NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
SportTvn ezek a mérkőzések leszek.Yes, 1 Raptors meccset nyomnak az is az OKC elleni tuti vereségnek ígérkezőt. 😀
docs.google.com/file/d/0B1cTKVtBI9bCemtZWlYzSmttNms/edit?pli=1
7 Nuggets meccs lesz, nem rossz. 😊xrace77
több mint 12 éve
xrace77
4 515
SportTvn ezek a mérkőzések leszek.docs.google.com/file/d/0B1cTKVtBI9bCemtZWlYzSmttNms/edit?pli=1
7 Nuggets meccs lesz, nem rossz. 😊
több mint 12 éve
Azért Barkley, és Smith kommentje a Princeton offense-ről szerintem nagyon érdekes.szép, hogy kikapott ilyen simán a Lakers úgy, hogy Kobe nem tudom mikor dobott ilyen jól utoljára. ha ő nincs ez még csúnyább vereség. kéne egy edző.. :/ ja és ugye Dirk sem játszik még pár hétig, szóval ő sem volt. nagy égés lehet ebből a szezonból.Zsocainkább pad kéne, nem edző.kristof
hangtime.blogs.nba.com/2012/10/31/lakers-need-to-let-nash-be-nash/
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Törölt felhasználó
szép, hogy kikapott ilyen simán a Lakers úgy, hogy Kobe nem tudom mikor dobott ilyen jól utoljára. ha ő nincs ez még csúnyább vereség. kéne egy edző.. :/ ja és ugye Dirk sem játszik még pár hétig, szóval ő sem volt. nagy égés lehet ebből a szezonból.Zsocainkább pad kéne, nem edző.
több mint 12 éve
szép, hogy kikapott ilyen simán a Lakers úgy, hogy Kobe nem tudom mikor dobott ilyen jól utoljára. ha ő nincs ez még csúnyább vereség. kéne egy edző.. :/ ja és ugye Dirk sem játszik még pár hétig, szóval ő sem volt. nagy égés lehet ebből a szezonból.
több mint 12 éve
Vare, Irving, Waiters.. eddig meggyőző! 😉
több mint 12 éve
Hú hát ez most nagyon szíven ütött ahogy szembesültem vele, hogy Allen elment ráadásul pont a Heathez???? Ez nagyon fáj érdekes lesz a mai meccs. Már azt gondoltam vissza-vissza vonul... na minegy majd megemésztem vhogy de olyan jó szívvel sok sikert nem tudok kívánni neki amellett, hogy persze hálás vagyok az eddigi évekért. GO Celtics!
több mint 12 éve
Azért is furcsállom. A hivatalos oldalukon lévő ki volt a legjobb a preseasonban szavazáson a 3. legtöbb szavazatot kapta eddig. De az Espn-s és a hivatalos oldal egyik rosterén sincs fenn, egy másikon meg ott van.Kirilenkoról van valami hír? Mert én ott leragadtam h wolves de a rosterükön nem látom de lehet nagyon elvagyok tévedve.BlaiseAz előszezonban kezdő is volt, viszonylag jól tolta atapapa
Minden esetre kíváncsi lennék mire menne Nyugaton egy teljesen egészséges Wolfes.
több mint 12 éve
Kirilenkoról van valami hír? Mert én ott leragadtam h wolves de a rosterükön nem látom de lehet nagyon elvagyok tévedve.BlaiseAz előszezonban kezdő is volt, viszonylag jól tolta
több mint 12 éve
Kirilenkoról van valami hír? Mert én ott leragadtam h wolves de a rosterükön nem látom de lehet nagyon elvagyok tévedve.
több mint 12 éve
na hát vége a remeknek:pg: deron, lou williams kemba walker. deron király, lou pontokat fog dobni, mint mindig, walkeren meg minden játék keresztül fog menni
sg: gordon, klay thompson, korver, marshon SWAGGER brooks
első kettő sztem jó, második kettő meg próba szerencse. azaz brooks nyilván nem, mert hatalmas király.
sf: gay,barnes, parson. utóbbi kettő sztem jó statokat fog hozni idéééén
pf:farried, west, ibaka. messze a legerősebb posztom
c:egy mindig jo vucevic. orlandoban rajta kívül semmi nincs kb.
egyébként a faszért kell két centert kezdetni...
összességében lehetne jobb is, de sokkal rosszabb is
több mint 12 éve
ha már mindenki irogat, én Utah-Portland-Indy meccseket szeretek-szerettem nézni, mikor melyiket😀, most a Pacers túl jó lett, de a Jazz az utóbbi időben nagyon érdekes-hentelős😊
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Heti programterv:szerda: Miami Heat - Boston Celtics
csütörtök: Philadelphia 76ers - Denver Nuggets
péntek: Brooklyn Nets - New York Knicks, OKC - Spurs
szombat: Clippers - Lakers
Húzós. Még jó hogy ünnep lesz.
több mint 12 éve
Engem főleg pár fiatal érdekel az előbb említett csapatokon kívül. Így Irving, hogy mit alkot a második évében, Davis, MKG, és még sorolhatnám..Szaniszló Csabi a poscastben azt mondta kb. 14 OKC meccset adnak a szezonból. Ennek én nagyon örülök.Fogom is nézni amit tudok. De OKC mellett a Nets, Celtics, 76ers, Lakers, Clippers, Pacers meccseire is jobban rámegyek majd. Meg szeretek figyelni az építkező csapatokra is. Pl. Cleveland, Sacramento, Houston, NO. De lényegében bármi jöhet ha jó a párosítás. Wizards, Jazz, Spurs meccsek kivételével.Na lassan kezdődik az idény...Thunder, Heat, Clippers, Bulls, Wolves meccseket szerintem nézek majd folyamatosan, meglátjuk mikor hogyan lesz időm rájuk.
Ti a kedvenc csapaton kívül kiket fogtok még követni?
Én tavaly egész jól belenyúltam, a végeredmény tudatában.
A BOS mellett, a NYK, OKC, MIA, CHI meccseket néztem, ha volt időm.
Idén szerintem néhány LAL meccs is jöhet. 😊
Sinisa
Mondjuk Heat meccseket szerintem kb. 2 hetente fog adni a Sport TV, szóval attól nem félek.
Egy a lényeg, hogy a Lakers szopjon. 😀Stez
Shawn84
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Szaniszló Csabi a poscastben azt mondta kb. 14 OKC meccset adnak a szezonból. Ennek én nagyon örülök.Fogom is nézni amit tudok. De OKC mellett a Nets, Celtics, 76ers, Lakers, Clippers, Pacers meccseire is jobban rámegyek majd. Meg szeretek figyelni az építkező csapatokra is. Pl. Cleveland, Sacramento, Houston, NO. De lényegében bármi jöhet ha jó a párosítás. Wizards, Jazz, Spurs meccsek kivételével.Na lassan kezdődik az idény...Thunder, Heat, Clippers, Bulls, Wolves meccseket szerintem nézek majd folyamatosan, meglátjuk mikor hogyan lesz időm rájuk.
Sinisa
Mondjuk Heat meccseket szerintem kb. 2 hetente fog adni a Sport TV, szóval attól nem félek.
Egy a lényeg, hogy a Lakers szopjon. 😀Stez
több mint 12 éve
Én amúgy se akartam játszani ezt a hülye játékot!Nálam is ugyanezt írja ki.DubÜdv Uraim!No, nekem azt írta ki, hogy a liga tele van.füligjimmy
Ez az üzenet egy csodálatos, elit bajnokság kezdete! Az nba.com és a Yahoo!Sports révén most mi is GMekké válunk, ehhez nincs más teendõ, mint csinálni egy Yahoo! account-ot. Petya
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Pistons és Sonics! Meg, ami szembejön és jónak ígérkezik. NHL híján idén jóval több NBA meccs (vagy alvás) lesz terítéken 😊
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
nets warriors, amennyi belefér, amellett persze heat, lebron miatt, meg minden jó meccset amit lehet 😊
több mint 12 éve
Na lassan kezdődik az idény...Thunder, Heat, Clippers, Bulls, Wolves, Nets meccseket szerintem nézek majd folyamatosan, meglátjuk mikor hogyan lesz időm rájuk.
Sinisa
Egy a lényeg, hogy a Lakers szopjon. 😀
több mint 12 éve
Na lassan kezdődik az idény...Ti a kedvenc csapaton kívül kiket fogtok még követni?
TITO
JOHAN
Per Sempre Etern
This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
több mint 12 éve
Dub
1 019
Nálam is ugyanezt írja ki.Üdv Uraim!No, nekem azt írta ki, hogy a liga tele van.füligjimmy
Ez az üzenet egy csodálatos, elit bajnokság kezdete! Az nba.com és a Yahoo!Sports révén most mi is GMekké válunk, ehhez nincs más teendõ, mint csinálni egy Yahoo! account-ot. Petya
több mint 12 éve
Üdv Uraim!No, nekem azt írta ki, hogy a liga tele van.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
Üdv Uraim!regisztráltam, sose csináltam még kosár fantasyt, meglátjkuk milyen lesz 😊
Ez az üzenet egy csodálatos, elit bajnokság kezdete! Az nba.com és a Yahoo!Sports révén most mi is GMekké válunk, ehhez nincs más teendõ, mint csinálni egy Yahoo! account-ot. Akinek van (pl. én) az könnyen van , akinek nincs yahoo.com-on 1.5 perc alatt csinálhat egyet, ha úgy akarja yahoo email címet is kreál, ha erre nincs szüksége google vagy facebook account-on keresztül is be lehet jelentkezni, ha minden igaz. Ennek segítségével bármikor be lehet jelentkezni Yahoo-ra, ahol a Sports szekcióban található a fantasy basketball kategória. Ebbe belépve, a "join league" opciót tessék választani és az "accept invite" mezõ alatt a következõt kérem bepötyögni: league ID: 141787, password: nba1
Ennek kapcsán egy csapatnév és egy szép mez kiválasztása még szükséges és már tagai is vagytok a "Ball So Hard" ligának!
Welcome!
Érdemes a platformmal megismerkedni, kis gyakorlás után mindenki könnyen elsajátítja A bajnokságban 8-12 csapat indul, melyek minden héten játszanak egy adott párosításban, amelyik keret játékosai több pontot szereznek nyer (lejjebb részletezem). 20 hétig mérkõzünk, tehát 20-0tól 0-20ig minden mutató lehetséges. A párharcok az NBA alapszakasz elsõ 20 hetének statjai alapján zajlanak, a rájátszás pedig a 21-23.ik hetek szerint, így végzünk az utolsó 2 hét elõtt, amikor már több csapat is pihentet a playoffra. (Az igazi playoffot csak popcornnal nézzük, az nem befolyásolja a ligánkat).
hhoz, hogy minden GM és csapat harcba szállhasson persze kell egy csapat, ami a következõ képpen fest: minden posztra 2 játékos (PG, SG, SF, PF, C) továbbá 2 Utility player, akik több poszton is bevethetõk, a 15 fõs keretet pedig 3 tartalék (BE) kerettag teszi teljessé (bármilyen poszt). A játékosok megszerzése online live draft keretében, MA 22:00-tól történik!
Az idõpont jól követhetõ a menüben a team/roster tab alatt! Kérek mindenkit idõben megjelenni, a draft sorrendjét a rendszer random határozza meg, kb. fél órával a kezdés elõtt, az igazságosság érdekében snake draftot tartunk, azaz aki elsõnek választ az 1. körben, utolsóként fog a 2.ban és fordítva (ebben a szellemben tovább minden pick-nél). Az adott játékos választására 1 perc áll rendelkezésre, ha addig nem sikerül választani a gép a legmagasabban rangsorolt játékost fogja dobni a még üres posztra, mindegy, hogy sérült, fakezū, utálod vagy McGee... A rendszer amúgy automatikusan ad egy top 25 pick-et, amit a draft central/pre-draft settings alatt át lehet állítani a saját preferenciára, ez azért is hasznos, mert az elõ draft alatt biztos lesz olyan kiszemelt játékos akit pont elvisz elõled egy rivális és csak 1 perced marad, hogy mást találj, viszont ha elõre van sorrend, akkor B terv is A draft taktikát mindenki maga választja meg, az adott posztokat kötelezõ betölteni, de ezt lehet úgy is, hogy valaki szisztematikusan halad és összeszedi a kezdõ 5öt vagy inkább az elsõ 2 pick-kel mindjárt pl. két klasszis irányítót visz, csak az lehet máshol üt vissza... ez mindekinek szabad döntése, taktikája.
A játékosok a következõ képpen szerzik fantasy pontjaikat:
1dobott pont=1, rontott dobás=-0.5, értékesített dobás=1, rontott büntetõ=-0.75, ért. bünt.:1, értékesített 3as=1.5, 1 lepattanó=1.5, 1 assist=1.5, 1 block=2, 1 steal=2, 1 turnover=-2, fault=-1, technikai=-3, sportszerūtlen(flagrant)=-5
Ezen pontok adódnak össze és a játékosok összesítet pontjai adják a csapat pontjait. A plyers/list tab alatt az összes játékos tavalyi átlagai megtalálhatók ezekben a kategóriákban. Érdemes majd figyelni a játékosok sérült statuszát, formáját, heti ellenfeleit, hogy mindig jól rakjátok össze a keretet, egy adott héten max.4 játékost lehet szabad listára rakni a keretbõl és helyére free agentet igazolni. A csapatok cserélhetnek is, hiszen jó pár játékos sosem lesz free agent és ha valaki rosszul draftolt egy posztot, könnyen rászorulhat egy trade-re. De cserélni csak akkor lehet, ha a többi GM is megszavazza, nehogy valaki egy üveg töményért meg Kevin Ollie szelleméért megkapja Durant-et felügyelet nélkül
Így hirtelen ez a lényeg Tekintve, hogy én vagyok a commish a ligában tessék hozzám fordulni bármilyen kérdéssel, meglátással, ígérem minden csapat egyenlõ bánásmódban részesül... még a sajátom is
Sok sikert mindekinek! Petya
több mint 12 éve
Üdv Uraim!Ez az üzenet egy csodálatos, elit bajnokság kezdete! Az nba.com és a Yahoo!Sports révén most mi is GMekké válunk, ehhez nincs más teendõ, mint csinálni egy Yahoo! account-ot. Akinek van (pl. én) az könnyen van , akinek nincs yahoo.com-on 1.5 perc alatt csinálhat egyet, ha úgy akarja yahoo email címet is kreál, ha erre nincs szüksége google vagy facebook account-on keresztül is be lehet jelentkezni, ha minden igaz. Ennek segítségével bármikor be lehet jelentkezni Yahoo-ra, ahol a Sports szekcióban található a fantasy basketball kategória. Ebbe belépve, a "join league" opciót tessék választani és az "accept invite" mezõ alatt a következõt kérem bepötyögni: league ID: 141787, password: nba1
Ennek kapcsán egy csapatnév és egy szép mez kiválasztása még szükséges és már tagai is vagytok a "Ball So Hard" ligának!
Welcome!
Érdemes a platformmal megismerkedni, kis gyakorlás után mindenki könnyen elsajátítja A bajnokságban 8-12 csapat indul, melyek minden héten játszanak egy adott párosításban, amelyik keret játékosai több pontot szereznek nyer (lejjebb részletezem). 20 hétig mérkõzünk, tehát 20-0tól 0-20ig minden mutató lehetséges. A párharcok az NBA alapszakasz elsõ 20 hetének statjai alapján zajlanak, a rájátszás pedig a 21-23.ik hetek szerint, így végzünk az utolsó 2 hét elõtt, amikor már több csapat is pihentet a playoffra. (Az igazi playoffot csak popcornnal nézzük, az nem befolyásolja a ligánkat).
hhoz, hogy minden GM és csapat harcba szállhasson persze kell egy csapat, ami a következõ képpen fest: minden posztra 2 játékos (PG, SG, SF, PF, C) továbbá 2 Utility player, akik több poszton is bevethetõk, a 15 fõs keretet pedig 3 tartalék (BE) kerettag teszi teljessé (bármilyen poszt). A játékosok megszerzése online live draft keretében, MA 22:00-tól történik!
Az idõpont jól követhetõ a menüben a team/roster tab alatt! Kérek mindenkit idõben megjelenni, a draft sorrendjét a rendszer random határozza meg, kb. fél órával a kezdés elõtt, az igazságosság érdekében snake draftot tartunk, azaz aki elsõnek választ az 1. körben, utolsóként fog a 2.ban és fordítva (ebben a szellemben tovább minden pick-nél). Az adott játékos választására 1 perc áll rendelkezésre, ha addig nem sikerül választani a gép a legmagasabban rangsorolt játékost fogja dobni a még üres posztra, mindegy, hogy sérült, fakezū, utálod vagy McGee... A rendszer amúgy automatikusan ad egy top 25 pick-et, amit a draft central/pre-draft settings alatt át lehet állítani a saját preferenciára, ez azért is hasznos, mert az elõ draft alatt biztos lesz olyan kiszemelt játékos akit pont elvisz elõled egy rivális és csak 1 perced marad, hogy mást találj, viszont ha elõre van sorrend, akkor B terv is A draft taktikát mindenki maga választja meg, az adott posztokat kötelezõ betölteni, de ezt lehet úgy is, hogy valaki szisztematikusan halad és összeszedi a kezdõ 5öt vagy inkább az elsõ 2 pick-kel mindjárt pl. két klasszis irányítót visz, csak az lehet máshol üt vissza... ez mindekinek szabad döntése, taktikája.
A játékosok a következõ képpen szerzik fantasy pontjaikat:
1dobott pont=1, rontott dobás=-0.5, értékesített dobás=1, rontott büntetõ=-0.75, ért. bünt.:1, értékesített 3as=1.5, 1 lepattanó=1.5, 1 assist=1.5, 1 block=2, 1 steal=2, 1 turnover=-2, fault=-1, technikai=-3, sportszerūtlen(flagrant)=-5
Ezen pontok adódnak össze és a játékosok összesítet pontjai adják a csapat pontjait. A plyers/list tab alatt az összes játékos tavalyi átlagai megtalálhatók ezekben a kategóriákban. Érdemes majd figyelni a játékosok sérült statuszát, formáját, heti ellenfeleit, hogy mindig jól rakjátok össze a keretet, egy adott héten max.4 játékost lehet szabad listára rakni a keretbõl és helyére free agentet igazolni. A csapatok cserélhetnek is, hiszen jó pár játékos sosem lesz free agent és ha valaki rosszul draftolt egy posztot, könnyen rászorulhat egy trade-re. De cserélni csak akkor lehet, ha a többi GM is megszavazza, nehogy valaki egy üveg töményért meg Kevin Ollie szelleméért megkapja Durant-et felügyelet nélkül
Így hirtelen ez a lényeg Tekintve, hogy én vagyok a commish a ligában tessék hozzám fordulni bármilyen kérdéssel, meglátással, ígérem minden csapat egyenlõ bánásmódban részesül... még a sajátom is
Sok sikert mindekinek!
több mint 12 éve
😊---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal