NBA

32 feliratkozó

több mint 8 éve
Mad Seattle Seahawks Oregon Ducks 496 — Ősembör
Sírok. 😀 “you’ve got two f—king points get the f—k out of here” 🤣

youtu.be/PCv2znvviPk

@KJuraszik
több mint 8 éve
dawyd728 4 123
LaVar Ball esetén éreztem először, lehet van abban vmi, h hanyatlik a nyugat. 😀
több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 354
 index.hu/sport/kosarlabda/2018/01/22/lavar_ball_nba_lonzo_ball_kosarlabda_ball_csalad/

Lehet utálni, de az biztos, hogy amit eltervezett az eddig nagyon bejött neki
kapitnono
Bohócok!
gaben
Üzletember.
Azzal főz, amivel tud.
És még csak nem is árt vele senkinek.
Sobri Jóska
És ráadásul egy sikeres üzletember. Ahogy kapitnono is mondja eddig minden lépése bejött. Meglovagolja a trash iránti (sajnálatosan létező) igényt és pénzt csinál belőle. Egyszerre felháborító és zseniális.
több mint 8 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 922 — Deion Sanders for president!
 index.hu/sport/kosarlabda/2018/01/22/lavar_ball_nba_lonzo_ball_kosarlabda_ball_csalad/

kapitnono
Bohócok!
gaben
Üzletember.
Azzal főz, amivel tud.
Sobri Jóska
Kösz ezen jót röhögtem.

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress

kapitnono
Bohócok!
gaben
Üzletember.
Azzal főz, amivel tud.

több mint 8 éve

kapitnono
Bohócok!

több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 860 — no es importante
Kidd kirúgva
Negritis
korábban kellett volna, az a védekezési taktika botrány fos, támadásban pedig nem jár a labda...
sapka
na majd Pitino-val!

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
sapka Washington Commanders 6 662 — sapka
Kidd kirúgva
Negritis
korábban kellett volna, az a védekezési taktika botrány fos, támadásban pedig nem jár a labda...

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 640 — The Mathematician
Kidd kirúgva

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 166 — WHO DAT!!!!

több mint 8 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 166 — WHO DAT!!!!
Randle meg Clarkson dolgozik a saját csereértékén
Negritis
Elég durva utolsó két meccset hoztak le ők ketten. De hát meg is kapják a játékidőt Lonzo és Ingram hiányában. Bár Ingram ma játszott valamennyit.
De akiket felhoztak a G ligából pl.: Caruso ők is egész jól teljesítenek. Csak a büntetőzéssel csinálnának valamit..

több mint 8 éve
Randle meg Clarkson dolgozik a saját csereértékén

több mint 8 éve
 www.cbssports.com/nba/news/kris-dunns-faceplant-leaves-his-teeth-intact-but-removes-chunk-of-the-court/
A Bulls is ilyen balfékeket szed össze.

több mint 8 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 682 — "Montoya por favor!"
mindjárt megy ő is Litvániába

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
én utálom a Lakerst, de ezt a szarházi lavart nem lehet nem gyűlölni. undorító minden megnyílvánulása.
több mint 8 éve
 www.facebook.com/ESPN/photos/a.114588455254586.5908.104266592953439/1923059291074151/?type=3

Csak engem idegesít kurvára ez a bohóc? Komolyan pont azt csinálja, ami miatt sok csapat nem akarta draftolni a fiát. Szépen elmondta, hogy jól fog viselkedni, meg egyszer már beszéltek is vele arról, hogy talán nem kelle Waltont szidni. De csak szidja.
tenorx
engem is mindenkit
Negritis
szívesen
slowmotion
tuti h van akinek tetszik a viselkedése (pl minden második lakers hater tuti élvezi)
a vicc amúgy hogy ugye a középső fia is a trump által kimentet zsebtolvajok között van, és arra fogja hogy nem akarják nagyon vinni sehova mert h miatt, miközben szimplán kevés

az meg hogy fúrja walton-t szánalmas, nem tudom mi a faszt szeretne még
Lonzo kezdő mikor nem sérült, kb megkapja a csapatot támadásban
erre ez a fasz meg waltont fúrja, ökör celeb 😒"

több mint 8 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 281 — Cowboys fan
 www.facebook.com/ESPN/photos/a.114588455254586.5908.104266592953439/1923059291074151/?type=3

Csak engem idegesít kurvára ez a bohóc? Komolyan pont azt csinálja, ami miatt sok csapat nem akarta draftolni a fiát. Szépen elmondta, hogy jól fog viselkedni, meg egyszer már beszéltek is vele arról, hogy talán nem kelle Waltont szidni. De csak szidja.
tenorx
engem is mindenkit
Negritis
szívesen
több mint 8 éve

tenorx
engem is

több mint 8 éve
tenorx 14 107 — fő libsi

több mint 8 éve
 www.espn.com/nfl/story/_/page/32for32x171205/nfl-2017-rating-job-security-every-head-coach
Negritis
Ezt átlinkeltem abba a topikba ahova való 😊
empty taxi
eh
ezt akartam :
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2017%2F1205%2Fr298810_2_1296x729_16-9.jpg
The wild ride of the Ball family at UCLA is over
The Ball family and UCLA weren't built for the long haul. This was supposed to be a three-season relationship, a Lonzo-LiAngelo-LaMelo succession of one-and-done, with LaVar shouting the entire time. But now, it is over.

😀

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 244 — NFL bracket champion '26
 www.espn.com/nfl/story/_/page/32for32x171205/nfl-2017-rating-job-security-every-head-coach
Negritis
Ezt átlinkeltem abba a topikba ahova való 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
https://a3.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2017%2F1204%2Fnfl_hotseat_cr_16_9.jpg
Rating the job security of every NFL head coach
Chuck Pagano's Colts are out of the playoff race again. The Browns are 1-27 with Hue Jackson at the helm. John Fox has the worst winning percentage in Bears history. Which coaches are safe ... and not?

több mint 8 éve
https://a4.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2017%2F1003%2Fr268452_3_1296x729_16-9.jpg
Lakers enforcing so-called 'LaVar Ball rule' at Staples Center
The Lakers are enforcing an existing policy this season, now dubbed the "LaVar Ball rule," that does not allow members of the media to congregate in a section of the Staples Center among family and associates of players after games.

több mint 8 éve
Kanter ballaszt volt, ha besül a nagy OKC 3as akkor marad Adams + Westy és lehet építkezni 0ról ballaszt nélkül mer _Melo és PG is lelép

több mint 8 éve
dawyd728 4 123
sapka
Melo 15 éve folyamatosan elhagyja magát. Csak most már a biológia is megteszi hatását. Az egyik legnagyobb milettvolnaha játékosa marad a ligának. Teszem hozzá korábbi szurkolójaként sem tudom sajnálni. Hard work beats talent when talent fails to work hard. Milyen igaz.. Paul Millsap says hi, de a sort lehetne napestig folytatni. Totálisan ellentétes pályafutás van maguk mögött. Míg Millsap 30 éves koráig évről-évre folyamatosan fejlődött és a játék minden elemében lépett előre, addig Melo max stagnált huszonpáréves kora óta. Az elmúlt években meg a korábbi második körös egyértelműen beelőzte a csodagyereket. Még 2-3 év és már ligában sem lesz, max akkor, ha James megsajnálja és kap egy helyet a pad végén türcsit lengetni.