NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Westbrook 9/21, folytatja a pazar dobószázalékot. 😀Úristen, de utálom ezt a kis majmot, ha őt adtuk volna el és nem Hardent, sokkal jobb lett volna a csapatnak.
több mint 12 éve
Csak nem a jó öreg Coach Karl? 😊xrace77Dede 😊
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
xrace77
4 515
Csak nem a jó öreg Coach Karl? 😊
több mint 12 éve
Napi kvízkérdés: ki van a képen?Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Éjjel az elmaradó New York-i derbi helyett San Antonio - Oklahoma City meccs lesz 02:30-tól. Nem gyengébb szerintem.Ja csak két és fél órával később van 😛 bár úgy is TNF-t tervezek nézni.
magyar kommentárral: péntek 16:30, Sport1 és 22:30, Sport2Shawn84
Örülök, hogy a Houston így kezdett talán elindul vmi élet a sok bohóckodás után ott is. A Celtics meg ha egy PO-t+1 kört összehoz boldog leszek. Garnett helyében én sem nagyon tudnék Allennek örülni, még mindig emésztgetem, amellett, hogy persze szíve joga ott játszani ahol akar.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Remélem K-Mart játszani fog , régi kedvenc még Sacramentóból 😊Jack ZoltánBiztos vagyok benne. Lamb játékára már kevesebb esélyt látok, pedig őt is meg szeretném, nézni magamnak. Legjobban Perry Jones bemutatkozását várom. Már a Baylorban is kedvencem volt, itt sem lesz másként. Legalább Durant kicsit pihenhet néha.
több mint 12 éve
Jack Zoltán
1 049
Remélem K-Mart játszani fog , régi kedvenc még Sacramentóból 😊
több mint 12 éve
Éjjel az elmaradó New York-i derbi helyett San Antonio - Oklahoma City meccs lesz 02:30-tól. Nem gyengébb szerintem.Nagyon látványos jó kis meccs volt a nyitó Heat-Celtics is, biztos ez is szuper lesz!
magyar kommentárral: péntek 16:30, Sport1 és 22:30, Sport2Shawn84
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kiszívtunk egy agyon nyert meccsen a Pacers ellen. Az utolsó negyedben 8-10 ponttal vezetünk is, erre drága Casey edzőnk hagyja, hogy West Bargnaniról 12 pontos sorozatot csináljon és nem kér időt.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
76ers - Nuggets kipipálva. Nagyon idény eleji forma volt, sokszor úgy ment a labda mint a fipperben. Az döntött a Philly javára, hogy jobb százalékkal dobtak kintről. Bynum Nagyon kell majd ebbe a csapatba, ő kimagaslik majd. És nem csak a sérója miatt.
több mint 12 éve
megnéztem a jazz-mavset; mondjuk nem volt meglepő, hogy az a csapat vesztett aki eddy curryvel állt fel rotációban 😂Haywardot kezdetni 2-esként siralmas😕, meg miaz a perimeter D
ha csak nem egy festéksoft csapat lesz a PO-ban (folyamatosan), nem kell sokat várni
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Éjjel az elmaradó New York-i derbi helyett San Antonio - Oklahoma City meccs lesz 02:30-tól. Nem gyengébb szerintem. magyar kommentárral: péntek 16:30, Sport1 és 22:30, Sport2
több mint 12 éve
Dub
1 019
Részben ezért is örülnék egy nagyon rossz Lakers szezonnak, hogy végre bebizonyosodjon az, hogy attól a Cavstől egy ilyen edzővel lehetetlen volt a bajnoki cím (és akkor még a segítőkről nem szóltam). 😀Szerintem ez maximum részben fog kiderülni. Ha így folytatják, szerintem úgy fog onnan 20 meccs után repülni Brown, mint a szar. 😀 Nem igazán a türelméről híres az a közeg, főleg egy ilyen kezdővel. Majd lesz az a pénz, akiért találnak jobbat, bár sosem fogom megérteni, hogy egyáltalán hogy eshetett rá a választás.
Jughead
több mint 12 éve
Asik and Destroy! Nem bántam volna, ha egyből egy pocsék teljesítménnyel kezd. Erre karriercsúcs 😀 Persze most Noah is úgy néz ki, mint egy All-Star, aztán lesérül nemsokára. Miután két szezonban egymás után bizonyította, hogy nem elhet rá számítani, őt cseréltem volna gyak. akármire, Asikot 3/25-ért megtartom. Miközben Gibson most kapott 4/38-at.Harden nem tol éppen gyenge debütálást rakétaként. Tetszik ez a Houston.shawnkaHa nem ment kintről simán betört a palánk alá és ez ellen a gyengécske detroiti védelem ellen ez sikerült is. Lin-t kicsit bizonytalannak éreztem de azért próbálta irányítani a bandát. Delfino a padról szépet szórt hármasokból.
A Detroit a 2. negyed második felében és a 3. negyedben megfogta a Houston-t, de a végére elfáradtak.
Jó lesz ez a Houston ha kicsit összeszoknak. Egyébként a kezdő ötösből Harden volt a legtöbb éves NBA játékos ( a maga kemény 4. évével)! Fiatal gárda, tele ambícióval. danyly
Nem tetszik, amit a Bulls mutatott éjszaka. A nagyon-nagyon a Skyles-érára emékeztetett.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Na, ahogy látom Nash le is sérült.
több mint 12 éve
Harden nem tol éppen gyenge debütálást rakétaként. Tetszik ez a Houston.shawnkaHa nem ment kintről simán betört a palánk alá és ez ellen a gyengécske detroiti védelem ellen ez sikerült is. Lin-t kicsit bizonytalannak éreztem de azért próbálta irányítani a bandát. Delfino a padról szépet szórt hármasokból.
A Detroit a 2. negyed második felében és a 3. negyedben megfogta a Houston-t, de a végére elfáradtak.
Jó lesz ez a Houston ha kicsit összeszoknak. Egyébként a kezdő ötösből Harden volt a legtöbb éves NBA játékos ( a maga kemény 4. évével)! Fiatal gárda, tele ambícióval.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
Harden nem tol éppen gyenge debütálást rakétaként. Tetszik ez a Houston.
több mint 12 éve
Jughead
5 213
Ez a lassú fos offense egy olyan csapatnál működik, mint a LeBronos Cavs volt, de ezzel a Lakers rosterrel bűn ezt játszatni. Egy normális edzővel tudnának 120 pontot átlagolni...JakehomerOtt se működött Mike Brown "taktikája". Annak a Cavs-nek gyakorlatilag nem volt offense-e, csak egy LeBronja volt, és az ő zsenijének, meg a védekezésnek köszönhetően volt az a csapat egy tökéletes alapszakasz csapat. 😉 De PO-ban edző és társak nélkül sajna már James is csak a főcsoport döntőkre volt jó (egy ízben meg a döntőre minden idők egyik leggyengébb döntős csapatával..).
Részben ezért is örülnék egy nagyon rossz Lakers szezonnak, hogy végre bebizonyosodjon az, hogy attól a Cavstől egy ilyen edzővel lehetetlen volt a bajnoki cím (és akkor még a segítőkről nem szóltam). 😀
Ti a kedvenc csapaton kívül kiket fogtok még követni?A Heaten kívül, követem majd a Cavs meccseket (Irving, Waiters és Varázsló miatt), a Blazers-t (Lillard miatt, aki idén RoY lesz), a Raptors-t (Jonas és DeRozan miatt) és a Houstont (Lin Harden kettesre kiváncsi vagyok), valamint néha a Hornetset is... 😀
Sinisa
több mint 12 éve
Elmarad a nets-knicks. Legalább nem kell végignéznem, ahogy szarrá vernek minket.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Vare, Irving, Waiters.. eddig meggyőző! 😉VokeyJó volt én is láttam. Tristan Thompsont kell még említeni, aki nagyot melózott. Azt figyeltem meg, hogy ezzel a játékkal a Thundert akarják kicsit másolni, csak nekik hiányzik még a Durantjuk. Waiters játékának külön örülök.
több mint 12 éve
Nemcsak Nasht öli meg Brown, bár kétségtelen, nála a leglátványosabb, hogy az egyetlen feladata, hogy vigye fel szépen lassan a labdát. Ez a lassú fos offense egy olyan csapatnál működik, mint a LeBronos Cavs volt, de ezzel a Lakers rosterrel bűn ezt játszatni. Egy normális edzővel tudnának 120 pontot átlagolni...Azért Barkley, és Smith kommentje a Princeton offense-ről szerintem nagyon érdekes.szép, hogy kikapott ilyen simán a Lakers úgy, hogy Kobe nem tudom mikor dobott ilyen jól utoljára. ha ő nincs ez még csúnyább vereség. kéne egy edző.. :/ ja és ugye Dirk sem játszik még pár hétig, szóval ő sem volt. nagy égés lehet ebből a szezonból.Zsocainkább pad kéne, nem edző.kristof
hangtime.blogs.nba.com/2012/10/31/lakers-need-to-let-nash-be-nash/füligjimmy
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
A Lakers kezdő nem játszott lényegesen jobban, mint a pad, nem azon múlt. Az a szánalmas, hogy a liga legtehetségesebb kezdő ötöse úgy dob kevés pontot, hogy még hatékonyak is voltak. Teljesen igaza volt Shaqnek, Barkleynak és Smithnek, akik a szünetben (pedig akkor még egál volt) szarrá ekézték a Brown Princeton O-ját.szép, hogy kikapott ilyen simán a Lakers úgy, hogy Kobe nem tudom mikor dobott ilyen jól utoljára. ha ő nincs ez még csúnyább vereség. kéne egy edző.. :/ ja és ugye Dirk sem játszik még pár hétig, szóval ő sem volt. nagy égés lehet ebből a szezonból.Zsocainkább pad kéne, nem edző.kristof
Ha én lennék az edző és csak annyit mondanék, hogy menjetek fel és játsszatok, ahogy tudtok, akkor is jobbak lettek volna 😊
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Hát ez a hajnali meccs csak megerősített, hogy idén ez a Heat nagyon bivaly lesz. Allen valami kibaszott nagy upgrade, a triplái még meccseket fognak eldönteni, és összességében ez a depth is rohadt jónak tűnik így elsőre.Irving 29 pont, nem rossz, bár számítani lehetett rá, neki kell vinnie a Cavset.