OFF topik
31 feliratkozó
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Eger-BP-Veszprém viszonylatban nekem az a tapasztalatam hogy élelmiszer ugyanannyi, üzemanyagok drágábbak vidéken de szolgáltatások sokkal olcsóbbak. Biztos van erre pontos statisztika de nekem ez jött le nagy általánosságban.JayBKöszi, csak mert nekem sem rémlik, mintha bármikor azt hallottam volna, hogy BP-n olcsóbb az élelmiszer, mint vidéken (persze nem számolom azt az esetet, amikor egy kis faluban monopolhelyzetben van egy kis bolt) .
több mint 11 éve
Eger-BP-Veszprém viszonylatban nekem az a tapasztalatam hogy élelmiszer ugyanannyi, üzemanyagok drágábbak vidéken de szolgáltatások sokkal olcsóbbak. Biztos van erre pontos statisztika de nekem ez jött le nagy általánosságban.vanholnap.hu/elmagyarazom-miert-keres-tobbet-egy-osztrak-ugyanazzal-munkaval/sütiÉrdekes olvasmány volt, bár kicsit kevesebb gyűlölködéssel még érdekesebb lehetett volna. Az iskolázottsággal kapcsolatos észrevételeivel nem értek egyet. Az viszont érdekelne, hogy a fővárosban termékek valóban olcsóbbak-e.Tony
több mint 11 éve
Tony
885
885
vanholnap.hu/elmagyarazom-miert-keres-tobbet-egy-osztrak-ugyanazzal-munkaval/sütiÉrdekes olvasmány volt, bár kicsit kevesebb gyűlölködéssel még érdekesebb lehetett volna. Az iskolázottsággal kapcsolatos észrevételeivel nem értek egyet. Az viszont érdekelne, hogy a fővárosban termékek valóban olcsóbbak-e.
több mint 11 éve
Vannak itt oly betegek akik voltak már a Flying Legends repülőnapon Duxfordban?Pár infót a közlekedésről, a reptérről, a programokról szívesen meghallgatnék.
több mint 11 éve
Hm nem rossz képek érdekes helyek😀index.hu/nagykep/2015/01/13/feltamad_a_vadnyugat/
több mint 11 éve
BUÉK mindenkinek, és hogy tudjatok mivel koccintotok:

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!
több mint 11 éve
Minden fórumtársamnak, boldog, békés Karácsonyt kívánok, ezzel az orvostudomány-mikrobiológia segítségével gombákból "rajzolt" karácsonyfával!!

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 11 éve
www.bbc.co.uk/news/world-15391515Csak hogy mindenki tudja, hova tartozik. 😀
Kis szabadidő, és mennyi faszságot talál az ember a neten...

Liverpool Fc
több mint 11 éve
inkább ezeCutlert élteted? 😉slowmotionA minap a Deák metró aluljáróban volt egy tag, Steelerses sapka, Patses mez. Na mondom, az érdekes. 😀Én például részegen olyan dolgokra is képes vagyok, amikre józanul nem. 😀vandeminek
Esetleg van itt valaki, akinek több énje van?😀Vrijbloed
sutianap

Te vagy az fiam?

Liverpool Fc
több mint 11 éve
inkább ezeCutlert élteted? 😉slowmotionA minap a Deák metró aluljáróban volt egy tag, Steelerses sapka, Patses mez. Na mondom, az érdekes. 😀Én például részegen olyan dolgokra is képes vagyok, amikre józanul nem. 😀vandeminek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Cutlert élteted? 😉A minap a Deák metró aluljáróban volt egy tag, Steelerses sapka, Patses mez. Na mondom, az érdekes. 😀Én például részegen olyan dolgokra is képes vagyok, amikre józanul nem. 😀vandeminek
több mint 11 éve
A minap a Deák metró aluljáróban volt egy tag, Steelerses sapka, Patses mez. Na mondom, az érdekes. 😀Én például részegen olyan dolgokra is képes vagyok, amikre józanul nem. 😀
touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
A minap a Deák metró aluljáróban volt egy tag, Steelerses sapka, Patses mez. Na mondom, az érdekes. 😀Esetleg van itt valaki, akinek több énje van?😀
több mint 11 éve
Jégeső s villámlás dec 20.-n? WTF
több mint 11 éve
Köszike
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
valaki tudja most Hajdú Steve melyik színházban játszik?AmareA Játékszínben és a Vígszínházban is játszik: www.port.hu/hajdu_istvan_(steve)/pls/w/person.person?i_pers_id=28057

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
valaki tudja most Hajdú Steve melyik színházban játszik?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
megváltoztathatja az internetet, hamarosan érkező új funkció a youtube-onNa végre.
baggio
Kár, hogy nfl meccsek (még összefoglalók sem) nem lehetnek fenn.
több mint 11 éve
catattack
3 520
megváltoztathatja az internetet, hamarosan érkező új funkció a youtube-onEz nagy okosság!
baggio
több mint 11 éve
megváltoztathatja az internetet, hamarosan érkező új funkció a youtube-on

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal