NBA

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Pocs Los Angeles Chargers 863 — All hail the king

Nem szeretem a Lakerst, de ezt a tradet akkor sem engedném át, ha tökre semleges volnék. Csak ugye ezt a Lakerssel sosem fogják megtenni.
Stez
Ha ez így lenne, akkor CP3 a Lakersben pattogtatna már.
Kupchak azért nagy mágus, hogy ezt így összehozta, hihetetlenül jól jár a csapat. Gasol és Nash mellé is illik Howard, és ami még fontosabb, a védekezést szinte egyedül meg tudja oldani, ami nem árt egy Nash-Bryant backcourt mellett.

Remélem, hogy Bynum-ot itt tudjuk tartani hosszú távon, mert különben semmi értelme nem volt ennek a trade-nek a mi szempontunkból.Bébé
Általában ilyenkor egyeztetnek szerintem a játékossal és az ügynökével, hogy tervez-e hosszabbítani náluk. Ráadásul ez tökéletes Bynumnak, végre első opció lehet egy jó csapatban. Inkább az a kérdés, hogy mennyire fogják elkerülni a sérülések.

több mint 12 éve
Stez SMU Mustangs 43 305 — Whoops, looks like something went wrong.
A Magic szerintem a jövőre gondol. Ebben az évben szarok lesznek de van egy rakat első körös cetlijük.Matthew99
Csak aztán nehogy gyenge legyen a 2013 draft class. Mondjuk ugyanez igaz pl a Suns esetében is...iktriad
Meg hát azért sem Denverből, sem Phillyből, így meg LA-ből pláne nem várhatnak valami előkelő pickeket...(most azért egy Howard helyett valami 1/1 körül nem ártana húzni...)Eazzy
Mondjuk 3 1 körös draftcetlivel simán fel lehet tradelni akár nagyon előre is, ha akarnak.iktriad
Ja, és akkor megint ott tartunk, hogy egy 1/1-es, már bevált, elit centerért kapnak jövőre egy 1/1-et, ha felmennek drafton, kaptak néhány inkább kiegészítő játékost, valamint megszabadultak egy húzós szerződéstől.
Ez nálam nem érné meg, max, ha valami Kobe, Durant, vagy Lebron szintű 1/1-es jönne draftra, de akkor meg nem fogják megkapni 3. első körért az 1/1-et egyébként sem, nem lesz az a hülye, aki ennyiért odaadja azt a picket.
Alapjába véve értem én, hogy a teljes rebuilt a célja a Magicnek, de ezzel szvsz rohadt nagy faszságot csináltak, ennél azt hiszem akár a Netstől, akár a Hawkstól, akár más csapattól simán többet kaptak volna.
És még mindig ott tartunk, hogy a Lakersnek sikerült kb. egyetlen jó szezon után elpasszolnia Bynumot a liga legjobb centeréért. Nem kell benyelni plusz szerződéseket, csak első kört adnak, ami meg simán 1/25+-os lesz. Na puff.
Nem szeretem a Lakerst, de ezt a tradet akkor sem engedném át, ha tökre semleges volnék. Csak ugye ezt a Lakerssel sosem fogják megtenni.

több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A Magic szerintem a jövőre gondol. Ebben az évben szarok lesznek de van egy rakat első körös cetlijük.Matthew99
Csak aztán nehogy gyenge legyen a 2013 draft class. Mondjuk ugyanez igaz pl a Suns esetében is...iktriad
Meg hát azért sem Denverből, sem Phillyből, így meg LA-ből pláne nem várhatnak valami előkelő pickeket...(most azért egy Howard helyett valami 1/1 körül nem ártana húzni...)Eazzy
Mondjuk 3 1 körös draftcetlivel simán fel lehet tradelni akár nagyon előre is, ha akarnak.
több mint 12 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Meg hát azért sem Denverből, sem Phillyből, így meg LA-ből pláne nem várhatnak valami előkelő pickeket...(most azért egy Howard helyett valami 1/1 körül nem ártana húzni...)

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Csak aztán nehogy gyenge legyen a 2013 draft class. Mondjuk ugyanez igaz pl a Suns esetében is...
több mint 12 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 644 — Invisible man
A Magic szerintem a jövőre gondol. Ebben az évben szarok lesznek de van egy rakat első körös cetlijük.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 12 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 6 546 — Ajmo Vatreni
Azt nem végom, hogy a Lakers mikori elsőt ad. Mert ha jól tudom Nashért PHX-be ment egy pár.
több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
ki akarktak baszni velünk, más indoot nem nagyon tudok elképzelni. ez a trade tényleg mindenkinek kurva jó csak a magicnak nem. de hát isten áldja az eszüket.
legalább télen nem kell gondolkozni h jön e howard vagy sem. jobb a békesség
több mint 12 éve
Hát nem tudom, valahogy tipikusan azt érzem, hogy már megint az a fél járt a legszarabbul, aki a legjobb játékost adta oda az egész trade során. 😀
Mert, hogy ez mire jó a Magicnek, azt nem értem. Oké, megszabadultak egy drága Richardsontól, de a playák, akiket kaptak, egyáltalán nem kifejezetten jók, vagy értékesek, ráadásul azért azt sem érzem, hogy ilyen top5-10-es pickek jönnének jövőre ezektől a csapatoktól.
Ez kb. akkor érné meg, ha egy 1/1 is jönne. Vicces, hogy egy Bynum+első körért megvan a Lakersnek Howard, ha már a Netssel ennyit gecizett a liga, akkor én ezt a tradet is visszadobnám, de hát a Lakerst nem szabad... :/
Mindenesetre igen poénos, hogy a Magicnek kevés volt a Nets Lopez+4-5 első kör+játékos(ok)+benyeljük a Magic szemetét féle offer, erre meg elfogadnak egy ilyet.

több mint 12 éve
Remélem, hogy Bynum-ot itt tudjuk tartani hosszú távon, mert különben semmi értelme nem volt ennek a trade-nek a mi szempontunkból. Bébé
Márpedig egyelőre nem fog aláírni...ha sikerül meggyőzni, akkor 3 év 60 millát kaphat, máskülönben megvárja az FA-t, és ott már 5 év 100 milla fölött kaphat, márpedig lesz aki megadja azt is...szóval én még szkeptikus vagyok nagyon.
De ha megtartjuk, és jövőre hozzuk mondjuk Hardent FA-ról, akkor már eléggé contender státuszba léphetünk fel. Főleg ha Jrue töretlenül fejlődik, és Turner mondjuk állandósít egy 20/10-es átlagot.

több mint 12 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 509 — rabszolga
Remélem, hogy Bynum-ot itt tudjuk tartani hosszú távon, mert különben semmi értelme nem volt ennek a trade-nek a mi szempontunkból.
több mint 12 éve
Nagy buzi ez a Lékersz...megkapják Howardot Bynum helyett, és még marad Gasoljuk is...azért ez meglehetősen erős kibaszás mindenkivel...

több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Team, Acquires
Lakers, Dwight Howard
Nuggets, Andre Iguodala
76ers, Andrew Bynum, Jason Richardson
Magic, Arron Afflalo, Al Harrington, Nikola Vucevic, Moe Harkless

* Magic also will receive a protected 1st-round pick from each of the other three teams.

Howard nem ér többet? 😀

JT Daniels fan
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
Olimpia kapcsán jutott eszembe:

Kris Humphries' first success in sports came in competitive swimming, where he was the top 10 year old in the nation in six events, second only to a young Michael Phelps in the remaining events. Kris Humphries still holds the US national record for the 50M and 100M freestyle for 10 and under boys. At age 12 he gave up swimming to pursue a promising career in basketball.
több mint 12 éve
deee 290
Nate Robinson a Bullsban!
Azért az nem egy rossz igazolás.Stez
Nem bizony én szerettem, mikor nálunk a Bostonban játszott kár, hogy nem ragadt meg itt.
több mint 12 éve
Nate Robinson a Bullsban!
Azért az nem egy rossz igazolás.

több mint 12 éve
Blaise 2 113 — Fuck "Continuity"!
Amennyivel gyengébb technikailag, szerintem annyival jobb atléta Howard. szaba
Robinsonnál jobb atléta center hirtelen nem jut az eszembe 😊
több mint 12 éve
a.kacsa Seattle Seahawks 1 288 — Champions!
deron kapott egy csúnya ankle-breakert. remélem ilyet a szezonban nem látunk sokat. meg hogy a melo védekezzen is
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Amennyivel gyengébb technikailag, szerintem annyival jobb atléta Howard. szaba
Fizikailag mind rendben volt aki 92-es csapatban volt PF-C, annyi h magasságbeli fölényét röhögve használná ki egy Malone v Barkley ellen, de egy pályája csúcsán lévő Robinson v Ewing volt olyan erőteljes fizikailag h Howard ellen fel tudja venni a versenyt.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550
Amennyivel gyengébb technikailag, szerintem annyival jobb atléta Howard.
több mint 12 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Alapból Loveot is kezdetni kéne, aki igen jó lepattanózó. Szerintem elférne a kezdőben simán.Stez
Kezdhetne, de jelenleg "tétmeccsen" őt és Chandlert veti csak be K, ha valamelyik bekap gyorsan 2-3 személyit, akkor már csak a másik marad szinte az egész meccsre.

Tegnap belenéztem egy '92-es olimpiai alázásba Jordanékkel, és teljesen egyértelmű hogy ott bicsaklik meg bármilyen összehasonlítás az akkori és a mostani keret között, ahol a mai NBA és az akkori NBA közt különbség is meghúzódik: a palánk alatt.
Irányítóban közel olyan jók, mint akkor, kettes-hármasban is ez az egyik legjobb válogatott, ami valaha létezett, talán egy ereje teljében lévő Wade-del ott is lennének a DT nyakán, de az erőcsatár-center vonal teljesen értelmetlenné tesz bármiféle összehasonlítást, a mostani garnitúra nem hogy egy lapon vagy egy fejezetben, de még egy könyvtárban sem említhető a Barkley-Ewing-Malone-Robinson négyessel. atapapa
Az a szomorú, hogy ez bárkinek is kérdés lehet. A ligában szerintem egyedül egy jó Howard férne be abba a magasállományba.szaba
Lehet hogy egyszer befér majd még teknikailag túl képzetlen. Ewing vagy Malone megette volna reggelire.
több mint 12 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Alapból Loveot is kezdetni kéne, aki igen jó lepattanózó. Szerintem elférne a kezdőben simán.Stez
Kezdhetne, de jelenleg "tétmeccsen" őt és Chandlert veti csak be K, ha valamelyik bekap gyorsan 2-3 személyit, akkor már csak a másik marad szinte az egész meccsre.

Tegnap belenéztem egy '92-es olimpiai alázásba Jordanékkel, és teljesen egyértelmű hogy ott bicsaklik meg bármilyen összehasonlítás az akkori és a mostani keret között, ahol a mai NBA és az akkori NBA közt különbség is meghúzódik: a palánk alatt.
Irányítóban közel olyan jók, mint akkor, kettes-hármasban is ez az egyik legjobb válogatott, ami valaha létezett, talán egy ereje teljében lévő Wade-del ott is lennének a DT nyakán, de az erőcsatár-center vonal teljesen értelmetlenné tesz bármiféle összehasonlítást, a mostani garnitúra nem hogy egy lapon vagy egy fejezetben, de még egy könyvtárban sem említhető a Barkley-Ewing-Malone-Robinson négyessel. atapapa
Az a szomorú, hogy ez bárkinek is kérdés lehet. A ligában szerintem egyedül egy jó Howard férne be abba a magasállományba.szaba
szvsz ő se

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
szaba Los Angeles Chargers 10 550

Az a szomorú, hogy ez bárkinek is kérdés lehet. A ligában szerintem egyedül egy jó Howard férne be abba a magasállományba.
több mint 12 éve
atapapa New Orleans Saints LSU Tigers 10 065 — #neverpunt

Irányítóban közel olyan jók, mint akkor, kettes-hármasban is ez az egyik legjobb válogatott, ami valaha létezett, talán egy ereje teljében lévő Wade-del ott is lennének a DT nyakán, de az erőcsatár-center vonal teljesen értelmetlenné tesz bármiféle összehasonlítást, a mostani garnitúra nem hogy egy lapon vagy egy fejezetben, de még egy könyvtárban sem említhető a Barkley-Ewing-Malone-Robinson négyessel.

több mint 12 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Nahát, még is létezik hard cap az NBA-ben. Amennyiben egy csapat felhasználja a mid-level exceptiont, vagy annak egy résézt, és az úgynevezett biannual exceptiont, akkor a játékosok fizetése abban az évben nem léphet át egy bizonyos összeget, ami jelenleg 74.3 millió dollár. Ez főleg akkor lesz majd érdekes, amikor az ismétlődő luxusadó fizetők nem tudnak majd S&T igazolásokat végrehajtani.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson