OFF topik
31 feliratkozó
több mint 13 éve
Sok kritikus vélemény lesz, az biztos, de nekem nagyon bejön ez a metro felület 😊win8, potom 9 ezerért 😊 elsőre tetszikjjncaaKevesebb vasat zabál mint a Win7, már ezért is megéri. De a hálózat kezelése szerintem az eddigi Windowsok közül a legjobb.apeszos

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
win8, potom 9 ezerért 😊 elsőre tetszikjjncaaKevesebb vasat zabál mint a Win7, már ezért is megéri. De a hálózat kezelése szerintem az eddigi Windowsok közül a legjobb.
több mint 13 éve
win8, potom 9 ezerért 😊 elsőre tetszik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
www.technet.hu/hir/20121104/fizikai_fajdalmat_okoz_a_matematika/
"My brain hurts" by Monty Phyton:
www.youtube.com/watch?v=hTXn0JSqwxc&feature=fvwrel
több mint 13 éve
A 40 leglenyűgözőbb természetfotó:www.pxleyes.com/blog/2011/05/the-40-most-spectacular-and-mindblowing-photos-of-nature/
több mint 13 éve
Másnak is behalt a YouTube?Internal Server Error. Közben megjavult...
több mint 13 éve
több mint 13 éve
ez olyan sok szinten wtf, hogy itt a helye szerintem
Szobi22

4-sről nekem mindig az fog eszembe jutni, amit a BME-s vegyész barátnőm mondott vala, hogy még egy kicsit süllyed a suli, akkor a bemondó simán befogja mondani, hogy "Next Stop BME 2-s labor"
több mint 13 éve
Ez egy poénosnak gondolt műgagyi propagandavalami lehet (amolyan gerillamarketingszerűség), teljesen profi a stáb, ez nem hülyegyerekek önmegvalósítósdija, ezért valaki állami pénzből milliókat tehetett zsebre.igen, ez a wtf-faktor egy újabb szintje. mondom én, hogy rengeteg van
Sobri Jóska
több mint 13 éve
Ez egy poénosnak gondolt műgagyi propagandavalami lehet (amolyan gerillamarketingszerűség), teljesen profi a stáb, ez nem hülyegyerekek önmegvalósítósdija, ezért valaki állami pénzből milliókat tehetett zsebre.
több mint 13 éve
"2011-ben, egy szürke téli napon Zsolnai Ákos barátommal belekezdtünk a Wattamen együttes eddigi legnagyobb projektjébe, azaz fejünkbe vettük, hogy forgatunk egy klipet a Metrómulatós című dalunkból. Nagy fejszébe vágtuk a kihívásunkat, de aki mer az nyer alapon nekifogtunk. Tárgyalások, levelek, telefonok, terepszemlék, próbák, szervezések tömkelege után júniusban sikerült összehoznunk egy csodálatos forgatási napot a leendő 4-es metró vonalán, a Tétényi úti metrómegállóban, ahol is legalább 100 ember vette ki részét a megvalósításban. Szerénytelenség nélkül állíthatom, hogy gyönyörű és tökéletes nap volt, igazi profi csapatmunka, zsenik találkozója"

---
több mint 13 éve
ez olyan sok szinten wtf, hogy itt a helye szerintemTejóisten...
(youtube)Szobi22
több mint 13 éve
5 Fake Hurricane #Sandy Photos You're Sharing on Social Mediamashable.com/2012/10/29/fake-hurricane-sandy-photos/

---
több mint 13 éve
tud valaki róla, hogy Tebowék hogy állnak Szandi ellen?Amadeus91Itt nyomon követheted:

több mint 13 éve
Légyszi nyomjatok egy lájkot a videóra! kösziiii!! www.facebook.com/photo.php?v=517658501577930
ha nagyon jóarcok vagytok, akkor FBcsoprotokban is megoszhatnátok. nagyon hálás lennék.
légszi 😊
köszi 😊
több mint 13 éve
tud valaki róla, hogy Tebowék hogy állnak Szandi ellen?
több mint 13 éve
Nem valószinű. Még jó, hogy idejében kiderült.
több mint 13 éve
Nooormális?!velvet.hu/sztori/2012/10/26/osszekotve_elve_fozott_volna_noket_a_new_york-i_rendor/
"Gilberto Valle hat éve dolgozott a New York-i rendőrségen, így több adatbázishoz volt hozzáférése. A Daily Mail szerint ezekből válogatta ki azokat a nőket, akiket meg akart enni a későbbiekben. "
több mint 13 éve
Jeremy és az új autója 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 13 éve
catattack
3 520
nem tudom,hogy hol van az a topic de mivel nem találom ide rakom 😀 Ma Nyíregyházán fél 2 fele kijárkált Michigan States pulcsiban ? 😀DripEzazatopik. Az már megszűnt!
több mint 13 éve
nem tudom,hogy hol van az a topic de mivel nem találom ide rakom 😀 Ma Nyíregyházán fél 2 fele kijárkált Michigan States pulcsiban ? 😀