NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 433
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
NBA
33 feliratkozó
több mint 9 éve
nemGarnett is befejezte NBA karrierjét. Az idei HOF class se volt semmi, de a 2021-es all time top lesz Kobe-val, Duncannel és Garnettel (szerintem még a 2009-est is üti, de minimum egál) 😉Bosh HOF kaliber?
És sajnos lehet, hogy ez a HOF class még tovább fog bővülni, ugyanis Bosh megint megbukott az orvosin és a Heat-es karrierje szinte biztosan véget ért, de lehet az NBA-s is. 😕
Jughead
Toca
" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 9 éve
Garnett is befejezte NBA karrierjét. Az idei HOF class se volt semmi, de a 2021-es all time top lesz Kobe-val, Duncannel és Garnettel (szerintem még a 2009-est is üti, de minimum egál) 😉Bosh HOF kaliber?
És sajnos lehet, hogy ez a HOF class még tovább fog bővülni, ugyanis Bosh megint megbukott az orvosin és a Heat-es karrierje szinte biztosan véget ért, de lehet az NBA-s is. 😕
Jughead
több mint 9 éve
Garnett is befejezte NBA karrierjét. Az idei HOF class se volt semmi, de a 2021-es all time top lesz Kobe-val, Duncannel és Garnettel (szerintem még a 2009-est is üti, de minimum egál) 😉És sajnos lehet, hogy ez a HOF class még tovább fog bővülni, ugyanis Bosh megint megbukott az orvosin és a Heat-es karrierje szinte biztosan véget ért, de lehet az NBA-s is. 😕
több mint 9 éve
Nem egy életbevágóan fontos hír, de azért megosztom. 😀Tegnap Kevin Love ünnepelte 28. születésnapját. LeBron James is felköszöntötte, ráadásul nem is akárhogyan. 😊
www.cleveland.com/cavs/index.ssf/2016/09/lebron_james_sings_happy_birth.html
több mint 9 éve
Deng már/most nem tolja a briteknél?A 2012-es olimpia óta nem érdekli őt a brit válogatott.
Negritis
több mint 9 éve
Deng már/most nem tolja a briteknél?
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 9 éve
Némi OFF, de kiírom ide is:Ma 18:00-tól a magyar férfi kosárlabda-válogatott egy elég komoly játékosok alkotta Nagy-Britannia ellen kezdi meg az EB-selejtezőt. A mérkőzést élőben közvetíti az M4 Sport. Érdemes nézni, jó meccs lesz.
A meccsnek annyi köze talán van az NBA-hez, hogy a briteknél pályára lép Ben Gordon, aki 2004 és 2015 között megszakítás nélkül a profiliga játékosa volt (tavaly óta nem talált csapatot). 😊
Szerkesztette: caseyjones
több mint 9 éve
Közben hivatalossá vált, hogy a Washington Wizards leigazolta a cseh válogatott Tomas Satoransky-t a Barcelonából. Szerintem nem NBA szintű játékos Satoransky. Az Euroligában meg az ACB Ligában megállja a helyét, de én nem vinném az NBA-be. Játszott egyébként két éve Magyarországon a cseh válogatottal, ő volt csapata legjobbja (18 pont), ennek ellenére nem volt valami meggyőző a játéka. Igaz, az csak egy mérkőzése volt a sok közül.
több mint 9 éve
Tim Duncan 10 legszebb megmozdulása karrierje során:www.youtube.com/watch?v=OL1sORY3Kh4
több mint 9 éve
"BREAKING: Tim Duncan announces that he will retire after 19 seasons with the San Antonio Spurs."Majd átmegy holnap Oaklandbe.
Coolearie
több mint 9 éve
"BREAKING: Tim Duncan announces that he will retire after 19 seasons with the San Antonio Spurs."
több mint 9 éve
"Welcome Mindaugas Kuzminska to New York!"Örülök, hogy a kedvenc válogatottam, Litvánia egyik játékosa Európából az NBA-be igazolt. Csak azt sajnálom, hogy nem az én kedvenc csapatomba, a Cavaliersbe. :/
Coolearie
Ez a New York amúgy nem lesz semmi a 2016/17-es idényben. Biztos vagyok benne, hogy a múlt szezon sikertelensége után ott lesznek a rájátszásban.
több mint 9 éve
"Welcome Mindaugas Kuzminska to New York!"
több mint 9 éve

NBA szabadügynök piac podcast - második rész
sportmajom.com/2016/07/09/szabadugynok-piac-2-resz/
you don't even know what you like and you don't like
több mint 9 éve
Wade-et nagyon sajnálom. Ő volt az ikon Miamiban. Emlékszem még valami brutál luxus autót is kapott a városvezetéstől az egyik bajnoki cím után (meg még ki tudja mit). Gyémántként kezelték, szerették. De más lehet itt a háttérben.
Az életben nem az tragédia, ha valaki nem éri el a célját. A tragédia az, ha valakinek nincs célja.
több mint 9 éve
Igazából nem tudom ez miért fontos, de ha már így bedobtál egy számot, akkor álljon itt a valódi is: 78,5 meccs/év. 😉Ez lényegtelen, hogy kinek mennyi pénze van. Egy NFL QB meg játszik évi max. 20 tétmeccset, egy NBA játékos meg alsó hangon 80-at.Wade kb 65 meccset játszott szezononként.
A Heat állandóan rajta spórolt, így 34 évesen megérdemli, hogy ő legyen a legjobban fizetett játékos a csapatban.
Még szakmailag sem volt ez olyan rossz, ugyanis a Heatnél maradt Whiteside, meg Bosh vagy játszik vagy nem.
Zolee23
4dam
Szerkesztette: Jughead
több mint 9 éve
Ez lényegtelen, hogy kinek mennyi pénze van. Egy NFL QB meg játszik évi max. 20 tétmeccset, egy NBA játékos meg alsó hangon 80-at.Wade kb 65 meccset játszott szezononként.
A Heat állandóan rajta spórolt, így 34 évesen megérdemli, hogy ő legyen a legjobban fizetett játékos a csapatban.
Még szakmailag sem volt ez olyan rossz, ugyanis a Heatnél maradt Whiteside, meg Bosh vagy játszik vagy nem.
Zolee23

Fly Eagles Fly!
több mint 9 éve
ha valaha lenne oylan, h megkívánna bármilyen több millás cuccot és azt nem vehetné meg akkor megérteném, de a csávónak évi 20Mt ajánlottak, ami top NFL QB fizu...Ez lényegtelen, hogy kinek mennyi pénze van. Egy NFL QB meg játszik évi max. 20 tétmeccset, egy NBA játékos meg alsó hangon 80-at.
+ a nukuadó amit sapka említ
braxa88
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 9 éve
Vicc ez az egész cserebere!
több mint 9 éve
Wade otthonról hazatért. 😊 Sajnálom mert nagy kedvencem szerintem teljesen felesleges váltás ez, de valószínűleg ott valami nagyon megromlott közte és a vezetőség között...
több mint 9 éve
vagyWade pedig Bika lett, van itt mozgás rendesen.2/47M
dande
Heat2/40t adott volna
+7Mért otthagyta a Miamit...
braxa88
Pat Riley said before the offseason that the franchise's first priority was to bring back Hassan Whiteside, not Wade... ...the Bulls offered a partially guaranteed third year in his contract, something his other suitors were reluctant to do...
több mint 9 éve
2 milliárd forint, ez még ott is pénz. Teljesen érthető.ha valaha lenne oylan, h megkívánna bármilyen több millás cuccot és azt nem vehetné meg akkor megérteném, de a csávónak évi 20Mt ajánlottak, ami top NFL QB fizu...
Zolee23
+ a nukuadó amit sapka említ
több mint 9 éve
Nem egeszen. Sokkal kevesebbért, floridaban nincs adó.Wade pedig Bika lett, van itt mozgás rendesen.2/47M
dande
Heat2/40t adott volna
+7Mért otthagyta a Miamit...
braxa88
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!