NBA
33 feliratkozó
több mint 12 éve
Rashard Lewis is Miamiban, 2 év, 2,75 milláért.Ez a Heat megint nyeri a bajnokságot, asszem. :/
több mint 12 éve
Ken Berger is reporting that the Magic may be looking for five first-round picks in a Dwight Howard deal.Even with Cleveland out of the mix, it's possible the Magic could get three picks from the Nets and one from the Clippers, who would get MarShon Brooks from Brooklyn, and then get one more by taking on Kris Humphries from the Nets. With five first-round picks, the Magic would hope to be able to rebuild quickly after losing Howard. Additionally, the Magic are still said to be in contact with the Hawks, Rockets and Lakers in regards to Howard.
több mint 12 éve
Régebb óta mondom, arra hivatkozva, hogy top10-n kívüli piacról az elmúlt 30 évben egyedül a Spurs tudott bajnokságot nyerni az NBA-ben.És én vagyok leszólva, amikor azt mondogatom, hogy az NBA csak a nagy piacokról szólatapapanézzük ezt meg alaposabban 😊
....
A 2010-es csapat eléggé kilóg, ne vegyük figyelembe, de ha régebb óta mondod az NBA=nagypiacot, akkor érthető, hogy leszóltak 😛
az utóbbi időben kezdődött el ez a koncentrálódás a válogatottban (de ez miért jó szempont??), de szerintem ez még annyira nem erős, főleg ha a 2012-es csapatot is megnézzük.sapka
Szerintem ez több mint véletlen, különösen ha ezt összevetjük a többi nagy liga arányaival.
Az általad kivesézett eseményekhez illene hozzáadni a Bulls játékosait is, mivel Chicago NY és LA után, de még Miami előtt a 3. legnagyobb piac.
Top10 piac
New York
Los Angeles
Chicago
Miami
Philadelphia
Dallas
Houston
Washington
Atlanta
Boston
Kiegészítve azzal, hogy amikor a Detroit utoljára bajnok volt 2004-ben, akkor még top 10 piacnak számított a város, csak azóta lejtőre került Motown, helyet cserélve Atlantával.
Ha végignézed a kereteket az évek során, a top 10 város csapatai arányaiban sokkal több játékost adtak a válogatottnak a többi 19 franchise-hoz képest.
Igen, a Peking óta tartó folyamat korábban nem volt jellemző, azt hívhatjuk egyedi esetnek, én inkább hívom a tendencia felgyorsulásának.
A top10-es piac alkalmas lehet arra, hogy egy a pályán elért sikeres periódust a franchise kitolja, mivel a nagyobb piaccal finanszírozni tudja a meglévő játékosok luxusadó fölé dagadó bérét, sőt, esetleg S&T-vel további sztárok bértömegét bevállalva még magasabb célokat tűzhet ki maga elé.
Ilyenkor szoktam példaként állítani a Hornetsemet, 2008-ban Paul, Chandler, Stojakovic segítségével az első körben kiütöttük a Dallas-t, hatalmas jövő előtt álltunk, de a tulaj nem bírta finanszírozni a luxusadót, Chandler és Stoja kuka, akik 3 év múlva pont a Dallas-nak nyertek bajnoki címet (mégha Stoja ott már csak percember volt), Paul meg a sikertelenség elől cserét kért. Milyen érdekes, nem a Milwaukee vagy a Utah próbált érte valami csomagot összeállítani, hanem a két LA-i gárda.
(Vagy felemlegethetném azt is, amikor a középiskolából érkező Bryant nem volt hajlandó nálunk játszani, azzal fenyegetett hogy inkább elmegy Európába, bezzeg a Lakers ellen nem volt kifogása. Pedig amikor draftoltuk, nem volt rossz csapat a Hornets, akkor 4 egymást követő szezonban zártuk a szezont 50%-on vagy afelett és évről évre nekünk volt a legtöbb nézőnk az NBA-ben)
Természetesen a nagy piac önmagában nem garancia a sikerre, Philiben évek óta nem tudják megtölteni a csarnokot, a Wizards nézőszáma is 80% körül stagnál jó ideje, de ha végre megint ütőképes gárdát tudnak majd összerakni, akkor nem fog akkora problémát jelenteni számukra egyben tartani a keretet.
több mint 12 éve
Nagyon úgy néz ki, a Bulls veszni hagyja az egész kispadot. Asik elé tett ugye a Rockets egy 3/24 milliós ajánlatot(5m/5m/15m), amit valszeg nem fognak meccselni. És ez valami gyönyörű. Reinsdorf egy utolsó, mocskos, hazug, gané, és most tényleg olyan jelzőket szeretnék használni, ami tényleg megsért mindenkit. Egy tetű ez az ember. Milliárdokat húzott ki a csapatból dollárban, közben ugye a hat gyűrű, mert Jordan egyszer az ölébe hullott. Minden tiszteletem Paxonsé, és Formané, összeraktak egy csapatot, amelynek volt esélye, nem jött össze, de volt elég érték (14 millió nem garantált például), amivel gatyába lehetett volna rázni a csapatot 2014-re. Vagy akár erre az évre, ennyi pech után egyszer lehetne mázli. Cseréled Denget, vagy átveszel egy szar szerződést, kapsz egy magas picket jövőre, akár átveszed Howardot egy évre, utána Boozer amnesztia, Deng viszlát, oszt kezded előről 30 millával a sapka alatt. Csinálj valamit, bármit, amivel van némi esélyed, hogy jobb legyen a csapat. Nyilván ez pénzbe kerül. Akár még 20 milliót is fel kéne áldozni a csacska 50-100 milliós profitból. Visszatért Kirk kapitány..... okádni tudnék.
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 12 éve
És én vagyok leszólva, amikor azt mondogatom, hogy az NBA csak a nagy piacokról szólatapapanézzük ezt meg alaposabban 😊
2004 olimpia (3.)=5
1 San Antonio (Duncan)
1 GS (R-Jeff)
2 már nem játszik (Iverson+Marbury)
2 Miami+ 2 NY+ 1 LA =5
1 Dallas (Marion)
1 Chicago (Boozer)
1 Washington (Okafor)
akkori csapat alapján= 1 Miami+ 1 NY= 2
2006 világbajnokság (3.)=8
4 Miami+ 3 NY+ 1 LA =8
??? Brad Miller
??? Brand
??? Jamison
1 Chicago (Hinrich)
akkori csapat alapján= 1 Miami+ 1 LA= 2
2008 olimpia (1.)=9
2 LA+ 3 Miami+ 4 NY =9
1 Chicago (Boozer)
1 Detroit (Prince)
??? Redd
akkori csapat alapján= 1 LA+ 1 Miami= 2
2010 világbajnokság (1.)=2
1 LA+ 1 NY =2
2 Oklahoma (Durant+Westbrook)
1 Chicago (Rose)
1 Memphis (Gay)
1 Philly (Igou)
1 Indiana (Granger)
1 GS (Curry)
1 NO (Gordon)
1 Minnesota (Love)
akkori csapat alapján= 2 LA= 2
2012 olimpia (?)=6
1 Minnesota (Love)
1 Philly (Igou)
3 Oklahoma (Durant+Harden+Westbrook)
2 LA+ 1 Miami+ 3 NY =6
A 2010-es csapat eléggé kilóg, ne vegyük figyelembe, de ha régebb óta mondod az NBA=nagypiacot, akkor érthető, hogy leszóltak 😛
az utóbbi időben kezdődött el ez a koncentrálódás a válogatottban (de ez miért jó szempont??), de szerintem ez még annyira nem erős, főleg ha a 2012-es csapatot is megnézzük.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Történhetne már valami fix ezzel a Howard sagaval, mert baromira unalmas. Menjen végre a Netsbe, azt csókolom, én örülnék neki.
több mint 12 éve
deyell
11 702
na meg is van camby: 3 év-13,2millió. toney, harrelson és jerome jordan, valamint 2 2. körös pick ment érte.megtörtént, újabb 2 évre a mienk, $6 milliót kap, nem rossz deal
csak kéne még az a sprewell, de legalább gettóniggát kéne még visszaigazolni (alias jr smith)Chevy
choose life
több mint 12 éve
én se értem. gyanúsan jól mennek a dolgok a clipsben is 😊 paul nem fog hosszabbítani csakhogy visszaálljon a világ rendje 😊Just going up on ESPN. Clipoers will be 4th team in D Howard deal. They would take back MarShon Brooks in return for a lottery protected 1stClippers - lottery protected nekem vicces csak? 😀 Amúgy legalább Brooks jó helyre kerülhetne.szaba
sajnálom h mennie kell brooksnak, de howardért megéria.kacsa
több mint 12 éve
na meg is van camby: 3 év-13,2millió. toney, harrelson és jerome jordan, valamint 2 2. körös pick ment érte. csak kéne még az a sprewell, de legalább gettóniggát kéne még visszaigazolni (alias jr smith)
több mint 12 éve
szaba
10 550
Just going up on ESPN. Clipoers will be 4th team in D Howard deal. They would take back MarShon Brooks in return for a lottery protected 1stClippers - lottery protected nekem vicces csak? 😀 Amúgy legalább Brooks jó helyre kerülhetne.
sajnálom h mennie kell brooksnak, de howardért megéria.kacsa
több mint 12 éve
Ja, és lehet jön Camby is. Shumpi kiesése és Fields távozása miatt így is üres a 2-es poszt, szóval fel kéne hiívni Sprewellt, hogy jöjjön vissza vetminért ( csak hogy éhen ne haljanak a gyerekei 😀 )de ő legalább közkedvelt szereplő és hozni fogja magát stabilan jó pár évig a Mátyás király téren.igazad van, legközelebb James-ért kéne odaadnunk a fél franchise-t :/shawnkami odaadtuk Dagadtért anno a fél franchiset 😀
Most meg Novák Laci 4 évre 15-ért ír alá. Az szép egy olyan játékostól, aki csap 3-ast tud dobni, semmi másra nem jó. Igényes szerződés.Chevy
Lin marad?shawnka
több mint 12 éve
de ő legalább közkedvelt szereplő és hozni fogja magát stabilan jó pár évig a Mátyás király téren.igazad van, legközelebb James-ért kéne odaadnunk a fél franchise-t :/shawnkami odaadtuk Dagadtért anno a fél franchiset 😀
Most meg Novák Laci 4 évre 15-ért ír alá. Az szép egy olyan játékostól, aki csap 3-ast tud dobni, semmi másra nem jó. Igényes szerződés.Chevy
Lin marad?
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
De abban viszont baromi jó.igazad van, legközelebb James-ért kéne odaadnunk a fél franchise-t :/shawnkami odaadtuk Dagadtért anno a fél franchiset 😀
több mint 12 éve
Just going up on ESPN. Clipoers will be 4th team in D Howard deal. They would take back MarShon Brooks in return for a lottery protected 1stsajnálom h mennie kell brooksnak, de howardért megéri
több mint 12 éve
igazad van, legközelebb James-ért kéne odaadnunk a fél franchise-t :/shawnkami odaadtuk Dagadtért anno a fél franchiset 😀
Most meg Novák Laci 4 évre 15-ért ír alá. Az szép egy olyan játékostól, aki csap 3-ast tud dobni, semmi másra nem jó. Igényes szerződés.
több mint 12 éve
És én vagyok leszólva, amikor azt mondogatom, hogy az NBA csak a nagy piacokról szólIf Dwight Howard goes to Brooklyn, nine of the 12 members of the 2008 Olympic team will play in New York, LA, or Miami.
több mint 12 éve
szaba
10 550
Proki tele van lóvéval, ha valahogy tudják menedzselni a capet, nem lesz gond elvileg.Én meg a Nets részéről is jónak érzem ezt.Türkoglut akkor végül is kiszedték a cseréből. A Netsnek így lesz egy bazi erős kezdője, meg a cseresor se tűnik annyira vészesnek. Kérdés, hogy meddig fogják tudni fenntartani majd ezt. Miamiban összejött a dolog mert ott megdumáltk egymással, hogy kevesebbet kapnak és ideális elosztásban. De itt Deronnak már meg van a szerződése, JJ-nek szintén, Howard meg nem az önzetlenségéről híres. Wallacenak is szép pénzt adtak. Lehet, hogy kicsit jobban nyújtózkodnak most mint ameddig a takarójuk ér. Egyébként én ezzel a kerettel sem tartom őket bajnokesélyesnek.Shawn84
Innentől Howarddal ez egy PO csapat, amelyik akár bajnokesélyes, ennek megfelelően az első körök nem olyan kurva nagy értékek.
Richardson 6 millákat keres, az annyira nem vészes zseton a Nets szempontjából.
Humphriessel is spórolnak legalább pár millát, ami szintén nem hátrány.
Közben meg azt írják, a Pacers mégis meccselni fogja a Blazers 59 millás ajánlatát Hibbertért.Stez
több mint 12 éve
igazad van, legközelebb James-ért kéne odaadnunk a fél franchise-t :/
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
Én meg a Nets részéről is jónak érzem ezt.Türkoglut akkor végül is kiszedték a cseréből. A Netsnek így lesz egy bazi erős kezdője, meg a cseresor se tűnik annyira vészesnek. Kérdés, hogy meddig fogják tudni fenntartani majd ezt. Miamiban összejött a dolog mert ott megdumáltk egymással, hogy kevesebbet kapnak és ideális elosztásban. De itt Deronnak már meg van a szerződése, JJ-nek szintén, Howard meg nem az önzetlenségéről híres. Wallacenak is szép pénzt adtak. Lehet, hogy kicsit jobban nyújtózkodnak most mint ameddig a takarójuk ér. Egyébként én ezzel a kerettel sem tartom őket bajnokesélyesnek.
Innentől Howarddal ez egy PO csapat, amelyik akár bajnokesélyes, ennek megfelelően az első körök nem olyan kurva nagy értékek.
Közben meg azt írják, a Pacers mégis meccselni fogja a Blazers 59 millás ajánlatát Hibbertért.Stez
több mint 12 éve
Eléggé biztos.Nem kell a Pacers-t félteni, a következő utáni szezonra egyetlen szerződésük van garantálva jelenleg, Grangeré, 14 millióért, miközben 50 felett van a sapka.
több mint 12 éve
Közben meg azt írják, a Pacers mégis meccselni fogja a Blazers 59 millás ajánlatát Hibbertért.Stezez mennyire biztos?, mert utánanéztem minimálisan a Hibbert szerződésnek és nagyon az első pár évbe van betolva az összes pénz, ha ezt megadja neki az Indiana az elég erős lenne.
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 12 éve
Én meg a Nets részéről is jónak érzem ezt.Innentől Howarddal ez egy PO csapat, amelyik akár bajnokesélyes, ennek megfelelően az első körök nem olyan kurva nagy értékek.
Közben meg azt írják, a Pacers mégis meccselni fogja a Blazers 59 millás ajánlatát Hibbertért.
több mint 12 éve
Shawn84
8 527
A végén a Cleveland jön ki legjobban a cseréből.
több mint 12 éve
In proposed blockbuster, Orlando would send Dwight Howard, Jason Richardson and Earl Clark to Brooklyn, sources tell Y! Sports."Howard, Jason Richardson and Earl Clark would be sent to Brooklyn, and the Magic would receive the Nets' Brook Lopez, Damion James, Sheldon Williams, Cleveland's Luke Walton and three future first-round picks ... Cleveland would receive Orlando's Quentin Richardson, Brooklyn's Sundiata Gaines, Kris Humphries (on a one-year guaranteed deal), a first-round pick and $3 million from the Nets. Brooklyn also would send Brooks to a fourth team to get them an additional first-round pick to send to the Magic."
In current structure of deal, Orlando gets Brook Lopez, Damion James, Shelden Williams, Luke Walton and 3 or 4 1st rounders, sources tell Y!
Rest of proposed Magic-Nets blockbuster will be posted in story on Y! Sports soon. For now, talks are fluid, names coming in and out.szaba
több mint 12 éve
szaba
10 550
In proposed blockbuster, Orlando would send Dwight Howard, Jason Richardson and Earl Clark to Brooklyn, sources tell Y! Sports.In current structure of deal, Orlando gets Brook Lopez, Damion James, Shelden Williams, Luke Walton and 3 or 4 1st rounders, sources tell Y!
Rest of proposed Magic-Nets blockbuster will be posted in story on Y! Sports soon. For now, talks are fluid, names coming in and out.