OFF topik
31 feliratkozó
több mint 11 éve
1,2 milliárd már a forgalomMost az emag-on van (www.emag.hu) black friday és az oldaluk működik, nem fagy le.... pillanatnyilag😊NB2Pedig nagyon durva pörgés lehet rajta. Első két órában állítólag 800 milliós forgalom. Durva.Hanni
(én voltam olyan galád, hogy előbb felmentem és megrendeltem a winyót, addig nem írtam fel ide 😊 )
több mint 11 éve
Most az emag-on van (www.emag.hu) black friday és az oldaluk működik, nem fagy le.... pillanatnyilag😊NB2Pedig nagyon durva pörgés lehet rajta. Első két órában állítólag 800 milliós forgalom. Durva.
több mint 11 éve
Most az emag-on van (www.emag.hu) black friday és az oldaluk működik, nem fagy le.... pillanatnyilag😊
több mint 11 éve
vs.hu/mega/eltuno-falvak-isten-hata-mogott_1125/Ja. Az a szandál a lilapólós srácon valami minősíthetetlen.
ezért ez így no commenteaglesmcnabb
több mint 11 éve
vs.hu/mega/eltuno-falvak-isten-hata-mogott_1125/ezért ez így no comment
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
több mint 11 éve
ugyammá mer valaki megnézte az EvilDead-et, attúl az nem lesz népmese
Erkölcstankönyv második osztály.laccoo74

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
hátha így könnyebben megértjük a trigonometriát... látványosjoyreactor.com/post/1671199

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 11 éve
spiler.blog.hu/2014/11/20/a-makacs-gyermek-affer
Erkölcstankönyv második osztály.laccoo74
Vajon hogy keletkeznek a népmesék? Valahol valaki kitalál valamilyen kellően rémisztő, a földtől elrugaszkodott, hihetetlen sztorit és elkezdi azt terjeszteni. És hogy keletkeznek a hoaxok? Pontosan ugyanígy. Annyi a különbség, hogy a hoaxot az emberek nagy többsége be is szopja, annak ellenére, hogy két kattintás lenne utánajárni a kérdésnek. Ez is mutatja az emberek sokkal inkább éhesek a gyűlölködésre, mint az igazságra.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
www.polynesianfootballhof.org/releases/2015-college-player-of-the-year-finalists

több mint 11 éve
Csubakka karcol: www.gamestar.hu/a-szuperhosok-mar-a-kozepkorban-is-durvak-voltak.html

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Másodikos ének-tankönyv egyik gyöngyszeme.
több mint 11 éve
ÉN elmentem...valami cé dialektus nem lehet?
Kínaiul beszélnek ezek az állatok, vagy héberül?laccoo74
szerk: bocs, kérdés felejtős, mert a "vettem" szó nagyjából kizárja ennek a lehetőségét 😊slowmotion
no comment bizalom-pszichológiai mutatvány, már többedik ijen gyerekcuccal találkozom, hogy mánecsesszemeg a lóisten de a fészkes fenéér nem lehet a normál verziót leadni, mer otthon eléneklem, azt azt kapom a pofámba, de ez nem így van! hogy a ménkűrohasszaráazeget menny nagyihoz az ha ű is azt énekli amit én akkor bizony úgy van. szerintem direkt csinálják, vagy nehiszem hogy a legeldugottab csángó falu verzéjét kéne használni. Cosut Lui üzente azt, kapják be... a halak

több mint 11 éve
valami cé dialektus nem lehet?
Kínaiul beszélnek ezek az állatok, vagy héberül?laccoo74
szerk: bocs, kérdés felejtős, mert a "vettem" szó nagyjából kizárja ennek a lehetőségét 😊
több mint 11 éve
subba.blog.hu/2014/11/13/alekosz_rambora_pizzazta_magat"Egyebet nem tudok mondani. Kérem, kapcsolja ki!"
Ez, ez, eeh, erre mondjon már valaki valamit. 😀Vrijbloed
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
subba.blog.hu/2014/11/13/alekosz_rambora_pizzazta_magatEz, ez, eeh, erre mondjon már valaki valamit. 😀
több mint 11 éve
régen bezzeg minden jobb volt!
http://cdn1.vox-cdn.com/thumbor/2cZj1l_QWPO3SuXbsz0PQQLo0KY=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/2459894/leading_CODs_1900_2010.0.jpg
Top 10 Causes of Death: 1900 vs. 2010.
www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMp1113569baggio
több mint 11 éve
régen bezzeg minden jobb volt!Jèzus, deutàlom a metaanalíziseket, huva lesz az az ötszàz aki nem hal meg? 😉 najó azé kilencszàzban 1000 èlveszületèsre jutott 100 csecsemő halàleset, az eleve hiànyzik...
Top 10 Causes of Death: 1900 vs. 2010.
www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMp1113569baggio
Nemis szàz itthon 225 ezrelèk vót, olyaskörül lehetett kinn is

több mint 11 éve
régen bezzeg minden jobb volt!Top 10 Causes of Death: 1900 vs. 2010.
www.nejm.org/doi/full/10.1056/NEJMp1113569

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal