NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
Westbrook 9/21, folytatja a pazar dobószázalékot. 😀
Úristen, de utálom ezt a kis majmot, ha őt adtuk volna el és nem Hardent, sokkal jobb lett volna a csapatnak.

több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Csak nem a jó öreg Coach Karl? 😊xrace77
Dede 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
xrace77 Denver Broncos 4 515
Csak nem a jó öreg Coach Karl? 😊
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Napi kvízkérdés: ki van a képen?

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 750 — Így remélem megfelelek nektek.....
Éjjel az elmaradó New York-i derbi helyett San Antonio - Oklahoma City meccs lesz 02:30-tól. Nem gyengébb szerintem.

magyar kommentárral: péntek 16:30, Sport1 és 22:30, Sport2Shawn84
Ja csak két és fél órával később van 😛 bár úgy is TNF-t tervezek nézni.
Örülök, hogy a Houston így kezdett talán elindul vmi élet a sok bohóckodás után ott is. A Celtics meg ha egy PO-t+1 kört összehoz boldog leszek. Garnett helyében én sem nagyon tudnék Allennek örülni, még mindig emésztgetem, amellett, hogy persze szíve joga ott játszani ahol akar.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Remélem K-Mart játszani fog , régi kedvenc még Sacramentóból 😊Jack Zoltán
Biztos vagyok benne. Lamb játékára már kevesebb esélyt látok, pedig őt is meg szeretném, nézni magamnak. Legjobban Perry Jones bemutatkozását várom. Már a Baylorban is kedvencem volt, itt sem lesz másként. Legalább Durant kicsit pihenhet néha.
több mint 12 éve
Jack Zoltán Seattle Seahawks Alabama Crimson Tide 1 049
Remélem K-Mart játszani fog , régi kedvenc még Sacramentóból 😊
több mint 12 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 913 — Amerikai sportok rajongója
Éjjel az elmaradó New York-i derbi helyett San Antonio - Oklahoma City meccs lesz 02:30-tól. Nem gyengébb szerintem.

magyar kommentárral: péntek 16:30, Sport1 és 22:30, Sport2Shawn84
Nagyon látványos jó kis meccs volt a nyitó Heat-Celtics is, biztos ez is szuper lesz!
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
Kiszívtunk egy agyon nyert meccsen a Pacers ellen. Az utolsó negyedben 8-10 ponttal vezetünk is, erre drága Casey edzőnk hagyja, hogy West Bargnaniról 12 pontos sorozatot csináljon és nem kér időt.
több mint 12 éve
76ers - Nuggets kipipálva. Nagyon idény eleji forma volt, sokszor úgy ment a labda mint a fipperben. Az döntött a Philly javára, hogy jobb százalékkal dobtak kintről. Bynum Nagyon kell majd ebbe a csapatba, ő kimagaslik majd. És nem csak a sérója miatt.
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
megnéztem a jazz-mavset; mondjuk nem volt meglepő, hogy az a csapat vesztett aki eddy curryvel állt fel rotációban 😂
Haywardot kezdetni 2-esként siralmas😕, meg miaz a perimeter D
ha csak nem egy festéksoft csapat lesz a PO-ban (folyamatosan), nem kell sokat várni

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve

magyar kommentárral: péntek 16:30, Sport1 és 22:30, Sport2
több mint 12 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Részben ezért is örülnék egy nagyon rossz Lakers szezonnak, hogy végre bebizonyosodjon az, hogy attól a Cavstől egy ilyen edzővel lehetetlen volt a bajnoki cím (és akkor még a segítőkről nem szóltam). 😀
Jughead
Szerintem ez maximum részben fog kiderülni. Ha így folytatják, szerintem úgy fog onnan 20 meccs után repülni Brown, mint a szar. 😀 Nem igazán a türelméről híres az a közeg, főleg egy ilyen kezdővel. Majd lesz az a pénz, akiért találnak jobbat, bár sosem fogom megérteni, hogy egyáltalán hogy eshetett rá a választás.
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Harden nem tol éppen gyenge debütálást rakétaként. Tetszik ez a Houston.shawnka
Ha nem ment kintről simán betört a palánk alá és ez ellen a gyengécske detroiti védelem ellen ez sikerült is. Lin-t kicsit bizonytalannak éreztem de azért próbálta irányítani a bandát. Delfino a padról szépet szórt hármasokból.
A Detroit a 2. negyed második felében és a 3. negyedben megfogta a Houston-t, de a végére elfáradtak.
Jó lesz ez a Houston ha kicsit összeszoknak. Egyébként a kezdő ötösből Harden volt a legtöbb éves NBA játékos ( a maga kemény 4. évével)! Fiatal gárda, tele ambícióval. danyly
Asik and Destroy! Nem bántam volna, ha egyből egy pocsék teljesítménnyel kezd. Erre karriercsúcs 😀 Persze most Noah is úgy néz ki, mint egy All-Star, aztán lesérül nemsokára. Miután két szezonban egymás után bizonyította, hogy nem elhet rá számítani, őt cseréltem volna gyak. akármire, Asikot 3/25-ért megtartom. Miközben Gibson most kapott 4/38-at.

Nem tetszik, amit a Bulls mutatott éjszaka. A nagyon-nagyon a Skyles-érára emékeztetett.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Mikey Cincinnati Bengals 18 753

😊Schleck
😕
több mint 12 éve
Na, ahogy látom Nash le is sérült.

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS

😊

több mint 12 éve
danyly Miami Dolphins Georgia Bulldogs 8 439 — Dolphins fan
Harden nem tol éppen gyenge debütálást rakétaként. Tetszik ez a Houston.shawnka
Ha nem ment kintről simán betört a palánk alá és ez ellen a gyengécske detroiti védelem ellen ez sikerült is. Lin-t kicsit bizonytalannak éreztem de azért próbálta irányítani a bandát. Delfino a padról szépet szórt hármasokból.
A Detroit a 2. negyed második felében és a 3. negyedben megfogta a Houston-t, de a végére elfáradtak.
Jó lesz ez a Houston ha kicsit összeszoknak. Egyébként a kezdő ötösből Harden volt a legtöbb éves NBA játékos ( a maga kemény 4. évével)! Fiatal gárda, tele ambícióval.

Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Harden nem tol éppen gyenge debütálást rakétaként. Tetszik ez a Houston.
több mint 12 éve
Jughead Dallas Cowboys 5 213
Ez a lassú fos offense egy olyan csapatnál működik, mint a LeBronos Cavs volt, de ezzel a Lakers rosterrel bűn ezt játszatni. Egy normális edzővel tudnának 120 pontot átlagolni...Jakehomer
Ott se működött Mike Brown "taktikája". Annak a Cavs-nek gyakorlatilag nem volt offense-e, csak egy LeBronja volt, és az ő zsenijének, meg a védekezésnek köszönhetően volt az a csapat egy tökéletes alapszakasz csapat. 😉 De PO-ban edző és társak nélkül sajna már James is csak a főcsoport döntőkre volt jó (egy ízben meg a döntőre minden idők egyik leggyengébb döntős csapatával..).

Részben ezért is örülnék egy nagyon rossz Lakers szezonnak, hogy végre bebizonyosodjon az, hogy attól a Cavstől egy ilyen edzővel lehetetlen volt a bajnoki cím (és akkor még a segítőkről nem szóltam). 😀

Ti a kedvenc csapaton kívül kiket fogtok még követni?
Sinisa
A Heaten kívül, követem majd a Cavs meccseket (Irving, Waiters és Varázsló miatt), a Blazers-t (Lillard miatt, aki idén RoY lesz), a Raptors-t (Jonas és DeRozan miatt) és a Houstont (Lin Harden kettesre kiváncsi vagyok), valamint néha a Hornetset is... 😀
több mint 12 éve
Chevy New York Giants 682 — Victoria Concordia Crescit
Elmarad a nets-knicks. Legalább nem kell végignéznem, ahogy szarrá vernek minket.
több mint 12 éve
Vare, Irving, Waiters.. eddig meggyőző! 😉Vokey
Jó volt én is láttam. Tristan Thompsont kell még említeni, aki nagyot melózott. Azt figyeltem meg, hogy ezzel a játékkal a Thundert akarják kicsit másolni, csak nekik hiányzik még a Durantjuk. Waiters játékának külön örülök.
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
szép, hogy kikapott ilyen simán a Lakers úgy, hogy Kobe nem tudom mikor dobott ilyen jól utoljára. ha ő nincs ez még csúnyább vereség. kéne egy edző.. :/ ja és ugye Dirk sem játszik még pár hétig, szóval ő sem volt. nagy égés lehet ebből a szezonból.Zsoca
inkább pad kéne, nem edző.kristof
Azért Barkley, és Smith kommentje a Princeton offense-ről szerintem nagyon érdekes.
 hangtime.blogs.nba.com/2012/10/31/lakers-need-to-let-nash-be-nash/füligjimmy
Nemcsak Nasht öli meg Brown, bár kétségtelen, nála a leglátványosabb, hogy az egyetlen feladata, hogy vigye fel szépen lassan a labdát. Ez a lassú fos offense egy olyan csapatnál működik, mint a LeBronos Cavs volt, de ezzel a Lakers rosterrel bűn ezt játszatni. Egy normális edzővel tudnának 120 pontot átlagolni...

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
szép, hogy kikapott ilyen simán a Lakers úgy, hogy Kobe nem tudom mikor dobott ilyen jól utoljára. ha ő nincs ez még csúnyább vereség. kéne egy edző.. :/ ja és ugye Dirk sem játszik még pár hétig, szóval ő sem volt. nagy égés lehet ebből a szezonból.Zsoca
inkább pad kéne, nem edző.kristof
A Lakers kezdő nem játszott lényegesen jobban, mint a pad, nem azon múlt. Az a szánalmas, hogy a liga legtehetségesebb kezdő ötöse úgy dob kevés pontot, hogy még hatékonyak is voltak. Teljesen igaza volt Shaqnek, Barkleynak és Smithnek, akik a szünetben (pedig akkor még egál volt) szarrá ekézték a Brown Princeton O-ját.

Ha én lennék az edző és csak annyit mondanék, hogy menjetek fel és játsszatok, ahogy tudtok, akkor is jobbak lettek volna 😊

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Hát ez a hajnali meccs csak megerősített, hogy idén ez a Heat nagyon bivaly lesz. Allen valami kibaszott nagy upgrade, a triplái még meccseket fognak eldönteni, és összességében ez a depth is rohadt jónak tűnik így elsőre.

Irving 29 pont, nem rossz, bár számítani lehetett rá, neki kell vinnie a Cavset.