NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Sloannal csak az a bajom, hogy ha ő is faker lenne Nash mellet, egy rossz pillanatomban még azt találnám mondani, hogy nyerjék meg a bajnokságot. Ez a veszély Dántónival szvsz. nem áll fent. Na de elég ebből az eretnekdumából 😀És a többiek? Sloan lenne itt az igazi. Jackson meg maradjon csak nyugdíjban. Nem kell folyton visszatérni mint Svarcinégernek.Shawn84D'Antoni is benne van abban a kalapban. Bryant 50 pont/m, Nash 20 ast/m.zinedine5Ha tényleg visszatér se lennék abba biztos. Azért nem túl szépen távozott ő, meglepne, ha azt elfelejtette volna. Másrészt ha PJ és a triangle, akkor Nash mire lesz használva? Hogy felhozza a labdát? Az azért "kicsit" luxus lenne. Vagy más játékrendszer lenne?DubÁllítólag sanszos h Phil Jackson visszatér a Lakers élére.empty taxiakkor megint ők lesznek a bajnokoksapka
www.kezdo5.hu/index.php/nbakueloenvelemeny/5583-20122013-erosorrend-1het
Csak mert a heat lefeküdt nekünk, valamint vertünk egy richardson és bynum nélküli sixerst, és egy nowo és marion nélküli dallast, nem kéne 1. helyre tenni minket. Tény, hogy élvezet nézni a meccseket, de
top5-10 reálisabb. Jövőhéten játszunk a spurssel és a grizlikkel, szóval helyükre kerülnek a dolgok.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
És a többiek? Sloan lenne itt az igazi. Jackson meg maradjon csak nyugdíjban. Nem kell folyton visszatérni mint Svarcinégernek.D'Antoni is benne van abban a kalapban. Bryant 50 pont/m, Nash 20 ast/m.zinedine5Ha tényleg visszatér se lennék abba biztos. Azért nem túl szépen távozott ő, meglepne, ha azt elfelejtette volna. Másrészt ha PJ és a triangle, akkor Nash mire lesz használva? Hogy felhozza a labdát? Az azért "kicsit" luxus lenne. Vagy más játékrendszer lenne?DubÁllítólag sanszos h Phil Jackson visszatér a Lakers élére.empty taxiakkor megint ők lesznek a bajnokoksapka
több mint 12 éve
D'Antoni is benne van abban a kalapban. Bryant 50 pont/m, Nash 20 ast/m.Ha tényleg visszatér se lennék abba biztos. Azért nem túl szépen távozott ő, meglepne, ha azt elfelejtette volna. Másrészt ha PJ és a triangle, akkor Nash mire lesz használva? Hogy felhozza a labdát? Az azért "kicsit" luxus lenne. Vagy más játékrendszer lenne?DubÁllítólag sanszos h Phil Jackson visszatér a Lakers élére.empty taxiakkor megint ők lesznek a bajnokoksapka
több mint 12 éve
Dub
1 019
Ha tényleg visszatér se lennék abba biztos. Azért nem túl szépen távozott ő, meglepne, ha azt elfelejtette volna. Másrészt ha PJ és a triangle, akkor Nash mire lesz használva? Hogy felhozza a labdát? Az azért "kicsit" luxus lenne. Vagy más játékrendszer lenne?Állítólag sanszos h Phil Jackson visszatér a Lakers élére.empty taxiakkor megint ők lesznek a bajnokoksapka
több mint 12 éve
Nézni akarta a Wolves meccsét, de inkább a college footballt választottam. Lehet rosszul döntöttem, mert igen jó kis meccs kerekedett belőle. 0.8 mp-vel a vége előtt egy horror védekezéssel kikapott a Pacers, pedig 3 mp-el a vége előtt egyenlített ki egy hármassal. Úgy nyert a Minnesota, hogy Love és Rubio inaktív volt, a pad pedig 48 (!) pontot dobott.Ha a Pacers idén nem húzza be a Centralt, akkor kb. soha
Sok van még de ez a 4-1-es mutató jól áll a Minnesotának. 😊danyly
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
még várhattak volna egy kicsit h elbassza brown teljesen a fakerst...nem örülök neki, mert kb ez volt az egyetlen gyengéje ennek a csapatnak, h gyúrmafej volt a padon...
több mint 12 éve
Nézni akarta a Wolves meccsét, de inkább a college footballt választottam. Lehet rosszul döntöttem, mert igen jó kis meccs kerekedett belőle. 0.8 mp-vel a vége előtt egy horror védekezéssel kikapott a Pacers, pedig 3 mp-el a vége előtt egyenlített ki egy hármassal. Úgy nyert a Minnesota, hogy Love és Rubio inaktív volt, a pad pedig 48 (!) pontot dobott.Sok van még de ez a 4-1-es mutató jól áll a Minnesotának. 😊
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Állítólag sanszos h Phil Jackson visszatér a Lakers élére.empty taxiakkor megint ők lesznek a bajnokok
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
hogy tuti meglegyen a gyűrű, nem a PO..nem az 1-4 volt a baj(nyilván az is), hanem hogy mindezt milyen reménytelen játékkal sikerült összehozni.Én kicsit korainak érzem ezt az edző menesztést, de gondolom nem akarták megvárni, hogy biztos nem jut a PO-ba a csapat. Annak ellenére, hogy összevásároltak mindenkit, hogy tuti meglegyen.danylyHát ez gyors volt 😀 Kíváncsi vagyok, ki lesz helyette.Nyerjen mar parat a Lakers mert meg elkuldik Mike Brownt aztan meg szamolni kell vegul veluk is...Tocakéső, kobe már menesztette is a géniuszt...triangle
Adrian Wojnarowski @WojYahooNBA
As Lakers ownership has been considering firing of Brown, Mike D'Antoni has been a prominent name discussed as replacement, sources tell Y!
Mondjuk védekezésben sokkal előrébb szerintem vele se lesznek. 😀 Egy Sloan-t azért megnéznék.Dub
én nagyon örülök, hogy bő egy év után újra lesz edzőnk. nevetnék, ha Phil bácsi visszajönne.
több mint 12 éve
Állítólag sanszos h Phil Jackson visszatér a Lakers élére.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
A Lakers meccs közben a lelátón ülő legendát Kareem Abdul Jabbar-t is mikrofonvégre kapták. Ott ült UCLA baseball sityakban, tök egyszerű, szerény ember benyomását keltve. Szimpi az öreg.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Én kicsit korainak érzem ezt az edző menesztést, de gondolom nem akarták megvárni, hogy biztos nem jut a PO-ba a csapat. Annak ellenére, hogy összevásároltak mindenkit, hogy tuti meglegyen.Hát ez gyors volt 😀 Kíváncsi vagyok, ki lesz helyette.Nyerjen mar parat a Lakers mert meg elkuldik Mike Brownt aztan meg szamolni kell vegul veluk is...Tocakéső, kobe már menesztette is a géniuszt...triangle
As Lakers ownership has been considering firing of Brown, Mike D'Antoni has been a prominent name discussed as replacement, sources tell Y!
Mondjuk védekezésben sokkal előrébb szerintem vele se lesznek. 😀 Egy Sloan-t azért megnéznék.Dub
több mint 12 éve
Gondolom a "Guard" (mint Point Guard) megfelelője akart lenni. 😊 Szép próbálkozás.
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
sportgeza.hu/kosarlabda/2012/11/09/kirugtak_a_lakers_edzojet/Csak azt nem írja a cikk, hogy ki a kapus.
a holtszezonban a Lakershez szerződött a liga egyik legjobb centere, Dwight Howard, valamint a kiváló védő, Steve Nash.
😀zinedine5
több mint 12 éve
sportgeza.hu/kosarlabda/2012/11/09/kirugtak_a_lakers_edzojet/a holtszezonban a Lakershez szerződött a liga egyik legjobb centere, Dwight Howard, valamint a kiváló védő, Steve Nash.
😀
több mint 12 éve
Sloan sztem már nem lesz edző, pedig tényleg Coach Pop mellett az utóbbi 20év tán legjobbja taktikai szempontból.Hát ez gyors volt 😀 Kíváncsi vagyok, ki lesz helyette.Nyerjen mar parat a Lakers mert meg elkuldik Mike Brownt aztan meg szamolni kell vegul veluk is...Tocakéső, kobe már menesztette is a géniuszt...triangle
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
deyell
11 702
arra tippelnék, hogy D'Antoni lesz a befutó. jóban van Nashsel és Bryanttel is, előbbinek különösen sokat segítene.
choose life
több mint 12 éve
Dub
1 019
Hát ez gyors volt 😀 Kíváncsi vagyok, ki lesz helyette.Nyerjen mar parat a Lakers mert meg elkuldik Mike Brownt aztan meg szamolni kell vegul veluk is...Tocakéső, kobe már menesztette is a géniuszt...triangle
Mondjuk védekezésben sokkal előrébb szerintem vele se lesznek. 😀 Egy Sloan-t azért megnéznék.
több mint 12 éve
triangle
1 283
Nyerjen mar parat a Lakers mert meg elkuldik Mike Brownt aztan meg szamolni kell vegul veluk is...Tocakéső, kobe már menesztette is a géniuszt...
több mint 12 éve
Nyerjen mar parat a Lakers mert meg elkuldik Mike Brownt aztan meg szamolni kell vegul veluk is...
több mint 12 éve
Pistons 0-5.Hajnalban már nem voltunk annyira rosszak, persze az ellen sem volt túl acélos 😛
Megirígyelték a Lions nyeretlen idényét.
0-20ig nincs megállás.
Bazzani
A 0-7 szerintem garantált, de azt is meg kell jegyezni, hogy ez a schedule nagy parasztság volt a liga részéről. Egy hazai után egy 6 meccses nyugati túra igenis komoly kiszúrás egy fiatal csapat számára. Persze ez nem menti fel a csapatot, főleg a Stuckey-t.
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Pistons 0-5.Megirígyelték a Lions nyeretlen idényét.
0-20ig nincs megállás.
több mint 12 éve
DeAndre igencsak büntetett a Spurs ellen. 😊Azért két haza vereség befigyelt nekik. Spurs meg úgy alles zusammen indiszponált volt. Coach Pop nem is nagyon erőltette a meccset, mert senki sem játszott 25 percnél többet
Griffin azért nem mondom, mert minden meccsen van pár nagy jelenete.
Jól megy a Clippersnek, ha a PO forma is ilyen lesz, még tényleg sokáig juthatnak.Stez
Lakers viszont nagyon durva. megnyerik a lepattanózó párbajt, dobnak 46! büntetőt és így is képtelenek nyerni a Utah ellen... Remélem egész idényben csak keresni fogják a formájukat 😀
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Lowry nélkül nem sok jóra számítottam a Dallas ellen, ami be is jött 1-4-es mérleggel virítunk utolsó előtti helyen a conf végén, csak a Detroit rosszabb nálunk. 😀
több mint 12 éve
DeAndre igencsak büntetett a Spurs ellen. 😊Griffin azért nem mondom, mert minden meccsen van pár nagy jelenete.
Jól megy a Clippersnek, ha a PO forma is ilyen lesz, még tényleg sokáig juthatnak.