OFF topik

31 feliratkozó

több mint 11 éve
doka San Francisco 49ers 111
 infoboom.hu/szorakozas/sport/576-amerikai-focis-posztok-v
több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
laccoo74 Chicago Bears 2 986 — Kőkorszaki maci
Deniz kihívta vödrözni a herevasalóst!
Ja, és a borsodi betyár a Heim Pál gyermekkórházat támogatja.
Facebookon csekkolható!
több mint 11 éve
JéBé Green Bay Packers 7 901
Az eddigi legjobb hazai...
több mint 11 éve
Már szinte minden magára valamit is adó magyar celeb nyakon öntötte magát .De vajon utaltak pénzt is a számlára, vagy csak a jópofaságot utánozzák?
több mint 11 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 232 — Csodabogár
Magó ALS ice "bucket" challenge. így kell ezt, nem szarozni 😀
 www.facebook.com/photo.php?v=259099387621420

több mint 11 éve
🤘 gaben 🤘 Chicago Bears Duke Blue Devils 8 923 — Deion Sanders for president!

" Szeretem a jeget, hagyjál békén. "
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
több mint 11 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 249 — NFL bracket champion '26
Yahoo tippjátékra idén, hogyan lehet bejutni?tûzoltó
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
Tippjáték kocsma - a tippjátékokról szóló beszélgetések helye - Tippjátékok | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 11 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Halihó. Tud valaki valami jó kis helyet, ahonnan meg lehet nézni a tűzijátékot BP-en? Olyan helyre gondolok, ahol nincs akkora tömeg, de jól lehet látni mindent. Ha valakinek van egy bevált helye, kérem ossza meg velem 😊 Köszi!Hall Of Green
tv😀Asbee
hogy én erre miért nem gondoltam... 😀

több mint 11 éve
tûzoltó Philadelphia Eagles 866
Yahoo tippjátékra idén, hogyan lehet bejutni?
több mint 11 éve
Asbee New York Giants California Golden Bears 6 771 — OL- és Afrika szakértő
Halihó. Tud valaki valami jó kis helyet, ahonnan meg lehet nézni a tűzijátékot BP-en? Olyan helyre gondolok, ahol nincs akkora tömeg, de jól lehet látni mindent. Ha valakinek van egy bevált helye, kérem ossza meg velem 😊 Köszi!Hall Of Green
tv😀

Magyar Giants Blog a Facebookon és a Twitteren is! 2018-as FA TRACKER
több mint 11 éve
Hall Of Green Green Bay Packers 1 813 — R-E-L-A-X
Halihó. Tud valaki valami jó kis helyet, ahonnan meg lehet nézni a tűzijátékot BP-en? Olyan helyre gondolok, ahol nincs akkora tömeg, de jól lehet látni mindent. Ha valakinek van egy bevált helye, kérem ossza meg velem 😊 Köszi!

több mint 11 éve
Cowboykarcsi90 3 520 — …not me…Im in my prime!
Biztos van itt aki tud románul,tudna segíteni?Fontos lenne 😊
"Diminetile nu-o sa fie aceleasi fara tine...
Sa nu ma uiti te-rog!!!
Da-mi un pupici cand ai inteles textul!!
Jmi pare bine ca te-am
cunoscut,esti un baiat
simpatic,mai mult...Osa-mi
lipsesti in fiecare zi cand nu-o safii langa,mine in lucru..."
ezeket a buzi román vesszőket nem tudom hogy kell beírni de gondolom aki ismeri a nyelvet így is ki tudja bogozni,vagy legalábbis az ilyen googleös fordítónál gondolom jobb 😊

pl. az egyik ilyen internetes fordító a "Da-mi un pupici" sorra azt dobjaki hogy ölelj meg! a másik meg hogy csókolj meg!. nem mindegy 😀

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 11 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 542
több mint 11 éve
kittli Pittsburgh Steelers 2 841 — Steelers fan
Robin Williams is itt hagyta a földi létet. RIP.

"Kegyes Urunk soká éljen,
egészségben, dicsőségben!"
Zászló, zászló, szív.
több mint 11 éve
Ettemlevest Chicago Bears 1 134 — Bears fan
ilyen volt a szigetfesztivál, - '96. 😊
még csak 5 voltam, te jó ég. football szempontból feltűnik egy oakland raiders baseballsapkás csaj, illetve egy notre dame fighting irish pólós srác.
 film.indavideo.hu/video/f_szigetfilm_96Ventura
4:30-tól:
"- Mi az, 30 méter hosszú és 1 az IQ-ja?
...
- Parlament első sora!

Haverja meg mutogat rá: Szabó Imre Veszprém... vagy nem, Budapest"

Ha-tal-mas 😀

touchdown..... touchdown, bears!!
több mint 11 éve
Ventura Miami Dolphins Texas Longhorns 9 660 — 🏈🐬🐂🤘🏽
ilyen volt a szigetfesztivál, - '96. 😊
még csak 5 voltam, te jó ég. football szempontból feltűnik egy oakland raiders baseballsapkás csaj, illetve egy notre dame fighting irish pólós srác.
 film.indavideo.hu/video/f_szigetfilm_96

“Uhm, we’re, to win games you have to win the game, umm, not lose the game… honestly. And that, that is how you lose the game.”
- HC Mike McDaniel, L vs. Patriots, week 2 -
-------------------------------------------------------------------

több mint 11 éve
NB2 New England Patriots 28 196 — nabege2@yahoo.com
 ilikethis.postr.hu/szekreny-8-66-milliard-forintert?utm_source=origo-nyito&utm_medium=cimlapi_box&utm_campaign=sec
több mint 11 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Ajánlott olvasmány sci-fi témában:
 smart.blog.hu/2014/08/06/donthet-e_mesterseges_intelligencia_egy_ember_eleterol_es_halalarol

Érdemes átböngészni az oldalt, több érdekes olvasmány is megtalálható még.
több mint 11 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 739 — capitaine du château de Vienne 1487
túl élesek a magasok, a hangszínt kellene piszkálni puhábbra, mer vinnyog, a dob az elején furcsa nagyon valami csilingel lehetne húzni az elejét, mer mintha visszahúzná vagy néha beletekerni még a cinekkel. Mer igaz, hogy van dob de mintha öngyilkos akarna lenni. - ennyi jött le egyébként hejes meg minden, egy kicsit megkapartam az elején, hogy mért van benne dob, mer lehet elvinné simán a basszus valami csingilinggel, de ez legyen az én hibám.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 11 éve
Engem a dob-hangzás, főleg lábcsin, pergő zavart.de nem nagyon.
Jó kis Belmondo filmzene lehetne!Gratula!
több mint 11 éve
Kúrfürst briareos Miami Dolphins Miami Hurricanes 18 655 — StuG Life
Egyelőre még hobbiként foglalkozok zenével (különösen az utómunkálatokkal nem is magával a zeneírással), új rendszerem van itthon, csináltam vele egy demo/referencia számot. Ha van rá 5 percetek, tekerjétek fel a hangerőt és hallgassátok meg, elsősorban nem arra lennék kíváncsi, hogy maga a zene tetszik-e (ugye ízlésről nem érdemes vitázni), hanem hogy hogyan szól. Sztereo tér, dinamika, összhangzás. Különösen aki rendelkezik egy jobb minőségű hangfallal és/vagy fejhallgatóval azoknak megköszönném a véleményét, a jövőre nézve sokat segítene (hozzáteszem, hogy a dolog az itthon rendelkezésre álló technikával készült, nem sok tízmilliós professzionális környezetben, de azért sztem vállalható).
 soundcloud.com/laszloszokis/sound-checkDub
lehet otthoni rendszerem baja, de nálam a magasak kicsit kilógnak az összképből. nem tudnám hirtelen megmondani, h egy hangyafasznyit torzak-e, v csakc simán túl dominánsak.

ettől eltekintve fasza

több mint 11 éve
Dub New Orleans Saints 1 019
Egyelőre még hobbiként foglalkozok zenével (különösen az utómunkálatokkal nem is magával a zeneírással), új rendszerem van itthon, csináltam vele egy demo/referencia számot. Ha van rá 5 percetek, tekerjétek fel a hangerőt és hallgassátok meg, elsősorban nem arra lennék kíváncsi, hogy maga a zene tetszik-e (ugye ízlésről nem érdemes vitázni), hanem hogy hogyan szól. Sztereo tér, dinamika, összhangzás. Különösen aki rendelkezik egy jobb minőségű hangfallal és/vagy fejhallgatóval azoknak megköszönném a véleményét, a jövőre nézve sokat segítene (hozzáteszem, hogy a dolog az itthon rendelkezésre álló technikával készült, nem sok tízmilliós professzionális környezetben, de azért sztem vállalható).
 soundcloud.com/laszloszokis/sound-check
több mint 11 éve
 www.youtube.com/watch?v=oyAfDVl9JBw
Sírva röhögök!