen idényét.
0-20ig nincs megállás.
Bazzani
Hajnalban már nem voltunk annyira rosszak, persze az ellen sem volt túl acélos 😛

A 0-7 szerintem garantált, de azt is meg kell jegyezni, hogy ez a schedule nagy parasztság volt a liga részéről. Egy hazai után egy 6 meccses nyugati túra igenis komoly kiszúrás egy fiatal csapat számára. Persze ez nem menti fel a csapatot, főleg a Stuckey-t.

Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 648 — Axel Foley
Pistons 0-5.
Megirígyelték a Lions nyeretlen idényét.
0-20ig nincs megállás.

több mint 12 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
DeAndre igencsak büntetett a Spurs ellen. 😊
Griffin azért nem mondom, mert minden meccsen van pár nagy jelenete.
Jól megy a Clippersnek, ha a PO forma is ilyen lesz, még tényleg sokáig juthatnak.Stez
Azért két haza vereség befigyelt nekik. Spurs meg úgy alles zusammen indiszponált volt. Coach Pop nem is nagyon erőltette a meccset, mert senki sem játszott 25 percnél többet

Lakers viszont nagyon durva. megnyerik a lepattanózó párbajt, dobnak 46! büntetőt és így is képtelenek nyerni a Utah ellen... Remélem egész idényben csak keresni fogják a formájukat 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Lowry nélkül nem sok jóra számítottam a Dallas ellen, ami be is jött 1-4-es mérleggel virítunk utolsó előtti helyen a conf végén, csak a Detroit rosszabb nálunk. 😀
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
DeAndre igencsak büntetett a Spurs ellen. 😊
Griffin azért nem mondom, mert minden meccsen van pár nagy jelenete.
Jól megy a Clippersnek, ha a PO forma is ilyen lesz, még tényleg sokáig juthatnak.