OFF topik
31 feliratkozó
több mint 11 éve
Szám tátva maradt, katt a linkre, ki full screenbe és közben nyomogassátok az R betűt! www.youtube.com/user/HondaVideo
több mint 11 éve
nekem elsőre a szakmázgató ugrott be. Hagyma, csípős?vannekik jobbisz, kicitcipősz mehet?Istenem... de rég hallottam!catattack
sutianap
több mint 11 éve
a kétkaltonfehélmalboló a kedvenc 😉vannekik jobbisz, kicitcipősz mehet?Istenem... de rég hallottam!catattack
sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
catattack
3 520
vannekik jobbisz, kicitcipősz mehet?Istenem... de rég hallottam!
sutianap
több mint 11 éve
az milyen komoly már, hogy az nfl.com az eredmények menüpont alatt olaszul rövidíti nekem a napokat... pedig olasz gateway-en keresztül szerintem még életemben nem neteztem 😊slowmotionnekem is tök random írja a nap rövidítéseket, akár be vagyok lépve, akár nem, fura
több mint 11 éve
az milyen komoly már, hogy az nfl.com az eredmények menüpont alatt olaszul rövidíti nekem a napokat... pedig olasz gateway-en keresztül szerintem még életemben nem neteztem 😊
több mint 11 éve
Akkor neked tetszeni fog ez a könyv.Pl. az általad linkelt szorzási "trükk" is benne van:
www.europakiado.hu/konyv/735190/alex-csodaorszagban/
Meg még csomó szórakoztató dolog. Kicsit Smullyanos.
több mint 11 éve
Ajánlás: www.youtube.com/user/DaveHax/videos?spfreload=10Az alábbi videóval futottam össze a csatornával, de rengeteg más témával kapcsolatos hasznos érdekességek vannak.
több mint 11 éve
Kínai Slipknot Korn kinézettel? Amúgy annyira nem gász á produkszió. 😊Egy valódi gyöngyszem Kínából, ne próbáljuk megérteni, csak élvezzük. Amúgy jó tudni, hogy a Rammstein Kínában is menő. 😊vannekik jobbisz, kicitcipősz mehet?sutianap
www.youtube.com/watch?v=WTa6oRYt5_wgyeek
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
Egy valódi gyöngyszem Kínából, ne próbáljuk megérteni, csak élvezzük. Amúgy jó tudni, hogy a Rammstein Kínában is menő. 😊vannekik jobbisz, kicitcipősz mehet?
www.youtube.com/watch?v=WTa6oRYt5_wgyeek

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Egy valódi gyöngyszem Kínából, ne próbáljuk megérteni, csak élvezzük. Amúgy jó tudni, hogy a Rammstein Kínában is menő. 😊www.youtube.com/watch?v=WTa6oRYt5_w
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 11 éve
www.ustream.tv/channel/nullkerHiányolom a "Mi lesz a következő? A kenyér?" feliratú molinókat...
tüntetés livestream. épp a fidesz-székházat dobálták monitorokkal 😀shawnka
több mint 11 éve
www.ustream.tv/channel/nullkerFalcons, Jets vagy Bears drukkerek?
tüntetés livestream. épp a fidesz-székházat dobálták monitorokkal 😀shawnka

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
www.ustream.tv/channel/nullkertüntetés livestream. épp a fidesz-székházat dobálták monitorokkal 😀
több mint 11 éve
Alan Eustace megdöntötte Felix Baumgartner rekordját, csak a google ennek nem kerekített közel sem akkora feneket, mint a red bullwww.nytimes.com/2014/10/25/science/alan-eustace-jumps-from-stratosphere-breaking-felix-baumgartners-world-record.html?_r=0

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
Sziasztok!te is nyomod? Helyes. Sok sikert!
A TDK/szakdolgozathoz kapcsolódó kérdőívemet kitöltenétek, ha szépen megkérlek benneteket? Előre is köszönöm! 😊
goo.gl/forms/csNJEznzGLMarioAna
több mint 11 éve
Ezek valahogy nem... :-/ ^ ^
több mint 11 éve
Folyamatosan azzt hiszem,hogy ma lesznek a meccsek...bekavart ez a 4 nap pihi! 😀ZoliZoltánma lesznek:
01:00 South Florida @ Cincinnati (ESPN2)
01:30 Troy @ South Alabama (ESPNU)
03:00 BYU @ Boise State (ESPN)
04:00 Oregon @ California* (FOX Sports 1)

---
több mint 11 éve
Folyamatosan azzt hiszem,hogy ma lesznek a meccsek...bekavart ez a 4 nap pihi! 😀
több mint 11 éve
legendavadasz.hu/tudomany/bebizonyitottak_a_levitacio_lehetseges
több mint 11 éve
gentlemonkey.blog.hu/2014/10/20/1_rendszerNekem a fejléc jön be a legjobban (Y)
A bevezető után elkezdődött a blogom tényleges működése. Első lépés: hogyan vigyél rendszert az életedbe. Teendőid leegyszerűsítése komfortosabbá teszi napi rutinodat.Maka
(Mondjuk a Cano avatar se rossz 😊 )

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 11 éve
Tony
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
885
— 'Ha már nyakig szarban vagy, adj hálát Istennek: "Köszönöm, Uram, hogy legalább nem hullámzik!" '
gentlemonkey.blog.hu/2014/10/20/1_rendszerJó lett, 2 dologban magamra ismertem. Naptárhasználat nagyon kellene nálam is, plusz le kellene szoknom arról az adrenalinról, ami az "utolsó perces munkák" elvégzésénél jön elő.
A bevezető után elkezdődött a blogom tényleges működése. Első lépés: hogyan vigyél rendszert az életedbe. Teendőid leegyszerűsítése komfortosabbá teszi napi rutinodat.Maka
több mint 11 éve
gentlemonkey.blog.hu/2014/10/20/1_rendszerA bevezető után elkezdődött a blogom tényleges működése. Első lépés: hogyan vigyél rendszert az életedbe. Teendőid leegyszerűsítése komfortosabbá teszi napi rutinodat.
you don't even know what you like and you don't like
több mint 11 éve
Ez még csak a tesztrepülés, nem?dcsicsakDe, rajta is van a "jegyen". 😀 A jelenlegi űrsiklókat váltja le, illetve tartalékűrhajóként szolgál a Nemzetközi Űrállomáson.