OFF topik

31 feliratkozó

több mint 10 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Nem véletlenül dolgoznak azon, hogy a repülőgépeket akár a földről is lehessen irányítani, a pilóták onnantól tényleg csak a le- és felszálláshoz és a biztonság kedvéért kellenek majd, másodpilótákra meg végképp nem lesz szükségbaggio
Azért egy fake pilótát be kell majd ültetni, mert sokan nem mernek majd felszállni gépre😊

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 10 éve
dcsicsak Chicago Bears 1 553
Az ehhez szükséges rendszer már működik... Csak nem az évente/fél évente szükséges orvosi vizsgálaton kellene hogy lehetősége legyen egy orvosnak elvennie a szakszolgálati engedélyt, hanem bármilyen olyan esetben amikor a pilóta egészségi/mentális állapota veszélyeztetheti 100+ ember életét. Ettől nem nőne a bürokrácia.

szerk: Mondjuk az a naivitás, hogy 9/11 után te mit vártál a polgári repülés jövőjétől, tőled meglepően szokatlan. Azért általában az ekkora marhaságokat te szoktad helyretenni mások hozzászólásaiban.
több mint 10 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 208 — #NoStress
Szvsz az orvosi titoktartást nem kell megszegni, de a tényt, hogy egy pilóta - tökmindegy miért - alkalmatlan a munkavégzésre igenis tudatni lehessen a munkáltatóval... Évente részt kell vennem nekem is orvosi alkalmassági vizsgálaton, pedig irodai munkát végzek... Aminek a végén Megfelelt/Nem felelt meg pecséttel elballagok a hR-re.dcsicsak
Azért ehhez annyit, hogy biztos hallottál már olyanról, amikor a főnök elviszi egy rakás alkalmazott papírját, fizet, pecsét, iktat, és ezzel a dolog el is van intézve.
Nem a bürokráciától kell várni a megoldást sosem.

több mint 10 éve
Szvsz az orvosi titoktartást nem kell megszegni, de a tényt, hogy egy pilóta - tökmindegy miért - alkalmatlan a munkavégzésre igenis tudatni lehessen a munkáltatóval... Évente részt kell vennem nekem is orvosi alkalmassági vizsgálaton, pedig irodai munkát végzek... Aminek a végén Megfelelt/Nem felelt meg pecséttel elballagok a hR-re.
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 868 — no es importante
Nem véletlenül dolgoznak azon, hogy a repülőgépeket akár a földről is lehessen irányítani, a pilóták onnantól tényleg csak a le- és felszálláshoz és a biztonság kedvéért kellenek majd, másodpilótákra meg végképp nem lesz szükség

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Fontosabb az orvosi titoktartás, mint 150 ember élete? Erre keresem a választ.

nullker.hu/2015/03/orvosi-titoktartas-vagy-150-ember-elete/

Terjesszétek légyszíves.Maka
Mert ha minden orvos mindig megszegi a titoktartását, akkor mindig nem hal meg 150 ember?
A pszichológusbarátnőm melyik betege melyik titkát, betegségét, személyiségzavarát ossza meg, és kivel, hogy ne történhessenek tragédiák?
Ha van egy bipoláris borderline paciense, aki sebészorvos, akkor azonnal értesítse a korházat, hogy az orvosuk megkattanhat műtét közben? Vagy ha egy skizofrén vonásokat mutató pék az egyik betege, akkor a kenyérgyárat riadóztassa, hogy lehet a mester megmérgezi a lisztet?
Elég demagóg módon teszed fel a kérdést.
Hidd el, utólag könnyű okosnak lenni, de pont annyit ér, mint előre hülyének.

Egyébként én évtizedek óta maximálisan repülésellenes vagyok, a polgári repülést is csak olyan keretek közt képzelném el, melyek maximálisan kontrolláltak, hierarchikusak, szabályozottak.
Pont a mostani katasztrófa miatt, ahol bebizonyosodott, hogy milyen könnyű viszaélni az óvatlan emberek bizalmával, és milyen könnyű a halálba vinnie egy eltökélt embernek 150 embert, ha vállalja saját maga elpusztítását, okozva ezreknek szomorúságot, tragédiát sokaknak.
Ahogy töltött, kibiztosított ismétlőfegyverrel se járkálhat senki az utcán, nem viheti magával vásárolni, mozizni, úgy nonszensznek tartom elég régóta, hogy 1-2 emberre bíznak ekkora felelősséget, és valójában csak idő kérdése volt, hogy ez így megtörténik.
Én nem is azt érzem durvának, hogy milyen könnyednén kiírtott a pilóta 150embert, hanem azt, hogy ezzel az erővel beleküldhette volna a gépet Párizs vagy Düsseldorf közepébe, és akkor ezres nagyságrendű halálos áldozat lett volna, olyanok is, akik nem vállalták a repülés kockázatát, gyanútlanul moziztak, plázáztak, aludtak az ágyukban.
Továbbmegyek, a polgári repülést indokolatlannak tartom, és ahogy atomfegyver se lehet magántulajdonban, úgy repülőgép se lehetne, csakis nemzeti haderők részeként, és ezen kereteken belül tartom kezelhetően a légi személyszállítást is.
Persze 100% garancia arra nézve sincs, hogy egy katonatiszt ne kattanhatna meg, de ő eleve egy olyan közegben mozog, ahol erre hamarabb felfigyelhetnek, sokkal kontrolláltabb az egész karrier, sokkal több rostán megy át, míg eljut addig, hogy gépet vezessen, mint a jelenlegi polgári repülésben.
Én személy szerint a 9/11 után azt hittem ebbe az irányba fog elmozdulni a légibiztonság, hiszen az egy dolog, hogy szigorítottak az ellenőrzéseken, de arra nézve nem sok minden történt, hogy effektíve a pilóták pilótafülkébe kerülését drasztikusan megszigorítsák, márpedig erre lett volna igazán szükség - ahogy az most látszódik is.

több mint 10 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 789
Fontosabb az orvosi titoktartás, mint 150 ember élete? Erre keresem a választ.

nullker.hu/2015/03/orvosi-titoktartas-vagy-150-ember-elete/

Terjesszétek légyszíves.

you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
Maka Jacksonville Jaguars Tulane Green Wave 2 789
Sörpongot próbálta már valaki? Csináltam egy interjút a MSE (nem áll jól a szeme se) alapítóival.

nullker.hu/2015/03/alkohol-es-sport-kez-a-kezben-interju-a-magyar-sorpingpong-egyesulet-alapitoval/

Olvassátok, menjetek, igyatok! Sör!

you don't even know what you like and you don't like
több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

Sajnos úgy tűnik, az egyik legnagyobbat már nem látjuk többet. Visszavonul. Itt a személyes kedvencemet a dán Vittinghust szopatja.
(mindkettőjüket személyesen ismerem, Lee Chong Weiel közös fotó ott a srácok falán, a dánt pedig a BEK-en még kezeltem is, ő talán az egész tollasport legszimpatikusabb alakja)

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 868 — no es importante
Hát igen, más világ
 index.hu/kulfold/2015/03/21/a_finn_iskolakban_eltorolnek_a_tantargyakat/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 196 — nabege2@yahoo.com
Messze nincsen Németországtól, de azért nem lennek egyszerűbb tényleg németeknél dolgozó magyarokat?😊 Sajnos van belőlük elég sok. Sőt gondolom Düsseldorfba sem kéne nagyon keresgélni, hogy találjunk magyart.
több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan
Ezt mondtam én is pár hete, de valaki azt magyarázta, hogy még ha mindenki egyszerre venné ki, az se okozna problémát.Sobri Jóska
Végül is a Posta Banknál sem okozott.
A Questronál is ez volt a gond nem? Befostak az emberek a Buda Cash ügy miatt és saját maguk bedöntötték azt a brókercéget, ahol a pénzük volt. Vagy ott volt más baj is?Tony
OV személyesen utasította a kormányzati szerveket, hogy azonnal vegyék ki a pénzt a brókercégekből.
Ergo ő indította a lavinát, így ő okozta a csődöket. :cool:

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
Tony New Orleans Saints Notre Dame Fighting Irish 885 — 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
Ezt mondtam én is pár hete, de valaki azt magyarázta, hogy még ha mindenki egyszerre venné ki, az se okozna problémát.Sobri Jóska
Végül is a Posta Banknál sem okozott.
A Questronál is ez volt a gond nem? Befostak az emberek a Buda Cash ügy miatt és saját maguk bedöntötték azt a brókercéget, ahol a pénzük volt. Vagy ott volt más baj is?
több mint 10 éve
Állítólag ma bedőlt az Erste Bank magyarországi részlege, méteres sorok voltak ma Nyíregyházán és Debrecenben is (meg gondolom máshol is) a bankok előtt. Hivatalos hírt viszont nem találok semmit. Ti nem hallottatok valamit?Szokol
 www.origo.hu/gazdasag/20150325-allhir-terjed-az-erste-bankrol.htmldcsicsak
Fincsi! Mindig lenyűgöz az emberi pletyka hatása! 😊Szokol
Én ezt más oldalról közelíteném meg, de igen, az engem is mindig lenyűgöz :p 😀😀😀dcsicsak
Mondjuk, ha tömegesen vesznek ki pénzt az bedönthet bármit.
diverdoc
Ezt mondtam én is pár hete, de valaki azt magyarázta, hogy még ha mindenki egyszerre venné ki, az se okozna problémát.

több mint 10 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Állítólag ma bedőlt az Erste Bank magyarországi részlege, méteres sorok voltak ma Nyíregyházán és Debrecenben is (meg gondolom máshol is) a bankok előtt. Hivatalos hírt viszont nem találok semmit. Ti nem hallottatok valamit?Szokol
Én ezt más oldalról közelíteném meg, de igen, az engem is mindig lenyűgöz :p 😀😀😀dcsicsak
Mondjuk, ha tömegesen vesznek ki pénzt az bedönthet bármit.

Egy kérdés a fontos: Fideszesek vesznek ki pénzt? 😊

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 10 éve
Én ezt más oldalról közelíteném meg, de igen, az engem is mindig lenyűgöz :p 😀😀😀
több mint 10 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 385 — Steelers fan
Fincsi! Mindig lenyűgöz az emberi pletyka hatása! 😊
több mint 10 éve
 www.origo.hu/gazdasag/20150325-allhir-terjed-az-erste-bankrol.html
több mint 10 éve
Szokol Pittsburgh Steelers 7 385 — Steelers fan
Állítólag ma bedőlt az Erste Bank magyarországi részlege, méteres sorok voltak ma Nyíregyházán és Debrecenben is (meg gondolom máshol is) a bankok előtt. Hivatalos hírt viszont nem találok semmit. Ti nem hallottatok valamit?
több mint 10 éve
NB2 New England Patriots 28 196 — nabege2@yahoo.com
Kemény...
 vs.hu/kozelet/osszes/elitelhetik-a-not-aki-a-taskajat-ellopo-motoros-nyomaba-eredt-0325#!s0
több mint 10 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 314 — Cowboys fan

Hol a hiba a képen?
| | ablak | | laccoo74
ez egy kiváló iparosmunka. ilyeneket a Hadházi szokott posztolni a faszbúkra 😊
több mint 10 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci

Hol a hiba a képen?
| | ablak | |
több mint 10 éve
Atari Pittsburgh Steelers 1 364 — Tulipános Fan- fan

Együtt füveztem egy zsidóval,mert én ilyen vagyok...laccoo74
Együtt füveztem egy zsidóval, mert büdös vagyok.
Május 12 mi? 😊Bazzani
Dugtam egy lóval, mert kanos voltam. ???
Miféle okkult dolog már ez? 😀

"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 10 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 411 — Így remélem megfelelek nektek.....
Esetleg tudna nekem valaki ingyenes, lehetőség szerint nem regisztrálós élő Sport1 tv-s streamet adni. Akárhogyan keresek nem bukkanok rá. Köszönöm előre is!!!!