OFF topik

31 feliratkozó

több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 314 — Cowboys fan
NEM fantáziakép 😊 NASA

baggio
mi van, felgyújtották Nyújorkot?
több mint 11 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 868 — no es importante
NEM fantáziakép 😊 NASA

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 789
Írogatok a menstyle-ra mostanában:

www.menstyle.hu/hir/Szadomazo-gyorstalpalo/12607/

you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 249 — NFL bracket champion '26

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 249 — NFL bracket champion '26
Kis optikai tuning:  stax.hu/post/25-orult-optikai-illuzio-amitol-elveszted-a-jozan-eszed

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
újra van rádiós műsora Puzsérnak, ma kezdett
 www.facebook.com/onkenyes

ezen a csatornán lehet majd visszahallgatni az adásokat
 www.youtube.com/channel/UCgtSqjaeZJ3YsDyeziiMjfA

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 196 — nabege2@yahoo.com
Ez kemény...
 www.origo.hu/itthon/20150223-megkeseltek-ket-nav-ost.html
több mint 11 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 538
bebaszhattam volna rednese.
hekyeette bekurta m mint a fos 😀dugo1993
Derék dolog!laccoo74
Jaa, amúgy tudom. Faszom egyszer vagyok fiatal. Mikor bulizzam ki magam, 50 évesen? 😀dugo1993
Nem akartalak megbántani!😊laccoo74
Másnaposan néha érzékenyebb az ember 😀

több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Derék dolog!laccoo74
Jaa, amúgy tudom. Faszom egyszer vagyok fiatal. Mikor bulizzam ki magam, 50 évesen? 😀dugo1993
Nem akartalak megbántani!😊
több mint 11 éve
Derék dolog!laccoo74
Jaa, amúgy tudom. Faszom egyszer vagyok fiatal. Mikor bulizzam ki magam, 50 évesen? 😀

több mint 11 éve
Imádom amikor indokolatlanul a bowl fórumra írsz 😀
Ilyenkor nem az exnek kéne írogatni, Dagi? 😀dcsicsak
Fúúúú tényleg, itt van ilyen is 😀😀

Amúgy neki soha többé. Szerencsére le is szoktam már róla 😀

Egyébként meg lehet itt kujonkodni mással is. Úgy néz ki nem is voltam teljesen vállalhatatlan tegnap. Megtöröm a jeget gyorsan 😀

Jaaa és a legfontosabbat elfelejtettem. Nem is vagyok dagadt 😀 -7 kilónál tartok tényleg 😀
#lefogyokdarázsderékra

több mint 11 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Imádom amikor indokolatlanul a bowl fórumra írsz 😀
Ilyenkor nem az exnek kéne írogatni, Dagi? 😀
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Derék dolog!
több mint 11 éve
hekyeette bekurta m mint a fos 😀

több mint 11 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
erről kétlem, hogy egy audiofilnak ne lenne más a véleménye 😊 a különbség egy ötezres és egy százhuszonötezres kábel között:

http://www.av-online.hu/pictures/gallery/audioquest_usb_2012-08-01/AudioQuest_Forest_USB_tech_hun.png

http://www.av-online.hu/pictures/gallery/audioquest_usb_2012-08-01/AudioQuest_Diamond_USB_tech_hun.png

bővebben:
 www.myotis-audio.hu/kabelek.htmlbaggio
Vallással nehéz vitatkozni. Emiatt biztos vagyok benne, hogy az "audiofilek" nem is meggyőzhetőek, de azért ezt elolvasva azt hiszem egyértelművé válik a dolog:  sound.westhost.com/cables-p5.htm

több mint 11 éve
Tony
a szaglás és az ízlelés tanulással és gyakorlással egyértelműen a "semmiből" is komoly szintre fejleszthető, a hallásról már nem mernék ilyet kijelenteni

---
több mint 11 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
A borkóstolás jutott eszembe. Bár annak lehet valami alapja...Atari
Van is. Anno a fősulin laikusként vettünk fel egy Bormarketing nevű C típusú tárgyat. Na ezen óra keretén belül volt borkóstolás is. Egy idő után arra lettem figyelmes, hogy bizonyos dolgokat valóban érezni lehet a borban. Pl. egy 2009-es Rubin Cuvée-nek a Polgár Pincészettől jobb íze volt, mint egy későbbi évjáratnak, mert érződött rajta, hogy a későbbi esetén több eső esett a területen a kelleténél. Más boroknál kiérezhető volt termőterületek közti különbség, mert másabbak voltak az ásványi anyagok aránya (nagyon picit sósabb ízhatás).
Szóval ha laikusként, hetente egyszeri kóstolással is sok mindent ki lehetett érezni, akkor egy profinak, akinek ez az élete és kifinomultabb az ízérzéke, az simán kiérezheti mindazt, amit el is mond.
Bár mondjuk mivel minden embernek más és más az ízérzéke, ezért nem feltétlen érzi mindenki ugyanazt, ugyanannál a bornál.
több mint 11 éve
erről kétlem, hogy egy audiofilnak ne lenne más a véleménye 😊 a különbség egy ötezres és egy százhuszonötezres kábel között:

bővebben:
 www.myotis-audio.hu/kabelek.html

---
több mint 11 éve
 www.audioland.hu/tesztek/csoport-tesztek/214-alap-pc-zene-atvitel.html
Ez kurva nagy!
USB kábeleket tesztel, hogy hogyan szól rajtuk a zene. 😀Schleck
Az usb és digitális kábeleken is halad elektromosság, tehát nem hülyeség és hallható is különbség kábel és kábel közt. Persze csak akkor érdemes vele foglalkozni ha jó minőségű eszközök állnak rendelkezésre zenehallgatásra. Én is lecseréltem a gépem és a D/A-konverter közti usb-t, egy középkategóriás kábelre (18 ezer/m) és hallható minőségbeli javulás, aki nem hiszi, szóljon ha errefele jár és megmutatom.Dub
De ez hülyeség, mert itt digitális jel megy a két eszköz között, ami egy USB kábelen keresztül hiba nélkül megy át. Ha nem így lenne, abban az esetben ha egy fájlt átmásolnál egy külső merevlemezre, akkor nem ugyanaz a fájl menne át a béna USB kábelen, mint a prémiumon. Ez pedig nyilvánvaló hülyeség, mert ezek bitre megegyeznek.

több mint 11 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Ez kurva nagy!
Az usb és digitális kábeleken is halad elektromosság, tehát nem hülyeség és hallható is különbség kábel és kábel közt. Persze csak akkor érdemes vele foglalkozni ha jó minőségű eszközök állnak rendelkezésre zenehallgatásra. Én is lecseréltem a gépem és a D/A-konverter közti usb-t, egy középkategóriás kábelre (18 ezer/m) és hallható minőségbeli javulás, aki nem hiszi, szóljon ha errefele jár és megmutatom.
több mint 11 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Ez kurva nagy!
A borkóstolás jutott eszembe. Bár annak lehet valami alapja, ez a fajta audiofilség csak az ezotéria tudományos szintjére viszi a hallgatókat. De nem egyedül ilyen jó a füle, a barátja hathatósan segített neki.
Használjatok ilyet mindenképp:

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 11 éve
Ez kurva nagy!
USB kábeleket tesztel, hogy hogyan szól rajtuk a zene. 😀

több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
van itt kontaktlencsés? megtaláltam szemműtét előtti lencséimet, -7 az egyik, -5.5 a másik (a görbületet megírom, ha van potenciális jelentkező), 2016 végéig jó mindkettő, ha esetleg valaki igényt tart rá, szívesen odaadombaggio
meg sem kérdezem, hogy mennyit láttál a világból. Nekem azt hiszem másfeles van, vagy kettes - nem vagyok benne biztos - de komolyan agyalok a műtéten, mert zavar.
több mint 11 éve
van itt kontaktlencsés? megtaláltam szemműtét előtti lencséimet, -7 az egyik, -5.5 a másik (a görbületet megírom, ha van potenciális jelentkező), 2016 végéig jó mindkettő, ha esetleg valaki igényt tart rá, szívesen odaadom

---