NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
szaba
10 550
A presztizst majd a 4-5 gyűrű adja.De még ha egy másik pénzszerzési forrása sincs, akkor is megéri. 18.5 M dollárról beszélünk. 😀
Nem tudod milyen egyéb bevételei vannak Wade-nek (reklám, befektetések, vállalkozások, stb.), hidd el, ha neki megéri így, akkor megéri így.Sobri Jóska
több mint 12 éve
A presztizst majd a 4-5 gyűrű adja.Nem tudod milyen egyéb bevételei vannak Wade-nek (reklám, befektetések, vállalkozások, stb.), hidd el, ha neki megéri így, akkor megéri így.
több mint 12 éve
Persze, én megértem, hogy szerettek volna együtt játszani (pont egy korábbi vitánál amikor valaki mondta, hogy Wade majd elmegy, én mondtam, hogy tuti nem, mert James-ékkel megbeszélt a dolog, szóval nem fognak megsértődni egymásra), én ezt inkább a Heat részéről nem értem, hogy nah, most nem az a fél millió persze, de úgy tiszteletből azért kijárna neki annyi, mint Boshnak legalább. Nem fog éhen halni ez természetes, de itt most én a presztízsre gondoltam.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Hmm, most nézem a szerződéseket...egyrészt brutál elszállt dolgok vannak, másrészt ami szemet ütött, hogy Wade kevesebbet keres, mint Boshy és James...azért nah, jó pár évig Wade = Heat volt, én pl biztosan szétvágnék valakit a helyében. EazzyIgen és rájött,hogy azzal lehetett egy bajnoki címet nyerni,többet nem. Így meg kitudja mennyit.
Most ne haragudj,de ha te fél millió dollárért rinyálnál mikor 3 an megbeszélitek hogy együtt játszotok és bajnokságot nyertek akkor nem vagy normális.
Nem minden játékos hülye és csak a pénzre megy (18,5 vagy 19 millánál meg aztán már nem is nehéz 😀)
több mint 12 éve
Hmm, most nézem a szerződéseket...egyrészt brutál elszállt dolgok vannak, másrészt ami szemet ütött, hogy Wade kevesebbet keres, mint Boshy és James...azért nah, jó pár évig Wade = Heat volt, én pl biztosan szétvágnék valakit a helyében.
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
A Wizards sosem volt erős franchise semmilyen szempontból. Nem is igazán nagy piac (nem önmagában a város nagysága számít, Boston pl elég kicsi, mégis hatalmas piac).Szerintem a nézőszám hiánya még nem biztos hogy nem rentábilis vállalkozást takar.
....
Pl a nagy piacú Atlanta is egy fos franchise, ahol állandóan kong a csarnok, a Torontót csak azért kímélném, hogy maradjon kanadai csapat. 😊
....
Az nem lehet szempont, hogy voltak-e sikereik, ez gazdasági kérdés.Jakehomer
Kérdés hogy milyen a környéken a fizetőképes kereslet és hogy vannak-e olyan nagy vállalkozások a régióban, amelyek adott esetben komolyabban szponzorálni tudják a csapatot, ellensúlyozva a rossz szezont, kevés nézőt.
A NY csak a NY-i székhelyű JP Morgantől kap évi 30 millió dollárt...
Atlanta nem áll rosszul nagy helyi cégekben, top 500 cégből olyan nagyhalak székelnek ott, mint a Coca Cola, a UPS vagy a Home Depot. Tolják is be a pénzt a Hawks-ba.
Bostont az átlagkereset mértéke valóban jelentősebb piaccá teszi, mint amit a szimpla lakosságszám mutat.
Washington is van közel olyan piac, mint Boston, cégeket tekintve nem állnak olyan jól, de fizetőképes keresletben biztosan.
Ha már NBA-ről van szó, itt fontos hogy a környék mekkora tévés piac, mivel annak függvényében lehet eladni a kábeleknek a meccseket, és ezt a pénzt tudomásom szerint nem is osztják meg a csapatok egymás között, csak az országos TV-n sugárzott meccsek bevételeit szórják szét.
Ha jól rémlik egy Hornets-nek évente kb. feleakkora bevétele származik a helyi tévés bevételekből, mint egy Celtics-nek.
több mint 12 éve
A BUllets azért elég jónak számított még annak idején. Meg Jordan idején volt még nagy a nézettség. Ezen kívül mondjuk nem nagyon. De én ezt a szar csapatnak tudom be. Ha végre összehoznának valamit, akkor gazdaságilag is sokkal jobb lenne.Shawn84Amikor egy csapat jó, akkor mindenhol vannak nézők, Jordan miatt meg még ma is többen kimennének, mint szinte akárkiért a maiak közül 😊
De Washington el tud tartani egy franchise-t, nem vitás. Ettől függetlenül a mostani csapatszám túl magas, szakmailag és anyagilag is.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
A BUllets azért elég jónak számított még annak idején. Meg Jordan idején volt még nagy a nézettség. Ezen kívül mondjuk nem nagyon. De én ezt a szar csapatnak tudom be. Ha végre összehoznának valamit, akkor gazdaságilag is sokkal jobb lenne.Ha csak gazdasági szempontokat nézünk akkor több mint 6 csapatot ki lehet vagy lehetett volna már baszni az évek során. Miamiban se volt mindig telt ház, ha az elmúlt 10-15 évet nézzük. Csak amikor jó volt a csapat. De ez mindenhol így megy. Egy időben Washnigton volt az egyik legjobb franchise. Most meg ritka szar. Közönség sincs. Shawn84A Wizards sosem volt erős franchise semmilyen szempontból. Nem is igazán nagy piac (nem önmagában a város nagysága számít, Boston pl elég kicsi, mégis hatalmas piac).
Az olyan időszakos visszaesések, mint a Heatnél voltak, nem olyan nagy problémák. Itt van pl a Sunsom, ahol most elég komoly problémák vannak ilyen (meg minden) téren, de attól még egy jó franchise-nak számít.Jakehomer
több mint 12 éve
Ha csak gazdasági szempontokat nézünk akkor több mint 6 csapatot ki lehet vagy lehetett volna már baszni az évek során. Miamiban se volt mindig telt ház, ha az elmúlt 10-15 évet nézzük. Csak amikor jó volt a csapat. De ez mindenhol így megy. Egy időben Washnigton volt az egyik legjobb franchise. Most meg ritka szar. Közönség sincs. Shawn84A Wizards sosem volt erős franchise semmilyen szempontból. Nem is igazán nagy piac (nem önmagában a város nagysága számít, Boston pl elég kicsi, mégis hatalmas piac).
Az olyan időszakos visszaesések, mint a Heatnél voltak, nem olyan nagy problémák. Itt van pl a Sunsom, ahol most elég komoly problémák vannak ilyen (meg minden) téren, de attól még egy jó franchise-nak számít.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Ha csak gazdasági szempontokat nézünk akkor több mint 6 csapatot ki lehet vagy lehetett volna már baszni az évek során. Miamiban se volt mindig telt ház, ha az elmúlt 10-15 évet nézzük. Csak amikor jó volt a csapat. De ez mindenhol így megy. Egy időben Washnigton volt az egyik legjobb franchise. Most meg ritka szar. Közönség sincs.
több mint 12 éve
Az nem lehet szempont, hogy voltak-e sikereik, ez gazdasági kérdés.Jakehomerakkor félreértettem mire gondoltál a szívbaj nélkül kifejezéssel, emocionális szempontok alapján írtam
gazdasági szempontból a small marketeket simán ki lehetne herélni, de én nem tenném, ha képesek sikeresen működni
ha nem akkor ofkorsz shutdown
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
A Charlotte helyett inkább a New Orleans 😛 De mondjuk jelen állapotában mehetne mindkettő a levesbe. ahogy Memphis, Milwaukee, Sacramento, Washington és Cleveland, de csak így első körben. Pl a nagy piacú Atlanta is egy fos franchise, ahol állandóan kong a csarnok, a Torontót csak azért kímélném, hogy maradjon kanadai csapat. 😊Túl sok a csapat. 6 franchise-t szívbaj nélkül meg lehetne szüntetni, rögtön emelkedne a színvonal és kiesne egy csomó senkiházi a ligából.Jakehomeragyalok itt, hogy melyik 6 csapatot lehetne szívbaj nélkül lelőni, Charlotte (bár nekem tetszik a mezük 😊), Toronto, Washington nos ennyit találtam
mást nem tudnék szívbaj nélkül kivégezni, mert voltak olyan korszakaik a közelmúltban(10 év távolság), amely eredményes és sikeresnek is mondható
de kíváncsi vagyok a te változatodra issapka
Az nem lehet szempont, hogy voltak-e sikereik, ez gazdasági kérdés.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
agyalok itt, hogy melyik 6 csapatot lehetne szívbaj nélkül lelőni, Charlotte (bár nekem tetszik a mezük 😊), Toronto, Washington nos ennyit találtamA Wizards és a Raptors biztos, hogy megmarad (piac mind a kettő). Ahol egy Sonics átváltozhatott Viharrá, bármi megtörténhet, de hogy én is mondjak egyet: Portland (remélem nem, mert É-Nyugaton csak ők vannak).
mást nem tudnék szívbaj nélkül kivégezni, mert voltak olyan korszakaik a közelmúltban(10 év távolság), amely eredményes és sikeresnek is mondható
de kíváncsi vagyok a te változatodra issapka
Ott voltam Szakmázgató születésénél :cool:
több mint 12 éve
Túl sok a csapat. 6 franchise-t szívbaj nélkül meg lehetne szüntetni, rögtön emelkedne a színvonal és kiesne egy csomó senkiházi a ligából.Jakehomeragyalok itt, hogy melyik 6 csapatot lehetne szívbaj nélkül lelőni, Charlotte (bár nekem tetszik a mezük 😊), Toronto, Washington nos ennyit találtam
de kíváncsi vagyok a te változatodra is
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Azt talán ki lehet jelenteni, hogy az új CBA-nak semmi visszatartó ereje nincs. Hja, hülyeség ellen nincs orvosság. Olyan szerződések vannak, hogy a fülem lehullik a helyéről. Lopez is max, Hibbert is max, Kaman évre 8 milla, Mahinmi(!!!) 4/16, Ilyasova 5/45, Eric Grodon max????? Aki tud 5-6 pontot dobni egy meccsen, annak 10 évig biztos helye van. Ennyire kevés NBA szintű játékos szaladgál.füligjimmyHibbert technikailag nem maximumot kapott, néhány milliót még otthagyott az asztalon. 25 éves, magas, idén All Star is volt, az elmúlt 3 évben alig hagyott ki meccset. Ha tényleg úgy strukturálták a szerződését, hogy a pénz javát az első 2 évre kapja, akkor nem járt rosszul az Indi.
Lopez necces, magas és ponterős, de védekezésben nem valami kemény és fene tudja mit őriz meg a tavalyi sérüléséből. Mindenesetre a Nets ezzel a tulajjal nem fog spórolni soha, és ha azt nézzük, hogy ott van már Wallace és JJ Williams mellett, akkor egy ilyen posztra, utolsó darabként a puzzle-ba ki lehet dobni ekkora pénzt (kivéve persze ha nem akarják cserélni Howardért januárban)
Mahinmi nagy baromság volt.
Gordon meg... Megérdemelné ezt a pénzt minden további nélkül, ha nem sérülne le már a büntetők gyakorlása közben is. Optimális esetben rövid időn belül simán lehetne belőle a liga legjobb kettese, és tud védekezni is.
És ami a legfontosabb, max. és max. között is van különbség pont a CBA-nek köszönhetően, Westbrook 5 éves maximum szerződése 80 milliós volt, Griffiné 95 milliós. Paulé jövőre meg vélhetően 108 milliós lesz 😊
Túl sok a csapat. 6 franchise-t szívbaj nélkül meg lehetne szüntetni, rögtön emelkedne a színvonal és kiesne egy csomó senkiházi a ligából.JakehomerHibbert, Lopez vagy Gordon akkor se kapna (számottevően) kevesebbet és szvsz kevesebb franchise mellett is lenne minden évben pár őrült, érdemtelen szerződés. De a színvonalnak tényleg jót tenne egy kis sűrűsödés.
több mint 12 éve
Azt talán ki lehet jelenteni, hogy az új CBA-nak semmi visszatartó ereje nincs. Hja, hülyeség ellen nincs orvosság. Olyan szerződések vannak, hogy a fülem lehullik a helyéről. Lopez is max, Hibbert is max, Kaman évre 8 milla, Mahinmi(!!!) 4/16, Ilyasova 5/45, Eric Grodon max????? Aki tud 5-6 pontot dobni egy meccsen, annak 10 évig biztos helye van. Ennyire kevés NBA szintű játékos szaladgál.füligjimmyTúl sok a csapat. 6 franchise-t szívbaj nélkül meg lehetne szüntetni, rögtön emelkedne a színvonal és kiesne egy csomó senkiházi a ligából.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Azt talán ki lehet jelenteni, hogy az új CBA-nak semmi visszatartó ereje nincs. Hja, hülyeség ellen nincs orvosság. Olyan szerződések vannak, hogy a fülem lehullik a helyéről. Lopez is max, Hibbert is max, Kaman évre 8 milla, Mahinmi(!!!) 4/16, Ilyasova 5/45, Eric Grodon max????? Aki tud 5-6 pontot dobni egy meccsen, annak 10 évig biztos helye van. Ennyire kevés NBA szintű játékos szaladgál.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
szaba
10 550
Állítólag meg is van a négyéves, maxos szerződés Lopeznek. 61 M kb.
több mint 12 éve
Breaking news: #Nets are out of Dwight Howard sweepstakes. They will keep Brook Lopez, and probably Kris Humphries, too.ideális. januárban folytatjuk majd 😊
Pörfikt 😊shawnka
több mint 12 éve
Breaking news: #Nets are out of Dwight Howard sweepstakes. They will keep Brook Lopez, and probably Kris Humphries, too.Pörfikt 😊
több mint 12 éve
"Source: Nets will "resolve" their pursuit of DH today; either get him or move on."Szerintem meg sign-and-trade lesz ebből, a szerződés után kerül majd Orlandoba.Rashard Lewis is Miamiban, 2 év, 2,75 milláért.Nem kívánom, de azért egy James sérülés után lehet nem lenne ennyire nyilvánvaló. Amúgy King állítólag már Lopez szerződésén ügyködik, ergo a Howard téma lehet most nálunk pihenőpályára tér.szaba
Ez a Heat megint nyeri a bajnokságot, asszem. :/Stez
Bár most bekavart a Rockets és a Hawks is, meg ugye a Lakers is folyton erősködik, szóval kissé veszni látszik a Howard trade szerintem. :/
Pedig örülnék, ha a Netsbe kötne ki.Stez
(Michael Lombardi, twitter)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 12 éve
Szerintem meg sign-and-trade lesz ebből, a szerződés után kerül majd Orlandoba.Rashard Lewis is Miamiban, 2 év, 2,75 milláért.Nem kívánom, de azért egy James sérülés után lehet nem lenne ennyire nyilvánvaló. Amúgy King állítólag már Lopez szerződésén ügyködik, ergo a Howard téma lehet most nálunk pihenőpályára tér.szaba
Bár most bekavart a Rockets és a Hawks is, meg ugye a Lakers is folyton erősködik, szóval kissé veszni látszik a Howard trade szerintem. :/
Pedig örülnék, ha a Netsbe kötne ki.
több mint 12 éve
szaba
10 550
Rashard Lewis is Miamiban, 2 év, 2,75 milláért.Nem kívánom, de azért egy James sérülés után lehet nem lenne ennyire nyilvánvaló. Amúgy King állítólag már Lopez szerződésén ügyködik, ergo a Howard téma lehet most nálunk pihenőpályára tér.
több mint 12 éve
Rashard Lewis is Miamiban, 2 év, 2,75 milláért.Ennyire akar Lewis gyűrűt? Aprópénzért a kispadra, mondjuk az előző gigadealje után megteheti.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 12 éve
Wirtschaftsteil
1 123
OFFICIAL: Lakers acquire two-time MVP Steve Nash. 😊