NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
Baromira kezdek imádkozni, hogy Phil Jackson ne térjen vissza a Lakershez, akkor baj van.Stez
Én is így vagyok. Elnézve ezt az OKC-t bajok lesznek. Bár még nagyon az elején vagyunk, de egyenlőre Westbrook össze-vissza játéka nem tölt el nagy bizalommal.Shawn84
Hát ha tudják a Spurs elleni játékot hozni a tavalyi PO menetelésnél, akkor simán lehetne esélyük, és végül is Martin pontokban tudja hozni Hardent majdnem.
Eazzy
Szerintem inkább a chemistry lehet a baj az OKC-nél. Talán Perkins nyilatkozta azt mikor odakerült, hogy tök furcsa volt mert a csapat templomba járt meccs előtt (Garnett meg ugyebár kecskét megy áldozni) és ebben Harden is vezér volt. Ha a csapat egy közösség ahogy az itt van akkor komolyabb lehet Harden hiánya hiába hozza/hozhatja a pontjait K-Mart.
Ez a Durant mint game manager dolgot meg szerintem nem kellene erőltetni, egyszerűen csak Brooksnak le kellene ordítania Westbrook fejét, hogy ember, ha a liga legjobb shootere van a csapatban akkor kicsi maki neked az a dolgot ha vért is izzadsz de eljuttatod hozzá a labdát és nem próbálkozol semmi felesleges sztárkodással. Viszont ha ezt sikerül megértetni vele és Ibakát is feltalálják támadásban akkor az OKC jobb csapattá válhat (sajnos) mert magas poszton zéró támadó potenciállal nem lehet bajnokságot nyerni.
Blaise
Nem fog sikerülni. Westbrook ehhez túl gyökér és ő ezt nem tudja játszani, sosem lesz ilyen játékos.
Emiatt nem is illik Durant mellé.Stez
Szerintem erősen probálkozik azért. Aztán az más hogy eddig nem igazán találja mit is kéne, mert nem azt csinálja amit tavaly az tuti. Van olyan meccs amikor dobálózik össze-vissza, van amikor meg az aszisztokat csinálja szépen kevesebb ponttal. Ibaka egyre bátrabban dob, ami jó, mert megy is neki. Sefolosha is ezen van. Martin meg egyenlőre pontokat hoz, de azon kívül semmit. Kicsit kapkodhatna magát, védekezésben is. Maynort kéne amúgy többet játszatni. nagyon jól tolja eddig. Meg a 2 újoncot is többet kéne betenni.
több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
Baromira kezdek imádkozni, hogy Phil Jackson ne térjen vissza a Lakershez, akkor baj van.Stez
Én is így vagyok. Elnézve ezt az OKC-t bajok lesznek. Bár még nagyon az elején vagyunk, de egyenlőre Westbrook össze-vissza játéka nem tölt el nagy bizalommal.Shawn84
Hát ha tudják a Spurs elleni játékot hozni a tavalyi PO menetelésnél, akkor simán lehetne esélyük, és végül is Martin pontokban tudja hozni Hardent majdnem.
Eazzy
Szerintem inkább a chemistry lehet a baj az OKC-nél. Talán Perkins nyilatkozta azt mikor odakerült, hogy tök furcsa volt mert a csapat templomba járt meccs előtt (Garnett meg ugyebár kecskét megy áldozni) és ebben Harden is vezér volt. Ha a csapat egy közösség ahogy az itt van akkor komolyabb lehet Harden hiánya hiába hozza/hozhatja a pontjait K-Mart.
Ez a Durant mint game manager dolgot meg szerintem nem kellene erőltetni, egyszerűen csak Brooksnak le kellene ordítania Westbrook fejét, hogy ember, ha a liga legjobb shootere van a csapatban akkor kicsi maki neked az a dolgot ha vért is izzadsz de eljuttatod hozzá a labdát és nem próbálkozol semmi felesleges sztárkodással. Viszont ha ezt sikerül megértetni vele és Ibakát is feltalálják támadásban akkor az OKC jobb csapattá válhat (sajnos) mert magas poszton zéró támadó potenciállal nem lehet bajnokságot nyerni.
Blaise
Nem fog sikerülni. Westbrook ehhez túl gyökér és ő ezt nem tudja játszani, sosem lesz ilyen játékos.
Emiatt nem is illik Durant mellé.

több mint 12 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Eazzy
több mint 12 éve

Mit szóltok a Sixerhez Bynum nélkül? Holiday 18 pont 9.5 assziszt...Eazzy
Én inkább vele lennék kíváncsi. Nélküle elmegy. Semmi extra. Aztán ha ő is lesz kérdés mi fog változni.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us

Mit szóltok a Sixerhez Bynum nélkül? Holiday 18 pont 9.5 assziszt...

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Én is így vagyok. Elnézve ezt az OKC-t bajok lesznek. Bár még nagyon az elején vagyunk, de egyenlőre Westbrook össze-vissza játéka nem tölt el nagy bizalommal.
több mint 12 éve
Baromira kezdek imádkozni, hogy Phil Jackson ne térjen vissza a Lakershez, akkor baj van.

több mint 12 éve
az a különbség, hogy Brown eljátszotta az utolsó esélyét, James éra+mostani liga legjobb keret Lakers (mert klasszis guard és klasszis magas képes csak nyerni bajnokságot, ugye James betúrta a 4-est tavaly!)

D'Antoni, pedig Suns éra, és az építkezés felénél kirakták a Knicksből; szerintem érdemelne még1 esélyt, azt nem mondanám, hogy a Lakersnél, de pl. egy reménytelen Bobcatsnek odapakolni egy uptempo edzőt még érdekes is lehetsapka
Ez a Bobcats-D'Antoni párosítás nem lenne rossz. Az alapanyag adott, de azért ne temessük Dunlap edzőt. Idén már 2 jó meccsük is volt, míg tavaly egész évben kb ennyi. A maradék 5 győzelem meg mák. Az látszik hogy valami tempós dolgot akarnak ők is összerakni.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Melo idén is akkor jobb, amikor Amare nem játszik, nem meglepetés ez.
Nekik együtt nem megy annyira.Stez
Nyilván a Lakers egy jobb szerkezetű csapat, de talán ne feledjük, Melo azért érkezett, mert Felton, Gallinari, és Wilson Chandler kevés volt. Erre kapott egy Billupsot, és egy Anthony-t, Stoudemire mellé. Történt, ami történt, bekeveredtek a rájátszásba, kisöpörték őket. Védekezés kell!! Leigazolták Chandlert, a többi történelem. Elnézést kérek, nekem ne mondja senki, hogy Mike Brown különb anyaggal dolgozott egész pályafutása alatt! Az első csonka évében komolyabb sikert ét el a Lakers-szel Nyugaton, mint D'Antoni 4 röpke év alatt Keleten, pedig kapott toronyórát lánccal. És hogy merül fel egyáltalán komolyan a neve egy bajnoki címre áhítozó csapatnál?füligjimmy
Most azért ne vicceljünk már hogy MikeBrown kurvanagy edző mert a Lakerssel mit is csinált ? Lófaszt. Mike Brownt D'Antonival összehasonlítani kb. mint Détárit Souzaval nah jó kicsit lehet erős ,de azért kezdünk már a ló tulsó oldalára esni.Toca
Erről ugatok. Felhozták az érvelésem ellen példának, hogy D'Antoni milyen sikert ért el 6 évvel ezelőtt. Mike Brown különb sikereket ért el, konzisztensebben, és szerinted jobb keret volt a keze alatt? Tudod mit? Mike Brown jobb edző!

Ha NBA GM lennék eszembe se jutna egyik se mint HC.empty taxi
Ennyifüligjimmy
Hát ha szerinted valaki jobb edző mert van egy LeBronja aki végighúzza a csapatot akkor lelked rajta. D'Antonit sem tartom nagy edzőnek de ha Mike Brown és mondjuk Dávid Kornél közt kéne választanom akkor Kornélt választanám edzőnek,pedig azt se tudom van-e tapasztalata 😀
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Nem tudom anno mennyi köze volt Howardnak Stan Van Gundy kirúgásához Orlandoban, de a Lakers helyében ha hajlandó DH vele dolgozni én bepróbálnám.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
az a különbség, hogy Brown eljátszotta az utolsó esélyét, James éra+mostani liga legjobb keret Lakers (mert klasszis guard és klasszis magas képes csak nyerni bajnokságot, ugye James betúrta a 4-est tavaly!)

D'Antoni, pedig Suns éra, és az építkezés felénél kirakták a Knicksből; szerintem érdemelne még1 esélyt, azt nem mondanám, hogy a Lakersnél, de pl. egy reménytelen Bobcatsnek odapakolni egy uptempo edzőt még érdekes is lehet

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nyilván a Lakers egy jobb szerkezetű csapat, de talán ne feledjük, Melo azért érkezett, mert Felton, Gallinari, és Wilson Chandler kevés volt. Erre kapott egy Billupsot, és egy Anthony-t, Stoudemire mellé. Történt, ami történt, bekeveredtek a rájátszásba, kisöpörték őket. Védekezés kell!! Leigazolták Chandlert, a többi történelem. Elnézést kérek, nekem ne mondja senki, hogy Mike Brown különb anyaggal dolgozott egész pályafutása alatt! Az első csonka évében komolyabb sikert ét el a Lakers-szel Nyugaton, mint D'Antoni 4 röpke év alatt Keleten, pedig kapott toronyórát lánccal. És hogy merül fel egyáltalán komolyan a neve egy bajnoki címre áhítozó csapatnál?füligjimmy
Most azért ne vicceljünk már hogy MikeBrown kurvanagy edző mert a Lakerssel mit is csinált ? Lófaszt. Mike Brownt D'Antonival összehasonlítani kb. mint Détárit Souzaval nah jó kicsit lehet erős ,de azért kezdünk már a ló tulsó oldalára esni.Toca
Erről ugatok. Felhozták az érvelésem ellen példának, hogy D'Antoni milyen sikert ért el 6 évvel ezelőtt. Mike Brown különb sikereket ért el, konzisztensebben, és szerinted jobb keret volt a keze alatt? Tudod mit? Mike Brown jobb edző!

Ha NBA GM lennék eszembe se jutna egyik se mint HC.empty taxi
Ennyi

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Ha NBA GM lennék eszembe se jutna egyik se mint HC.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Most azért ne vicceljünk már hogy MikeBrown kurvanagy edző mert a Lakerssel mit is csinált ? Lófaszt. Mike Brownt D'Antonival összehasonlítani kb. mint Détárit Souzaval nah jó kicsit lehet erős ,de azért kezdünk már a ló tulsó oldalára esni.
több mint 12 éve
amaret el fogják sózni két másodikkörösért ha tudjáka.kacsa
Majd mehet a Bobcatsbe 😊
több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nyilván a Lakers egy jobb szerkezetű csapat, de talán ne feledjük, Melo azért érkezett, mert Felton, Gallinari, és Wilson Chandler kevés volt. Erre kapott egy Billupsot, és egy Anthony-t, Stoudemire mellé. Történt, ami történt, bekeveredtek a rájátszásba, kisöpörték őket. Védekezés kell!! Leigazolták Chandlert, a többi történelem. Elnézést kérek, nekem ne mondja senki, hogy Mike Brown különb anyaggal dolgozott egész pályafutása alatt! Az első csonka évében komolyabb sikert ét el a Lakers-szel Nyugaton, mint D'Antoni 4 röpke év alatt Keleten, pedig kapott toronyórát lánccal. És hogy merül fel egyáltalán komolyan a neve egy bajnoki címre áhítozó csapatnál?

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
amaret el fogják sózni két másodikkörösért ha tudják
több mint 12 éve
Nekik együtt nem megy annyira.

több mint 12 éve
Ez így hülyeség. Eleve, a Suns ugye két konfdöntőt játszott vele 😛 De amikor a legjobb csapatunk volt, 2007-ben, akkor a liga "kicsit" belenyúlt a Spurs elleni második körös párharcba. Nem gondolom, hogy D'Antonit olyan szuper edzőnek, de az a csapat a liga legjobbja volt, bajnok is lett volna.

Aztán a vezetőség csinált néhány baromságot, amit lényegében be is ismertek, és amit lehetett, visszacsináltak, Gentry meg abszolút D'Antonis alapokon jutott megint WCF-be a Sunsszal 2010-ben.

A New York-i tevékenységét annyira nem figyeltem, de nekem úgy rémlik, a Melo trade előtt az a Knicks egy kimondottan jó csapat volt, pedig a nulláról (vagy inkább a mínusz tízről 😊 ) kezdődött az építkezés - ez persze Walshot is dicséri.

Az tény, hogy Melóval nem tudott mit kezdeni, mondjuk szerintem inkább a Melo-Amare páros nagyon nem illik össze, de ez majd kiderül még. Mindenesetre tavaly, amikor egyikük lesérült, akkor jobban ment a csapatnak. De a legjobban akkor játszottak, amikor mindkettő lehalt 😊

Ez a mostani Knicks szerintem semmivel nem jobb, mint a D'Antonis verzió, csak most Melo megkapta a kulcsot a verdához, aminek megvannak a pozitív hozadékai, de meglesznek a negatívak is. Ott tartanak, ahol a Nuggets pár éve.

Az meg lol, hogy nem tud két sztár kezelni, az olimpiai válogatottban hányat kezelt? 😛 De komolyra fordítva a szót, elég harmonikusan játszott a keze alatt együtt Nash, Joe Johnson, Amare és Marion, akárhogy is számolom, ez négy all star.Jakehomer
Akkora hülyeség lenne? Az olimpiai csapatot példának hozni a nagyobb hülyeség szerintem, ahol a stábnak volt a sokadik tagja, de mindegy. Szóval bukott két konfdöntőt, aztán elődöntőt, aztán első kört, a Knick-sel meg se érte a második kört egyszer se. Figyeled a felfelé tartó spirált? Aztán nem tudott pályára rakni egy Lin-Melo-Amare hármast nem tudott egyszerre pályára küldeni. Plusz a kis beszólások, amit majd most kezelni tud, lévén Howard Van Gundyt megrágta és kiköpte, Kobe pedig ugye nyilván nem arról híres, miket művel az öltözőben. Persze mindig rá lehet bökni valamire, hogy miért nem ő a hibás, de a pályafutása elmúlt 10 évét két lépés távolságból elemezve egy megújulásra képtelen, sztárokat, személyes és sémabeli problémákat kezelni nehezen, vagy egyáltalán nem tudó edző képe bontakozik ki, legalábbis bennem. Szóval az érveid elé hozzáteheted, hogy amit állítok, az hülyeség, (és hasonlíthatod Marion Howardhoz, vagy a teljesen megújult Metta World Peace-hez, Johnsont meg Kobehoz, és citálhatsz 7, azaz hét évvel ezelőtti párharcot), vagy hogy sameszként dolgozott a válogatottnál, attól még az eredményei nem lesznek jobbak, a tények változatlanok maradnak.

Bazza: életkor/rutin szempontjából sztem teljesen átlagos a Pistons összetétele. Erre nem lehet fogni egy 0-7-es indulást, nyilván senki nem teszi meg, de még sokadik érvként is csak nehezen tudnám elfogadni. Én ebből a keretből 4 játékost tartanék meg jövőre(?).

- Abe Simpson
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
D'Antoni pedig csak azt bizonyította eddig, hogy amit kitalált, az nagyjából egyszer működött, és jó volt egy konferenciadöntőre, valamint nemigazán tud kezelni két sztárt egy csapatban. füligjimmy
Ez így hülyeség. Eleve, a Suns ugye két konfdöntőt játszott vele 😛 De amikor a legjobb csapatunk volt, 2007-ben, akkor a liga "kicsit" belenyúlt a Spurs elleni második körös párharcba. Nem gondolom, hogy D'Antonit olyan szuper edzőnek, de az a csapat a liga legjobbja volt, bajnok is lett volna.

Aztán a vezetőség csinált néhány baromságot, amit lényegében be is ismertek, és amit lehetett, visszacsináltak, Gentry meg abszolút D'Antonis alapokon jutott megint WCF-be a Sunsszal 2010-ben.

A New York-i tevékenységét annyira nem figyeltem, de nekem úgy rémlik, a Melo trade előtt az a Knicks egy kimondottan jó csapat volt, pedig a nulláról (vagy inkább a mínusz tízről 😊 ) kezdődött az építkezés - ez persze Walshot is dicséri.

Az tény, hogy Melóval nem tudott mit kezdeni, mondjuk szerintem inkább a Melo-Amare páros nagyon nem illik össze, de ez majd kiderül még. Mindenesetre tavaly, amikor egyikük lesérült, akkor jobban ment a csapatnak. De a legjobban akkor játszottak, amikor mindkettő lehalt 😊

Ez a mostani Knicks szerintem semmivel nem jobb, mint a D'Antonis verzió, csak most Melo megkapta a kulcsot a verdához, aminek megvannak a pozitív hozadékai, de meglesznek a negatívak is. Ott tartanak, ahol a Nuggets pár éve.

Az meg lol, hogy nem tud két sztár kezelni, az olimpiai válogatottban hányat kezelt? 😛 De komolyra fordítva a szót, elég harmonikusan játszott a keze alatt együtt Nash, Joe Johnson, Amare és Marion, akárhogy is számolom, ez négy all star.

Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Jerebko, Drummond, English,Singler mind fiatal.
De Maxiel és Stuckey sem az a marha öreg játékos.
Lényeg ami lényeg, nincs vezére a csapatnak olyan mint Billups volt.
Frank egy semmi, másfél év alatt csak visszalépést tud felmutatni.
Mondjuk a fő hibás Dumars.
0-7Bazzani
Az látszik hogy egy kiemelkedő játékos hiányzik a csapatból. Biztos, hogy 1-2 cserét bedobnak Dumarsék, mert egy nagyobb nevet kell szerezniük.
több mint 12 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 648 — Axel Foley
Jerebko, Drummond, English,Singler mind fiatal.
De Maxiel és Stuckey sem az a marha öreg játékos.
Lényeg ami lényeg, nincs vezére a csapatnak olyan mint Billups volt.
Frank egy semmi, másfél év alatt csak visszalépést tud felmutatni.
Mondjuk a fő hibás Dumars.
0-7

több mint 12 éve
Pistons 0-5.
Megirígyelték a Lions nyeretlen idényét.
0-20ig nincs megállás.
Bazzani
Hajnalban már nem voltunk annyira rosszak, persze az ellen sem volt túl acélos 😛

A 0-7 szerintem garantált, de azt is meg kell jegyezni, hogy ez a schedule nagy parasztság volt a liga részéről. Egy hazai után egy 6 meccses nyugati túra igenis komoly kiszúrás egy fiatal csapat számára. Persze ez nem menti fel a csapatot, főleg a Stuckey-t.gdavid
Ott is van a 0-7. De ki a fiatal? Monroe harmad, Knight másodéves, oszt ennyi. Alapvonali betörésekkel szívatják őket, azért Frank munkásságát eddig többre tartottam.

Hinrich megsérült, minő meglepetés. Noah is megsérült, de ő visszatért a pályára. Az egyik az utolsó 4 évében volt állandóan sérült, a másik az egész pályafutása alatt. Nyilván bölcsebb dolog volt elengedni Watsont a 3 milliós szerződésével, adni hinrichnak egy 2/8 milliósat, és nem dobóhátvédet igazolni, valamint egy 38 éves centert cserének hozni.

Tudtommal Kobe akarta a Princeton offense-t, most ugye ez a bűnbak, meg Mike Brown, akit a fenéért neveztek ki egyáltalán. Kell ez Jacksonnak? Talán. D'Antoni pedig csak azt bizonyította eddig, hogy amit kitalált, az nagyjából egyszer működött, és jó volt egy konferenciadöntőre, valamint nemigazán tud kezelni két sztárt egy csapatban.

- Abe Simpson
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Sloant a Lakers élére! 😊
több mint 12 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
Állítólag sanszos h Phil Jackson visszatér a Lakers élére.empty taxi
akkor megint ők lesznek a bajnokoksapka
Ha tényleg visszatér se lennék abba biztos. Azért nem túl szépen távozott ő, meglepne, ha azt elfelejtette volna. Másrészt ha PJ és a triangle, akkor Nash mire lesz használva? Hogy felhozza a labdát? Az azért "kicsit" luxus lenne. Vagy más játékrendszer lenne?Dub
D'Antoni is benne van abban a kalapban. Bryant 50 pont/m, Nash 20 ast/m.zinedine5
És a többiek? Sloan lenne itt az igazi. Jackson meg maradjon csak nyugdíjban. Nem kell folyton visszatérni mint Svarcinégernek.Shawn84
D'Antoni pont, hogy a spacinget magasztalja mindenekfelett (és az ő csapatai ebben kiemelkedően jók is, ezt nem lehet elvitatni), és hogy mindig a legjobb helyzetben lévő ember vállalkozzon, ezért Kobe nem átlagolna kiemelkedően sok pontot.

Megvannak neki a maga hibái, de ehhez a kerethez ő egészen jól passzol, sokkal inkább, mint egy lassú, half court kosárlabdát erőltető edző.

Jackson utolsó terminusa nem épp ideálisan ért véget, nem olyan egyértelmű, hogy annyira rajonganának érte. Másrészt nyilván ő a legjobb nem aktív edző. Meglátjuk.

Tepper takarodj!