NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
xrace77
4 515
Félreérthető voltam, nekem is tetszik. Szerintem ez a mez megosztó lesz, vagy nagyon bejön valakinek, vagy nagyon nem.Nekem tetszik a Nuggets 3. számú meze. 😊Miért, szerintem tök király.danyly
blogs.denverpost.com/nuggets/2012/10/01/photo-denver-nuggets-uniform/6980/ xrace77
több mint 12 éve
Nekem tetszik a Nuggets 3. számú meze. 😊Miért, szerintem tök király.
blogs.denverpost.com/nuggets/2012/10/01/photo-denver-nuggets-uniform/6980/ xrace77
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
xrace77
4 515
Nekem tetszik a Nuggets 3. számú meze. 😊blogs.denverpost.com/nuggets/2012/10/01/photo-denver-nuggets-uniform/6980/
több mint 12 éve
Nem semmi a Brooklyn Nets (de furcsa még leírni) új stadionja. De az ára nem semmi (vagy én vagyok ennyire lemaradva): 1 milliárd csak maga a csarnokdanylyKegyetlen pénz, "alig" épült kevesebből, mint egy Wembley vagy Jerry Jones faroknagyobbítója
több mint 12 éve
Nem semmi a Brooklyn Nets (de furcsa még leírni) új stadionja. De az ára nem semmi (vagy én vagyok ennyire lemaradva): 1 milliárd csak maga a csarnok, de a hozzátartozó részekkel együtt 5 milliárd! Van itt pénz kérem. És persze ki ellen lesz az első hazai meccs: a Knicks. 😊Csak a csapat is muzsikáljon egy kicsit fényesebben.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 12 éve
láttunk már ilyet és fogunk is. a sportban ez benne van ha tetszik ha nem 😊
több mint 12 éve
Jó, hát Bruce Bowen ezt rendszeresen csinálta, nem?DS!
DS!
http://jenkikhaza.blogspot.hu/
If you don't know where you are going, you might wind up someplace else./Yogi Berra/
több mint 12 éve
Maka
2 760
A nap sztárja Jalen Rose, aki a Grantlandes podcastjében bevallotta, hogy a 2000-es döntő második meccsén direkt lépett Kobe alá egy dobás közben - Bryant ki is hagyta a harmadik meccset.Íme Jalen vallomása 12 évvel később:
1:30-nál a kaszatibi:
több mint 12 éve
A proféta szóljon belőled.Ha Harden megy az OKC-ból, én már most a Sunsra tenném a tippem, ahol kiköt. 😊StezHát a pre-finals rendben van, az after még kiderül idén...a finals Harden az viszont NEEEM 😀EazzyPre-finals vagy after finals.szabaA beszélgetés korábbi részéből ez hogy nem derül ki? 😀EazzyHát brutál fit lenne nálunk. Holiday - Harden - Turner - Allen - Bynum ötös simán contender...EazzyAttól függ melyik Hardenről beszélünk.szaba
több mint 12 éve
Ha Harden megy az OKC-ból, én már most a Sunsra tenném a tippem, ahol kiköt. 😊Hát a pre-finals rendben van, az after még kiderül idén...a finals Harden az viszont NEEEM 😀EazzyPre-finals vagy after finals.szabaA beszélgetés korábbi részéből ez hogy nem derül ki? 😀EazzyHát brutál fit lenne nálunk. Holiday - Harden - Turner - Allen - Bynum ötös simán contender...EazzyAttól függ melyik Hardenről beszélünk.szaba
több mint 12 éve
Hát a pre-finals rendben van, az after még kiderül idén...a finals Harden az viszont NEEEM 😀Pre-finals vagy after finals.szabaA beszélgetés korábbi részéből ez hogy nem derül ki? 😀EazzyHát brutál fit lenne nálunk. Holiday - Harden - Turner - Allen - Bynum ötös simán contender...EazzyAttól függ melyik Hardenről beszélünk.szaba
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
szaba
10 550
Pre-finals vagy after finals.A beszélgetés korábbi részéből ez hogy nem derül ki? 😀EazzyHát brutál fit lenne nálunk. Holiday - Harden - Turner - Allen - Bynum ötös simán contender...EazzyAttól függ melyik Hardenről beszélünk.szaba
több mint 12 éve
A beszélgetés korábbi részéből ez hogy nem derül ki? 😀Hát brutál fit lenne nálunk. Holiday - Harden - Turner - Allen - Bynum ötös simán contender...EazzyAttól függ melyik Hardenről beszélünk.szaba
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
James természetesen. Fear the Beard.Attól függ melyik Hardenről beszélünk.szabaHát brutál fit lenne nálunk. Holiday - Harden - Turner - Allen - Bynum ötös simán contender...EazzyHa mindenképpen megy ennek még örülni is tudnék kicsit. Shawn84A Thunder állítólag megállapodott Ibakával a hosszabbításban, 4 év/48 millás lesz a szerződés. Ezek után azt hiszem, hogy Harden már nem fog elférni, érdekes lesz..StezAzért a blokkok ide, blokkok oda, azért ne érjen már Ibaka 12 milliót évente...erős túlzásnak érzem.
Na sebaj, Harden jöhet hozzánk Phillybe 😀Eazzy
több mint 12 éve
szaba
10 550
Attól függ melyik Hardenről beszélünk.Hát brutál fit lenne nálunk. Holiday - Harden - Turner - Allen - Bynum ötös simán contender...EazzyHa mindenképpen megy ennek még örülni is tudnék kicsit. Shawn84A Thunder állítólag megállapodott Ibakával a hosszabbításban, 4 év/48 millás lesz a szerződés. Ezek után azt hiszem, hogy Harden már nem fog elférni, érdekes lesz..StezAzért a blokkok ide, blokkok oda, azért ne érjen már Ibaka 12 milliót évente...erős túlzásnak érzem.
több mint 12 éve
Hát brutál fit lenne nálunk. Holiday - Harden - Turner - Allen - Bynum ötös simán contender...Ha mindenképpen megy ennek még örülni is tudnék kicsit. Shawn84A Thunder állítólag megállapodott Ibakával a hosszabbításban, 4 év/48 millás lesz a szerződés. Ezek után azt hiszem, hogy Harden már nem fog elférni, érdekes lesz..StezAzért a blokkok ide, blokkok oda, azért ne érjen már Ibaka 12 milliót évente...erős túlzásnak érzem.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Ha mindenképpen megy ennek még örülni is tudnék kicsit.A Thunder állítólag megállapodott Ibakával a hosszabbításban, 4 év/48 millás lesz a szerződés. Ezek után azt hiszem, hogy Harden már nem fog elférni, érdekes lesz..StezAzért a blokkok ide, blokkok oda, azért ne érjen már Ibaka 12 milliót évente...erős túlzásnak érzem.
több mint 12 éve
Hump is kb annyit kapott. Ennyit er ugy tunik egy jo vedekezo egesz jo kezu jatekos. Mondjuk o legalabb nem betlizett a dontoben. Hardennek nem adnek ennyit.A Thunder állítólag megállapodott Ibakával a hosszabbításban, 4 év/48 millás lesz a szerződés. Ezek után azt hiszem, hogy Harden már nem fog elférni, érdekes lesz..StezAzért a blokkok ide, blokkok oda, azért ne érjen már Ibaka 12 milliót évente...erős túlzásnak érzem.
több mint 12 éve
Azért Ibaka nagyon jó védőjátékos, és fiatal.De egyébként szerintem ezek az NBA szerződések eléggé elúsztak manapság.
több mint 12 éve
A Thunder állítólag megállapodott Ibakával a hosszabbításban, 4 év/48 millás lesz a szerződés. Ezek után azt hiszem, hogy Harden már nem fog elférni, érdekes lesz..StezAzért a blokkok ide, blokkok oda, azért ne érjen már Ibaka 12 milliót évente...erős túlzásnak érzem.
Na sebaj, Harden jöhet hozzánk Phillybe 😀
több mint 12 éve
A Thunder állítólag megállapodott Ibakával a hosszabbításban, 4 év/48 millás lesz a szerződés. Ezek után azt hiszem, hogy Harden már nem fog elférni, érdekes lesz..
több mint 12 éve
Ez elég jó lett azért.szabaHát igen, ehhez kurvára értenek odaát.
több mint 12 éve
Iggy kettest fog játszani, úgyhogy vmi ilyesmi kezdő néz ki:Lawson-Iguodala-Gallinari-Faried-McGee egy nagyon jó cserepaddal, elég jók lesznek, szerintem mindenképp fognak meglepetést okozni nálam nyugaton így TOP 4 a csapat... 😊Jaja, ilyesmit várok én is. Bár szívem szerint a homár gyerek helyett Hamilton-t kéne már nyomatni, de Iggy megjelenésével az ő helyzete is átértékelődhet, úgy értem ez a Lawson-Iggy-Gallo felső hármas nagyon jó lehet együtt.
Rudy Fernandez pedig a Real Madridhoz igazolt már, úgyhogy ő felejtős (szerencsére).Jughead
Ettől függetlenül magasember még kéne, kevesen vagyunk, és kevés a biztos pont, inkább csak ígéretes tehetségeink vannak, akik egyelőre félmegoldások és csak kiegészítik egymást.
Azért az tetszik, hogy mindenhol Howard-ot és a lékerszt istenítik, hogy mekkora frigy és micsoda trade, közben szép csendben, mindenki háta mögött könnyen lehet, hogy mi is legalább ekkorát húztunk, de persze, ezt nem kell tudnia senkinek. 😛
Bővebben az Iguodala-trade-ről:
denversports.blog.hu/2012/08/16/nuggets_iguodala_csere