OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
ZoliZoltánbeállítások->vezeték nélküli és hálózati beállítások -> mobilhálózatok -> adatok engedélyezése
Ha ezt kikapcsolod, tuti nem csinál semmit a háttérben - ami az adatforgalmat illeti ugyebár.
(Sony Ericcson, de nálad is valami ilyesmi lesz.)
több mint 13 éve
más;és a Mobil netet hol kell kikapcsolni,hogy ne legyen adatforgalom?
meg még mik azok amiket ki kell kapcsolnom,hogy ne fusson a háttérben??
köszi
Z
több mint 13 éve
Aki ért hozzá: unit-linked biztosításnál az eseti számlán tartott pénzemhez különösebb költség nélkül férhetek hozzá, vagy van egy akár 5-6-10 százalékos levonás?
I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.
- Abe Simpson
több mint 13 éve
köszi
több mint 13 éve
hi,Nekem Gio van és ott a Menü/Beállítások/Hang/Telefon csengőhangja. Az ébresztő meg a Menü/Óra és ott bal alul.
ma vettem egy samsung galaxy ace-t!
kérdésem,hogy a gyári csengőhangokat hol találom?
ébresztő?
köszi
ZZoliZoltán

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
hi,ma vettem egy samsung galaxy ace-t!
kérdésem,hogy a gyári csengőhangokat hol találom?
ébresztő?
köszi
Z
több mint 13 éve
bódogat!
több mint 13 éve
hb!
.png)
GM game champion 2015 (Vikings)
GM game champion 2024 (Eagles)
több mint 13 éve
Kínában nem szórakoznak
A newly built road surrounds a house owned by an elderly couple in Wenling, Zhejiang province. Luo Baogen and his wife refused to sign a demolition order because they felt they had been offered too little compensation to rebuild their house

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
nem tudom de azért elég leleményesnek kellett ehhez lenni, gondolom mostanában szét is terítik Szlovákiában (ha tényleg onnan jöttek). Sosem találják meg.csokipakolás 😀Grincs?Atari
index.hu/kulfold/2012/11/23/tizennyolc_tonna_csokoladet_loptak_el_ausztriaban/davemayer
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
csokipakolás 😀Grincs?
index.hu/kulfold/2012/11/23/tizennyolc_tonna_csokoladet_loptak_el_ausztriaban/davemayer
"Itt?? ... Mindenki!"
több mint 13 éve
csokipakolás 😀index.hu/kulfold/2012/11/23/tizennyolc_tonna_csokoladet_loptak_el_ausztriaban/
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 13 éve
+ államadósság kérdése most elég erős, mennyit rónak rájuk az jó kérdés.
több mint 13 éve
miért ne lehetne a katalánoknak ehhez joguk? Én semmi kivetni valót nem látok ebben, sem a skótok elszakadási szándékában. (az már 1 másik történet)
több mint 13 éve
Plusz ez csúnya láncreakció lenne ha katalánok megtették nem sokkal később a baszkok meg a gallegok is megtennék gyanítom, hiszen ez a két kisebbség is fejlettebb a spanyoloknál.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
Ha kikiáltják, nem tagjai a juniónak, tehát minden visszakerül önkoriba, aztán lehet egyezkedni.ehhez mit szóltok?de igazából ez miben nyilvánulna meg?😊,
index.hu/kulfold/2012/11/25/ma_vege_lehet_spanyolorszagnak/jjncaa
mármint ugyanúgy egymástól függenének a kisebb országok, akár függetlenként akár tartományként, szóval gazdaságilag lehetne annyi különbség, hogy nem dönthetnének a fejük felett; de így is ugyanannyi lehetőségük lehetne..., fizikális határok, ilyen különbségek nem lennének; szóval csak elvi kérdés, de ha ez ennyire fontos...sapka

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
ehhez mit szóltok?de igazából ez miben nyilvánulna meg?😊,
mármint ugyanúgy egymástól függenének a kisebb országok, akár függetlenként akár tartományként, szóval gazdaságilag lehetne annyi különbség, hogy nem dönthetnének a fejük felett; de így is ugyanannyi lehetőségük lehetne..., fizikális határok, ilyen különbségek nem lennének; szóval csak elvi kérdés, de ha ez ennyire fontos...
Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 13 éve
aztán elindul a lavina, baszok, majd utána benyújtja a számlát az occitane is Francözisébe és indulhat Garonne-parti, Navarra fo'ever!ehhez mit szóltok?Csak idő kérdése az elszakadás. Mármint nem az a kérd,s hogy lesz-e szerintem, hanem az, hogy mikor.Vrijbloed

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 13 éve
ehhez mit szóltok?Csak idő kérdése az elszakadás. Mármint nem az a kérd,s hogy lesz-e szerintem, hanem az, hogy mikor.
több mint 13 éve
ehhez mit szóltok?index.hu/kulfold/2012/11/25/ma_vege_lehet_spanyolorszagnak/

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
fegyverlabor.com/1082_oroszorszag-legkemenyebb-bortonei.html
több mint 13 éve
catattack
3 520